FunHun

New England Patriots

FunHun
Utoljára láttuk
19 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1 039


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
In Butler we trust ... :-o
FunHun
Azon kevesek közé tartozom a Pats szurkolók táborában, akik kevésbé lelkesedtek érte az utolsó nálunk töltött évében és a távozása után. Így nekem aztán elég nehéz benne látni a megoldást 😊 De ennek ellenére sem hányom el magam az ötlettől, pedig elég rendesen tiltakozik minden porcikám a projekttől.
topin
😀 😀 😀
Pedig mennyien sztárolták (SB 49 után mondjuk jogosan 😊 ), de az azt követő szezonok során CB1-ként nem tudott megfelelni. Mennyire fel volt Ő is (és még sokan) háborodva, amikor nem Ő kapta a CB1 szerződést és a nagy lóvét, hanem Gilmore...
2 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Őszintén kérdezem, hogy szerintetek a tavalyihoz képest javult idénre a roster? Nyilván FA-n a cap miatt nem volt sok mozgástér, de akkor meg az a kérdés, hogy megérte-e a tavalyi nagy költekezés, tekintve, hogy idén ennyire korlátozta a csapatot?
Wester
Erről már született több cikk, hogy miért költöttek tavaly ebben a formában ennyit.
Gyakorlatilag tavaly két offseasont tudtunk le, mert a szerződések 2.éve minden esetben sokszorosa lett az első évnek, ami nagyon szokatlan volt. De így tudtunk beférni tavaly a cap alá, és így tudtuk megnyerni a liciteket, hogy az idei évi fizuba építettük be a vonzerőt. Ezért nem maradt az idei piacra guba.

Viszont a cél a cap tisztán tartása a 23-as offseasonre. És ez így teljesen működött is.
topin
Lefordítva magyarra a fentieket:
Nem, nem lett jobb az idei roster... 😉
Castleai01
Szerintem jobb lett. Egyedül a CB sor gyengült papíron, de amíg nem látjuk a rendszert, addig felesleges rimánkodni amiatt. Ott is látták a méreteiket, és ezzel együtt kellettek a stábnak.
topin
Bírom az optimizmusodat de még mindig nincs Cb1, Cb2 párosunk aki van már bizonyított hogy erre nem alkalmasak, rookiek meg erre a pozicióra még az álmoskönyv szerint se jó előjel, de legyen igazad válljanak be 😀
ParadSEC
Én nem mondom, hogy bevállnak. Ugyanúgy hiányolom a CB1-t, mint mindenki más a szurkolók közül. Csupán annyit mondok, mint mindig: Nem hiszem, hogy ez elkerülte a stáb figyelmét és elfeledkeztek volna erről. Innentől meg az a kérdés, hogy mi a terv, amiért így alakult.
topin
In Butler we trust ... :-o
3 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Halihóóóóó,

Szerintem: DOWN

Abszolút egyetértek azon véleményekkel, hogy egy draft milyenségét csak évek (értsd min. 4-6) távlatából lehet igazán megítélni.
Abban is egyetértünk, hogy bármilyen draft esetén sem lennénk jövőre kontenderek ebben az elképesztően túlfegyverzett AFC-ben. Nekünk ezt 3-5 év múlva kell/lehet elérnünk.

Azonban azt már nem értem, ha ilyen távon gondolkodik a stáb és ebből kiindulva sémába húz embereket, nem pedig BPA alapon (mondjuk nem is emlékszem mikor húzott úgy, hiszen a tavalyi 1-2. körében BPA-t húztunk, de masszív needre), akkor mi a terv az LB, a CB és a S posztok vezérszerep kiüresedésével? Persze bízhatunk McGrone-ban, meg Ronnie Perkinsben vagy abban, hogy Joejuan és Dugger átveszik a Gilmore/JC Jackson után marad űrt (vagy esetleg elképesztően jól fogunk zónázni, ezzel kihúzva a hihetetlen OFF potenciállal rendelkező AFC versenytársak méregfogát), de mi van, akkor ha nem válnak be. Értem én, hogy ők már 1 éve tanulják a rendszert, de ketten együtt (Perkins + McGrone) pont annyi snappen vannak túl az NFL-ben mint egy most draftolt rookie…
Nekem érthetetlen az a bizalom, hogy ŐK tuti beválnak… NFL beválási átlagot tekintve azért nem olyan nagy az esélyünk erre (sajnos nálunk sem jobb az arány ☹). Akkor, ha a 2-3 év múlva esélyes csapatot akarjuk építeni, akkor a mostani pickekkel miért nem mélyítettük ezeket a mindenki által hiányposztnak tekintett posztokat, hogy nagyobb eséllyel találjunk jó játékost, ahelyett hogy ST embereket hoztunk?

