Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mit kérsz ki az irányitótól kezdve a dif fele+ az offba is jópár C1 es játékos volt.Azért minket sem kll hülyének nézni.De ahhoz képest szánalmas hogy csak ennyivel tudtatok nyerni,legözelebb a W1 ből is hivjatok pár játékost.Kezd ez az egész magyarországi amerikai foci a nevetség tárgyát képezni,2-3 csapat kooperálódik csak azért hogy mindegy milyen áron csak nyerjenek.Szánalmas.
több mint 14 éve
arcsike 100
Köszi a C1-nek a meccset......
Gratula nekik.....
C1 - Eagles 34-20

Titans - Wildfires 45 - 0
Cb2 - Eagles első negyed 6 - 7NightBoY
HTW
Ez csak nyelvbotlás volt, vagy van valami amiről nem tudunk?FViktor93
keserű a szőlő mindössze...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
C1 - Eagles 34-20
ezt kikérjük magunknak
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Utólag lehet még a bajnokságba játékost nevezni?shawnka
jön konqueror? 😊JSanyo
most konkrétan magamra gondoltam, kell a franchise WR/CB 😛
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Gratula nekik.....
C1 - Eagles 34-20

HTW
Ez csak nyelvbotlás volt, vagy van valami amiről nem tudunk?
több mint 14 éve
HTW 118 — Eagles fan
Gratula nekik.....
C1 - Eagles 34-20

több mint 14 éve
VT 123
Biztos az én készülékemben van a hiba, de kurvára hiányosnak találom ezt a határozatot:

http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110414-005-FEB%202011-%20petercsaba.pdf

Egyrészt sehol sem lelem benne az eltiltásról szóló részt.
Másrészt a határozat lényegi része mintha hiányozna, a "1." pont után.

De most tényleg: ez a legjobb, amivel elő tudott állni a FEB? Vagy a hétvégi meccsen még kell a játékos?

És a legfontosabb kérdés: ha én is összepakolok félidőben, aztán lefújás után elszaladok, akkor nekem is csak ilyen ejnye-bejnye lesz írásban? Mert akkor a faszom fog vergődni a TUE engedélyek beszerzésével.e53m62
hát ez egy nagy semmi! Nem kivánom h tiltsák el, de a többiekkel szemben tényleg nem fair. És ha valóban elfutott a mintavétel elött, akkor az sem volt véletlenül.....
innentől ez no comment.... 😕Ricsi56
én meg azt kívánom, hogy tiltsák el a p*csába ugyanúgy, ahogy bárki mást!
több mint 14 éve
NightBoY New York Giants 616
Cb2 - Eagles első negyed 6 - 7

You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Semmit nem von le a Sharks-Gorillaz-Crushers érdemeiből ugyan, de nincs címvédő, mert az Interligának ez az első éve, a Klek tavaly a Challenge Cup-ot nyerte.
Ezzel együtt nagyon jót játszott tegnap a hazai csapat, sokkal jobbak voltak, mint a Klek, gratula nekik!

Győr Sharks 48-6 Klek KnightsDavzone
hatalmas gratula!! így elkalapálni a gyözlemmel nyitó címvédőt!!!
szép voltRicsi56
Kalo
jogos 😛

Crushers #12
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Utólag lehet még a bajnokságba játékost nevezni?shawnka
jön konqueror? 😊

több mint 14 éve
Kalo 137
Semmit nem von le a Sharks-Gorillaz-Crushers érdemeiből ugyan, de nincs címvédő, mert az Interligának ez az első éve, a Klek tavaly a Challenge Cup-ot nyerte.
Ezzel együtt nagyon jót játszott tegnap a hazai csapat, sokkal jobbak voltak, mint a Klek, gratula nekik!

szép voltRicsi56
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
szép volt

Crushers #12
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
" sportoló írásbeli megrovásba részesül a sikertelen mintavételek során tanúsított
magtartása miatt,"

A tény az tény..😀 ez egy fél kész valami nem? nincs befejezve, sem aláírva...stb....

