Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
2. Körös 55 vagy 56 helyen választhatunk a 47 mellett.Sanu örökség.
több mint 6 éve
Mi a saját kárunkon tanulunk...buktunk NFC döntőt..+17-ről..a következőt behúztuk...buktunk SB-t +25-ről...a következőt behúzzuk.. 😎Én inkább mostmár szeretném ha nyernénk... 😊Ha az előzőt kibírtuk, akkor mindent kibírunk már.Igaz, fájni úgysem fájna.Én megnézném a csapatot kikapni még egy Super Bowlon, minthogysem rájátszásba sem jutunk be.Nem akarok itt hiú reményeket ébreszteni, de azért ezt iderakom.Kiszopunk még egy SBt? Yeah baby..
iktriad
Creepy
shawnka
Creepy
Kenji
peach

több mint 6 éve
Én inkább mostmár szeretném ha nyernénk... 😊Ha az előzőt kibírtuk, akkor mindent kibírunk már.Igaz, fájni úgysem fájna.Én megnézném a csapatot kikapni még egy Super Bowlon, minthogysem rájátszásba sem jutunk be.Nem akarok itt hiú reményeket ébreszteni, de azért ezt iderakom.Kiszopunk még egy SBt? Yeah baby..
iktriad
Creepy
shawnka
Creepy
Kenji
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ha az előzőt kibírtuk, akkor mindent kibírunk már.Igaz, fájni úgysem fájna.Én megnézném a csapatot kikapni még egy Super Bowlon, minthogysem rájátszásba sem jutunk be.Nem akarok itt hiú reményeket ébreszteni, de azért ezt iderakom.Kiszopunk még egy SBt? Yeah baby..
iktriad
Creepy
shawnka
Creepy
több mint 6 éve
Igaz, fájni úgysem fájna.Én megnézném a csapatot kikapni még egy Super Bowlon, minthogysem rájátszásba sem jutunk be.Nem akarok itt hiú reményeket ébreszteni, de azért ezt iderakom.Kiszopunk még egy SBt? Yeah baby..
iktriad
Creepy
shawnka
több mint 6 éve
Én megnézném a csapatot kikapni még egy Super Bowlon, minthogysem rájátszásba sem jutunk be.Nem akarok itt hiú reményeket ébreszteni, de azért ezt iderakom.Kiszopunk még egy SBt? Yeah baby..
iktriad
Creepy
több mint 6 éve
Ha kiraknánk Morgant a végén még nyerne a csapat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Morgant pl nem akarjuk kibaszni vagy átirányítani szertárosnak? 🤔mobile.twitter.com/Michael_Nania/status/1212753826631081984?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1212753826631081984&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Fnew-york-jets
Szerkesztette: peach
több mint 6 éve
Nem akarok itt hiú reményeket ébreszteni, de azért ezt iderakom.Kiszopunk még egy SBt? Yeah baby..
iktriad
több mint 6 éve
90%-a rostertöltelék, vagy az se, komoly FA prémium poszton nincs. Beasley nyilván menni fog, belőle még lehet játékos máshol, Hooper lenne fontos, de nem egy TE-re fog elmenni az a minimális cap space sztem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Lesz meló TD-éknak!!!Unrestricted Free Agents
QB Matt Simms
RB/KR/PR Kenjon Barner
FB Keith Smith
WR Justin Hardy
TE Austin Hooper
OG Wes Schweitzer
DE/LB Vic Beasley
DE Steven Means
DE Adrian Clayborn
DT Ra’Shede Hageman
DT Jack Crawford
DT Tyeler Davison
LB De’Vondre Campbell
LB/S Kemal Ishmael
CB Blidi Wreh-Wilson
S J.J. Wilcox
S Johnathan Cyprien
S Sharrod Neasman
P Matt Bosher
P Ryan Allen
Restricted Free Agents
RB Brian Hill
DT Mike Bennett
K Younghoe Koo
Exclusive Rights Free Agents
WR Brandon Powell
több mint 6 éve
Az is eldőlt, hogy Koetter marad az OC.Hátha a második évében jobb lesz 😊 és azért idén se volt annyira vészes 😊 viszont a sorsolasunk megint nem tudni könnyűnek :/
twitter.com/FalconsKelsey/status/1211754449284337666
iktriad
több mint 6 éve
Az is eldőlt, hogy Koetter marad az OC. twitter.com/FalconsKelsey/status/1211754449284337666
több mint 6 éve
HOME· Carolina Panthers
· New Orleans Saints
· Tampa Bay Buccaneers
· Chicago Bears
· Detroit Lions
· Denver Broncos
· Oakland/Las Vegas Raiders
· Seattle Seahawks
AWAY
· Carolina Panthers
· New Orleans Saints
· Tampa Bay Buccaneers
· Minnesota Vikings
· Kansas City Chiefs
· Los Angeles Chargers
· Green Bay Packers
· Dallas Cowboys
több mint 6 éve
Neal pótlása is égetőmeg fogjuk tartani, mert #BROTHERHOOD.
6atos
több mint 6 éve
Neal pótlása is égetőMindenképpen húznék safetyt de csak középső körök környékén. Most első blikkre aszondom bpa első körben, az sem baj ha corner 😀
6atos
több mint 6 éve
Nem akarok itt hiú reményeket ébreszteni, de azért ezt iderakom.több mint 6 éve
Vagy wr t, mert abból is van pár jó most 😁Hátha mindenki QB-t húz előttünk.. 🤣🤣Kerrigan szinttel igen kiegyeznék....Hát elég necces, mert ugye Chase Young után jelenleg a legjobb edge rushernek tartják. Young meg ugye elvileg a 2. helyen kimegy....
Full esélytelen, hogy ide lecsússzon egy Epenesa? Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy a pass rush előtt nem a secet akarjuk erősíteni....
zekeffron
kapitnono
Creepy