Most nem érdemi válasz az, hogy az 1 körben needre, sémába illő játékost húztunk, mivel ha valamiben jók voltunk az utóbbi évek draftjain az pont a hátsóbb körös Ofal emberek megtalálása és fejlesztése, és hát lássuk be Strange nem egy Quenton Nelson szintű korszakos tehetség senki szerint sem (nyilván ezért nem volt szegényről a kiválasztását követően az 1. körösök közül talán egyedül highlightozott video az élő adásban).

Thortonnal sem hiszem, hogy megoldottuk az OFF problámáját, mert ha a sebesség hiányzott, akkor mit csinált, miért jött Agholor tavaly. Ő is sokszor elvitte a mélyzónákat, üresen is volt, csak Jones nem dobta meg. Thortont majd megdobja? Az is fura válasz, hogy őt csak azért hoztuk, hogy majd Agholort elküldhessük, de az legalább egy capmanagment döntés lehet, feltéve, hogy tudja ugyanazt vagy legalább hasonló szintet mint Agholor.

A QB picket azt mondjuk imádom 😊! Egy tök jó backup QB lehet, így Hoyer mehet az edzői karba, Stidham meg akárhova (ezzel majdnem 2 m$ cap spacet csinálva).

Összességében kíváncsi leszek a mostani pickek beválására a jövőben, de félek, hogy úgy fogjuk értékelni, mint Nike legrosszabb draftja 😊 😉
3 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Én már csak a punter picket várom...
ZERO_L
Annak mondjuk hamar találnánk értelmet Bailey fizetését/cap számát (és utolsó szerződéses évét) nézve...
5 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Vajon akkor a dinasztia Bills volt ...???
Hiszen négy egymást követő évben Super Bowlt játszottak (15., 16., 17., 18. Super Bowl), ám mind a négyet elvesztették | (Ennél a Chiefs eredményessége vajon jobb a dinasztiává válás útján?) |

Nyilván a liga egyik legmeghatározóbb csapata voltak, de szerintem senki nem beszél róluk dinasztiaként, ahhoz minimum 1-szer, de inkább 2-szer nyerniük kellett volna.

Szerkesztette: FunHun
6 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
...
FunHun
Talán pont azért nem érted a kritikát, mert a jellemzésedből az látszik, hogy nem ugyan azt a szezont néztük végig.

Nekem ne mond, hogy Jones idei játékáról kapásból megmondod, a srác fr QB matéria. Nem top 32 QB a ligában, hanem min top15(de annak is inkább a 10hez közeli). Ha ezt most meg tudod mondani, akkor nem értem miért nem kint keresed halálra magad scoutként...

De még ha Herbert szintű újonc szezont tett volna le, azt mondom, merjünk álmodni, de basszameg a srácot NEM MERTÉK PASSZOLTATNI egy kiélezett csoport rangadón. Mikor, hol láttál már ilyet egy fr. QB matériától, úgy ever?
ZERO_L
Tényleg nem ugyanazt a szezont néztük...
Méghogy nem merték passzoltatni? 521 passzkísérlete volt az újonc szezonjában 76,6%-os pontossággal és átlag 7,3 yard sikerességgel. Ennél jobb számokat az újonc szezonjában Herberten kívül csak RW hozott mostanában.
Olyan Herbert féle újonc szezont elvárni amilyet Te elvársz, az azért sokkal tapasztaltabb scoutra vall, mint amilyen én legszebb álmaimban is mernék lenni.
Eddig olyat mint Herbert senki sem hozott még. Sem TB, sem AR, sem RW, sem Josh Allen, sem Joe Burrow.
Szóval bocsi, de szerintem nyugodtan lehetünk bizakodhatóak, hogy megvan a franchise QB-nk.

