Reggeli friss - 11/05

Írta: pgabtb — 2015. november 5., 10:07

A TNF-re tekintettel a mai hírcsokorban az AFC északi csoportjára fókuszálunk.

Johnny Manziel lesz a Browns kezdő irányítója a Cincinnatiben, miután Josh McCown maródi listára került. A tizedik héten pihenőhetét tölti a Cleveland, így McCownnak lesz ideje regenerálódni. A  Bengalsból Andre Smith RT agyrázkódás miatt biztosan nem vesz részt a péntek hajnal megrendezésre kerülő mérkőzésen, a Brownsból pedig az IR-re kerülő tight end Rob Houslerre nem számíthat a csapat, Ő mondjuk eddig sem jelentett komoly faktort. Szintén agyrázkódás okán kérdéses Andrew Hawkins és Brian Hartline clevelandi elkapók játéka,  így a Travis Benjamin, Taylor Gabriel, Dwayne Bowe hármassal számolhat a csapat a poszton.

Az AFC Northban maradva: Le’Veon Bell térdének gyógyulása 6-9 hónapot is igénybe vehet. Hivatalosan is vége Steve Smith Ravens WR szezonjának, és talán pályafutásának is, miután IR listára tette őt a csapat. A poszt mélyítésére Joe Morgan, korábbi Saints WR érkezett a hollókhoz.

Teljes értékű edzést végez, így visszatérhet a pályára Jason-Pierre Paul, aki sajnálatos, mindenki által ismert „petárdabalesete” miatt eddig nem tudott idén ujjat húzni a rivális irányítókkal. Victor Cruz pályára lépése azonban továbbra sincs napirenden az óriásoknál, továbbá Rueben Randle sem vett részt a szerdai edzésen.

Ryan Fitzpatrick lesz a Jets kezdő irányítója a Jaguars ellen. A hét elején pletykáltak arról is, hogy csere útján hoz irányítót Todd Bowles, de úgy tűnik, rendbejött a veterán QB bal hüvelykujja.

Az Indianapolis Colts elkapója, TY Hilton játéka azonban kérdéses a Broncos ellen, a fiatal sztárelkapó bokaficam miatt szerdán nem edzett.

Az Oakland Raiders leigazolta a special teamer Marcus Thigpent; a visszahordónak ez a kilencedik NFL csapata hat év alatt.

Végezetül egy kis NCAA: 2014 óta a college football első osztályában is a Super Bowlhoz hasonlóan, pályázat útján választják ki a nagydöntőt rendező városokat, és szerdán három helyszínnel bővült a paletta. Tavaly (vagyis idén januárban) a Dallas Cowboys stadionjában lépett pályára a két elődöntő nyertese, ebben a szezonban az Arizona Cardinals, 2017-ben a Tampa Bay Buccaneers ad otthont az eseménynek, és most az is eldőlt, hogy 2018-ban az Atlanta Falcons, 2019-ben a San Francisco 49ers, 2020-ban a New Orleans Saints pályáján lesz a finálé.


Hozzászólások

több mint 8 éve
Ez a
Jason-Pierre Paul, aki sajnálatos, mindenki által ismert „petárdabalesete” miatt eddig nem tudott idén ujjat húzni a rivális irányítókkal
megjegyzés kicsit erős volt, miután amputálni kellett a mutatóujját.