kaszo

Atlanta Falcons

kaszo
Utoljára láttuk
12 napja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
3 163


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
 www.vezess.hu/hirek/2024/06/01/genfi-autoszalon-bejelentes-vege/
Messze nem én vagyok a célközönség, de ez szánalmas.
🤘 gaben 🤘
Miért? 119 év az több mint egy emberöltő, ez a dolgok rendje. Katarban még lesz folytatás.
gyeek
lehet én értek félre valamit, de én annak idején úgy tanultam, hogy az emberöltő nagyjából 30 évet jelent, vagyis egy generációt, akkor hogy jön az ide, hogy annál több?
6 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
szerintetek az, hogy még engedélyt se kértünk senkitől mennyire utalhat arra, hogy nem egy alaposan átgondolt döntés született hanem elborult blank agya és idegből baszta ki artúrt mint macskát szarni? 😊
peach
Rájött Blank, hogy ez a franchise menthetetlen, így úgy döntött nem költ HC-ra.
empty taxi
eztetet bevallom most nem értem ☺️
peach
Poén volt, kellemetlen ha magyarázni kell a viccet, de az volt a mögöttes gondolat, hogy ez már annyi ideje szar, hogy hagyjuk a picsába 😊
empty taxi
különböző források 40 kamionnyi sót is láttak a stadion melletti parkolóban
6 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
egészen hihetetlen hogy matematikailag még mindig bejuthatunk a po-ba
7 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
Én is szoktam menni fület mosatni kb. 1,5 évente, már régóta nem bízom magam államira, hozzá járok:  www.fulorrgegekozpont.hu/munkatarsaink/dr-csoka-janos
empty taxi
és egy ilyen alkalom mennyibe kerül, ha nem titok?
8 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
meg azt is ideje lenne felfogni, hogy egy milliárdos franchise és a profi sportolók nem úgy gondolkoznak, mint a fotelszurkoló. senki nem fogja azért kockáztatni a saját állását, hogy majd a sok vereség után jobb helyen draftolhatunk esetleg pont az ő helyére valaki jobbat...
8 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
egy stream linket kérhetek valakitől légyszi?
10 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
csak akkor ugyanúgy dobjuk oda azt a 100k-t a piroson átmenő autósnak is
Negritis, a vajda
Csak akkor kell megállnod, ha vészfékezés nélkül meg tudsz állni.
Ha1- 2m-re tőled vált át pirosra, akkor nem elvárás hogy satufékkel, füstölgő gumikkal félkeresztben megállj a lámpa alatt.
Jan
szerintem ez faszság, max a sárgára vonatkozhatna.
megemelem a kalapom, ha találsz ilyen pontot a kreszben, és be tudod linkelni, hogy a pirosnál nem kell megállni, ha úgy mész mint az állat.
10 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
beállítottam szeptember 6. este 8-ra a draftot, remélem nem sok hiányzó lesz, még egy gyors névsorolvasást kérnék, hogy ki kicsoda, akit ki tudtam matekozni, azokat beírtam!
Löfli
ez már a draftsorrend is, vagy csak létszámcsekk?
11 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
lemaradtam? ha nem, akkor folytatnám idén is
kaszo
Még nem. Felírtalak.
Vieri
Köszönöm!
11 hónapja
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
nem tudom lemaradtam-e, harmadosztályban voltam, ha még beférek, folytatnám

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊
a 9-2-es mérkőzésarányom igencsak várakozáson felüli lett a nyári 3-2 körülihez képest 😀
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
Tegnap leállamvizsgáztam masterképzésen \o/
több mint 3 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
ma kaptam Pfizert, rövid tapasztalat ha még érdekel valakit (biztos volt már sok, azért írom így):

12:30-ra volt időpontom, nem háziorvoshoz, hanem tanárként a helyi kórház területén lévő oltópontra. Kicsit hamarabb érkeztem (12:10 körül), mert korábban láttam előző napokról képeket, hogy bőven állt a sor a bejárat előtt egész az utcáig is... hát nekem nagyon szerencsés idősávom volt a vasárnapi ebéddel, ugyanis csak egyetlen ember állt előttem a regisztrációnál, és amíg őt felvették, addig gyorsan megírtam újra az ikszelgetős papírt, amit sikeresen bentfelejtettem melóhelyen. Semmilyen igazolványt nem kértek, viszont meg kellett mutatnom a vakcinainfós sms-t a telefonomban, kicsit fura hogy ezt nem jelezték előre, de a zsebemben volt szerencsére a teló. Leültem, kb 5 perc múlva jött egy dolgozó, hogy "akinek a papírja a kezemben van, az jöjjön velem", de nem mondott neveket 😀 néztünk egymásra páran, aztán gondoltam megyek, abból nagy baj nem lehet. Ugyanúgy le kellett ülni megint várakozni pár percet, ott már név szerint szólítottak mindenkit, születési időt kellett megmondani, hogy ne más nevében menj be, aztán a doki elmondta a legfontosabb tudnivalókat, és minimális fájdalommal (minden sima háziorvosi injekció fájdalmasabb ennél) megkaptam az oltást 12:23-kor (meglepően gyorsan haladtunk, elég jól volt szervezve minden). 20 percet kellett még várni egy tornateremben (rehabilitációs épület volt), hogy van-e valamilyen negatív reakció, de velem semmi nem történt, kolléganőnek pár percig zsibbadt a karja, aztán neki is elmúlt. Megkaptuk a kártyát a következő időponttal (ezt is még a 20 perc lejárta előtt), és lehetett is menni. Egy hölgynek volt elírva a neve, tőle visszakérték és írtak neki új kártyát, mert az igazolvány majd ezek alapján lesz elkészítve elvileg, és ne legyenek rajta hibás adatok neki.
Fél óra alatt lepörgött az egész a sorompón való belépés/kilépés között, legközelebb május közepén kell mennem ugyanígy vasárnapra.

