Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
kutya23c
223
EZ ugye a Cowboy-ok pályája, ahol a junior döntő is megrendezésre került?Köszi a két csapatnak, megkaptam a nagy felbontású logókat, így a fenti plakátot javítottam.NightBoYEgy apró észrevétel: a Vajda Péter utcában ne keressen senki 38-at, mert nincs. Helyesen: 38.440, és ez helyrajzi szám. 😀mikie
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
mikie
39
Köszi a két csapatnak, megkaptam a nagy felbontású logókat, így a fenti plakátot javítottam.NightBoYEgy apró észrevétel: a Vajda Péter utcában ne keressen senki 38-at, mert nincs. Helyesen: 38.440, és ez helyrajzi szám. 😀
több mint 14 éve
Köszi a két csapatnak, megkaptam a nagy felbontású logókat, így a fenti plakátot javítottam.
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂Meg ugye jászberényi csak akkor veszélyes a köznyugalomra, ha már a pólóját is levetette! 😊vadibandiHa tisztességesek a szándékaid akkor elárulom de szigorú magatartási kötelezettség jár a viselésével. 😂69Jászberényi vagyok, nem ígérhetek semmit! 😀 😂
Alkohol mennyiség függvénye! 😀 :cool:barbárJW
több mint 14 éve
Meg ugye jászberényi csak akkor veszélyes a köznyugalomra, ha már a pólóját is levetette! 😊Jászberényi vagyok, nem ígérhetek semmit! 😀 😂Hol lehet Eagles-ös pólót rendelni?Ha tisztességesek a szándékaid akkor elárulom de szigorú magatartási kötelezettség jár a viselésével. 😂69
Vagy a helyszínen lehet venni esetleg? 😀😛barbárJW
Alkohol mennyiség függvénye! 😀 :cool:barbárJW

több mint 14 éve
Hibás mindkét fájl, próbáltam már letölteni.NightBoYAkkor dobok egyet PM-ben 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Hibás mindkét fájl, próbáltam már letölteni.
több mint 14 éve
http://www.budapestcowboys.com/content/?page_id=1739&langswitch_lang=huSajnos mindkét lógót csak a google képkeresőből tudtam "nyúlni" kb 150px-es nagyságban, így sem tökéletes a minőségük de ha tovább nagyítom akkor tényleg nagyon csúnya lett volna. ( először úgy akartam csak csúnya volt )Egy ezres, dupla izgalom.😀 😀
Megérdemled.
Tetszik a stílusa. Képi és szövegi is 😊 Bár talán a C2 és a Wildfires logóját is túlnagyítottam volna kicsit, úgy, ahogy a többitNatloz
A
szerk.: ha valakinek van nagyméretű wildfires és/vagy cowboys lógója ne habozzon, dobja át nekem és gyorsan kijavítom.NightBoY
elvileg itt van logó 😊
több mint 14 éve
Sajnos mindkét lógót csak a google képkeresőből tudtam "nyúlni" kb 150px-es nagyságban, így sem tökéletes a minőségük de ha tovább nagyítom akkor tényleg nagyon csúnya lett volna. ( először úgy akartam csak csúnya volt )Egy ezres, dupla izgalom.😀 😀
Megérdemled.
Tetszik a stílusa. Képi és szövegi is 😊 Bár talán a C2 és a Wildfires logóját is túlnagyítottam volna kicsit, úgy, ahogy a többitNatloz
A
szerk.: ha valakinek van nagyméretű wildfires és/vagy cowboys lógója ne habozzon, dobja át nekem és gyorsan kijavítom.
több mint 14 éve
Ja, patent lett.Kicsit ilyen kiárusítás jellege van, de jó.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Egy ezres, dupla izgalom.😀 😀
Megérdemled.
Tetszik a stílusa. Képi és szövegi is 😊 Bár talán a C2 és a Wildfires logóját is túlnagyítottam volna kicsit, úgy, ahogy a többit
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jászberényi vagyok, nem ígérhetek semmit! 😀 😂Hol lehet Eagles-ös pólót rendelni?Ha tisztességesek a szándékaid akkor elárulom de szigorú magatartási kötelezettség jár a viselésével. 😂69
Alkohol mennyiség függvénye! 😀 :cool:
több mint 14 éve
Ennyi, ezek szerint a rendszer felfedte a hibáját. Lehet félidőben összepakolni, majd lefújás után elszaladni.Két egyszerű kérdés:Ezt nem kellett volna már rég szankcionálni? a Tigers játékosok azért relatíve gyorsan el lettek meszelve (teszem hozzá, jogosan)
1. Mi lett a döntőről elszaladó Wolves játékos büntetése?
e53m62
De mutassunk ezzel példát, ahogy bárki meghallja, hogy doppingtesztre jelentkezzen, úgy azonmód irány a busza/autója/biciklije/motorja, és balra el. Ő ott se volt, nem is tudott róla...
Itt nem az emberrel van a gondom, személyesen, hanem azzal, hogy a rendszer ezek szerint ilyen könnyen kijátszható.Ferron
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Ferron
72
Két egyszerű kérdés:Ezt nem kellett volna már rég szankcionálni? a Tigers játékosok azért relatíve gyorsan el lettek meszelve (teszem hozzá, jogosan)
e53m62
De mutassunk ezzel példát, ahogy bárki meghallja, hogy doppingtesztre jelentkezzen, úgy azonmód irány a busza/autója/biciklije/motorja, és balra el. Ő ott se volt, nem is tudott róla...
Itt nem az emberrel van a gondom, személyesen, hanem azzal, hogy a rendszer ezek szerint ilyen könnyen kijátszható.
több mint 14 éve
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, akik elküldték az infókat! Sokat segítettetek 😊

