New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha minimális szinten sem tudjuk stabilizálni a futójátékot, akkor újra nagy bajban lesz az offense. Érdekes az egész, mert elvileg egy jó futásblokkolást könnyebb összehozni mint a passzblokkolást. Jelenleg ez az egyik kulcs illetve az, hogy a kezdők egészségesek legyenek, mert egy sérüléshullámnál végünk lenne. Legalja, hogy nem volt TD, de azért elviselhető, hogy többször is olyan egyéni hiba döntött amelyek javíthatóak. Nagyon remélem Beckham és Marshall sérülése nem súlyos mert az már most látszik, hogy 4 nagyon veszélyes célpontunk lehet, bár mint megtudtam a liga aljához tartozó irányítónk van... Majd este munka után megírom hosszan is.
több mint 8 éve
Először is üdv mindenkinek. Régóta követem a blogot és olvasom itt az hozzaszolasokat viszont a jövőben szeretnék belefolyni a beszelgeteste. Így első hozzaszolasnak egy rövid vélemény az első felidorol:Az o-line eddig kitartott tudták relatív tartani a Browns front seven-t bár így is benyeltunk 2 sack-et. Flowers eddig egész turhetoen játszik (bár róla is becsuszott egy sack Garett-tol), ha ilyen és vagy hasonló formát mutat a szezon során úgy érzem kevesebb atrocitás éri majd, mint a múltban.
A futojatekrol: 3 jobb futasunk volt abból az első egy 11-12 yardos futás Perkinstol, a masik kettő egy főként passz elkapasra és rövid screen játékokban hatékony futó (Vereen 2x 6-7 yardos futasa) de mivel az o-line nem igen tudott lyukat nyitni így nehéz ebből következtetést levonni így elsőre.
Maga az offense: Sokkal pozitivabban álltam hozzá az idei szezonhoz a tavalyi után. Úgy éreztem ha most nem fogunk feljavulni akkor semmit, de eddig semmi extra egy befuthato labda Marshall felé ami incomplite lett, Engramnek volt egy két jó elkapasa egy jó coverege miatt csak majdnem egy TD-je (a vedelem érdeme, hogy nem lett az) és egy fumble... Ha nem javulunk nem, hogy Super Bowl de még Play off se lesz.
Defense: Vernon passz blockol 2 sack OV JPP és Goodson is szerzett egyet. Hozzák a tavalyi szintet sőt, ha így folytatják egy egészséges OV-vel és egy jó MLB-rel (Goodson) még jobb is lehet.
Beckham sérülése: Csunyat kapott terdmagadsagba, de szabalyos szereles volt állítólag sikerült minden teszten átmennie de kivizsgaljak megjobban saját lábán hagyta el a pályát így véleményem és remenyeim szerint rendben lesz bár szvsz az utolsó meccsig vagy a szezon nyitoig már nem kockáztatnám a játékát.
Így röviden ennyi. Ti mit gondoltok?
több mint 8 éve
Nem hiszem, hogy ez annyira megfektetné a védelmet. Az esetek nagy részében csak két LB lesz fenn + jelenleg van 3 használható S is. A mélység tényleg gáz, de ha a Goodson, Casillas, Kennard, Robinson négyesből valaki kidől akkor sincs vészhelyzet.
több mint 8 éve
Keenan Robinson nem bírja a terhelést, agyrárkódás gyanúval vizsgálják újra. Pedig passz ellen nem vagyunk úgy eleresztve jó játékosokkal mint futás ellen, komoly lyuk lesz ez ott nekünk, tavaly nagyon hasznos volt ő, főleg hogy mindhárom csoport rivális komoly TE játékot (is) tud felmutatni.J. T. Thomas villanhat ! ☺️
Ide várható még érkező veterán, de ilyenkor már nem igazán tudom ki számíthathat itt upgrade nek passz ellen is.
ozibozi
| De nem fog mert természetesen IR lesz hamarosan ugye |
több mint 8 éve
Keenan Robinson nem bírja a terhelést, agyrárkódás gyanúval vizsgálják újra. Pedig passz ellen nem vagyunk úgy eleresztve jó játékosokkal mint futás ellen, komoly lyuk lesz ez ott nekünk, tavaly nagyon hasznos volt ő, főleg hogy mindhárom csoport rivális komoly TE játékot (is) tud felmutatni.Ide várható még érkező veterán, de ilyenkor már nem igazán tudom ki számíthathat itt upgrade nek passz ellen is.
több mint 8 éve
Forrás?nfl.com, meg a facebookon is írtak róla. Bár most így meló után kicsit jobban utána olvastam, csak spekuláció ( sorry kicsit elhamarkodottan írtam ki, de melóba csak fél szemmel néztem át a cikket ).
