Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Vieri
383
Egy ideje pedig már az van, hogy bármelyik pillanatban aláírhatják de ezek szerint annyira nem sima a dolog. Ennyire nehéz megoldani, hogy mindenkinek jó legyen a hosszabítás vagy, azon mehet a vita, hogy mennyi legyen a garantált rész?
több mint 5 éve
Csak azon megy a pletyka, hogy Jonesnak van valami serulese, ami miatt huzzak a szetfizeteset. Nem veletlenul volt fura a tegnapi interju.
több mint 5 éve
Pont aki legjobban megérdemelné a támogatást a WR közül, az tűnik úgy, hogy nem áll sehogy a két lókötő meg bezzeg(Brown, Hill...)Remėljük Dimi gyorsan alkot valamit, különben Blank felültetheti Dorianra...
több mint 5 éve
Persze, vele is underdog, nélküle meg pláne.Nagyobb baj, hogy vele együtt is minimum karcos a meccsAzért a Sanu, Ridley, Gage, Hardy, Hooper, Free, Ito csoport sem világ vége..a félidőig, amikor bejelentik Julio szerződését és ő is beáll játszani.Ha Julio nem játszik, ez a Falcons nem ugyanaz a Falcons.
Creepy
Kenny
Wyatt
több mint 5 éve
PFT meg a Falcoholic írta twitteren, én abból táplálkoztam csak 😀na tarisznyabrácsázataimMost kajak képes voltál holmi fake newst terjeszteni csakhogy like-okat szerezzél? C'mon maaaan....
állítólag megvan a Julio szerződés
shawnka
peach
több mint 5 éve
na tarisznyabrácsázataimMost kajak képes voltál holmi fake newst terjeszteni csakhogy like-okat szerezzél? C'mon maaaan....
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Creepy
890
Prime time hype vidi! twitter.com/AtlantaFalcons/status/1169954651283656704?s=19
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nagyobb baj, hogy vele együtt is minimum karcos a meccsAzért a Sanu, Ridley, Gage, Hardy, Hooper, Free, Ito csoport sem világ vége..a félidőig, amikor bejelentik Julio szerződését és ő is beáll játszani.Ha Julio nem játszik, ez a Falcons nem ugyanaz a Falcons.
Creepy
Kenny
több mint 5 éve
Creepy
890
Egy félidőt azért ki kellene bírni.. 😢Azért a Sanu, Ridley, Gage, Hardy, Hooper, Free, Ito csoport sem világ vége..a félidőig, amikor bejelentik Julio szerződését és ő is beáll játszani.Ha Julio nem játszik, ez a Falcons nem ugyanaz a Falcons.
Creepy
Kenny
több mint 5 éve
Azért a Sanu, Ridley, Gage, Hardy, Hooper, Free, Ito csoport sem világ vége..a félidőig, amikor bejelentik Julio szerződését és ő is beáll játszani.Ha Julio nem játszik, ez a Falcons nem ugyanaz a Falcons.
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
Azért a Sanu, Ridley, Gage, Hardy, Hooper, Free, Ito csoport sem világ vége..a félidőig, amikor bejelentik Julio szerződését és ő is beáll játszani.
több mint 5 éve
Blank kijelentette hogy ha a héten nincs szerződés akkor baszott morcos lesz.Valószínű morcos lesz!!! 😕
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
"Ledbetter said Jones was "battling through something physical or emotional." Jones said he didn't know if he would play against the Vikings before then saying he "plans" to give it a go. He hinted at an injury issue beyond his contract situation."nem, annyi AB contentet olvastam ma, hogy ez full bizakodásra adott nekem okot 😀most tartott sajtótájékoztatót, de nem lett bejelentve.Azert ez egy fura nyilatkozat volt...
annyit mondott, hogy a vasárnapi meccsre fókuszál most és tervez játszani, nem fog pöcsölni.
shawnka
Stez
shawnka
Amit a vasárnapi meccsről mondott így csütörtök este magasságában az minimum fura lenne bárkitől, pláne tőle.
több mint 5 éve
Azért ez kurva nagy pr blama. Ugye itt az volt, hogy kölcsönösen felszopták egymást a felek, hogy forever love meg gentleman agreemant alapján az adott szó ami számít és a legfontosabb etc... azt itt állunk 3 napra a szezon kezdet előtt azt rohadtul nincs szerződés. Blanknak is nagy ciki ez, sztem az asztalra fog csapni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
nem, annyi AB contentet olvastam ma, hogy ez full bizakodásra adott nekem okot 😀most tartott sajtótájékoztatót, de nem lett bejelentve.Azert ez egy fura nyilatkozat volt...
annyit mondott, hogy a vasárnapi meccsre fókuszál most és tervez játszani, nem fog pöcsölni.
shawnka
Stez
több mint 5 éve
most tartott sajtótájékoztatót, de nem lett bejelentve.Azert ez egy fura nyilatkozat volt...
shawnka
több mint 5 éve
most tartott sajtótájékoztatót, de nem lett bejelentve.annyit mondott, hogy a vasárnapi meccsre fókuszál most és tervez játszani, nem fog pöcsölni.
több mint 5 éve
na tarisznyabrácsázataimAkkor nem jon AB?kàr..
shawnka
több mint 5 éve
na tarisznyabrácsázataimállítólag megvan a Julio szerződés
több mint 5 éve
Olvasni nem olvastam róla, de az a legvszínűbb, amit írtál ill. lehet még később ha Gono bejön.Gondolom nem nagyon fogtok csak emiatt rotálgatni RT-poszton, úgyhogy inkább a 2., vagy 3. fordulóban várható tőle, hogy pályára is lépMcGary nem javul elég gyorsan, hogy már az első héten kezdjen?4 hetet hagyott ki az előzetesen becsült 6-8 helyett, szal gyorsan felépült, a kondiját nem érzik elégnek per pill Quinnék h végigtolja a meccset.
Wyatt
empty taxi
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Gondolom nem nagyon fogtok csak emiatt rotálgatni RT-poszton, úgyhogy inkább a 2., vagy 3. fordulóban várható tőle, hogy pályára is lépMcGary nem javul elég gyorsan, hogy már az első héten kezdjen?4 hetet hagyott ki az előzetesen becsült 6-8 helyett, szal gyorsan felépült, a kondiját nem érzik elégnek per pill Quinnék h végigtolja a meccset.
Wyatt
empty taxi
több mint 5 éve
McGary nem javul elég gyorsan, hogy már az első héten kezdjen?4 hetet hagyott ki az előzetesen becsült 6-8 helyett, szal gyorsan felépült, a kondiját nem érzik elégnek per pill Quinnék h végigtolja a meccset.
Wyatt
Madden hates me.
több mint 5 éve
Oh no, Gono?twitter.com/DOrlandoAJC/status/1169314675873452034
Pedig ütve ismerszik meg a védő.
twitter.com/DOrlandoAJC/status/1169301897976647680
A Tru(e)-s szójáték tetszik 😀
twitter.com/vxmcclure23/status/1169299791047790594
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.