Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nagy és gyors, de buta LB.Campbell megy a Cardinalsba, 1 év $8.5M.Sziasztok, mit gondoltok mekkora fogás nekünk ezen az áron Campbell?
mcm4a1
emberke22
TE védekezéshez nem fogalmatlan, ezért várható volt h lesz némi piaca.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Campbell megy a Cardinalsba, 1 év $8.5M.Sziasztok, mit gondoltok mekkora fogás nekünk ezen az áron Campbell?
mcm4a1
több mint 5 éve
Gurley haza akar jönni Georgiába. twitter.com/JosinaAnderson/status/1240729436808503298
A másik nagy kérője a Tampa, úgy hogy ha nem húztok bele 2-szer látjátok majd idén.
több mint 5 éve
Beszélt róla btw.Dimit elkapja az ékszíj és felmegy Chase Youngért... 😀 😀John Cominsky. HALO?Tyeler Davison?Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:Jarrett?
iktriad
braxa88
shawnka
Kenny
Keano

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ha 1. körösért pass rusher kell, tudok még egy Jaguars játékost, aki épp eladó és egy sackgyár. Mondjuk Fowler tuti kiborulna tőle, ha ide cserélnék megint a nyakára. 😊Dimit elkapja az ékszíj és felmegy Chase Youngért... 😀 😀John Cominsky. HALO?Tyeler Davison?Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:Jarrett?
iktriad
braxa88
shawnka
Kenny
Keano
több mint 5 éve
Dimit elkapja az ékszíj és felmegy Chase Youngért... 😀 😀John Cominsky. HALO?Tyeler Davison?Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:Jarrett?
iktriad
braxa88
shawnka
Kenny

több mint 5 éve
John Cominsky. HALO?Tyeler Davison?Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:Jarrett?
iktriad
braxa88
shawnka
több mint 5 éve
Campbell megy a Cardinalsba, 1 év $8.5M.
több mint 5 éve
Tyeler Davison?Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:Jarrett?
iktriad
braxa88
több mint 5 éve
Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:Jarrett?
iktriad
több mint 5 éve
Lions: Tru 2év/21misi
több mint 5 éve
Ideális LEO. 😊Asszem ő lett volna pickünk annó ha a jags nem őrül meg és viszi el 1/3on. Quinn biztos bele van buzulva még mindigQuinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolásQrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
shawnka
Fun fact: ő az egyetlen EDGE, akit Beasley előtt választottak ki a 2015-ös drafton.
empty taxi
peach
több mint 5 éve
Asszem ő lett volna pickünk annó ha a jags nem őrül meg és viszi el 1/3on. Quinn biztos bele van buzulva még mindigQuinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolásQrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
shawnka
Fun fact: ő az egyetlen EDGE, akit Beasley előtt választottak ki a 2015-ös drafton.
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Már akkor is rühelltem a húzást a részünkről (lásd még bowlhu draft show stream). Pedig el se szakította még az ACL-jét....Legalább nem lett egy totál csőd, mint a nagy előd Derrick Harvey.Quinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolásQrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
shawnka
empty taxi
Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:
twitter.com/E_Dilla/status/1240353194821201920
Amúgy atletikus, meg igyekszik, de nagyon éretlen pasas emberileg.
több mint 5 éve
What... Azért az erős...Fowler is getting a three-year, $48 million contract, I’m told.
— vaughn mcclure (@vxmcclure23) March 18, 2020
Kenny
több mint 5 éve
Quinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolásQrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
shawnka

Madden hates me.
több mint 5 éve
Quinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolás
több mint 5 éve
Fowler is getting a three-year, $48 million contract, I’m told.
— vaughn mcclure (@vxmcclure23) March 18, 2020
több mint 5 éve
Beasley nagyot fog menni a Titansben.Elvileg Fowler lesz a ti emberetek.
Floydot meg fizessuk meg es hozzuk el, nekem tetszene. Bar gyanus, hogy Beasley 2.0.
Kenny
több mint 5 éve
Beasley nagyot fog menni a Titansben. Floydot meg fizessuk meg es hozzuk el, nekem tetszene. Bar gyanus, hogy Beasley 2.0.
több mint 5 éve
Szó mi szó, odaértünk 😀Óvatosan bejelentkeztek a balfasz holtszezon bajnoka címre, de szerencsétekre bob elviszi a showt.Viszonylag gyorsan, jobbról előztök.... 😀
gabokocka
zekeffron
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
www.thefalcoholic.com/2020/3/17/21183680/matt-ryan-donating-100000-to-help-atlantans-effected-by-coronavirus-outbreak

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Nem fogok örülni, ha Tomicica Tampában köt ki. Max akkor, ha a védelmünk évente kétszer szétterrorizálja, de olyan passrushunk meg sajnos nincs.
Mindig jövőre