Vagy, ha arra a csoportrangadóra gondolsz, ahol 3 passzkísérlettel nyertünk, akkor félreértettelek. Ott és akkor tényleg nem merték passzoltatni!

Szerkesztette: FunHun
6 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Halihóóóóó,

De tényleg? Mire fel ez a nagy elégedetlenség? Nem is értem…
Mert kikaptunk a Billstől (kétszer is)? Méghozzá csúnyán.
Hát igen. Kikaptunk. Csúnyán.
De ez a Bills OFF nagyjából ezt csinálta volna bárkivel, aki szembejön velük. A playoffra ligaelitté hypeolt Chiefs védelemmel is pont ugyanazt csinálták. Akkor és úgy mentek végig, ahogy és amikor akartak azzal a különbséggel, hogy most Gabriel Davis játszotta el az ellenünk tündöklő Mckenzie szerepét. Ahogy nálunk is hiányos lett a SEC (JoJo, Mills, stb.) úgy a Chiefs védelem is szétesett Mattieu kiválása után.
Bills, a Chiefs jelenleg más szint. Mi playoff csapat vagyunk most. Nem hozzájuk kell hasonlítani a rebuild elején/közepén lévő, 2 éve GOAT-ot elvesztő Patriotsot. Most még nem (remélem egy-két éven belül már újra igen).
Nekünk most az kell, hogy prioritás legyen, hogy stabilan tudjuk megverni a nálunk gyengébb csapatokat, mert enélkül nincs továbblépés hiába születnek bravúrgyőzelmek bajnokesélyes csapatok ellen. Ezt ebben a szezonban már nagyrészt hoztuk. Lehet még javulni, de enélkül most sem lett volna pozitív szezon.
Szerintem a mostani helyzetünkben azt kell néznünk, értékelnünk, amit a hasonló helyzetben lévő csapatok értékelésénél is érdemes, hogy:
- Van-e csapatnak franchise QB-ja? – Szerintem megtaláltuk!!!
- Van-e csapatnak megfelelő edzője? – Nemiskérdéses
- Mennyi játékosnak van szerződése a következő, az azt követő szezonra? Mennyi a cap space-ünk, lehet-e növelni? – Szakértők szerint mindkettőben jól állunk ligaszinten.
- Vannak-e megfelelő szintű csapategységek jelenleg? – Igen (QB, Ofal, RB-k kifejezetten jók; ST az idei az előző évekhez képesti gyengébb teljesítménye ellenére is OK; TE-k, DE-k, DT-k esetében is nagyjából megvagyunk)
- Lehet-e egy-két posztra történő igazolással látványos javulást elérni? – Mindenképpen (kell LB, CB és WR).

Szóval én ezek alapján nem tudok, leginkább nem akarok elégedetlenkedni!

„In Bill we trust!” ------ In MJ we trust!!!
7 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Punci NFL
NB2
Már nemcsak a QB-hoz nem szabad hozzáérni....
7 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
csóri Meyers hány meccset tolt azért a 2 nyüves TD-ért, erre Wilkerson egy meccs alatt összehozza 😊
NB2
4 elkapás
2 TD

Ez ám a villámrajt 😊
7 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
sose jobb kezdést
Drip
mindig maradjon ki az XP?
Tactful Cactus
Crosby méltóellenfélre akadt 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

