Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
eddig fasza!

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Starks 6M 😮 Jó olcsón marad. Hickey eddig zseniális.

Odrick nem véletlenül lett top10 védőjátékos a PFF szerint. Szerintem jól játszik, átlag DT-nél atletikusabb, erejét jól használja ezzel a kettővel pedig kompenzálja a tömegét. Szerintem értéke a csapatnak, eddig bármit kértek tőle viszonylag jól megoldotta. Munkamorálja jeles. Nekem egyik kedvenc játékosom a csapatból.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
"...Mitchell should be an upgrade over Soliai, but keeping Starks was the key here. Dolphins general manager Dennis Hickey was wise not to let an in-house impact player get away."

Legyen ez az első a sok pozitív feedback sorában 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Byrd legalább az NFC-be igazolt, vitte a Saints

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
mit gondoltok jared odrick-ról?Ventura
3-4 -ben DE -nek jobb volt és hogy idén is meg kell küzdenie a kezdőért.

több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
mit gondoltok jared odrick-ról?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Starks meglepetésemre marad és Martin-ért egy max. 7. kör :.-)

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Ez mar igen regi hir iktriad. Tessek olvasni lentebb is.
Starks pedig nagyon remelem marad.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Earl Mitchell a fedélzeten.
Dolphins, DT Earl Mitchell agree to four-year, $16 million contract
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Starks-szal közel a megegyezés, 6misi körül kereshet évente állítólag:  profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/12/dolphins-close-to-keeping-randy-starks/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Martinért kapunk valami jó 5.kört maximum. De több mint a semmi. Soliainak további sok sikert, remélem már idén látom valamikor január elején ellenünk. 😀

Pénzel még mindig egész jól állunk, számításaim szerint kb 20-22M a cap space. Csak nem nagyon van mire költeni, úgy hogy az meg is érje. Caroll resign olcsóért jöhetne még.Geeri
Szerintem jó lesz ha a TC után rosteren lesz még. Számolj inkább 7. körrel. Jim bácsi felkarolta a régi diákját semmi több. És nem azért írom ezt, mert nem csípem Martint (mert nem csípem), hanem mert szerintem ezek a realitások.Csabee13
Azért írtam hogy max. 5. Valószínűleg attól függ az érték, hogy rosteren lesz-e, kezd-e, ilyesmik. Innentől szurkolni kell neki, meg amúgy is a közeg miatt volt pocsék mint tudjuk.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
En kevesebbert is odaadtam volna.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Martinért kapunk valami jó 5.kört maximum. De több mint a semmi. Soliainak további sok sikert, remélem már idén látom valamikor január elején ellenünk. 😀

Pénzel még mindig egész jól állunk, számításaim szerint kb 20-22M a cap space. Csak nem nagyon van mire költeni, úgy hogy az meg is érje. Caroll resign olcsóért jöhetne még.Geeri
Szerintem jó lesz ha a TC után rosteren lesz még. Számolj inkább 7. körrel. Jim bácsi felkarolta a régi diákját semmi több. És nem azért írom ezt, mert nem csípem Martint (mert nem csípem), hanem mert szerintem ezek a realitások.
több mint 11 éve

Pénzel még mindig egész jól állunk, számításaim szerint kb 20-22M a cap space. Csak nem nagyon van mire költeni, úgy hogy az meg is érje. Caroll resign olcsóért jöhetne még.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Johnatan Martin megy Friscoba, hozzátok meg jön egy pick a Ninerstől. Gabbert után újabb Frisco cetli jön Floridába.
több mint 11 éve
De azért Wallace rendes volt:
Mike Wallace ✔ @Wallace17_daKid

Congrats to my homie Big Paul!! Great dude

több mint 11 éve
Közben Soliai aláírt Atlantába.DM13
Várható volt, hogy egyikük elmegy. Starks még kérdéses, mert ugye jött Mitchell, de nekem így is kevésnek tűnik (mármint ha Starks is elmegy).danyly
Azért Odrick sem sz@r na. Jön a draft.. stb.. stb..Csabee13
Nem is úgy értettem, hogy Odrick szar, csak kevés. Mert szinte egyedül van /ha Starks elmegy/ (Aaitui és Francis van még per pillanat a keretben). De lesz még draft, azt meg korábban írtam.danyly
"Earl Mitchell DT is érkezett 4 évre, 16 millióért (9 garantált)" 😊 Meg ő is ha igaz a hír.Csabee13
Őt én már belekalkuláltam, mert olvastam a szerződtetését. Csak maradjon Starks + DT draft 2. v. 3. körben, és akkor így rendben leszünk. Csak jönnének már azok a sack-ek.

több mint 11 éve
Várható volt, hogy egyikük elmegy. Starks még kérdéses, mert ugye jött Mitchell, de nekem így is kevésnek tűnik (mármint ha Starks is elmegy).danyly
Nem is úgy értettem, hogy Odrick szar, csak kevés. Mert szinte egyedül van /ha Starks elmegy/ (Aaitui és Francis van még per pillanat a keretben). De lesz még draft, azt meg korábban írtam.danyly
"Earl Mitchell DT is érkezett 4 évre, 16 millióért (9 garantált)" 😊 Meg ő is ha igaz a hír.
több mint 11 éve
Nem is úgy értettem, hogy Odrick szar, csak kevés. Mert szinte egyedül van /ha Starks elmegy/ (Aaitui és Francis van még per pillanat a keretben). De lesz még draft, azt meg korábban írtam.

több mint 11 éve
Staks maradhatna, de szerintem nem fog.

több mint 11 éve
Azért Odrick sem sz@r na. Jön a draft.. stb.. stb..
több mint 11 éve
Várható volt, hogy egyikük elmegy. Starks még kérdéses, mert ugye jött Mitchell, de nekem így is kevésnek tűnik (mármint ha Starks is elmegy).

több mint 11 éve
"Kár érte, kiváló ügynök volt!" 😊
több mint 11 éve
Közben Soliai aláírt Atlantába.

több mint 11 éve
Keith Sims ‏@ksims69 2 min

@B_Albert76 welcome to Miami.. Great tradition of great OL here in #MiamiDolphins welcome to the family