Los Angeles Chargers - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
gabor25
5 144
van ez igy labdajatekban es sportban hogy nem nekunk jol pattan a labda. es egyszer volt kb eselyunk. a vege elott amikor mentunk 3 al. de ott is jott a 6 pontos gyors td valasz.na innentol gratula. a meccs jobb volt mint gondoltam. marmint kevesbe szivtunk ki. gratula. most mar elhiheted. grat.Ezen a meccsen sajna nincs mit ünnepelni. Szánalmas mennyi mindent megtettünk hogy kikapjunk
gabor25
Petila
több mint 2 éve
gabor25
5 144
w az w. de igaz. legalabb herbert jo qb.na innentol gratula. a meccs jobb volt mint gondoltam. marmint kevesbe szivtunk ki. gratula. most mar elhiheted. grat.Ezen a meccsen sajna nincs mit ünnepelni. Szánalmas mennyi mindent megtettünk hogy kikapjunk
gabor25
Petila
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Jobb meccs lett, mint vártam, ugya itt kérdezném, hol volt eddig ez az offense bassza meg???eddig alibiztek. mert tudtak a vedelemnek van eselye. most hogy nem volt. tudtak vagy ok is apait, anyait beleadnak es ok nyernek. mert a deftol nem varhatnak semmi segitseget.
badsco
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Petila
678
na innentol gratula. a meccs jobb volt mint gondoltam. marmint kevesbe szivtunk ki. gratula. most mar elhiheted. grat.Ezen a meccsen sajna nincs mit ünnepelni. Szánalmas mennyi mindent megtettünk hogy kikapjunk
gabor25
több mint 2 éve
badsco
348
Chargers a vegen felulkerekedett sajat magan, megerdemelt w. 😉
több mint 2 éve
badsco
348
Jobb meccs lett, mint vártam, ugya itt kérdezném, hol volt eddig ez az offense bassza meg???
több mint 2 éve
gabor25
5 144
na innentol gratula. a meccs jobb volt mint gondoltam. marmint kevesbe szivtunk ki. gratula. most mar elhiheted. grat.
több mint 2 éve
Petila
678
na mostmar 90 % h nyertek. kezdhettek jogosan unnepelni.Majd ha lekapcsolták a villanyt a stadionba
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
tdt kell nekunk csinalni h nyerjunk es az nem fg. szoval ez nehezebb. sokkal. igy nem lenyeg hogy visszakapjatok e. ha nincs td. es ezt nem hinnem hogy siman kaptok tdt.na mostmar elhiszed? hogy jobbak vagytok?Szerinted visszakapjuk még? D semmit nem tud megállítani
gabor25
Petila
több mint 2 éve
gabor25
5 144
most ha nem csinaltok pontot. akkor... de addig meg mindig nem hiszem en el hogy nem ti nyernetek. es egy fg az nem sok elony ennyi idovel hatraTessék...Run to the middle...Grat Lombardi...Chokker organisationmeg sok ido van. es nem vezetunk.
Petila
gabor25
Petila
több mint 2 éve
badsco
348
De akkor gondolom a harrist vedtelenul konyokkel kiuto vedo es a sutton intre helmettel reagalo falember is ejected, nem?Mondom Uram, nézd meg.Heywardnak már pályán se kellene lennie…….ahhoz hogy kiallitsak okollel utes es szandekosnak kene lennie. az eltolo utes naluk kb mindennapos a dl ol nel. nem a qb ellen persze. de nem lattam mikor tette. eloszor utott aztan esett. vagy forditva.
KeyG
gabor25
KeyG
több mint 2 éve
Petila
678
Tessék...Run to the middle...Grat Lombardi...Chokker organisationmeg sok ido van. es nem vezetunk.
Petila
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Run to the middle...Grat Lombardi...Chokker organisationmeg sok ido van. es nem vezetunk.
Petila
több mint 2 éve
gabor25
5 144
meg teszem. gondolom fennt lesz majd lassitva stb.Mondom Uram, nézd meg.Heywardnak már pályán se kellene lennie…….ahhoz hogy kiallitsak okollel utes es szandekosnak kene lennie. az eltolo utes naluk kb mindennapos a dl ol nel. nem a qb ellen persze. de nem lattam mikor tette. eloszor utott aztan esett. vagy forditva.
KeyG
gabor25
KeyG
több mint 2 éve
Petila
678
Run to the middle...Grat Lombardi...Chokker organisation
több mint 2 éve
gabor25
5 144
harris agyraszkodas protokol alatt. es a locker roomban.
több mint 2 éve
KeyG
9 416
Mondom Uram, nézd meg.Heywardnak már pályán se kellene lennie…….ahhoz hogy kiallitsak okollel utes es szandekosnak kene lennie. az eltolo utes naluk kb mindennapos a dl ol nel. nem a qb ellen persze. de nem lattam mikor tette. eloszor utott aztan esett. vagy forditva.
KeyG
gabor25
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
gabor25
5 144
most kezdodik megint a meccs.
több mint 2 éve
badsco
348
Norbi!!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
na ez volt a hiba.
több mint 2 éve
Petila
678
Ott a momentum, innen bukó, de nem bánom, fejek kellenek hogy hulljanak, így PO-nak sincs értelmeÍgy még nem vertük meg magunkat.Mindent el kell kezdeni vholmeg dontetlen lenne csak. es ti tamadtok. amig nem vezetunk addig ne izgulj. mi is meg tudjuk verni magunkat. csak a veretlen detroitot nem. mert veluk dontetlenre mentettunk.
Petila
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Sokkal tovabb vagyunk meccsben, mint sejtettemhat nem magunknak koszonhetoen.
badsco