Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Grimes újraigazolva.
több mint 11 éve
Just announced: Joe Philbin has named John Benton as the team's new OL coach & Jack Bicknell Jr. as the new assistant OL coach! Benton joins the staff after 8 seasons as the Texans OL coach while Bicknell joins the staff after stints in Pittsburgh & Kansas City.
több mint 11 éve
Hivatalosan tagadtuk mindhárom trade értesülést ... halleluja.Most tartjak masodik korre ot. A lehetseges trade partnerek.Delonso_Jordanert felmentunk, majd eladnank masodik korert mint amire taksaltak szep.Szerintem első körre tartották mindenhol.
.Delonso_
Emlékeim szerint Ansah és Jordan volt a két lehetséges Lions jelölt, csak Ti kivittétek Jordant így maradt nekünk (szerencsére) Ansah.Bazzani
több mint 11 éve
Most tartjak masodik korre ot. A lehetseges trade partnerek.Jordanert felmentunk, majd eladnank masodik korert mint amire taksaltak szep.Szerintem első körre tartották mindenhol.
.Delonso_
Emlékeim szerint Ansah és Jordan volt a két lehetséges Lions jelölt, csak Ti kivittétek Jordant így maradt nekünk (szerencsére) Ansah.Bazzani
több mint 11 éve
A ket rastaert nem akarnak egy hatso koros picket? Annak meg ertelme is lenne.Delonso_Wheeler jöhet vissza ócsón.
több mint 11 éve
Jordanert felmentunk, majd eladnank masodik korert mint amire taksaltak szep.Szerintem első körre tartották mindenhol.
.Delonso_
Emlékeim szerint Ansah és Jordan volt a két lehetséges Lions jelölt, csak Ti kivittétek Jordant így maradt nekünk (szerencsére) Ansah.
több mint 11 éve
Wake eladásával megnézném Vernon teljesítményét... Jordan keveset volt pályán, de nem egy fontos momentuma volt. Egyszerűen már az sokat tenne hozzá ha a három DE gyakrabban rotálna, az ellenfélnek mindig egy friss, gyorsaságból élő játékost kellene megfognia. Jordan emellett hihetetlenül változatosan használható, és Coyle is kihasználta ezt kreatívabb napjain. Tényleg simán le tudja követni a TE bagy RB routeokat. Wheeler helyett simán tudott volna játszani, főleg ha most azt írják Misit nem akarják miatta kirakni. De mondjuk ezt nem is értem, mert Misi egy zongoracipelő, de abból elsőosztályú. Wheeler meg elvileg azért van, hogy backfielden mészároljon, erre néha úgy játszik mint aki azt se tudja merre van az. Ellerbe nem tud szerelni úgy,hogy az érintés helyén megálljon a játék. Gyorsnak meg nem gyors. Nem hiszem,hogy bárki adna értük használható picket, még úgy sem hogy mi nyeljük be a fizetésüket.Az azért elgondolkodtató, hogy Dansby is "feljavult" távozása után, Burnett meg lassan vezére a Raiders LB sornak.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Wake.... szep.Jordanert felmentunk, majd eladnank masodik korert mint amire taksaltak szep.
Wallacenek meg az idei teljesitmenyere biztosan benyel valaki 15 millat evente.
De vegulis probalkozni lehet.
A ket rastaert nem akarnak egy hatso koros picket? Annak meg ertelme is lenne.
több mint 11 éve
Valakinek itt tényleg elmentek otthonról...Közben itt is járt látogatóban Delmas.
több mint 11 éve
na én meg ezt találtam, még szebb:Citing "numerous" league sources and NFL executives, CBS Sports' Jason La Canfora reports the Dolphins "might also be open to dealing" Cameron Wake and Mike Wallace. If La Canfora's sources are to be trusted, the Dolphins are open to a full-on firesale under rookie GM Dennis Hickey, as 2013 No. 3 overall pick Dion Jordan is also said to be available. Miami would absorb an over-$5 million cap penalty to deal Jordan, but would clear room by trading Wallace and/or Wake. (No one is going to trade for Wallace's mammoth contract, of course.) La Canfora's story, accessible at the link below, indicates Hickey intends to invest heavily in the talented 2014 draft, and is willing to part with big-name players in order to load up on picks. Ex-GM Jeff Ireland's 2013 offseason "master plan" blew up tremendously during the regular season, and looks worse and worse by the day.
több mint 11 éve
Na ez lenne meg szep...
több mint 11 éve
imádom a super bowl utáni és a szabadügynök piac nyitása közötti időszakot."CBS Sports' Jason La Canfora reports the Dolphins are "gauging trade value" for 2013 No. 3 overall draft pick Dion Jordan.
