Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
LaRoy Reynolds is visszatért, azért ST-n kívül ne nagyon legyen pályán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az FMS trainingen videókat is mutatott az akkori komplexumról a trainer srác, és én is ezért vagyok ilyen okos. Nyilván a baleseteket kinullázni lehetetlen.Ezt nem is tudtam. De ebből is látszik, ha beüt a szar akkor lehet nálad az isten orvosa, gyógytornásza is. Lásd a két évvel ezelőttit...Igen, meg itt Falconsnál amúgy sincsenek orvosok. Igazából azért hoztuk, hogy kicsit felrázzuk a Hill, Ito, Olisson triót, mert mind a három kezdőszintet nyomott.....bahhhhVicc nélkül: az egyik legmenőbb az sportorvosi/gyógytornász gárda a Falconsnál, emlékeim szerint az első között volt kötelező FMS szűrés a játékosoknál, és bizonyos score alatt kötelező mobility edzések voltak, és egy adott szint alatt az edzőtáborban nem is lehetett fullon edzeni. Nem véletlen az, hogy sokáig teljesen elkerülte a sérüléshullám a Falcons keretet.
zekeffron
Gyurma Pappa
peach

több mint 5 éve
Ezt nem is tudtam. De ebből is látszik, ha beüt a szar akkor lehet nálad az isten orvosa, gyógytornásza is. Lásd a két évvel ezelőttit...Igen, meg itt Falconsnál amúgy sincsenek orvosok. Igazából azért hoztuk, hogy kicsit felrázzuk a Hill, Ito, Olisson triót, mert mind a három kezdőszintet nyomott.....bahhhhVicc nélkül: az egyik legmenőbb az sportorvosi/gyógytornász gárda a Falconsnál, emlékeim szerint az első között volt kötelező FMS szűrés a játékosoknál, és bizonyos score alatt kötelező mobility edzések voltak, és egy adott szint alatt az edzőtáborban nem is lehetett fullon edzeni. Nem véletlen az, hogy sokáig teljesen elkerülte a sérüléshullám a Falcons keretet.
zekeffron
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Igen, meg itt Falconsnál amúgy sincsenek orvosok. Igazából azért hoztuk, hogy kicsit felrázzuk a Hill, Ito, Olisson triót, mert mind a három kezdőszintet nyomott.....bahhhhVicc nélkül: az egyik legmenőbb az sportorvosi/gyógytornász gárda a Falconsnál, emlékeim szerint az első között volt kötelező FMS szűrés a játékosoknál, és bizonyos score alatt kötelező mobility edzések voltak, és egy adott szint alatt az edzőtáborban nem is lehetett fullon edzeni. Nem véletlen az, hogy sokáig teljesen elkerülte a sérüléshullám a Falcons keretet.
zekeffron

több mint 5 éve
A mi McCray-ünk DE/LB/ST ász, és már visszaigazoltuk pár napja.Wilsont visszaigazoltuk, tokeletes depth.Trollkodunk, így megvan a 11. első körös az offenseben 😀
Treadwell szemelyeben meg egy elso koros jatekos az offenseben.
Kicsit felrecsuszott a karrierje, de Hardy helyen elfer.
Kenny
Mcray az ugye iktriad liblingje a méltán híres jags o lineből?
peach
több mint 5 éve
Wilsont visszaigazoltuk, tokeletes depth.Trollkodunk, így megvan a 11. első körös az offenseben 😀
Kenny
Mcray az ugye iktriad liblingje a méltán híres jags o lineből?
több mint 5 éve
OL McCray sign.
több mint 5 éve
Wilsont visszaigazoltuk, tokeletes depth.Továbbá érkezett Justin McCray is OL depthnek.
Kenny

