Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
én a predators.hu-n találtam táblázatot, anélkül én is meg lettem volna lőve 😊Más téma: lement már pár meccs mindkét divben. Vélemények? Rájátszás esélyesek, kiesők? És itt főleg a div1-re gondolok mert Div2 talán kicsit egyértelműbb és ott nincs kiesés sem.NightBoYdiv1: Nyíregy Rebels Gorillaz (ők tuti rájátszásba vannak)
kieső talán a Veszprém
wild card talán Heroes (bár elég nehéz kitalálni sportmedia.hu nélkül 😀)
div2: Crushers Hurricanes (egyik champion másik wild card+fel is jut. nem tudom melyik-melyik)tudu28
több mint 14 éve
tudu28
152
Más téma: lement már pár meccs mindkét divben. Vélemények? Rájátszás esélyesek, kiesők? És itt főleg a div1-re gondolok mert Div2 talán kicsit egyértelműbb és ott nincs kiesés sem.NightBoYdiv1: Nyíregy Rebels Gorillaz (ők tuti rájátszásba vannak)
kieső talán a Veszprém
wild card talán Heroes (bár elég nehéz kitalálni sportmedia.hu nélkül 😀)
div2: Crushers Hurricanes (egyik champion másik wild card+fel is jut. nem tudom melyik-melyik)
több mint 14 éve
Én hagytam volna de a másodikat ő ütötte a kezembe. 😀Akkor lehet ezért fogtam ezen a meccsen 2 int-et. 😊DömePacmannek nem is hagytál? 😛JSanyo
több mint 14 éve
Más téma: lement már pár meccs mindkét divben. Vélemények? Rájátszás esélyesek, kiesők? És itt főleg a div1-re gondolok mert Div2 talán kicsit egyértelműbb és ott nincs kiesés sem.NightBoYHát div1-ben szerintem a Veszprémnek nagyon kinéz egy 0-6os szezon, úgy tűnik, ők lesznek a kiesők. Utolsóelőtti helyre én a Heroes-t érzem esélyesnek. Elől pedig a Tigers-Rebels-Gorillaz hármas közül fog valaki a végén nagyon örülni, a maradék három rájátszás helyre pedig még nem tudok mit mondani, tippelni meg nem akarok 😛
több mint 14 éve
Más téma: lement már pár meccs mindkét divben. Vélemények? Rájátszás esélyesek, kiesők? És itt főleg a div1-re gondolok mert Div2 talán kicsit egyértelműbb és ott nincs kiesés sem.
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Akkor lehet ezért fogtam ezen a meccsen 2 int-et. 😊DömePacmannek nem is hagytál? 😛
amúgy CC az Cindy Crawford, de ő aztán végképp nem játszik a Cowboysban 😊
több mint 14 éve
Akkor lehet ezért fogtam ezen a meccsen 2 int-et. 😊http://www.youtube.com/watch?v=Dm66nJkfPxIkola64király videó! 1 kérdés felvetődött bennem: van arra valamilyen előírás, hogy a csapatok mezei elüssenek egymástól? mert ez a Bulldogs lila vs. Raptors kék elég érdekes... főleg passzoknál lehet mókás. 😊Lecso4
több mint 14 éve
Na köszönöm!!Akkor csak igazunk volt,amit a saját szemünkel is láttunk.Én csak arra reagáltam hogy az egyik csapattársatok KIKÉRTE MAGÁNAK a feltételezést hogy" hírbe hoztuk" őket a C1 el.Az meg hogy nem játszott hosszabb rövidebb ideje akkor is többet ér többet tud mint egy ujjonc aki 1-2 hónapja próbálgatja ezt a sportot és az első éles meccse.Bár még mindíg korrektebb "istállon"belül mozgatni játékosokat,mint ahogy más csapatok csinálják./Akinek nem inge nem veszi magára/Így viszont elveszti a C1-C2 megnevezés fogalmát.Amúgy rohadt jó meccs volt...és ugye jó pap is holtig tanul.Ebből is tanultunk/tam/.Ha erre gondolsz:
U.I.Az ominózus "CC" poszt nyilván melléütés volt és nem olvastam vissza,de látom azéé a humorérzék nem veszett el.Bugi 71
Akkor igaza van bpcj97-nek, mert ezzel nem "hírbe hoztatok" a C1-gyel hanem, "tényként" kezeltétek...C1 - Eagles 34-20ezt kikérjük magunknakbpcj97
Hát az most is volt meg+komplett dif-line off-line LB CB CC WR de most had ne soroljam a számokatBugi 71Erről meg az a véleményem, h ha ez így lett volna szvsz nem ez lett volna a végeredmény. 😉