Ezt már csak érdekességként: az egyik ápoló kártyaosztás közben elszólta magát, hogy jegyezzük meg a dátumot a kártyán, mert ettől kell majd számítani a 6 hónapot, ha újra meg kell ismételni az oltást. A következő kártyaosztó ápoló ezt már nem említette, úgyhogy nem tudom mennyire volt magánakciója az elsőnek, vagy csak elfelejtette a második, de gondolom ezt még nem is tudja senki biztosan, hogy meg kell-e majd újra ismételni később.
több mint 3 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
A héten már nem voltak tüneteim egyáltalán.
Ma délelőtt a háziorvos gyógyultnak nyilvánított.

1 órája megkaptam az emailt, hogy hatósági házi karanténban kell maradnom, amíg meg nem gyógyulok.
több mint 3 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
Valaki kérte, hogy írjam, ha van valami fejlemény vagy változás.
Tegnap kaptam meg ugyebár a pozitív eredményt neten, ma délben már hívott egy hölgy a népegészségügyi központból, és kb 20 percig egyeztettünk mindenféle adatokat, milyen tüneteim voltak, mikor kezdődtek, mikor voltam utoljára munkahelyen, volt-e ott olyan kontakt, aki 2 méteren belül tartózkodott 15 percig stb. (5 embert adtam meg neki erre, mind az 5-öt felhívta fél órán belül, és mivel a múlt pénteki utolsó találkozásunkhoz képest a 10 napos "határidő" holnap jár le, megkérte őket, hogy hétfőn és kedden inkább még ne találkozzanak emberekkel, ha megoldható, mindannyian azt mondták hogy egyébként teljesen korrekten és kedvesen beszélt velük).
Nekem annyit mondott, hogy nem kell újra tesztet csináltatnom a végén (ez csak az egészségügyi dolgozóknak kötelező), hanem majd a háziorvos nyilváníthat gyógyulttá, hogy ha 3 napon keresztül tünetmentes vagyok.
Táppénz kapcsán annyit tudott mondani, hogy mivel digitális oktatás van, és home office-ból dolgozunk, ezért az is járható út lehet, hogy pl. csak hétfő-keddre íratom ki magam, mert szerdától végülis el tudtam végezni a feladataimat, de ez persze munkáltató kérdése mindenhol.

A velem egy háztartásban élőkre is a 10 nap vonatkozik, mivel mi meg tudtuk oldani, hogy egyedül vagyok a szobámban "elkülönítve", a közös helyiségeket meg próbáljuk nem használni közösen, ezért ez a 10 nap onnantól kezdődött, amikortól így éltünk, ezeket betartva. Mivel ez kb múlt szombat óta van, ezért hétfő-keddre még annyit kért, hogy ők se menjenek emberek közé, szerdától már dolgozhat, aki tünetmentes. Akinek lennének tünetei, az kérhet tesztet a háziorvostól.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valakinek van még kérdése, és esetleg tudom rá a választ, akkor megírom persze.
több mint 3 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
Olaszo.:
"Az Európai Gyógyszerügynökségnek kell dönteni az AstraZeneca használatáról Pierpaolo Sileri egészségügyi államtitkár szerint, aki egy keddi interjúban kijelentette, nem függesztik fel a vakcina alkalmazását, legfeljebb módosítják a védőoltásban részesülők életkorát."
nagylaza
akkor kár hogy nem azt kapok, az én életkoromat is módosíthatnák
több mint 4 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan

Vrij6
mi a fenét keresnék én Vas megyében?!
több mint 3 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
Nem vagyok egy napimádó alkat, de a fasz kivan már, hogy délután 3-kor már félig sötét van és alig látni... reggel fél 7-kor meg már full világos van. Mehh.
warr_b
Az óra nemállítás majd segít?
csi77
Reméljük.
warr_b
menj nyugatra. ott pont forditva van. reggel 7 kor meg setet.. este 18 kor meg van nap 😀
YoungZeeZee
Spanyolországban nem 😀
Átállítás elvette ezt tőlünk
Heisman
de valencia az nincs annyira delen...... sevilla es malaga kornyeke ami jo 800km onnan az mas.
napkelte 7:41 napnyugta 18:27
YoungZeeZee
Ú de szeretném ezt egyébként, sokkal jobb, mint a mi télink.
adam8
a mai napra az én településemen 16:21 a napnyugta hivatalosan, ha nem lett volna óraállítás, akkor is 17:21, nem 18.21... Sevilla 10 fokkal délebbre van mint Budapest, nyilván hosszabb ideig van napfény, hiába hasonlítjátok ahhoz. pláne h warr szerint már 3-kor is túl sötét volt, azon egy órányi nemállítás nem fog segíteni.

én csak azért remélem hogy eltörlik hamarosan az egészet a picsába, hogy ne kelljen utána hetekig hallgatni hogy JAJ OLYAN FÁRADT VAGYOK AZT SE TUDOM MILYEN NAP VAN, KIKÉSZÍT EZ AZ ÓRAÁLLÍTÁS lol bazmeg eggyel kellett arrébb venni, nem 40-nel, vicc
több mint 9 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
they see me rollin', they hatin'(először soccerbe akartam tenni, de aztán rájöttem hogy ez a neymar egy vicc)
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 163 — Falcons fan
Itt a világ vége:
laccoo74
poéngyilkos leszek