Esti friss - 11/09

2015. november 9., 23:02

Hétfői hírcsokor.

- A Patriots futójánál, Dion Lewisnál elülső térdszalag-szakadást diagnosztizáltak, így az eddig remekül játszó, a csapattal nemrég szerződést is hosszabbító running back számára véget ért az idény.
- Ugyancsak ACL-szakadás miatt került IR-re a Colts nagyszerűen teljesítő újonc defensive endje, Henry Anderson.
- DeMarcus Ware rásérült a hátára, a Broncos edge rushere a hírek szerint 2-4 hét kihagyásra számíthat.
- Két NFC East csapat kezdő védőjátékosa is sérültlistára került mellizom-sérülés miatt: az Eagles remeklő újonc linebackerét, Jordan Hickset, a Giants kezdő defensive tackle-jét, Johnathan Hankinst vesztette el a szezon hátralévő részére.
- A liga egy mérkőzésről eltiltotta Aqib Talibot az alábbi jelenet miatt. A Broncos cornerbackje már benyújtotta fellebbezését az ítélet ellen.
- A Rams elkapója, Stedman Bailey négymeccses eltiltást kapott tiltott teljesítménynövelő szerek használata miatt. Három veterán elkapó, Wes Welker, Hakeem Nicks és Vincent Brown is workouton vesz részt St. Louisban.
- A Ravens másodéves védőfalembere, az újonc idényét ACL-szakadás, az aktuális szezon első felét bicepsz-szakadás miatt kihagyó Brent Urban hétfőn edzésbe állt, visszatérős IR-en lévő korábbi negyedik körös választottját rövidesen aktiválhatja John Harbaugh együttese.


Hozzászólások

több mint 8 éve
FunHun New England Patriots 6
Azért az az egy meccses eltiltás nem is sok ahhoz képest, hogy mit csinált Talib...
több mint 8 éve
Stiv83 Indianapolis Colts Michigan State Spartans 37 — arsenalfc18861201
Aqib csakúgy Mourinho-san! Bocs a gurulósfoci példáért!