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=Dm66nJkfPxIkola64király videó! 1 kérdés felvetődött bennem: van arra valamilyen előírás, hogy a csapatok mezei elüssenek egymástól? mert ez a Bulldogs lila vs. Raptors kék elég érdekes... főleg passzoknál lehet mókás. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na köszönöm!!Akkor csak igazunk volt,amit a saját szemünkel is láttunk.Én csak arra reagáltam hogy az egyik csapattársatok KIKÉRTE MAGÁNAK a feltételezést hogy" hírbe hoztuk" őket a C1 el.Az meg hogy nem játszott hosszabb rövidebb ideje akkor is többet ér többet tud mint egy ujjonc aki 1-2 hónapja próbálgatja ezt a sportot és az első éles meccse.Bár még mindíg korrektebb "istállon"belül mozgatni játékosokat,mint ahogy más csapatok csinálják./Akinek nem inge nem veszi magára/Így viszont elveszti a C1-C2 megnevezés fogalmát.Amúgy rohadt jó meccs volt...és ugye jó pap is holtig tanul.Ebből is tanultunk/tam/.Bár amit sokan nem értenek meg, hogy egy div2-es rutintalanabb játékosnak nagy csalódás lehet adott esetben egy képzettebb rutinosabb div1-es játékossal (még ha kevés edzésen is volt meg kihagyott valamennyi időt) szemben alulmaradni. 69egyetértek abban, hogy egymástól függünk, és igen játszunk, sokan, sokat, jó bíráskodással. ebből elég sok teljesül már most is, nekem nagyon jó látni, hogy az amfoci úgy tűnik megmarad most már, nem fog eltűnni a süllyesztőben, mint a 90-es években.
de tőled idézettel nem értek egyet. nekem az a csalódás, ha olyan emberrel szemben maradok alul, aki idén kezdte csak (az egyik DE), emellé akár junior korú is (RT), vagy már mindjárt 40 éves (MLB). Nekem az a ciki, ha valaki kevesebb idő alatt messzebb jutott, többet tud, jobba játszik. Ilyenkor magamban csalódok, vagy ha úgy érzem, hogy mindent megtettem amit kértek tőlem, akkor azokban akik tanítanak, felkészítenek.
az elkövetkezendő C2 meccseink ellenfelei remélem figyeltek, de ha nem:
Allergológiai figyelmeztetés! A C2 nyomokban C1-et tartalmazhat!Bálint #15
U.I.Az ominózus "CC" poszt nyilván melléütés volt és nem olvastam vissza,de látom azéé a humorérzék nem veszett el.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy kis szemelyeskedes mindig feldobja a napom 😀nem csalódtam a magyar foci forumban, szánalomtenger ami itt folyikPókVégre megjöttél, hogy emeld a színvonalat...e53m62
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😊 Volt már rajtam vállvédő és sisak 😊 néha kimegyek az edzésre, de ott vagyok minden mérkőzésen teljes odaadással 😊 akkor már én is rutinos és C1 vagyok ?szenikoMég jó hogy !
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ignorance is bliss
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😊 Volt már rajtam vállvédő és sisak 😊 néha kimegyek az edzésre, de ott vagyok minden mérkőzésen teljes odaadással 😊 akkor már én is rutinos és C1 vagyok ?
több mint 14 éve
szerintem is az c1es aki már játszott ott. a rutin megvan. az, hogy a mag nem játszik le, mert leadták az igazolást, az meg a minimum 😀kérdés mi számít neked rutinnak...
béke és szeretet 😊Kopasz98
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Kopasz98
93
szerintem is az c1es aki már játszott ott. a rutin megvan. az, hogy a mag nem játszik le, mert leadták az igazolást, az meg a minimum 😀 béke és szeretet 😊
több mint 14 éve
Pisti jelenleg Nigériában tartózkodik, kirabolták és még nem tudott összekoldulni annyi pénzt, hogy hazajöjjön. Tudom, mert megírta e-mailben! 😀mikieMegkaptam én is, küldtem is neki egy kis cash-t! 😊 szerencsére azóta épségben hazaért 😀

több mint 14 éve
mikie
39
Pisti jelenleg Nigériában tartózkodik, kirabolták és még nem tudott összekoldulni annyi pénzt, hogy hazajöjjön. Tudom, mert megírta e-mailben! 😀Valaki nem tudja véletlenül,hogy idén lesz-e edző képzés,valamint erről hol lehet bővebben tájékozódni?kutya23cA szövetségnél lehet erről érdeklődni bővebben! Vagy Kovács István tud itt útbaigazítást adni esteleg talán Kori!