Asbee
több mint 8 éve
Forrás?
több mint 8 éve
Állítólag nagyon érdeklődünk Jeremy Hill irántremek OT lesz Ellison Rhett mellett 😊
Taz
több mint 8 éve
Tippjáték újraindításához mit szólnátok? Kipostoltam blog fb oldalára, lehet lesz rá jelentkező, de ha valakinek van kedve vezetni nyugodtan írjon! Az egyik évben volt fantasy liga is, de én azt nem nagyon játszom, szóval azt is átpasszolnám másnak. A felület biztosított, csak kitartás kell 😊
több mint 8 éve
twitter.com/bigblueview/status/897170396117700609/video/1miért aggódnánk? Vernon egy beast lesz.
több ilyen videót is láttam, csak én aggódom?
trii
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
twitter.com/bigblueview/status/897170396117700609/video/1Nem csak te 😁😁
több ilyen videót is láttam, csak én aggódom?
trii
több mint 8 éve
Ahh, de szééépViszont ez túl magas labda voltde elkapta 😀
Wyatt
empty taxi

több mint 8 éve
Viszont ez túl magas labda voltde elkapta 😀
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nekem nem kell bemutatnod, nekem még az nfl.com sem tudta elvenni a kedvem tőle 😊 Viszont ez túl magas labda voltwww.nfl.com/player/odellbeckham/2543496/careerstatsJaja, sehol egy balhé vagy hisztiBeckham már midseason formában van.Azt te csak hiszed
iktriad
Asbee
Wyatt
ozibozi

több mint 8 éve
www.nfl.com/player/odellbeckham/2543496/careerstatsJaja, sehol egy balhé vagy hisztiBeckham már midseason formában van.Azt te csak hiszed
iktriad
Asbee
Wyatt
több mint 8 éve
Jaja, sehol egy balhé vagy hisztiBeckham már midseason formában van.Azt te csak hiszed
iktriad
Asbee

több mint 8 éve
Beckham már midseason formában van.Azt te csak hiszed
iktriad
több mint 8 éve
Csak nagyra nőtt a keze, mit tehet ő róla 😛 😉
több mint 8 éve
olyan brutálnak tűnik a DL most, hogy bőven elleszünk hátul szerintemNa megnéztem a meccset és nagyrészt kifejezetten tetszett. A védelmünk idén is brutális lesz és ez nekem már eleve elég szokott lenni ahhoz, hogy jól érezzem magam 😊 Ráadásul a kezdőkön kívül is nagyon jó teljesítmények voltak, szóval itt a mélység is kifejezetten jónak tűnik. Tippem szerint ez egy Top5 deffense lesz.CB depth azért még érdekes de a D-vel varhatoan nem lesz gond
A támadófal nem volt olyan katasztrófa, mint ahogy a statok alapján tűnik, de nyilván ez lesz az idei szezon kerékkötője megint.. (az első sacknél egyébként sztem is Richburgot tolták be amiatt volt a gáz, a másodiknál meg Johnson volt béna sztem. Egyébként is ez alapján a meccs alapján Geno Smith >>> Josh Johnson, nagyon remélem, hogy az övé lesz a csere poszt.
Ami miatt viszont tényleg komoly ok van az aggodalomra, az a csere OT-k.. hát bazzeg teljes katasztrófák voltunk itt.. ez a Wheeler valami gigagyenge bazzeg, nem is értem mit keres itt. Kurva jó lenne egy használható backup OT-t szerezni a szezonkezdetig!
Szesze
yooker
több mint 8 éve
Azért a nagy O-lne szapulás közben én megjegyezném, hogy a szememben Hart elég jót játszott, ha ezt tudja hozni, vele nem lesz baj. A másik pozitívum nekem Jerrell Adams futásblokkolása volt, talán egyszer sem csinálta meg az ő embere a játékot.
több mint 8 éve
Na megnéztem a meccset és nagyrészt kifejezetten tetszett. A védelmünk idén is brutális lesz és ez nekem már eleve elég szokott lenni ahhoz, hogy jól érezzem magam 😊 Ráadásul a kezdőkön kívül is nagyon jó teljesítmények voltak, szóval itt a mélység is kifejezetten jónak tűnik. Tippem szerint ez egy Top5 deffense lesz.CB depth azért még érdekes de a D-vel varhatoan nem lesz gond
A támadófal nem volt olyan katasztrófa, mint ahogy a statok alapján tűnik, de nyilván ez lesz az idei szezon kerékkötője megint.. (az első sacknél egyébként sztem is Richburgot tolták be amiatt volt a gáz, a másodiknál meg Johnson volt béna sztem. Egyébként is ez alapján a meccs alapján Geno Smith >>> Josh Johnson, nagyon remélem, hogy az övé lesz a csere poszt.