8 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Halihóóóóó,

Srácok, jelentkezzen az aki szeptemberben, vagy esetleg tavasszal elégedetlen lett volna, ha azt mondjuk, hogy az 1. Bills meccs után vezetjük az AFC-t, mégha helyenként nem túl szemet gyönyörködtető játékkal is érjük el mindezt?
Ugye-ugye…
Ezt az eredményt nem kell magyarázni.
Ezek alapján „kicsit” furcsa nekem, hogy minden amit a Pats elér az nagyrészt szerencsének és az ellenfelek balszerencséjének(sérüléseknek, stb.) köszönhető, viszont a hibáink (vereségeink – pl. az első fordulók sOfal sérülései azok a edzői stáb, az orvosi stáb hibái voltak) azokról mind mi tehetünk, azok a sajátjaink és borzasztóak…
Pl. a Bills fumble-ja az oltári nagy mázli nekünk, de az hogy JC nem kapta el a lehetséges INT-t és vitte vissza TD-re az bénázás… Vagy pl. Harry balfaszkodása a puntnál az kapitális hiba mind Harry, mind BB részéről, de az hogy a Bills kihagyta a FG-t azzal pusztán mázlink volt…
Pedig Harry kifejezetten jó returner volt college szinten --- persze miért pont most kellett odatenni, miért nem hagyta ilyen szélben az egészet az lehet kérdés, de ugyanígy nem véletlen, vagy mázli McDermott döntése sem, hogy megpróbálta az FG-t annak ellenére, hogy BB az extrapont helyett is inkább a 2 pontost választotta az időjárás miatt.
Azt sem értem, hogy lehet elégedetlen bárki ezzel az eredménnyel és/vagy a játékkal mondván, hogy ez az ultrakonzervatív felfogás nem lesz elég a jövőben… Aki ezt kérdezi, felveti az tényleg nem látott sok Pats meccset hiszen ilyen futásdominált meccs még nem történt BB edzősködése alatt és vélhetően nem is fog, mert Ő nem csak a riporterek lerázása érdekében mondja, hanem komolyan is gondolja, hogy mindig azt teszi ami szerinte a csapatnak a legjobb!!! Most így gondolta, és igaza lett!
Mintahogy az elmúlt 20 évben is jóval nagyobb százalékban volt igaza, mint a többi NFL-es edzőnek. Nincs mindig igaza, de mindig következetesen a legjobbat akarja a csapatnak, mégha az okokat Mi (néha/gyakran) nem is értjük.
több mint 7 éve
FunHun New England Patriots 1 039
Halihóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

2000 óta imádom ezt a csapatot, de most először könnyeztem meg egy győzelmüket!!!!
Ma egész nap semmi mást nem tudok csinálni, csak nézem a videókat, olvasgatom a kommenteket, cikkeket és még mindig nem hiszem el, hogy ezt így meg lehetett nyerni!
Tegnapra közös meccsnézés és szurkolás volt betervezve haverokkal, de ehelyett betegen otthon néztem egy lázmérő társaságában (ami valami csoda folytán túlélte).
A 11 éves fiam többször is kijött a szobájukból hajnalban megkérdezni, hogy jól vagyok-e (hát voltak pillanatok amikor nem voltam jól, sőt --- gyomorgörcs + infartusközeli állapot), mert felébredt a hanghatásra amit egy-egy megcsinált, vagy elbaltázott játék kiváltott belőlem.
Az volt többször is az érzésem, hogy úgy járunk mint a GB és a sok kihasználatlanul hagyott lehetőség meg fogja bosszulni magát...

Nem akartam elhinni, hogy:
- Az első félidőben simán vezethettünk volna akár 14 ponttal is, ha nem adjuk oda labdát, vagy ha a félidő végén fél perc alatt nem húzzuk magunkra őket egy buta facemaskkal...
- Hogy outcoachingolnak bennünket és ők húznak, húztak valami olyat Chris Matthewssal (hogy kivel???) amire BB-nek nincs válasza? Hogy addig elkapást be nem mutató ST játékosok okozzák a megoldhatatlannak tűnő gondot a megerősített secondorynknek... Ryan, Arrington brrrrrrrrr…. Na ezt nem hittem volna, aztán mégis látnom kellett.
- Hogy nem volt elég két hét hogy a fejekbe verjék, hogy nem elkapni kell RW-t -ugye Chandler Jones- hanem csak nem engedni futni, fent tartani a LOS mögött és hagyni hogy dobással túlvállalja magát. Nem erre többször is ráront mint Gombóc Artúr a csokoládéra, csakhogy a kis drazsé gyorsabb mint Ő és játszi könnyedséggel rendkívül fontos first downokat hoz össze…

