Week 14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Akármilyen gyenge is idén a Wolverines, nem tudok nem az OSU-Michigannel kezdeni.Mondjuk tavaly is hasonló különbség volt a két csapat között, mégis nagy meccset játszottak, remélhetőleg ez most is így lesz.
több mint 9 éve
chubb bekezdett
több mint 9 éve
Ma napon melyik meccset érdemes nézni?ThundersNFL
a kérdés inkább az, hogy melyiket nem
de keresd azokat a rivalizálásokat, ahol kiemelt csapat is játszik (szám a neve mellett)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
én asszem egy kis clean, old fashioned hate-tel kezdek, aztán szerintem a Palmetto state csatájába is belenézek
több mint 9 éve
Ma napon melyik meccset érdemes nézni?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Go Cards! Beat UK!---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
COLLEGE GAMEDAY! Az egyik legszebb nap az évben, választani se nagyon lehet a kínálatbólna ennek én is örülök, stoudt-tal valami botrány volt az offense
bowl.hu/ncaa_nagy_rangadok_a_halaadas_heten
Sixo retteghet, Newman örülhet, mert Deshaun Watson, a Clemson irányítója játszhat a South Carolina elleni rangadónbaggio
több mint 9 éve
COLLEGE GAMEDAY! Az egyik legszebb nap az évben, választani se nagyon lehet a kínálatbólSixo retteghet, Newman örülhet, mert Deshaun Watson, a Clemson irányítója játszhat a South Carolina elleni rangadón
---
több mint 9 éve
sorozatban 11. siker a Virginia ellen, sorozatban 22. bowl-meghívó Beamernek... csodálatos döntés volt már a meccs előtt bejelenteni, hogy marad Mike London a Cavaliers edzője
---
több mint 9 éve
Nincs szebb látvány a futballpályán, mikor egy DT ugrik fel a labdáért, majd az INT után szökell be a célzónába xDespn.go.com/video/clip?id=espn:11951880
---
több mint 9 éve
Két 5-6-os csapat mérkőzése kezdődik most 😊 college football!---
több mint 9 éve
mondtam, hogy nincs vége a napnak, nyert az Air Force 😊 holnap éjszaka Boise State - Utah State, annak a győztese kerül be az MWC döntőbe
---
több mint 9 éve
vassadi
15 617
hajjaj, csóró Marshall.Én a Fresno State tavalyi esetéből kiindulva még fogadtam is a WKU-ra. 😉
ezt nem láttam jönniHöri
több mint 9 éve
a legjobb a mai napban, hogy még nem ért véget :pAir Force-Colorado State a Ram-Falcon Trophy-ért (24:24)
wiz1.net/channel4
02:00-től Virginia vs Virginia Tech állami rangadó a Commonwealth Cupért
---
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Érdemes a Colorado State - Air Force végjátékára kapcsolni, 24-24 két perccel a vége előtt, a CSU számára az MWC-bajnoki cím a tét.
több mint 9 éve
a legjobb a mai napban, hogy holnap még durvább meccsek várhatóak 😊
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
Tèrdre Solomon!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Navy's Keenan Reynolds rushed for three touchdowns Saturday in a 42-40 victory over host South Alabama, setting an FBS career record for rushing touchdowns by a quarterback.Reynolds, a junior, has rushed for 20 touchdowns this season and has 61 for his career; the old record of 59 had been held by Nebraska's Eric Crouch and Nevada's Colin Kaepernick.
---
több mint 9 éve
MEGVAN! Szép volt Cats, most azt nem tudom, hogy kinek szurkoljak a döntőben😊Óriási mérkőzés volt
---
több mint 9 éve
FAKKJE
több mint 9 éve
4&Pac12 döntő
több mint 9 éve
ki más, mint Scooby? 😊
több mint 9 éve
3 perc és a saját 43-asáról jöhet az asu...