NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Esti friss - 11/27

2015. november 27., 23:34

A Hálaadás nem mindenkinek telt jól - hírek sérülésekről.

Bár a Carolina elleni zakó egyébként is véget vetett a Dallas érdemi szezonjának, Tony Romo sérülése is súlyosnak bizonyult. Az irányító kihagyja a szezon hátralevő részét, Matt Cassel fogja továbbvinni ezt a felejthető szezont a Cowboysnál.

Az Eagles katasztrofális vereségét tovább súlyosbítja, hogy a rosszul, de csapaton belül még így is elfogadhatóan teljesítő cornerback, Nolan Carroll megsérült, és idén már nem számíthat rá Chip Kelly főedző. Carroll jövőre szabadügynök lesz, sérülése és telejsítménye miatt nem lesz könnyű csapatot találnia.

Az Atlanta nem játszott, csak edzett, de annyi kiderült, hogy sem Devonta Freeman, sem Leonard Hankerson, sem Matt Bryant nem játszhat a hétvégén. Freeman nélkül nem az igazi a Falcons támadósora, Hankerson nélkül pedig elég kevés használható célpontja lesz Matt Ryannek a Vikings ellen.

Case Keenum agyrázkódás elég súlyosnak tűnik, úgyhogy ezen a héten minden bizonnyal nem fog játszani. Így a Rams kezdő irányítója Nick Foles lehet a Cincinnati ellen, de neki sem lehet sok sikert jósolni.

A New Orleans le kellett zárja a szalagsérüléssel bajlódó cornerback, Keenan Lewis szezonját. Lewis nélkül a szokásosnál is gyengébb a Szentek passzvédelme, így nem sok reményük lehet DeAndre Hopkinsék ellen vasárnap.

Jim Caldwell főedző szerint Ameer Abdullah több labdát kéne kapjon. Az újonc futó kiváló kezdés után beleszürkült a Lions támadósorába, de az elmúlt két meccsen újra elkezdték használni, és ez a trend láthatólag folytatódni fog.