badsco

Pittsburgh Steelers

badsco
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
15 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
319


Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 napja
badsco Pittsburgh Steelers 319
 www.nbcsports.com/nfl/profootballtalk/rumor-mill/news/tyler-boyd-agrees-to-deal-with-titans
Razi
lesz problema wr fronton, hacsak valaki elo nem lep
xtaki
Mivel futás, futás, futás, punt taktikai felállással készülünk, én nem aggódok... 😛
26 napja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Hát ez így nagyon rendben volt. Trice valószínűleg rendben lesz, ha már LBre mentünk a negyedik cetlivel. Én azért még várok DB erősítetést, meg a DLre is ráfér a mélység.

A WR sor így akkor hogy is néz ki?
29 napja
badsco Pittsburgh Steelers 319
"The Pittsburgh Steelers are looking to trade up with the Denver Broncos for their No. 12 overall pick to draft Toledo CB Quinyon Mitchell, per Tony Pauline.
“I’m told the Steelers and Broncos are talking trade as Pittsburgh is another team that is targeting Mitchell and would move up to draft him.”
The Philadelphia Eagles are also attempting to trade with Denver to draft Mitchell, who is considered the top CB in the draft. "

ugy erzem muszaj irni, kitalalni valamit. kb nulla ertelme lenne feltrade-nek.
xtaki
Aztán szeptemberben meglepett pikachu fejjel néz a szakvezetés, hogy letarolják a qbt center és tackle híján...
1 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
mason cole resign?
vagy megyunk center nelkul a draftra?
xtaki
Az biztos, hogy ezt elszámoltuk. Rengeteg center volt a piacon és szerintem úgy voltunk vele, hogy ez nem lesz gond. A Morse szerződésben annyira bíztunk, hogy mire felnéztünk gyakorlatilag minden centernek lett csapata. Úgy vitték őket, mint a cukrot.

Egy nem is akármilyen center viszont a piacon van még és ő nem is siet szerződést kötni. Ő Connor Williams, akinek elszakadt a keresztszalagja tavaly novemberben. Nagyjából ő van egyedül, aki szóba jöhet. Ő nyilván nem siet, hiszen ameddig sérült nagy pénzt nem ad neki senki. Nekünk viszont kapóra jöhet és akár egy felhozó átmeneti évvel segíthet nekünk.

A drafton nagyjából 4 élrtelmezhető center van. Ebből az a kellemetlen, hogy 3 olyan playa van, aki első végén, vagy második elején fog elkelni. Pran értékben nagyjából ott van a 3. körben, ahol húzunk, de mivel utána nagy az űr, így szinte biztos, hogy előbb fog kimenni. Ráadásul ő már nem az a kategória, amiből biztosan az lesz, amiről Rooney beszélt.

Jackson Powers-Johnson
Graham Barton
Zach Frazier
Sedrick Van Pran

Olyat, hogy minőségi RT, C és X type WR szinte biztosan nem fog együtt jönni. Valamit fel kell áldozzunk. Én nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a taktika.
Klemó
Opció lenne egy lejjebb csere, de nem hiszem, hogy az 1/20 olyan vonzó lenne. Pedig nem lenne baj, ha első három körben minél több pickünk lenne. Ha már DJ-ért nem kaptunk szotyit sem...
1 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Steelers, who never got to visit with Mike Williams, now sign former Eagles WR Quez Watkins.
KeyG
Camp body, valszeg rostert sem fog...
1 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
The 49ers reportedly asked the Jacksonville Jaguars for pick No. 17 and wide receiver Zay Jones for Aiyuk earlier this offseason, and the Jaguars declined. It seems clear now that the 49ers won’t get that level of return for Aiyuk, but how low will the market (and GM Jed York) go?
Razi
Kövezzetek meg, de én benne sem látom a WR1 potenciált, akkor már tényleg maradjon Pickens, vagy draftoljunk első körben. Szerintem Aiyuk messze nem ér ennyit.
2 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Csak így csendben és halljan Donte Jacksonnal nem csak egy restrukiban egyeztünk meg. Annak cserébe, hogy odaadtunk neki 4,7M pénzt "csak" 1,2M base salaryt bevállalt, magyarul 4M spórolást csináltunk így. Alighanem ezt meg is beszéltük vele és így ment/mentünk bele a trade-be.

