NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 14
1 feliratkozó
több mint 9 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 9 éve
a fene, a második félidő így már az LSU-TAMU-n ér
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ezen kikészültök---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
folyamatosan tökön lövi magát a texas offense, így azért nehéz leszDexxter Tailorez volt egész évben.
több mint 9 éve
folyamatosan tökön lövi magát a texas offense, így azért nehéz lesz
több mint 9 éve
na végre valami értelmes playhívás
több mint 9 éve
lol. rush yard: -14
több mint 9 éve
áhh, Swoopes meg tálcán kínálja a meccset a TCU-nak...baggioa texas tech ellen is volt egy hasonló produkciója 😐
(csak akkor el akarta még dobni a labdát)
több mint 9 éve
áhh, Swoopes meg tálcán kínálja a meccset a TCU-nak...
---
több mint 9 éve
pufifánk TD! 😊
több mint 9 éve
védelmek csatája. keményen.
több mint 9 éve
jóvanna, ez az első texas meccsem idén 😊jó ez a bliccelős texas védelem, de hosszútávon szerintem boykinék megeszik őket. a védelmük meg még inkábbDexxter Tailornagyon nem úgy tűnik, hogy csak ennyiből állna a Horns D 😊baggio
több mint 9 éve
jó ez a bliccelős texas védelem, de hosszútávon szerintem boykinék megeszik őket. a védelmük meg még inkábbDexxter Tailornagyon nem úgy tűnik, hogy csak ennyiből állna a Horns D 😊
---
több mint 9 éve
ember. swoopes megvakult és rögtön egy INT
több mint 9 éve
jó ez a bliccelős texas védelem, de hosszútávon szerintem boykinék megeszik őket. a védelmük meg még inkább
több mint 9 éve
TCU leads the nation in 3-and-outs on defense. Already has two tonight.vezet az Aggies: espn.go.com/video/clip?id=espn:11947608
---
több mint 9 éve
és mi van a special teammel? 😊baggiohehehe 😊
én jobban tartok attól, hogy a texas offense nem tud pontokat feltenni a táblára. nincs futójáték.
több mint 9 éve
big 12-ben a legjobb védelem a texas-é.és mi van a special teammel? 😊
boykin-ék most néznek először szembe kemény védelemmel, illetve múlt héten majdnem kiszoptak a kansas jayhawks-tól. a texas-nak meg volt két hete készülni erre a meccsre.Ventura
---
több mint 9 éve
jól kezdődik (a tcu-nak) 😀
több mint 9 éve
big 12-ben a legjobb védelem a texas-é.persze, az Aggies és a Tigers is csalódás idén, a Texas szerintem jó lehet akár a meglepetésgyőzelemre isbaggioVégre kezdődik a futballmelyiket ajánlod inkább? TCU?Dexxter Tailor
01:30 #5 TCU @ Texas (FOX Sports 1)
cricfree.sx/fox-sports-1-usa-live-stream.php
01:30 LSU @ Texas A&M (ESPN)
cricfree.sx/espn-usa-live-stream.phpbaggio
boykin-ék most néznek először szembe kemény védelemmel, illetve múlt héten majdnem kiszoptak a kansas jayhawks-tól. a texas-nak meg volt két hete készülni erre a meccsre.
több mint 9 éve
\m/
több mint 9 éve
persze, az Aggies és a Tigers is csalódás idén, a Texas szerintem jó lehet akár a meglepetésgyőzelemre isVégre kezdődik a futballmelyiket ajánlod inkább? TCU?Dexxter Tailor
---
több mint 9 éve
Végre kezdődik a futballmelyiket ajánlod inkább? TCU?
több mint 9 éve
Végre kezdődik a futball01:30 #5 TCU @ Texas (FOX Sports 1)
cricfree.sx/espn-usa-live-stream.php
---
több mint 9 éve
adjunk hálátMajd ha nyerünk! ^_^
01:30 LSU @ Texas A&M (ESPN)baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
adjunk hálát01:30 #5 TCU @ Texas (FOX Sports 1)
---