....
További figyelmezetés!
Vigyázzatok.... a FEB írásbeli megkeresésessel fog élni!
Ez azért tényleg röhej.MCsanad
HTW
1. a wordben van helyesírás-ellenőrző, érdemes bekapcsolni, hogy ne legyen minden mellékmondatban hiba
2. sikertelen mintavétel során milyen magatartást tanúsít valaki? hiszen ott se volt...
+1. a magtartás szó is vicces, főleg a mintavétellel egy környezetben... azt hittem vizeletmintát kell adni

sajnos igaza van annak, aki azt írta: félidőben összepakolni és otthon tusolni (és a whereabout se kell kitölteni)

nem jó üzenet ez, tisztelt FEB
több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Én csak azt nem értem hogy mi telt ennyi időbe hogy egy ilyen határozatot megírjanak???
A tigers-es fiúk ehhez képest hamar megkapták a büntetést...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
Ferron 72
Most komolyan ez a határozat... ez vicc tényleg. Egyébként olyan mintha a szövetség olvasta volna a topicot és észbe kaptak a hozzászólások miatt, hogy bszki ezt elqrtuk, nem zártuk (nem akartuk) lezárni az ügyét.
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
HÁT IGEN URAIM ÉVEK TELTEK EL ÉS IGAZI ELŐRE LÉPÉS AZÓTA SEM TÖRTÉNT.SZÁNALMAS.! DE ISMÉT A RÉGI NÓTA,ÍGY AZ EMBER KEDVÉT VESZIK EL! PL BUDAPEST GIANTS 2005-BEN!VANNAK DOLGOK AMIK NEM ÉVÜLNEK ELL UGYE TISZTELT XY !BOCSÁNAT HOGY ZAVARTAM URAIM! 😕BÁNÁS-FAJT IMRE
Kicsit több infót, légy szíves! Ez így nagyon rébuszos. Konkrétumokat kérnénk.

Kíváncsi vagyok, h mióta tart az uralom!

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
HÁT IGEN URAIM ÉVEK TELTEK EL ÉS IGAZI ELŐRE LÉPÉS AZÓTA SEM TÖRTÉNT.SZÁNALMAS.! DE ISMÉT A RÉGI NÓTA,ÍGY AZ EMBER KEDVÉT VESZIK EL! PL BUDAPEST GIANTS 2005-BEN!VANNAK DOLGOK AMIK NEM ÉVÜLNEK ELL UGYE TISZTELT XY !BOCSÁNAT HOGY ZAVARTAM URAIM! 😕BÁNÁS-FAJT IMRE
Jelentkezzen aki ezt értette!deacon75
vagy aki tud segíteni kiszedni a beragadt caps lockot

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Győr Sharks 48-6 Klek Knights
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az osztrák bajnokságban 42-21re nyert a Hurricanes, hazai pályán a Zagreb Patriots ellen 😊
grat nekik és további szép sikereket
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jelentkezzen aki ezt értette!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
HÁT IGEN URAIM ÉVEK TELTEK EL ÉS IGAZI ELŐRE LÉPÉS AZÓTA SEM TÖRTÉNT.SZÁNALMAS.! DE ISMÉT A RÉGI NÓTA,ÍGY AZ EMBER KEDVÉT VESZIK EL! PL BUDAPEST GIANTS 2005-BEN!VANNAK DOLGOK AMIK NEM ÉVÜLNEK ELL UGYE TISZTELT XY !BOCSÁNAT HOGY ZAVARTAM URAIM! 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A baj nem az, hogy itt bármi megtörténhet, hanem az, hogy meg is történik... :rolleyes: :/
több mint 14 éve
HTW 118 — Eagles fan
Ez a felvetés tovább vetíthető lehet.....ne....sok mindenre

Egyáltalán legitimek azok a döntések és határozatok, amiket egy nem megfelelő létszámú bizottság hozott?e53m62

több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
Egyáltalán legitimek azok a döntések és határozatok, amiket egy nem megfelelő létszámú bizottság hozott?

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
HTW 118 — Eagles fan
" sportoló írásbeli megrovásba részesül a sikertelen mintavételek során tanúsított
magtartása miatt,"

A tény az tény..😀 ez egy fél kész valami nem? nincs befejezve, sem aláírva...stb....

....
További figyelmezetés!
Vigyázzatok.... a FEB írásbeli megkeresésessel fog élni!
Ez azért tényleg röhej.MCsanad