15M van a CAP-ben minden move után, és nem kellett sem Watt, sem Heyward szerződéséhez hozzányúlni.

Mike Williams jön vizitre hozzánk a héten ha a az előző elomásokon nem szerződik le. Érezhetően egy megbízható veteránt szeretnénk az elkapósorba Pickens és Austin elé mellé. Kell is, hogy flexibilisek maradjunk a drafton.
Klemó
15 nem lesz elég Boyd/Williamsre és centerre együtt. Márpedig center nélkül ne menjunk a draftra szerintem. Plusz a safety pozi sem tuti azért.
2 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Na akkor még most is mindenki sír? 😀 Ez a Kahn egy kibaszott zseni! Jövőre Tomlin is repül, ha nem lesz eredmény, ez a faszi nem szarozik! 😀
2 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Ne bánkódjatok, minden csapat hülye volt, aki 2 éve QB-t draftolt. Leszámítva a Ninerst.
Na jó, ti voltatok a leghülyébbek közülük. 😀

iktriad
Van ez így, de semmi baj, a legközelebbi Jaguars újjáépítés is majd biztosan bejön! 😉 Hányadik is lesz az az elmúlt 10 évben? Már nehéz követni. 😊
2 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Trade terms, per sources:

🏈Steelers get pick No. 98 and two 2025 7th-round picks.

🏈Eagles get QB Kenny Pickett and No. 120.

It’s a similar value to Washington got for Sam Howell.
Beki
Uhh, hát ez kemény... :/ nincs csere qb-nk, sem olyan jelenleg, aki a jövőt jelentené...

Szerkesztette: badsco

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 319
Azt tudjuk, hogy Wattnak esélye sincs a Dpoyra, de az Opoyt akkor így végre megkaphatja legalább? 😊
4 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Hihetetlen egyébként, hogy bármilyen szar szinten játszik a csapat a végén mindig kikötnek a playoffban, remélem senki nem veszi személyesnek a szar jelzőt, de legtöbbször fájdalom nézni a csapatot aztán a végére oda-vissza basszák a Hollóimat és ezért szeretném, hogy nyerjetek a Bills ellen, mert nincs kedvem hallgatni ezt szeptemberig, hogy oda-vissza megvót a Révensz.
Szóval ja go Steelers és remélem Diviben tali van. 😀
KeyG
Kell egy harmadik koki is? 😛
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 319
Meg kell kövessem Tomlint, ezt azért.nem gondoltam volna (avagy tudtam, de nem sejtettem)
vontod
Én inkább az oline-t követném meg, ez a tegnapi már egészen NFL szintű teljesítmény volt és el kell ismerni, az év második felére, még pontosabban utolsó harmadára nagyon összekattant az egész fal. Nem tudom, ez kinek az érdeme, de a liga egyik legjobb védelme ellen is derekasan állták a sarat és azt gondolom, hogy néhány elem javításával (valszeg első három pickből lesz egy OT és OL is jön FA-n), ez jövőre rendkívül biztató lesz.

Pickett amúgy nekem tegnap tetszett először, amióta itt van nálunk, szinte minden szituációban jól döntött (én a földönmaradást is pozitívumként értékelem, nem kell heroskodva picksixet dobni félig a földön fekve, inkább jöjjön a sack).