Sztem ez érdeklődőfüggő, hogy indul e!
Mi tavaly kezdtük el, de még mindig tart (igaz már "csak" az OKJ-s része), mi összesen 10-en voltunk asszem, szóval kb ez olyan minimummennyiség az induláshoz, úgy gondolom.Bruce
több mint 14 éve
Valaki nem tudja véletlenül,hogy idén lesz-e edző képzés,valamint erről hol lehet bővebben tájékozódni?kutya23cA szövetségnél lehet erről érdeklődni bővebben! Vagy Kovács István tud itt útbaigazítást adni esteleg talán Kori!
Sztem ez érdeklődőfüggő, hogy indul e!
Mi tavaly kezdtük el, de még mindig tart (igaz már "csak" az OKJ-s része), mi összesen 10-en voltunk asszem, szóval kb ez olyan minimummennyiség az induláshoz, úgy gondolom.
több mint 14 éve
kutya23c
223
Valaki nem tudja véletlenül,hogy idén lesz-e edző képzés,valamint erről hol lehet bővebben tájékozódni?
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Minek sietni? Gondolod a tartalom változni fog? Kis naiv 😉Egy szolgáltató csere nem lenne szabad egy napnál tovább tartson.A MAFSZ oldala miért nem jön be? A Mafl oldal sem működik, csak nagyon lassan...Információim szerint szerver szolgáltató csere van folyamatban, ezért pár napig nem elérhetők az oldalak. Elvben ma-holnap újra megtalálhatók lesznek.Kori
Vasárnap óta nincs rendben, nem tudom mit csinálnak vele, ha csinálnak egyáltalán!
Remélem hamarosan megjavítják.Bruce
Reméljük alaposan lecserélik azt a szolgáltatót, ami oly rengeteget számlázott a szövetség felé...e53m62
több mint 14 éve
Legyen valami értelmes téma is, az idei junior bajnoksággal kapcsolatban van néhány fontos infó:Az Edzői Bizottság ötlete alapján kettébontott lesz az őszi program, hogy minél több csapat tudjon önállóan beszállni a junior versengésbe. Lesz 11-11 elleni "rendes" foci, mellette pedig egy 7-7 elleni bajnokság a kisebb létszámú csapatoknak, aréna méretű pályán és szabályokkal, de gyepen.
Megy majd egy körkérdés a mai napon a csapatvezetőknek, melyben előzetesen csak egy rövidke nyilatkozatot várunk vissza, hogy ezek alapján ki mit gondol, melyikben indulna el, persze ez még kötelezettség mentes, csak hogy lehessen látni hol hány csapat várható, milyen lebonyolítással lehet számolni, egyfajta kiindulási alapnak jó lesz.
Az aréna verzió nyilván olcsóbb is lesz a kevesebb játékvezető miatt, illetve többféle lebonyolítás is lehet ott, létszámtól függően meglátjuk mit lehet kihozni belőle.
Kérek mindenkit, hogy beszélje át csapaton belül ezek alapján mik a tervek és válaszoljanak jövő hétig bezárólag a VB-nek, ezt követően lehet versenykiírást és költségvetést csinálni, de májusban már nevezni kell majd. Korhatár marad, azaz idén 1992-96 közöttiek játszhatnak.
Akinek ez ügyben akad ötlete, az ossza meg bátran, még képlékeny a dolog, főleg az "füves aréna" részében lehet még nagyobb mozgástér.

több mint 14 éve
Egy szolgáltató csere nem lenne szabad egy napnál tovább tartson.A MAFSZ oldala miért nem jön be? A Mafl oldal sem működik, csak nagyon lassan...Információim szerint szerver szolgáltató csere van folyamatban, ezért pár napig nem elérhetők az oldalak. Elvben ma-holnap újra megtalálhatók lesznek.Kori
Vasárnap óta nincs rendben, nem tudom mit csinálnak vele, ha csinálnak egyáltalán!
Remélem hamarosan megjavítják.Bruce
Reméljük alaposan lecserélik azt a szolgáltatót, ami oly rengeteget számlázott a szövetség felé...
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...