Madden hates me.
több mint 5 éve
Wilsont visszaigazoltuk, tokeletes depth. Treadwell szemelyeben meg egy elso koros jatekos az offenseben.
több mint 5 éve
Én nagyon jó lépésnek tartom. Amcsi elemzésben is elhangzott hogy a rams nem használta ki megfelelően viszont Atlantában olyan támadó egység van akivel ismét nagy dolgokra képes. Csak tudjon a fal lyukakat nyitni, és Kott is használja megfelelően mert Londonban megdobáljuk a ketrecét sörös poharakkal!😁
több mint 5 éve
én is erre gondoltam, ha megközelíti a 800 yardot én már elégedett leszek, van value ebben az igazolásban mindenképp.Vagy csak simán rájöttek, hogy milyen ratyi szerződéseket kötöttek a elmúlt években, vagy hogy egy futó nem nagyon ér ennyitbiztos szar a térde, másképp nem vágnak ki senkit, ilyen feltételekkel. de lehet, hogy így is ér nektek ennyit.mivel Gurleynek kurvasok pénzt fog még kifizetni a Rams, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon safe, nagyon olcsó és capbarát szerződést kötöttünk vele.En is ezt gondolom, szamunkra ez egy nagyon jo deal lehet.
shawnka
edit: ez egy kurva jo deal HA egeszseges.
Kenny
gedam
kapitnono
De ugye nincs Falcons draft rb pick nélkül, szóval jön majd mögé még valaki, ebben biztos vagyok 😀
több mint 5 éve
Igen, meg itt Falconsnál amúgy sincsenek orvosok. Igazából azért hoztuk, hogy kicsit felrázzuk a Hill, Ito, Olisson triót, mert mind a három kezdőszintet nyomott.....bahhhhbiztos szar a térde, másképp nem vágnak ki senkit, ilyen feltételekkel. de lehet, hogy így is ér nektek ennyit.mivel Gurleynek kurvasok pénzt fog még kifizetni a Rams, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon safe, nagyon olcsó és capbarát szerződést kötöttünk vele.En is ezt gondolom, szamunkra ez egy nagyon jo deal lehet.
shawnka
Kenny
gedam
több mint 5 éve
Vagy csak simán rájöttek, hogy milyen ratyi szerződéseket kötöttek a elmúlt években, vagy hogy egy futó nem nagyon ér ennyitbiztos szar a térde, másképp nem vágnak ki senkit, ilyen feltételekkel. de lehet, hogy így is ér nektek ennyit.mivel Gurleynek kurvasok pénzt fog még kifizetni a Rams, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon safe, nagyon olcsó és capbarát szerződést kötöttünk vele.En is ezt gondolom, szamunkra ez egy nagyon jo deal lehet.
shawnka
Kenny
gedam

több mint 5 éve
gedam
6 476
biztos szar a térde, másképp nem vágnak ki senkit, ilyen feltételekkel. de lehet, hogy így is ér nektek ennyit.mivel Gurleynek kurvasok pénzt fog még kifizetni a Rams, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon safe, nagyon olcsó és capbarát szerződést kötöttünk vele.En is ezt gondolom, szamunkra ez egy nagyon jo deal lehet.
shawnka
Kenny
több mint 5 éve
Ez milyen meno. A Falcons kezdo tamadosoraban jelenleg tiz elso korben draftolt jatekos van.Még egyet már igazán összeszedhetnének. Lehet a drafton elsõre egy FB jön.
Stez

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Ez milyen meno. A Falcons kezdo tamadosoraban jelenleg tiz elso korben draftolt jatekos van.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
OMG - Kiraktátok Ryant! Na jó, nem Matty-t hanem a punter Ryan Allent. 😊
twitter.com/JasonHButt/status/1241112721992683520
És vissza is jöhet olcsóbban.
több mint 5 éve
első körben húzunk majd.adnám Nickel Robey-Coleman leigazolásátInk szélső CB kéne szvsz.
shawnka
empty taxi
több mint 5 éve
adnám Nickel Robey-Coleman leigazolásátInk szélső CB kéne szvsz.
shawnka

Madden hates me.
több mint 5 éve
adnám Nickel Robey-Coleman leigazolását
több mint 5 éve

Azért ezt látatlanba aláírtuk volna offseason előtt.
több mint 5 éve
Reavis is inkább safety, nem? Legalábbis 2018-ban nálunk főleg az volt. Igaz tud CB-t is játszani, ha nagyon ég a ház.CB helyzetre mi lesz a megoldás? Újabb drafthúzások?Van még CJ Reavis plusz Kazee-t is lehet a slotban használni. Persze ez ezzel együtt is kurvagyenge.
Sheffield, Oliver, Miller van csak ha jól emlékszem
nnntm
empty taxi
több mint 5 éve
Jussunk má k9nszenzusra 😀Nah Vonn Belltől mentsen meg minket a jóisten...Szzem is. De ő már nincs. Szóval nálam első körös cb-oliver, sheffield slot, veterán ss. Allen marad rotációba vagy ha megéri akkor cut és akkor jöhetne pl von bell 5-6 milla körül. Ha pénzben nem jó akkor megint sec heavy draft.Igazából egyedül Tru volt jó az egész secből szvsz tavaly.Én már tavaly is ezt nyomattam. Amúgy szar szezonja is volt így végképp időszerűKazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...Rico meg a kispadra?
peach
empty taxi
peach
empty taxi
peach
empty taxi