FViktor93

New England Patriots

FViktor93
Lakhely
21 ker.
Utoljára láttuk
19 napja
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
2 173


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 hónapja
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ezt a fikciót engedjük már el könyörgöm.
Akkor is, azóta is le lett vezetve, hogy Butler abban a pozícióban nem volt jó, folyamatosan égették az egész szezonban.
Persze, lehet h x százalékkal nagyobb esély lett volna a győzelemre, viszont amit minden szurkoló elfelejt az az, hogy ez egy csapat, egy vállalkozás és senki és semmi nem lehet nagyobb a rendszernél.
Se Butler, se Brady, se BB, sem a gyűrű.
Ha nem tartod be a szabályokat, akkor a csapat ellen vétesz.

Btw, ha megnézed, Butler nem is nagyon feszegette utána a dolgot.
Egyszer-egyszer beszólt, de ennyi.
Sőt, amikor lehetett BB visszahozta a Patshez, hogy adjon Butlernek még egy lehetőséget.
És ugyanezt megteszi minden más játékossal is.
Mert ő maga sem nagyobb a csapatnál és ha azt látja, hogy egy játékos segítheti a csapatot, akkor odaviszi.

Csak ezt sokan elfelejtik és jönnek ilyenekkel, hogy BB egója miatt van ez vagy az...csak azt nem tudom, hogy ezek az emberek mit néztek az elmúlt 20 évben, ha ezt nem veszik észre.

Mert az, hogy a médiával hogyan bánik, az meg egy másik dolog. Annak meg a csapatépítésnek köze nincs egymáshoz.
Lúdas Solymi
Félre érted amit írtam. Én imádtam ezt a fajta kegyetlen rendszert BBnél. Ez emelte a csapatot 20 évig a többi fölé. De pont ezek miatt nem hiszem, hogy valaki beosztottja akarna lenni.
6 hónapja
FViktor93 New England Patriots 2 173
Olyan opció nincs, hogy pl Mac Jones-ról 2021-ben Kraftnak volt az a véleménye, hogy rohadt jó a srác, és ha elérhető, akkor mindenképp őt kell, draftolni? Ezért most lapít, mint szar a fűben?
Annyira kevés dolog szivárog ki, főleg hitelt érdemlő, simán lehet, hogy házon belül Bill erősebb, mint valaha. Berakta akit a főnök kért, hát ennyire jutottak vele...
Nem feltétlen gondolom, hogy így lenne, csak – topint idézve – fogalmunk sincs a valós folyamatokról, erőviszonyokról.
Én szerintem, elsősorban QB és OL probléma van, más szerint GM és HC probléma van, aztán lehet, csak a tulaj öregkorára meghülyült.
vpi
Nagyon leszűkíted. Ez a csapat nem azért - nem csak azért - tart itt, mert Mac Jones szar.

Tegyük fel tényleg Kraft akarta. És?

Azóta elment két draft és két offseason. Bármikor jöhetett volna qb a csapathoz, aki ennél jobb. De nem jött. És elértünk a mostani QB roomhoz, ahol a csere egy kirakott QB, akit senki nem vett fel waiverről. Senki. Plusz egy UDFA.

És ez csak a QB, de még egyszer leírom, ennek a támadóoldali keretnek és csapatépítésnek maximum a kirakata a QB poszt. Az egész részleg egy rakás szar és gondolom nem Kraft akarta egyesével az összes játékost.

Szerintem jelen esetben nem kell, hogy értsük a folyamat minden apró lépését. Persze jó lenne, de ez illúzió. Amit látunk a saját szemünkkel ebben az esetben az elég. 6 pont, 7 pont, 0 pont. Erre nincs magyarázat.

Tényleg komolyan azt gondolod, hogy azért szar a Pats mert Kraft ilyen szinten beleszól a döntésekbe és BB ezt hagyja? Vagy reálisabb magyarázat az, hogy az elmúlt 10 év szar draftjai és szar játékosmenedzsmentje ide vezetett. Az elmúlt dinasztia minden játékosa kiöregedett és kb. senki (Judon az egyedüli blue chip játékos az egész keretben) nem jött - , vagy legalább is nem vált be - a helyükre.

Csak egy példa. Egy jó csapatban lehet draftolni projekt DE-t és LB-t. White, Mapu. Mi is csináltuk ezt évekig. De nálunk idén tényleg ez volt a legégetőbb. Tényleg Judon, Uche és Dugger utódját kellett megtalálni, amikor nem volt a keretben normális, bizonyított WR vagy OT? Vagy ha már "Kraft elkúrta" QB?
zinedine5
Persze, hogy leegyszerüsítem. Ahogy te is: BB el -> jók leszünk.

