Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A 28-3 továbbra se akarja elengedni a Falcons kezét. 😊 twitter.com/stormchasernick/status/1238566213078351873
több mint 5 éve
Jövünk Londonba.www.thefalcoholic.com/2020/3/1/21160178/report-falcons-to-play-broncos-in-london-during-2020-season?fbclid=IwAR13O7Fox7AwQjc5D7bO9k_NhEvhlwG7r0w0rC2C92JGkNnk10FLM82NFWQ
Mindig jövőre
több mint 5 éve
Nice job 😂💪twitter.com/HEELshawnka/status/1234420913334038530na és azt tudtátok, hogy Barkevious Mingo és Deion JonesÍrhatnál egy kicsit milyen volt a buli
UGYANÚGY NÉZNEK KI?
shawnka
peach
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
twitter.com/HEELshawnka/status/1234420913334038530na és azt tudtátok, hogy Barkevious Mingo és Deion JonesÍrhatnál egy kicsit milyen volt a buli
UGYANÚGY NÉZNEK KI?
shawnka
peach
több mint 5 éve
na és azt tudtátok, hogy Barkevious Mingo és Deion JonesÍrhatnál egy kicsit milyen volt a buli
UGYANÚGY NÉZNEK KI?
shawnka
több mint 5 éve
na és azt tudtátok, hogy Barkevious Mingo és Deion JonesUGYANÚGY NÉZNEK KI?
több mint 5 éve
twitter.com/DOrlandoAJC/status/1232344969450598400Try not to cry..cry a lot..
dande
több mint 5 éve
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...
Szerk. Remélem a "kurva" szóval nem sértettem meg senki érzékeny lelkét
peach
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...Úgy néz ki nem jött össze az érzékenyítő tréning! 😀 😀
peach
Sebaj csinálhatsz egy Randy Marsh féle Canossa-járást. 😀
Ui: De legalább nem engedsz a hülyeségnek. Elismerésem.
több mint 5 éve
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...Helyesen: Ilyen prostitualt unalmas offseason regen volt...
peach
több mint 5 éve
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...Csak nehogy Matt Ryan vagy JJ bejelentse visszavunulását 😛 😉 (nekem legyen mondva CW 😊) s "marhára" fogod hiányolni ezt az unalmat. 😊
peach
több mint 5 éve
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...Szerk. Remélem a "kurva" szóval nem sértettem meg senki érzékeny lelkét
több mint 5 éve
Re-sign:Na azzal a 10 misivel lehet, még alul is becsültem anno a tippelést, elvileg 11-et szeretne megkapni
Austin Hooper TE 8.85 milla/év, 5 év, 30% garantált
empty taxi

több mint 5 éve
twitter.com/DOrlandoAJC/status/1232344969450598400
több mint 6 éve
Falcons re-signed K Younghoe Koo to a one-year, $660,000 contract.Koo was an exclusive rights free agent, so his options were to accept the Falcons' offer or become a civilian. After washing out with the Chargers, Koo revived his career in the second half for the Falcons last season, draining 15-of-16 field goal attempts while executing a number of onside kicks. Still only 25, there is a chance Koo becomes the Falcons' long-term replacement for Matt Bryant.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
PFF-ék kiadták a TOP101 játékosukat a 2019-es szezonból, JJ (25.), Jarrett (27.) és Jake (96.) szerepel a listán.Több J-betűs játékosra lenne szükségünk 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nem hiszem, hogy annyit kérne. 😊 Amúgy Flowers mióta Jacksonvilleben járt, feltámadt a karrierje. Na ez ritka, mint a Jags playoff szereplés.Te is ereck flowersre gondolsz?Én már láttam abban a sémában játszani.Okosabban is el lehetne kolteni azt az evi 15-18 milliot.
twitter.com/TheFalcoholic/status/1224850724317691905
Nem biztos, hogy jö ötlet lenne.
iktriad
Kenny
peach
több mint 6 éve
Te is ereck flowersre gondolsz?Én már láttam abban a sémában játszani.Okosabban is el lehetne kolteni azt az evi 15-18 milliot.
iktriad
Kenny
több mint 6 éve
Én már láttam abban a sémában játszani.Okosabban is el lehetne kolteni azt az evi 15-18 milliot.
iktriad
több mint 6 éve
Én már láttam abban a sémában játszani.twitter.com/TheFalcoholic/status/1224850724317691905
több mint 6 éve
Szerintem Vic-nél erősen voltak motivációs gondok, szerintem nem volt a legjobb a viszonya a csapattal sem. Nem gyakori, hogy valakiről kvázi a 0. napon közlöd, hogy "köszi, nem". És nem személyesen, hanem twitteren. Szóval szerintem itt valami más baj is volt, nem a játékkal voltak a fő gondok.mehet Delpit, előbb vinném, mint ChaissontEbben azért nem hiszek mert feltételezem quinn nem teljesen segghülye. Seattleben pedig volt egy ugyanilyen játékosa, bruce irvin. Namármost ha nála feltudta fogni, hogy hogyan tudja használni és kidomborítani az erősségeit akkor viccnél miért nem?
Vic meg kurvajó, nem is emlékszek ennyire paraszt húzásra, hogy bejelentik előre, hogy NEM fognak tárgyalni vele 😀 😀 😀
nem rossz amúgy ő, el fog menni egy olyan csapathoz, akik normálisan fogják tudni használni és figyeljétek meg, hogy vagy all-pro játékos lesz vagy gyűrűt fog szedni magának valahol.
shawnka
peach
Hogy maradt-e benne elég motiváció, az majd elválik, mert szerintem az alap tehetséggel nincsenek akkora gondok.