Esti friss - 11/28

Írta: Fucu — 2015. november 29., 00:02

Hírek a vasárnapi játéknap előtt.


A hírek szerint Danny Amendola nem fog játszani a Denver ellen, mivel a Bills ellen szerzett térdsérülése nem gyógyult meg annyira, hogy pályára léphessen.

A Ravens nem számíthat két kezdő támadófal emberére, Eugene Monroera (LT, váll) és Kelechi Osemelere (LG, térd) a Browns ellen. Így Matt Schaub dolga tovább nehezedik a hétfői mérkőzés előtt.

A Vikingsból hiányozni fog Harrison Smith, aki  térdsérüléssel bajlódott már a múlt heti mérkőzésen is és minden jel arra mutatott, hogy ezen a héten is játszani fog, de mégsem lép pályára a Falcons ellen.

A Rams leigazolta a rúgó Zach Hockert. A pénteki edzésen Greg Zuerlein ágyéksérülést szenvedett és játéka kérdéses a Bengals ellen, így biztosítéknak érkezett Hocker, aki idén a Saintsben 13-ból 9 mezőnygólt értékesített és volt egy kihagyott XP-je hat mérkőzésen.

A Seahawks aktiválta a PUP listáról Jeremy Lanet, aki a Patriots elleni Super Bowlon szenvedett ACL szakadást és tört el a karja, miután interceptiönt szerzett. Lane így pályára léphet a Steelers ellen, ami örömmel töltheti el a Seattle szurkolóit, mert így kevesebb időt tölthet a pályán Cary Williams.