Aztán a GW drivenál már éreztem, hogy jól alakulhat minden, de nem is értettem, hogy miért kellett kétszer is kilépni oldat az elkapás után amivel plusz majd egy percet hagytunk a visszatámadásra...
Aztán a Kearse elkapásnál elszakadt a cérnám --- csapkodtam, toporzékoltam, hogy nem lehet, hogy ismét egy ilyen valószerűtlenül mázlista elkapással hulljanak darabokra a győzelmi reményeink!!!
Aztán nem kérünk időt.... Miért nem??? Hagyjuk hogy lefuttassák az időt és megnyerjék a meccset??? Kicsit úgy éreztem, BB a fejét ingatva azt sugallta, hogy kész erre még Ő sem tud felkészülni, hogy ellenünk mindig ilyen mázlija legyen mindenkinek, és hogy kész, feladta... (Utólag inkább úgy tűnik, hogy hagyta, hogy kapkodjanak, és hibázzanak, nem akart nekik időt kérni, hogy higgadtan játszhassák a végjátékot. Hagyta, hogy ott, és akkor őket nyomja a tét, mert abban a pozícióban és pillanatban már szinte csak nekik volt vesztenivalójuk! Arra azért kíváncsi lennék, hogy időkérés helyett mit mondhatott az oldalvonalnál bekiabálva a védőknek!)

AZTÁN!!! Butler!

Hihetetlen, de úgy látszik, hogy ez nagyon sorsszerűen alakult. Igazi amerikai sztori lett a pokolból a mennybe mind a szezont, mind a meccset tekintve!

Nekem még most is összeszorul a torkom és könny szökik a szemembe!

Elképesztő volt ilyen teljesítményeket látni:
- Edelman szerintem lábon hordta ki az agyrázkódást
- Vereen egyszerűen nagyszerű volt
- Brady ismét cool & clutch volt, de nagyon (ráadásul két INT után!!!)
- futás elleni D elképesztően jól limitálta Lynchet
- Ninko, Ninko és Ninko,
- ja és BUTLEEEEER

KÖSZÖNÖM A CSAPATNAK!!!
több mint 5 éve
FunHun New England Patriots 1 039
az idő előrehaladtával Jules nem csak a pályán lépett szintet

 www.youtube.com/watch?v=QzUOskaVGVk
ZERO_L
Ez szerintem még jobb:
 www.youtube.com/watch?v=Y6ilOz5qU8E

Billbá a végén: "Solid job!" 😊 😊 C'Mon Man 😊😊
8 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Nekem az a bizonyos meccs jutott eszembe, amikor mindenki hülyének nézte BB-t amiért nem a labdát, hanem a térfelet választotta a hosszabbításban anno a Broncos ellen és Peyton Manning kezébe adta a labdát...

Ő egyszerűen csak ennyit válaszolt: ""The wind, it was a strong wind," --- Aztán nyertünk 34:31-re a hosszabbításban!!!
több mint 1 éve
FunHun New England Patriots 1 039
Remélem lesznek még ennyire szerethető sztárjaink...
Wilfork - Ninkovich - Edelman
Az én kedvenc trióm
több mint 2 éve
FunHun New England Patriots 1 039
Így az utolsó forduló előtt, kíváncsi voltam mennyi az győzelmet gyűjtött be egy-egy divízió . Már megint kijött hogy az egyik leggyengébb az AFC East 😀

1. NFC West 36 win
2. AFC East 32 win
3. NFC North 31 win
4. NFC South 30 win
4. AFC South 30 win
6. AFC West 29 win
7. AFC North 28 win
8. NFC East 22 win

Ami még érdekes, mindkét főcsoportnak 119-119 győzelme van. Megint ledominálta az NFC az AFC-t 😀
Nomac
Na igen... 😊
Egész szezonban, sőt az előzőekben is folyamatosan azt hangoztatták (a szakértők is), hogy mennyivel erősebb az NFC mint az AFC. Hát tényleg 😊
És mivel az utolsó fordulóban csak csoportmeccsek lesznek, így ez az eredmény nem is változik.

Az AFC Easttel kapcsolatosan meg nyugi, ez a stat senkit nem fog zavarni abban, hogy továbbra is mantrázza, hogy könnyű a Patsnek a liga leggyengébb csoportjában évről évre.
Most majd azzal érvelnek, hogy persze hogy több győzelme van a csoporotnak, hiszen az NFC Easttel megint a leheteő leggyengébb ellenfeleket kapták...
Az sem zavar senkit, hogy visszamenőleg sincs számottevő különbség a csoportellenfelek, főcsoport ellenfelek (akik közül szinte mindig az előző évi csoportgyőzteseket kaptuk) és az NFC csapatok ellen elért győzelmi százalékokban.
Sőt az sem zavar senkit, hogy megint az AFC East ad két playoff csapatot.