In a deal made by ex-GM Jeff Ireland, Miami sent the Nos. 12 and 42 overall picks to Oakland during last year's draft to land Jordan at No. 3. Fins DC Kevin Coyle, who remains on staff, struggled to find a position fit for Jordan despite freakish athletic tools, as he only played 330 snaps on defense. Jordan's trade value after a disappointing rookie year is unclear, but his contract would be easy to fit under another team's salary cap, and he's a high-ceiling 24-year-old athlete. We suspect he could fetch a second-round pick, even if "giving up" on Jordan after one year would be a spectacular embarrassment to the franchise."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Mostanában kicsit hanyagoltam a csapatot, de most látom, hogy már Gaine is ki van rúgva ill. hogy egy új poszt is lett az offense staff megerősítése érdekében. Legalábbis tavaly nem láttam a staff listán ilyet, hogy offensive assitant. Ben Martin jött college-ből. Legutóbb az FCS-es Wagner-nél volt OL coach. De (és ez az érdekes) Sherman-al dolgozott együtt két évet a Texas A&M-nél (itt Offensive Line Quality Control Coach volt)! De előtte a Princeton RB edzője is volt. NFL tapasztalata az nincs, de dolgozott futókkal és OL tagokkal is (+ jó edzők keze alatt dolgozott), így talán tud egy pár hasznos tanácsot adni.Az OL coach poszt még egyelőre üres, de remélem minél hamarabb megoldódik ez is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
csodálkozok, hogy eddig vártak vele."Dolphins fired OL coach Jim Turner.
As expected. Per the Ted Wells Report, Turner taunted ex-Dolphins OL Andrew Gardner for being homosexual even though everyone knew he wasn't, and sent text messages accusing Jonathan Martin of betraying the Dolphins and his teammates after they bullied him into a mental facility. Hiring Turner would be a toxic P.R. move for any other team, so he may be done in the league.
Dolphins fired head athletic trainer Kevin O'Neill.
Normally, not many would care about a head trainer being fired. In this instance, O'Neill was named in the Ted Wells Report. He allegedly laughed along at some of the harassment toward Jonathan Martin and an assistant athletic trainer who was made fun of because of his Japanese heritage. O'Neill didn't bring any of this to the attention of head coach Joe Philbin and is now out of a job."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Már lassan saleem-i boszorkányper jellege lesz az egésznek.DM13Az én munkahelyemen is csinálhatna Mr. Wells egy jelentést 😀 érdekelne ott mit hoz ki.
Viccet félretéve nem az első, nem az utolsó eset, hogy egy játékos nem tud beilleszkedni egy csapatba. Itt hozzájött hogy Incognito egy redneck, Pouncey sem egy ma született bárány, Martin meg egy pár mázsás mimóza. Bumm szívtunk mert anyu, apu ügyvéd.. Turner-nek meg annyi, de én amúgy is reméltem, hogy elküldik mert a fal amúgy is egy botrány volt.
A másik dolog ami érdekel mi mondanivalója van ezután Martinéknak a combine alatt tartandó állítólagos találkozón. Kötve hiszem, hogy itt akarna még játszani. Ha jó arcok vagyunk cutoljuk.
több mint 11 éve
Már lassan saleem-i boszorkányper jellege lesz az egésznek.
több mint 11 éve
Azért mert ha az idézett után következő mondatot, meg az ezalatti hozzászólásban linkelt cikket is elolvasod, akkor szerintem nem kell ezt megkérdezned.A houstoni mester assistant coachnak jött. Ha Pounceyt eltiltják az kabaréba illő túlreagálás lenne. Geerimiért?Amadeus91
Meg akkor ha már tájékozódás, akkor ezt is érdemes elolvasni: www.thephinsider.com/2014/2/18/5420798/bryant-mckinnie-andrew-mcdonald-continue-to-refute-wells-report
Biztos vagyok benne, hogy ők ketten is máglyára való emberek.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
A houstoni mester assistant coachnak jött. Ha Pounceyt eltiltják az kabaréba illő túlreagálás lenne. Geerimiért?
több mint 11 éve
www.miamiherald.com/2014/02/15/3938600_dan-le-batard-understanding-miami.html
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
A houstoni mester assistant coachnak jött. Ha Pounceyt eltiltják az kabaréba illő túlreagálás lenne. Akkor már tiltsák el az egész csapatot, nem?