Én azért gondolom, hogy nem BB a probléma, mert a védelem vállalható. Olyan nincs, hogy valaki jó edző volt 20 évig, most hirtelen szar edző, de csak a támadók oldalán. Az O oldalán elkényelmesítette JMD, arra nem kellett odafigyelnie. Amikor ő elment, kezdődtek a problémák.
Erre mondhatod, hogy BB nem tudta pótolni JMD-t, de ettől még nem kett szar edző.
És azzal sem értek egyet, hogy azért nem maradna HC-nek, ha már nem ő a GM. Ez a csávó egy dolgot akar jobban a HC pozíciónál: a győzelmet. Ha egy GM poszton múlik (és normális embert találnánk a pozícióra, ami közel sem biztos), szerintem nem BB büszkesége lesz ennek az akadálya.
vpi
Az az ember, aki simán kispadra ülteti a védelem legjobb emberét és végig nézi egy SuperBowlon, hogy a helyettesét rommá égeti, az ellenfél középszerű offense? Az az ember nem fogja elviselni, hogy egy külsős ember felette hozzon döntéseket.
több mint 2 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
És akkor most egy Brady-Garoppolo csere?
több mint 4 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Rendkívűl csalódott vagyok. Nem azért, mert kikaptunk, ha nem mert így... 0 pont a màsodik fèlidőben.
több mint 4 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ez törtènik, amikor a vèdelem rossz napot fog ki. Az offense nem fog egy pontgazdag meccset megnyerni.
Jöhet a WildCard Titans vagy Steelers. Hàt egyik ellen se èrzem magunkat esèlyesebbnek. Kettőt kell nyerni idegenben. A mai utàn...
több mint 4 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ha csak fele ennyire vannak vakon a zebràk, ez hosszabítàs minimum. Az offense tovàbbra is rossz, de ha ez a meccs nem ràzza fel őket akkor semmi.
több mint 4 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hihetetlenül hiànyzik egy AB szintű no1 WR ebből az offenseből. Mert így van Edelman ès ennyi. Így nem is tudom mit vàrunk Bradytől...
több mint 4 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Lehet már volt, de Gordon valószínű, hogy nem játszik a Jets ellen.... Fuck
ThundersNFL
Ezt igy honnan? Nem talaltam rola infot.

A Jets meccs igy huzosabb lenne, foleg h a TE-k kiesnek es a futojatwk kvazi nulla. Innen szep nyerni 😊
Solymi
 www.12up.com/posts/josh-gordon-reportedly-dealing-with-multiple-injuries-and-is-not-expected-to-play-vs-jets-01dqe0nz09e4


Innen nem tudom, hogy mennyire komoly az oldal...
ThundersNFL
Fix nem játszik, ESPN is lehozta 😕( Az offense kb nem létezik jelenleg.
jamaicababa
Azèrt szerintem ennek az offense-nek ez ellen a Jets ellen mèg így is kène, hogy menjen. Bradynek kène elővennie az igazi ènjèt, ès megtalàlni Edelmant,Meyerst,Whiteot,Dorsettett?!
több mint 4 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azt mindenki làtja, hogy az offense eddig idèn viszonylag harmatos. Brady se túl èles eddig idèn, sok a pontatlansàg, a rossz döntès ès sokszor hamar pànikba esik. De ez leginkàbb a falnak köszönhető. A nyomàs mindig rosszul hat rà. Az nem idei problèma, hanem 15 èves. Ezen sokat fog javítani, ha vissza tèr Wynn (Valaki olvasott egyèbkènt róla vmit? Mert èn sajnos nem.) Illetve sokat ront az összkèpen, hogy Gordon,Dorsett,Edelman,Burkhead mind kisebb nagyobb sèrülèssel bajlódik. Azèrt, ha itt rendeződnek a dolgok ès mèg Harry is faktor tud lenni, akkor nyílvàn jobb lesz. JMD is eddig rosszabb arcàt mutatja idèn, ott is javulàst vàrok tőle.
Minden összegezve, eddig gyenge a dolog, de hatalmas fejlődèsi potenciàl van az offense-ben. A kèrdès, hogy ez kijön-e belőle.
A következő 2,5 hónap vàlaszt fog adni erre.
több mint 4 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Honnan lehetne kukázni wr-t? Nagyon kellene egy tapasztaltabb elkapó Edelmant tehermentesíteni
ParadSEC
Addig amíg nincs èrdemi pass protection ès Brady sokszor kapkod, addig felesleges ide bàrki is. Ne mondja nekem senki, hogy ez az elkapó team nem elèg. A falnak kène feljavulnia, illetve Bradynek kène jobban körbe nèznie.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173


