ARENA4
24 feliratkozó
3 hónapja
Gyenesei Leila pénteken még az Erődben, most meg Countdown felvezetőben.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
3 hónapja
Rá egy hétre a Texas A&M és a Georgia újra képernyőre kerül, október 5-i NET4+-os dupla:Jövő szombaton 21:30-tól adunk egy NCAA mérkőzést online (a párosítás még TBD), majd jöhet az év egyik csúcsrangadója, 29-én 01:30-kor a Georgia @ Alabama élőben a MATCH4 -en!Ezen a szombaton tehát éjszaka Georgia @ Alabama, előtte a net4+-on 21:30-tól Arkansas vs Texas A&M (utoljára a Dallas Cowboys stadionjában).
r.baggio
r.baggio
18:00 Missouri @ Texas A&M
21:30 Auburn @ Georgia
mindkettő kizárólag eredeti kommentárral
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
3 hónapja
Jövő szombaton 21:30-tól adunk egy NCAA mérkőzést online (a párosítás még TBD), majd jöhet az év egyik csúcsrangadója, 29-én 01:30-kor a Georgia @ Alabama élőben a MATCH4 -en!Ezen a szombaton tehát éjszaka Georgia @ Alabama, előtte a net4+-on 21:30-tól Arkansas vs Texas A&M (utoljára a Dallas Cowboys stadionjában).
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Köszönöm szépen.Vasárnap lehetséges,hogy a Packers-Vikings meccs lesz 19:00-tól tv-s ?19:00 - Buccaneers–Eagles (ARENA4/NET4+)
ZoliZoltán
19:00 - Packers–Vikings (NET4+)
22:05 - 49ers–Patriots (NET4+)
22:25 - Chargers–Chiefs (ARENA4/NET4+)
törölt kristof
Akkor megint net4+.🙂
3 hónapja
Akkor vasárnap este net4+ mi meccsünk, valami TV-s app NASCAR, Redzonera meg kell stream 😀Vasárnap lehetséges,hogy a Packers-Vikings meccs lesz 19:00-tól tv-s ?19:00 - Buccaneers–Eagles (ARENA4/NET4+)
ZoliZoltán
törölt kristof
3 hónapja
Vasárnap lehetséges,hogy a Packers-Vikings meccs lesz 19:00-tól tv-s ?19:00 - Buccaneers–Eagles (ARENA4/NET4+)
ZoliZoltán
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 hónapja
Böngészőben miért kell mostanában sokszor újra bejelentkezni tv-n? Így is elég macerás régóta app hiányában behozni az oldalt, lépegetni párat, most még sokszor bajlódni a belépéssel is a távirányítóval pötyögve. Változott valami mostanában ebben?Én bebipáltam a Megjegyez részt.3 hete bent vagyok bejelentkezés nélkül.
zavi27
Vasárnap lehetséges,hogy a Packers-Vikings meccs lesz 19:00-tól tv-s ?
3 hónapja
Böngészőben miért kell mostanában sokszor újra bejelentkezni tv-n? Így is elég macerás régóta app hiányában behozni az oldalt, lépegetni párat, most még sokszor bajlódni a belépéssel is a távirányítóval pötyögve. Változott valami mostanában ebben?
3 hónapja
SNF nem kerül fel?sorry, már fent van:
szabin a kolléga, vagy elaludt?...
braxa88
net4plus.network4.hu/watch/Atlanta-Falcons-Kansas-City-Chiefs-2024-09-23/legfrissebb-videok
emberi erőforrás (elvileg) már nem kell hozzá, az élő adás leállítása utána azonnal visszanézhetővé kéne válnia, sajnos néha előfordul, hogy egy-egy esemény beragad, ezeket utólag kell feltölteni. bármikor kínos lenne, éjszakai meccsnél különösen az, igyekszünk megoldást találni rá, hogy egyáltalán ne forduljon elő ilyen.