Kár is megpróbálni meggyőzni ilyen statiksztikákkal bárkit is.

😊 😊 😊

Ui: inkább irigykedjenek, mint sajnáljanak...
több mint 2 éve
FunHun New England Patriots 1 039
tutti sérült, mé nem adja el a Raidersnek?
sutianap
Lecsaptak a telefont.
ulpianus
Akkor:
- Halló BoB! Van egy veterán (sérült) elkapónk. Mit adnál érte?
6 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Halihóóóóó,

De tényleg? Mire fel ez a nagy elégedetlenség? Nem is értem…
Mert kikaptunk a Billstől (kétszer is)? Méghozzá csúnyán.
Hát igen. Kikaptunk. Csúnyán.
De ez a Bills OFF nagyjából ezt csinálta volna bárkivel, aki szembejön velük. A playoffra ligaelitté hypeolt Chiefs védelemmel is pont ugyanazt csinálták. Akkor és úgy mentek végig, ahogy és amikor akartak azzal a különbséggel, hogy most Gabriel Davis játszotta el az ellenünk tündöklő Mckenzie szerepét. Ahogy nálunk is hiányos lett a SEC (JoJo, Mills, stb.) úgy a Chiefs védelem is szétesett Mattieu kiválása után.
Bills, a Chiefs jelenleg más szint. Mi playoff csapat vagyunk most. Nem hozzájuk kell hasonlítani a rebuild elején/közepén lévő, 2 éve GOAT-ot elvesztő Patriotsot. Most még nem (remélem egy-két éven belül már újra igen).
Nekünk most az kell, hogy prioritás legyen, hogy stabilan tudjuk megverni a nálunk gyengébb csapatokat, mert enélkül nincs továbblépés hiába születnek bravúrgyőzelmek bajnokesélyes csapatok ellen. Ezt ebben a szezonban már nagyrészt hoztuk. Lehet még javulni, de enélkül most sem lett volna pozitív szezon.
Szerintem a mostani helyzetünkben azt kell néznünk, értékelnünk, amit a hasonló helyzetben lévő csapatok értékelésénél is érdemes, hogy:
- Van-e csapatnak franchise QB-ja? – Szerintem megtaláltuk!!!
- Van-e csapatnak megfelelő edzője? – Nemiskérdéses
- Mennyi játékosnak van szerződése a következő, az azt követő szezonra? Mennyi a cap space-ünk, lehet-e növelni? – Szakértők szerint mindkettőben jól állunk ligaszinten.
- Vannak-e megfelelő szintű csapategységek jelenleg? – Igen (QB, Ofal, RB-k kifejezetten jók; ST az idei az előző évekhez képesti gyengébb teljesítménye ellenére is OK; TE-k, DE-k, DT-k esetében is nagyjából megvagyunk)
- Lehet-e egy-két posztra történő igazolással látványos javulást elérni? – Mindenképpen (kell LB, CB és WR).

Szóval én ezek alapján nem tudok, leginkább nem akarok elégedetlenkedni!

„In Bill we trust!” ------ In MJ we trust!!!
10 hónapja
FunHun New England Patriots 1 039
Mondhatni, hogy reménykeltő a fejlődés, és hogy a Cowboys jobb csapat, de:
- Miért nem lehet kivédekezni egy meccsdöntő 3&25-öt? 3 emberes passrushsal... röhejes elgondolás volt
- Miért nem lehet jammelni az elkapókat a LOS-on?
- Miért nem lehet nekimenni egy 4&inchesnek?
- Miért nem lehet 3&1-re középső futáson kívül bármi kreatívabbat hívni?

Amúgy tényleg le a kalappal a Fiúk előtt!
Ilyen vereségekből lehet(ne) építkezni. Remélem gyengébb csapatok ellen is tudunk majd hasonló teljesítményt nyújtani és akkor azokból jöhetnek megnyugtató győzelmek.
több mint 1 éve
FunHun New England Patriots 1 039
5 passzolt TD...
Nem láttam a meccset
Volt nyomás RW-n?
Gilmore és bandája kávéztak?
ThundersNFL
Amennyire tudtunk annyira volt.
Nem azon múlott.
RW elképesztő módban játszik.

2 meccs alatt 9 TD, 10 incomlplete passz ...