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nem úgy volt, h jött egy új OL edző Houstonból ? Ergo Turner már lapát.... vagy csak álmodtam ?Pouncey kizdárt, hogy lecseszésen túl bármit kap. Jerry mehet amerre lát.én is átrágtam magam rajta az első betűtől az utolsóig, és hát ezt azért nehezen magyarázza ki richie fiú. na nem mintha illúzióim lettek volna (hiperintelligens o-linemanek, persze), de hogy 30 évesen is még mindig általános iskolás szinten nyomják, az kemény. az elég nyilvánvaló, hogy martin mentálisan puhább, mint egy átlag nfl-es (vagy átlagember), de ez igazából csak súlyosbítja a szememben azt, amit ezek csináltak vele. turner nevű edző repül hamarosan, ha philbin kiáll a saját elveiért. szép történettriangleez igen gyerekek. 140 oldal a martin-incognito botrány.biztos nem én vagyok az egyetlen aki elolvasta 😊
megtekinthető, letölthető.
nfldolphinsreport.com/Ventura
az Incognito-Pouncey-Jerry hármas tul.képpen módszeresen kicsinálta Martint, a többieket is elég jól elkapták; de vele voltak a legkeményebbek. De minden nap osztották neki az 'áldást', egy idő után azért ezt megunja az ember, feltételezem elég komoly stresszfaktort élt át, ami biztosan kihatott az egészségére is, ami természetesen a játékára is.
Más kérdés, miért hagyták ezt a 3-as csoportot ennyire élni az edzők.
Valami nagyon félrement a coaching terén Delfinfalván.
Kíváncsi vagyok mi lesz Pouncey és Jerry sorsa, ők is legalább annyira sárosak mint incognito...sapka
Mondjuk ebből a riportból se érzem hogy bármit megtudtunk. Igen, baszogatták Martint, és igen bunkó módon. És most már az is tuti, hogy Martin mentálisan a való életben bajban lenne, nem hogy itt. Ilyen fizikummal középiskolában is célpontja volt a sértegetéseknek, olyannyira hogy emiatt magániskolába került. Ireland te marha, hogy tudtad draftolni?
Turnernek is rengeteg tekintélye lehetett... Philbin igazán elkezdhetné megmenteni az állásátGeeri
több mint 11 éve
The Miami Dolphins could start the 2014 season with an entire new offensive line, in the opinion of Adam Beasley. Beasley believes OGs John Jerry and Richie Incognito will not return to the team, and C Mike Pouncey could be suspended for his role in the bullying scandal. Szép jövőkép...
több mint 11 éve
Pouncey kizdárt, hogy lecseszésen túl bármit kap. Jerry mehet amerre lát.én is átrágtam magam rajta az első betűtől az utolsóig, és hát ezt azért nehezen magyarázza ki richie fiú. na nem mintha illúzióim lettek volna (hiperintelligens o-linemanek, persze), de hogy 30 évesen is még mindig általános iskolás szinten nyomják, az kemény. az elég nyilvánvaló, hogy martin mentálisan puhább, mint egy átlag nfl-es (vagy átlagember), de ez igazából csak súlyosbítja a szememben azt, amit ezek csináltak vele. turner nevű edző repül hamarosan, ha philbin kiáll a saját elveiért. szép történettriangleez igen gyerekek. 140 oldal a martin-incognito botrány.biztos nem én vagyok az egyetlen aki elolvasta 😊
az Incognito-Pouncey-Jerry hármas tul.képpen módszeresen kicsinálta Martint, a többieket is elég jól elkapták; de vele voltak a legkeményebbek. De minden nap osztották neki az 'áldást', egy idő után azért ezt megunja az ember, feltételezem elég komoly stresszfaktort élt át, ami biztosan kihatott az egészségére is, ami természetesen a játékára is.
Kíváncsi vagyok mi lesz Pouncey és Jerry sorsa, ők is legalább annyira sárosak mint incognito...sapka
Mondjuk ebből a riportból se érzem hogy bármit megtudtunk. Igen, baszogatták Martint, és igen bunkó módon. És most már az is tuti, hogy Martin mentálisan a való életben bajban lenne, nem hogy itt. Ilyen fizikummal középiskolában is célpontja volt a sértegetéseknek, olyannyira hogy emiatt magániskolába került. Ireland te marha, hogy tudtad draftolni?
Turnernek is rengeteg tekintélye lehetett... Philbin igazán elkezdhetné megmenteni az állását
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
triangle
1 283
én is átrágtam magam rajta az első betűtől az utolsóig, és hát ezt azért nehezen magyarázza ki richie fiú. na nem mintha illúzióim lettek volna (hiperintelligens o-linemanek, persze), de hogy 30 évesen is még mindig általános iskolás szinten nyomják, az kemény. az elég nyilvánvaló, hogy martin mentálisan puhább, mint egy átlag nfl-es (vagy átlagember), de ez igazából csak súlyosbítja a szememben azt, amit ezek csináltak vele. turner nevű edző repül hamarosan, ha philbin kiáll a saját elveiért. szép történetez igen gyerekek. 140 oldal a martin-incognito botrány.biztos nem én vagyok az egyetlen aki elolvasta 😊