3 hónapja
Amúgy a Net4+ csak itthonról érhető el?Kérdés:
Pl, valamikor mennék NFL szezon alatt Svájcba látogatóba, onnan elérném?
zacknorb
Magyarországon regisztráltam és fizettem elő a szolgáltatásra. Más országból nézhetem a tartalmakat?
Válasz:
Előfizetőink a szolgáltatást az EU rendelkezései alapján az EU országain belül igénybe vehetik.
---
3 hónapja
Amúgy a Net4+ csak itthonról érhető el?Pl, valamikor mennék NFL szezon alatt Svájcba látogatóba, onnan elérném?
3 hónapja
Nem fogok meglepődni asszemMegvan a kötelező Eagles meccs, jól van 😀imádni fogod a negyedik heti menetrendet is!
warr_b
törölt kristof
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Megvan a kötelező Eagles meccs, jól van 😀imádni fogod a negyedik heti menetrendet is!
warr_b
3 hónapja
Megvan a kötelező Eagles meccs, jól van 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Köszönöm3. heti NFL program mi lesz végül, eddig elkerülte a figyelmemet?19:00 - Saints–Eagles - ARENA4/NET4+
zacknorb
19:00 - Vikings–Texans - NET4+
22:25 - Cowboys–Ravens - ARENA4/NET4+
22:25 - Rams–49ers - NET4+
törölt kristof
3 hónapja
3. heti NFL program mi lesz végül, eddig elkerülte a figyelmemet?19:00 - Saints–Eagles - ARENA4/NET4+
zacknorb
19:00 - Vikings–Texans - NET4+
22:25 - Cowboys–Ravens - ARENA4/NET4+
22:25 - Rams–49ers - NET4+
3 hónapja
3. heti NFL program mi lesz végül, eddig elkerülte a figyelmemet?
3 hónapja
MA21:45 NCAA összefoglaló, 3. hét
22:15 NFL GameDay, 2. hét
(...)
01:15 NCAA összefoglaló, 3. hét
01:45 NFL GameDay, 2. hét
02:15 New York Jets–New England Patriots, NFL, 3. hét, ÉLŐ
Élő NCAA közvetítéssel ezúttal rendhagyó módon péntek este, magyar idő szerint szombat fél kettőkor jelentkezünk az ARENA4-en, jómagam is szagértek majd a Stanford @ Syracuse meccsen (szombaton 18 órától Florida @ Mississippi State eredeti kommentárral a net4+-on).
Jövő szombaton 21:30-tól adunk egy NCAA mérkőzést online (a párosítás még TBD), majd jöhet az év egyik csúcsrangadója, 29-én 01:30-kor a Georgia @ Alabama élőben a MATCH4 -en!
---
3 hónapja
Köszönöm szépen!
3 hónapja
Tegnap kezdtem el a Videótárból...ez tök új?eddig 11 rész készült el magyarul, 20 biztosan lesz.
Múltkor a '97-es Broncost kaptam el TV-ben.Az is jó volt.
Mennyi jött ki eddig magyarul?
ZoliZoltán
3 hónapja
Tegnap kezdtem el a Videótárból...ez tök új?Múltkor a '97-es Broncost kaptam el TV-ben.Az is jó volt.
Mennyi jött ki eddig magyarul?
Szerkesztette: ZoliZoltán
4 hónapja
KeyG
9 923
Tetszett a 2000-es Ravens bajnoki címről szóló rész. Igazából sosem fogjuk megtudni, hogy aznap este mi történt amikor volt a Lewis eset, de én biztos vagyok benne, hogy ha lett volna bizonyíték vagy elég bizonyíték akkor megy a sittre. Számomra ártatlan, de megértem azokat akik szerint a történteket ismerve nem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 hónapja
insta..nem elek ilyennel.vmi csoki reklamnak makka a magyar hangja?😀Ja a Knoppersnek, ki is tette Instara.
YoungZeeZee
zacknorb
kicsit mahasabb a hangszin de jo
YoungZeeZee
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "