Esti friss - 12/28

Írta: Löfli — 2015. december 29., 00:34

A vasárnapi játéknap utózöngéi.

Matt Hasselbeck vállsérülést, Charlie Whitehurst pedig hamstring sérülést szenvedett a Miami ellen, utóbbi IR-re került, előbbi pedig kétséges, hogy játszhat az utolsó fordulóban. Kérdés, hogy Andrew Luck bevethető lesz-e, ha nem, Stephen Morris másodéves UDFA fog kezdeni valószínűleg. A csapatnál edzésen járt Josh Freeman.

A Chicago Bears újonc NT-je, Eddie Goldman bokasérülést szenvedett a Tampa Bay ellen, valószínűleg nem játszik jövő héten.

Szintén bokasérülést szenvedett Jadeveon Clowney, akinek nem fogják siettetni a visszatérését, ha bejutnak a playoffba, minden bizonnyal ott már játszani fog. Cecil Shorts elkapó szintén nem játszhat a következő fordulóban, viszont Brian Hoyer átment az összes agyrázkódás-teszten.

Fozzy Whittaker, a Carolina Panthers futója is bokasérülés miatt hagyta el idő előtt a pályát Atlantában, ha nem épül fel hétvégére, Cameron Artis-Payne kaphat sok labdát. Kurt Coleman, a csapat kezdő söprögetője lábsérülést szenvedett, holnap kiderül, mennyire súlyos az állapota.

A Patriots tackle-je, Sebastian Vollmer lábsérüléséről egyelőre nem tudni mennyire súlyos, de reménykednek benne, hogy a rájátszás második körében már játszhat, ugyanis egyre kevesebb bevethető támadófalember maradt a címvédő keretében. Közben a csapat kitette Joey Iosefát.

Charles Clay, a Buffalo Bills összekötője hátsérülés miatt nem játszhat az utolsó fordulóban, a csapat legjobb special team játékosa, Marcus Easley pedig térdét törte a Dallas ellen, hosszú rehabilitáció vár rá.

A Chargers négy játékost is IR-re tett, név szerint Eric Weddle és Darrell Stuckey söprögetőt, Ladarius Green összekötőt, és Sean Lissemore védőfalembert. Weddle egyébként egy tízezer dolláros büntetést is kapott a csapatától, mert az előző fordulóban nem ment be az öltözőbe félidőkor, hanem a lánya félidei produkcióját nézte.

Marcell Reece, az Oakland Raiders fullbackje egyelőre nem közölt okok miatt négy meccses eltiltást kapott, a következő szezonban legkorábban a negyedik héten láthatjuk.