több mint 6 éve
Hátha mindenki QB-t húz előttünk.. 🤣🤣Kerrigan szinttel igen kiegyeznék....Hát elég necces, mert ugye Chase Young után jelenleg a legjobb edge rushernek tartják. Young meg ugye elvileg a 2. helyen kimegy....
Full esélytelen, hogy ide lecsússzon egy Epenesa? Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy a pass rush előtt nem a secet akarjuk erősíteni....
zekeffron
kapitnono
több mint 6 éve
2020 home : Bears , Lions, Broncos, Raiders, Seahawksaway : Vikings, Chiefs, Chargers, Packers, Cowboys

több mint 6 éve
Neal pótlása is égető
több mint 6 éve
Kerrigan szinttel igen kiegyeznék....Hát elég necces, mert ugye Chase Young után jelenleg a legjobb edge rushernek tartják. Young meg ugye elvileg a 2. helyen kimegy....
zekeffron

több mint 6 éve
Sean Whetorspoon, hamár 1/16os emlékek. Na egy olyan kaliberű playaval kiegyeznék egészségesebb kiadásban.
peach
Kerrigan szinttel igen kiegyeznék....Sean Whetorspoon, hamár 1/16os emlékek. Na egy olyan kaliberű playaval kiegyeznék egészségesebb kiadásban.Időjáráskanál 1/19 volt.
peach
Ha az elmúlt 18 draftot vizsgálom (ugye 2002 óta van a jelenlegi csoportbeosztás)
- 6 db Pro Bowlert draftoltak 1/16-on: Troy Polamalu (2003), Shawn Andrews (2004), Dominique Rodgers-Cromartie (2008), Ryan Kerrigan (2011), Zack Martin (2014), Marlon Humphrey (2017)
- 2 játékos van, akiből szolid kezdő lett: Derrick Morgan (2010), Taylor Decker (2016)
- Van 8 db ordas bust: William Green (2002), Travis Johnson (2005), Jason Allen (2006), Justin Harrell (2007), Larry English (2009), Quinton Coples (2012), EJ Manuel (2013) és Kevin Johnson (2015)
- 2 esetben pedig még nincs verdikt: Tremaine Edmunds (2018) és Brian Burns (2019)
empty taxi
több mint 6 éve
Sean Whetorspoon, hamár 1/16os emlékek. Na egy olyan kaliberű playaval kiegyeznék egészségesebb kiadásban.Időjáráskanál 1/19 volt.
peach
Ha az elmúlt 18 draftot vizsgálom (ugye 2002 óta van a jelenlegi csoportbeosztás)
- 6 db Pro Bowlert draftoltak 1/16-on: Troy Polamalu (2003), Shawn Andrews (2004), Dominique Rodgers-Cromartie (2008), Ryan Kerrigan (2011), Zack Martin (2014), Marlon Humphrey (2017)
- 2 játékos van, akiből szolid kezdő lett: Derrick Morgan (2010), Taylor Decker (2016)
- Van 8 db ordas bust: William Green (2002), Travis Johnson (2005), Jason Allen (2006), Justin Harrell (2007), Larry English (2009), Quinton Coples (2012), EJ Manuel (2013) és Kevin Johnson (2015)
- 2 esetben pedig még nincs verdikt: Tremaine Edmunds (2018) és Brian Burns (2019)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Sean Whetorspoon, hamár 1/16os emlékek. Na egy olyan kaliberű playaval kiegyeznék egészségesebb kiadásban.