Esti friss - 11/24

Írta: Fucu — 2015. november 24., 22:29

Napi rövidhírek.

A Cleveland Browns vezetőedzője, Mike Pettine cserepadra ültette Johnny Manzielt a nemrég nyilvánosságra került bulizós videója miatt. A másodéves irányító a szabad hetében ugrott le Austinba, hogy feltöltődjön és kikapcsolódjon és ekkor engedte ki a gőzt amiről videók és fotók is felkerültek a világhálóra. Egyébként Josh McCown sérülései rendbe jöttek, így nincs akadálya, hogy a veterán irányító kezdjen a Ravens elleni MNF-on, Manziel pedig a harmadik számú QB szerepébe csúszott le, még Austin Davis is beelőzte.

A Philadelphia Eagles-nél is kérdéses ki fog kezdeni a csütörtöki, Hálaadás napi mérkőzésen a Lions ellen. A hírek szerint Sam Bradford átment az agyrázkódás-teszteken és a válla is szépen gyógyul, ennek ellenére nagyobb az esélye annak, hogy ismét Mark Sanchez lesz a kezdő.

Minden bizonnyal Zach Ertz sem lép pályára a Lions ellen, mivel agyrázkódást szenvedett a vasárnapi meccsen és nagyon ritka, hogy egy játékos a rövid héten teljesítse a teszteket.

A Panthers aktiválta a visszahívós IR listáról Charles Johnsont, aki a harmadik játékhéten sérült meg. A Dallas ellen kb. 30 snapet fog kapni és majd a további mérkőzéseken tesznek rá nagyobb terhelést. Legalábbis ez volt az eredeti terv, de egy másik DE, Wes Horton négy meccses eltiltást kapott tiltott teljesítménynövelő használata miatt (a sérült DE-t, Charles Alexandert egy évre meszelte el a liga).

A tegnapi napon megműtötték Colin Kaepernick nem dobó vállát, ami miatt IR listára került a múlt héten. Az irányító 4-6 hónap felépülési időre számíthat. Az érdekesség, hogy a 49ers GM-e, Trent Baalke nem zárta ki, hogy jövőre is a csapatnál legyen Kaep, de valószínűleg nem tartják meg.