Verjük meg a barnákat, (PO-ba hót felesleges bejutni, meg ez a Jets az életben nem veri meg a Miamit, még úgy sem, hogy a Dolphins QB nélkül áll ki) és én totál elégedett leszek a szezonnal. Ez sokkal, de sokkal jobb lett, mint remélni mertem szeptemberben. És a jövővel kapcsolatban is bizakodóbb vagyok.
9 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Na hát sajnos Hakeem Butler “feltámadása” eddig tartott, nem tudta megváltani a világot, ahogy Cody White is most kikerült már idén, úgyhogy a két WR helyére jött két camp Bódy még az utolsó hétre.
Colin Cowherd viszont végre kimondta az “igazságot” Pickett nem olyan jó, mint Burrow, Maho, Allen, Wilson és nem tudom ki az a Sean, akit említett. A depot szerint talán Payton😊
És még Láma szintjét se éri el…hát lelke rajta.
Talán így könnyebb is lenne, már ha bárki még komolyan tudná venni Cowherd szavait.
Klaci79
Én ezzel még abszolút egyet is tudok érteni, előbb valóban bizonyítania kell, például minimum egy PO-mérkőzésgyőzelemmel.

Mahomes nem is kérdés, hogy jobb, de ő mind a 31 qb-nál jobb. Burrow már bejutott SB-be, Allen játszott és nyert is már több PO-meccset, ők is jobbak szerintem. Wilson (hát nála attól függ, melyik Wilson, a tavalyi pl. so-so), a Sean meg talán Deshaun akar lenni, akire még szintén rá tudom mondani, hogy atletikusságban jobb Pickettnél. Ennek ellenére én nagyon max Mahomesre, esetleg Burrow-ra lennék hajlandó elcserélni. Lamar nekem továbbra is talány, miért van állandóan top irányítók között emlegetve, amikor PO-ban eddig semmit sem mutatott, az egyetlen PO-győzelménél is valami ritka szar volt emlékeim szerint...

Az egyébként, hogy mindenhol Pickettet méregetik és próbálják elhelyezni, számomra megnyugtató, mert látszik, hogy valami van, csak még nem tudni pontosan, hogy mi. Remélem az, amit mi próbálunk belelátni.
9 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.

A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.