több mint 14 éve
Boti63
40
szerintem nem kapott senki se értesítést. Én nem kaptam az biztos 😀 de én úgy tudom, hogy a többiek se kaptak semmit 😊Én se tudok róla, hogy tőlünk valaki eddig kapott volna akármilyen értesítést is. Bár azt hiszem csak akkor értesítenek, ha gond van.NatlozKét egyszerű kérdés:A másodikra tudok válaszolni és csak jászberényi oldalról! még egyelőre nem értesítettek senkit ki tőlünk, hogy pozitív lenne az eredménye! Kb 3 hetet mondtak rá, ami már le is telt, szóval hamarosan lesznek eredmények szerintem!Bruce
2. Mi lett a Zala - Jászberény meccsen történt doppingtesztek eredménye? Volt ugye 6 teszt, mennyi lett pozitív?e53m62
több mint 14 éve
Hol lehet Eagles-ös pólót rendelni?Ha tisztességesek a szándékaid akkor elárulom de szigorú magatartási kötelezettség jár a viselésével. 😂
több mint 14 éve
Én se tudok róla, hogy tőlünk valaki eddig kapott volna akármilyen értesítést is. Bár azt hiszem csak akkor értesítenek, ha gond van.Két egyszerű kérdés:A másodikra tudok válaszolni és csak jászberényi oldalról! még egyelőre nem értesítettek senkit ki tőlünk, hogy pozitív lenne az eredménye! Kb 3 hetet mondtak rá, ami már le is telt, szóval hamarosan lesznek eredmények szerintem!Bruce
2. Mi lett a Zala - Jászberény meccsen történt doppingtesztek eredménye? Volt ugye 6 teszt, mennyi lett pozitív?e53m62
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 14 éve
Még nem biztos hogy nem lesz szezon, illetve még itt van a draft is előttünk, ami ugyancsak generálja a nézettséget egy egy topicnál, szóval akkor is sztem nagy szám hogy második helyre feljött ez a topic! 😊Már a második legnépszerűbb topic az olvasottságot tekintve az egész bowl.hu-n a Magyar foci csevegőMert nem lesz NFL idény? Halleluja? 😕
Hallelujah! 😊Bruce
Amúgy aki balhézik, az nem lehet hazai szurkoló. Ki vele a pálya közeléből!Atari
Ha nem lesz szezon az NFL-ben, akkor természetes, hogy ez lesz az első!
több mint 14 éve
Két egyszerű kérdés:A másodikra tudok válaszolni és csak jászberényi oldalról! még egyelőre nem értesítettek senkit ki tőlünk, hogy pozitív lenne az eredménye! Kb 3 hetet mondtak rá, ami már le is telt, szóval hamarosan lesznek eredmények szerintem!
több mint 14 éve
Két egyszerű kérdés:1. Mi lett a döntőről elszaladó Wolves játékos büntetése?
2. Mi lett a Zala - Jászberény meccsen történt doppingtesztek eredménye? Volt ugye 6 teszt, mennyi lett pozitív?
több mint 14 éve
Kedves Fórumozók 😀Szeretném megkérni a csapatvezetőket, vagy ahhoz közel álló játékosokat, hogy küldjék el nekem PM-ben, hogy mennyi a tagdíjuk és, hogy mennyit fizetnek a pályabérlésre (/hó vagy /óra).
A Szakdolgozatomhoz kellene, és nem fogom semmi egyéb célra felhasználni, csak a kimutatásokhoz!
A forrásmegjelölés miatt, ha lehet, akkor írjátok oda ki/melyik csapat 😊
Nagyon nagy segítség lenne! Köszönöm!
pc

több mint 14 éve
Már a második legnépszerűbb topic az olvasottságot tekintve az egész bowl.hu-n a Magyar foci csevegőMert nem lesz NFL idény? Halleluja? 😕
Hallelujah! 😊Bruce
Amúgy aki balhézik, az nem lehet hazai szurkoló. Ki vele a pálya közeléből!
"Itt?? ... Mindenki!"