Ami miatt viszont tényleg komoly ok van az aggodalomra, az a csere OT-k.. hát bazzeg teljes katasztrófák voltunk itt.. ez a Wheeler valami gigagyenge bazzeg, nem is értem mit keres itt. Kurva jó lenne egy használható backup OT-t szerezni a szezonkezdetig!
Szesze
több mint 8 éve
Megnéztem többször is és nem hiszem. Flowers megtette amit tud, komoly hand fight volt itt. Ha más is ugyanolyan munkát végez mint ő, akkor tiszta zsebben lett volna Johsnon. A másik ludas egyébként ő volt Richburg mellett. Fel is töltöttem egy képet:Az első sack sokkal inkább Richburg hibája volt, Flowers annyira nem volt gázos, de lassan már a migránsválság is az ő hibája lesz. A kezdő O line-ban látok annyi potenciált, hogy egy átlagos szintet hozzanak ami elég lehet (nem, nem azt mondom hogy így is lesz, de ez egyáltalán nem irreális), viszont Bisnowaty és Wheeler ultragáz volt. Jarron Jones-ban mint tackle viszont lehet potenciál, remélem a gyakorlócsapatba kerül és jövőre kap egy újabb esélyt, jó kis alapanyag lehet.Sztem meg mind a ketten ugyanannyira hibásak. Mint játékosként és azon belül védőként az edzéseken rengetegszer gyakoroljuk hogy felveszed a kontaktot off fallal , zárod a szélét, és az olvasás után abba az irányba válsz le amerre érkezik a labdás. Na ezt TJ olyan könnyedén megcsinálta mintha Flowers helyet csak egy dummy lett volna ott.
Ma pedig epic volt. A meccs harmadik negyedénél váltott a stream, nem találtam sehol olyat ami a mi meccsünket adja... Gondoltam sebaj majd letöltöm és megnézem, ma úgyis lenéztünk Balatonfüredre. Be is megyünk a strandon a büfébe kajálni egyet, erre nem azt hallom, hogy a felszolgáló mondja a munkatárásnak, hogy tegnap volt az első preseason meccsünk? 😀 Mondtam is egyből, hogy ne spoilerezze el és szerencsére nem is sikerült. Mindenhol van Giants szurkoló 😀
Asbee
Igaz hogy Richburg generálta a problémát, mert az NT betolta és ezért Johnson-nak ki kellet lépnie a zsebből, de ha Flowers tette volna a dolgát, akkor simán lehetett volna belőle egy pass, vagy egy pár yardos futás.
Én is nagyon reménykedek hogy ennél csak jobb lesz, és csak megy az altatás hogy szarok vagyunk, és a szezonkezdésre meg mindenkiből Superman lesz 😊
Taz

Hart embere messze van, ő már nem tényező. Jobbra kellett volna elindulnia Johnsonnak , Jerry belső vállánál volt a védő, talán tudott volna annyit blokkolni rajta, hogy legyen hely. Persze az is lehet, hogy ugyanúgy sack lett volna az eredmény. Így utólag belegondolva Jerry sem volt a helyzet magaslatán, túlságosan hátrált, nagy helyet hagyott. Viszont ha elmozdul a QB jobbra észrevette volna Vereent is, aki 1-2 yardot tuti hozott volna.
több mint 8 éve
Na megnéztem a meccset és nagyrészt kifejezetten tetszett. A védelmünk idén is brutális lesz és ez nekem már eleve elég szokott lenni ahhoz, hogy jól érezzem magam 😊 Ráadásul a kezdőkön kívül is nagyon jó teljesítmények voltak, szóval itt a mélység is kifejezetten jónak tűnik. Tippem szerint ez egy Top5 deffense lesz.A támadófal nem volt olyan katasztrófa, mint ahogy a statok alapján tűnik, de nyilván ez lesz az idei szezon kerékkötője megint.. (az első sacknél egyébként sztem is Richburgot tolták be amiatt volt a gáz, a másodiknál meg Johnson volt béna sztem. Egyébként is ez alapján a meccs alapján Geno Smith >>> Josh Johnson, nagyon remélem, hogy az övé lesz a csere poszt.