Nyilván ennyire jók nem vagyunk, hogy egy mindenáron pontokat akaro Bills az elsőben nullázzuk és Allent is leültetjük, de az amit leadtunk bíztató. Várom a szezont, na.... 😀 😀
Klemó
Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
xtaki
felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....
polamalu
nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!
Szinte mindenki fiatal a csapatban!
xtaki
Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...
polamalu
Ezt eltettem egy humorosba 😁
G.P.
Csak a végén, nehogy sírjatok majd cicafalván 😉
polamalu
Oh tavaly is leírta mindenki szezon elött örüljünk ha nem utolsók leszünk. Idén a Hollók már most megnyerték a superbowlt ti még csak a csoportot. Nálunk senki le nem írta idén sem tavaly sem hogy milyen kurva jók vagyunk. Szerénység elvtársak szerénység. Ha valamit szeretek magamban az a szerénység 😁. De komolyan megnézheted nálunk hányszor hívják a csapatotok shitburgnek. Itt meg a negyedik helyről megy a cicusozás.
G.P.
Túl komolyan veszed. 😊
Mi csak varjak vagyunk, ők mordoriak ti meg cicák barnákat inkább nem is írom. 😊
A tegnapi Steelers nagyon biztató volt egy Bills ellen akiktől senki nem lepődne meg egy Superbowlon.
Ez a 4 csapat bármelyik más csoportba az első helyért harcolna, itt meg vagyunk 4-en.
A szurkolói elfogultságot nem kell elvennünk ettől függetlenül a másiktól akkor se ha indokolatlan, én pl. Superbowlba várom a Ravenst azzal nyugtatom magam, hogy mi közelebb voltunk a playoffban a győzelemhez ellenetek Huntleyval mint a KC akiket bírók és Ossai segített.
A Steelers rohadt fiatal, sok potenciállal a védelemről meg nem is kell beszélni, mert TOP 5.
Hard lesz.
KeyG
Arany az összes szavad. Azért az SB ért nem minket kell megverni. 😁 Én amit látok, hogy elit qb nélkül nem megy. Nyilván szafford nem volt az, de ott mindenki más szinte elit volt stafford meg abban az évben top10. Ebben a csoportban ez ugyanúgy igaz. Én meg tudom magam gyözni hogy a barnák megnyerik a csoportot ha Watson a legjobb évének csak a 80 százalékát adja. Hogy ti megnyeritek ha van egészség, de olyan tehetség hátrány van a vasasnál qb poszton hogy azt nem látom sehogy 17 meccsen az AFC ben. (6 csoportmeccs)
G.P.
Akkor ezt is eltehetjük valami humorosba.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 319
Nagyon szomorú, főleg, hogy nem érhette meg, ahogy szombaton visszavonultatják a mezét és még egyszer megünneplik nagy tömeg előtt. Nagyon megérdemelte volna. Borzasztó. 😕
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 319
Juju messze van a tipikus Steelertől. Egy bohóc, kezdődő AB szindrómával. egy valami nagyon megy neki az ellenfél hergelése az ellenfél logóján. A halottakból is oroszlánokat csinál ezzel a manőverével az idióta. Ráadásul el lett beszélgetve vele(csapat és vezetőedzői szinten) hogy ne csinálja, ő még is megtette újra. irányíthatatlan és a csapat kárára van. Nincs szükség ilyen bomlasztó emberre. Az pedig, hogy bármilyen szinten is Ward-hoz hasonlítsuk az vicc. Sem teljesítményben sem emberileg sem állja meg a helyét.
pfefe8
Aki bohóc az egy ilyen sérülés után hazamegy a kórházból, leül és popcornt majszol, mert úgyis vége a szezonnak. Nem készül tudatosan, hogy amikor eljön az idő idén, akkor tökéletes fitt állapotban legyen. Hiszen egy bohóc. Fiatal gyerek. Ráadásul a mai médiavezérelt világ k..ra más mint 5-10 vagy 15 évvel ezelőtt.....
polamalu
csak egy komplett idióta táncikál és hergeli az ellenfél logóján a másik csapatot. Kb nincs még 5 ilyen hülye aki ezt meg merné tenni a mai nfl-ben, ráadásul ő a figyelmeztetés ellenére többször is. Ráadásul a teljesítménye is bőven hagyott kívánnivalót maga után a sérülése előtt.
pfefe8
5? Egyenesen 22! 😊

 youtu.be/bS-Ds_7XAng
4 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Tomlint most leváltani tök felesleges, jövőre lejár a szerződése.
Alapszakaszban az adott feltételek mellett, a 10-7 jó eredménynek számít, azt mondhatjuk hogy felülteljesítés, már nem először. Csak aztán jön az a fránya PO...

Mayfield az akkora csillagharcos lenne? A negyedik csapatánál? Mert ő simán hozott olyan eredményt a PO-ban, aminek mi nagyon örülnénk.
Jan
Értem amire célzol, koordinátor, koordinátor, koordinátor és igazad is van. Csak hogy addig a rájátszásig el is kell ám jutni, és nem mindegy, hogy Barnák, Cicákok és Varnyak, vagy éppen Falcons, Panthers és Saints.

A következő év Picikén fog múlni: ha egy új támadóedzővel hozza az elégséges szintet, akkor maradhat Tomlinnal. Ha viszont nem, akkor ideális év lesz egy új főedzőhöz, aki kiválaszthatja majd az irányítóját. Séf bácsi meg elmehet pihenni, megérdemli!
Szokol
Igazából ha Pickettben volt is valami, azt már valszeg teljesen szétbasztuk Canadával.
Nem tudom elképzelni hol lehet az önbizalma miután leültették Rudolphért. És nem tudom, hogy ebből van-e visszaút, valószínűleg nincs.
tenorx
Rudit meg a Kacsáért ültették le anno, mégis visszatért, nincs nagy jelentősége...
6 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Azta k, azta k, azta k!!!!!!!! Mi a franc????
7 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 319
Nem érdemeljük meg Wattot...