Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Campbell megy a Cardinalsba, 1 év $8.5M.
mcm4a1
Sziasztok, mit gondoltok mekkora fogás nekünk ezen az áron Campbell?
emberke22
Nagy és gyors, de buta LB.
TE védekezéshez nem fogalmatlan, ezért várható volt h lesz némi piaca.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
mcm4a1
Sziasztok, mit gondoltok mekkora fogás nekünk ezen az áron Campbell?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 711 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gurley haza akar jönni Georgiába.
 twitter.com/JosinaAnderson/status/1240729436808503298
A másik nagy kérője a Tampa, úgy hogy ha nem húztok bele 2-szer látjátok majd idén.
több mint 5 éve
Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:

iktriad
Jarrett?
braxa88
Tyeler Davison?
shawnka
John Cominsky. HALO?
Kenny
Dimit elkapja az ékszíj és felmegy Chase Youngért... 😀 😀
Keano
Beszélt róla btw.

Madden hates me.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 711 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:

iktriad
Jarrett?
braxa88
Tyeler Davison?
shawnka
John Cominsky. HALO?
Kenny
Keano
Ha 1. körösért pass rusher kell, tudok még egy Jaguars játékost, aki épp eladó és egy sackgyár. Mondjuk Fowler tuti kiborulna tőle, ha ide cserélnék megint a nyakára. 😊
több mint 5 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan

iktriad
Jarrett?
braxa88
Tyeler Davison?
shawnka
John Cominsky. HALO?
Kenny

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!

iktriad
Jarrett?
braxa88
Tyeler Davison?
shawnka
John Cominsky. HALO?

több mint 5 éve
mcm4a1 Atlanta Falcons Alabama Crimson Tide 53
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek

iktriad
Jarrett?
braxa88
Tyeler Davison?
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

iktriad
Jarrett?
több mint 5 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Lions: Tru 2év/21misi
több mint 5 éve
Quinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolás
shawnka
Qrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
Fun fact: ő az egyetlen EDGE, akit Beasley előtt választottak ki a 2015-ös drafton.
empty taxi
Asszem ő lett volna pickünk annó ha a jags nem őrül meg és viszi el 1/3on. Quinn biztos bele van buzulva még mindig
peach
Ideális LEO. 😊
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Quinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolás
shawnka
Qrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
Fun fact: ő az egyetlen EDGE, akit Beasley előtt választottak ki a 2015-ös drafton.
empty taxi
Asszem ő lett volna pickünk annó ha a jags nem őrül meg és viszi el 1/3on. Quinn biztos bele van buzulva még mindig

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
shawnka
empty taxi
Már akkor is rühelltem a húzást a részünkről (lásd még bowlhu draft show stream). Pedig el se szakította még az ACL-jét....Legalább nem lett egy totál csőd, mint a nagy előd Derrick Harvey.

twitter.com/E_Dilla/status/1240353194821201920
Amúgy atletikus, meg igyekszik, de nagyon éretlen pasas emberileg.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....

Kenny
What... Azért az erős...
több mint 5 éve
shawnka

Madden hates me.
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
több mint 5 éve

több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Beasley nagyot fog menni a Titansben.

Floydot meg fizessuk meg es hozzuk el, nekem tetszene. Bar gyanus, hogy Beasley 2.0.
Kenny
Elvileg Fowler lesz a ti emberetek.
több mint 5 éve
Beasley nagyot fog menni a Titansben.

Floydot meg fizessuk meg es hozzuk el, nekem tetszene. Bar gyanus, hogy Beasley 2.0.

több mint 5 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Az megvan hogy a SB-n td-t szerző játékosaink közül már senki sincs a csapatnál...😂

Szerkesztette: Keano

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 215 — Keep pounding
Óvatosan bejelentkeztek a balfasz holtszezon bajnoka címre, de szerencsétekre bob elviszi a showt.
gabokocka
Viszonylag gyorsan, jobbról előztök.... 😀
zekeffron
Szó mi szó, odaértünk 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 314 — Rider
Óvatosan bejelentkeztek a balfasz holtszezon bajnoka címre, de szerencsétekre bob elviszi a showt.
gabokocka
Viszonylag gyorsan, jobbról előztök.... 😀

Szerkesztette: zekeffron
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
 www.thefalcoholic.com/2020/3/17/21183680/matt-ryan-donating-100000-to-help-atlantans-effected-by-coronavirus-outbreak

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Nem fogok örülni, ha Tomicica Tampában köt ki. Max akkor, ha a védelmünk évente kétszer szétterrorizálja, de olyan passrushunk meg sajnos nincs.

Mindig jövőre