😀
több mint 8 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért nagy különbség van a között, hogy valakinek egyszer kétszer elszàll az agya vagy, hogy konstans egy féreg.
több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Tudom, hogy nem szép dolog a káröröm, de Robben múlt héten azt nyilatkozta többet várt a Realtól, hát most megkapta 😊
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Leültem megnézni a Vidi-Loki, majd a Fradi-Honvéd meccset, hogy hosszú idő után nézzek magyar bajnokit. Hát két ilyen szar meccset rég láttam. 2x90 perc tömény unalom. Sajnálom, hogy itt tart az itthoni foci, hogy két értelmes passz nem sikerül egymás után.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
gyurma am. nem szép dolog másokra mutogatni, hogy biztos ők is csinálják... jelenleg ti égtek mint a reistag 😊peach
Én meg ettől a hozzáállástól tudok rosszul lenni. Most kiderült ez a balhé, és el kezd álszenteskedni mindenki. Mintha nem csinálná minden csapat. Ugyanaz a helyzet, mint a Pats botrányánál. Mindenki csinálja, de most hirtelen mindenki erkölcs csősz lett.
több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Mondjuk ezt soha nem fogom megérteni, hogy sacknél lehet ünnepelni akár milyen módon kb, de TDnél, ha kicsit szemtelenebb vagy, már rögtön keresztre feszítenek. Nekem speciel Tate TDjével se volt semmi bajom, szerintem ennyi bele kéne, hogy férjen.
több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173


😀😀
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Amit a Colts-al műveltek ehhez képest az egyenesen felháborító!
Az egyetlen prime time meccs a Jags (!!) ellen a liga minimum ugyanis.
Ez mindenkinek jár, még azoknak a csapaptoknak is akik hosszú évek óta negatív mérlegben ténferegnek és a fasz se kíváncsi rájuk.
szf61
Úristen ne, csak egy darab primetime meccs? Így most mi lesz szegény Coltssal. Nem érzed viccesnek azt a sírást amit leművelsz emiatt? Képzeld mit szólnak azok a csapatok drukkerei akik évek óta szopóágon vannak. Mintha neked bármit is számítana, hogy mennyi primetime meccse lesz a Coltsnak.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
több mint 5 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Aludva egyet a meccsre, mèg most sem sikerült felfogni. Na nem azt, hogy nyertünk, hanem azt ahogyan. Èn nem hittem volna, hogy gyenge offense jàtèkkal be lehet húzni, de sikerült 😄 A vèdelemre nem talàlok szavakat. Lehet itt azzal jönni, hogy McVay ès Goff gyenge volt, de ez annak volt köszönhető, hogy a vèdelem brutàlis volt. Gilmore nàlam az MVP, a faszi àtjàtszhatatlan. De a lesajnàlt LB pàros is mekkoràt jàtszott. Ami az offenset illeti, nèha èrthetetlen volt. Brady gyenge volt mondjuk ki nyugodtan. De amikor kellett csak oda dobta gronknak. JMD is pont a rosszabbik arcàt vette elő, de a vèdelem kihúzta a szarból. BB pedig a ZSENI így csupa nagy betűvel. Olyan szinten outcoachingolta McVayt amit règ làttam tőle.

Ami a jövőt illeti.
Flowerst bezàrni egy szobàba ès csak szerződèssel kiengedni. Imàdom a jàtèkàt. Remèlem a McCourthy tesók maradnak mert velük ez a secondary gyilkos. Igazàból a vèdelembe nem tudok erősítèst mondani, bàr egy pass rusher DE elfèrne.
Offense oldalon viszont lesz munka bőven. Gronknak szerintem ennyi volt. A csúcson egy csúcs jàtèkkal búcsúzhat. A helyère mindenkèppen kell vki. Illetve hàt az elkapó poszt. Aranyos dolog a Hogan,Dorsett,Patterson trió, de ha lehet ne velük akarjunk nyerni. Most làtszott igazàn mennyit tudna segíteni egy fizikàlis nagy darab WR (Hello Gordon 😊 ) Mert most úgy nèzz ki, hogy van Minitron és ennyi.
Mindent össze vetve hihetetlenül boldog vagyok. Csak az rondít bele, hogy nincs foci szeptemberig ☹ De azt gondolom, egy jó offseasonnal jövőre ugyan itt talàlkozhatunk. Addig is jó örömködèst mindenkinek, a haterek meg kapjàk be.