badsco

Pittsburgh Steelers

badsco
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
23 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
315


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Steelers, who never got to visit with Mike Williams, now sign former Eagles WR Quez Watkins.
KeyG
Camp body, valszeg rostert sem fog...
2 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
The 49ers reportedly asked the Jacksonville Jaguars for pick No. 17 and wide receiver Zay Jones for Aiyuk earlier this offseason, and the Jaguars declined. It seems clear now that the 49ers won’t get that level of return for Aiyuk, but how low will the market (and GM Jed York) go?
Razi
Kövezzetek meg, de én benne sem látom a WR1 potenciált, akkor már tényleg maradjon Pickens, vagy draftoljunk első körben. Szerintem Aiyuk messze nem ér ennyit.
9 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Csak így csendben és halljan Donte Jacksonnal nem csak egy restrukiban egyeztünk meg. Annak cserébe, hogy odaadtunk neki 4,7M pénzt "csak" 1,2M base salaryt bevállalt, magyarul 4M spórolást csináltunk így. Alighanem ezt meg is beszéltük vele és így ment/mentünk bele a trade-be.

15M van a CAP-ben minden move után, és nem kellett sem Watt, sem Heyward szerződéséhez hozzányúlni.

Mike Williams jön vizitre hozzánk a héten ha a az előző elomásokon nem szerződik le. Érezhetően egy megbízható veteránt szeretnénk az elkapósorba Pickens és Austin elé mellé. Kell is, hogy flexibilisek maradjunk a drafton.
Klemó
15 nem lesz elég Boyd/Williamsre és centerre együtt. Márpedig center nélkül ne menjunk a draftra szerintem. Plusz a safety pozi sem tuti azért.
11 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Na akkor még most is mindenki sír? 😀 Ez a Kahn egy kibaszott zseni! Jövőre Tomlin is repül, ha nem lesz eredmény, ez a faszi nem szarozik! 😀
12 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Ne bánkódjatok, minden csapat hülye volt, aki 2 éve QB-t draftolt. Leszámítva a Ninerst.
Na jó, ti voltatok a leghülyébbek közülük. 😀

iktriad
Van ez így, de semmi baj, a legközelebbi Jaguars újjáépítés is majd biztosan bejön! 😉 Hányadik is lesz az az elmúlt 10 évben? Már nehéz követni. 😊
12 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Trade terms, per sources:

🏈Steelers get pick No. 98 and two 2025 7th-round picks.

🏈Eagles get QB Kenny Pickett and No. 120.

It’s a similar value to Washington got for Sam Howell.
Beki
Uhh, hát ez kemény... :/ nincs csere qb-nk, sem olyan jelenleg, aki a jövőt jelentené...

Szerkesztette: badsco
12 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Egyébként nem beszélünk sokat róla, de az Elliott igazolás szerintem egy nagyon jó move volt. Egy all rounder, nem szituációs és klasszikus box strong safety-t kapunk. Ez jó hatással lehet a futás elleni védekezésre és nem utolsó sorban mind Queennek, mind Minkah-nak szabadabb játékot biztosíthat. Főleg utóbbinál lehet koncentrálni újra a labdaszerzésekre. Ehhez persze az is kell, hogy a CB állományunk javuljon.
Klemó
Szerintem D fényévekkel lett erősebb, ha az öregedő Heywardot is ki tudnánk váltani (vagy legalább tehermentesíteni) valakivel, akkor ott nagy baj nem lenne. Visszatér CB-nek Trice is, szóval az is megoldódhat. Draftig kellene még egy center és egy WR és akkor rendben leszünk.
13 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Adams visszajött, kell is oda a depth!
13 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Kunitz is marad és ami a fontosabb Killebrew is hosszabbított 2 évre.
Klaci79
Killebrew nagyon kellett vissza, a néha életjeleket mutató specünk javarészt neki köszönhetően volt nem ligaalja, hanem kicsivel fölötte. (Harvin kivágásával itt is jelentős előrelépést várok majd...)
15 napja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Let Russ Cook with Chéf Bácsi by Höri
 www.youtube.com/watch?v=yi_WLLBW4vo
iktriad
Tök jók ezek a márciusi kijelentések, hogy úgysem nyerünk SB-t (nem mintha én ebben bíznék, de kijelenteni sem tudom ezt most, hogy tuti nem ...). Mert őszintén kérdezem, kit kellene idehozni az egy szem Mahomes-on, meg talán Burrow-n kívül, akikkel tényleg reálisan SB-esélyesek lennénk?
badsco
Senkit nem kellett volna, pláne nem Wilsont. Egyébként szerinted most mi a cél? Legyen meg a pozitív mérleg, és legyen esélyünk PO-ra?, mert az már volt, szóval innen kellene előbbre lépni.
Az egyetlen, ami RW mellett szól, az a pénze...valószínűleg Khan csak ezt nézte, vagy mi valószínűbb, hogy Mike Tomlin felülbírálta/rávette a döntésre.

Szerintem meg kellett volna nézni Kenny-vel a Smith offense-t - persze ha nyer TC-ben, akkor még lehetséges. Ebben az esetben RW felesleges, mert az ő attitűdjével sosem lesz jó mentor és nem is viseli sztem jól a padozást (Broncosnál már nem sok tét volt szezon végén), vagy kellene tőle egy 180 fokos fordulat - ebben Tomlin szerepe lesz meghatározó.

Két utat láttam: nekimegyünk KP-vel, és ha beválik, akkor még mindig van egy további év, hogy megnézzük a kilengést. Ha nem válik be, akkor kb katasztrófaturizmus és megyünk a jobb pickért, hogy majd draftolhassunk.

Az álomforgatókönyv meg egy Justin Herbert trade lett volna, ami nyilván ingbe-gatyánkba kerül, de amúgy nem lett volna kizárt egészen addig, amíg meg nem jött Jim Harbaugh.

Mindegy, nem tudok mást tenni, mint megnézem, hogy mire mennek együtt, de óriási fenntartásaim vannak.
Márcsak azért is, mert most egy 36 éves, máshol megbukott emberben látjuk a közeljövőt, ami mégcsak nem is középtáv.

Persze a valóság az, hogy Tomlin védi a seggét és reménykedik egy PO runban, amit Roo elvár, én ezt is megértem. Csak szerintem csalódni fog a korábban leírtak miatt...
Willie Parker
Én szerintem ők úgy vannak vele, hogy pont eleget láttak Pickettben. Nem hiába nem nyerte meg elsőre a TC-t Trubival szemben (csak akkor jöhetett, amikor az a pályán lebőgött) és nem hiába nem rakták be tavaly a Ravens ellen és a PO-ra sem. Szerintem Tomlinék pontosan tudják már, mi van Kennyben, míg mi szurkolók mindig csak reménykedünk. Tankolás itt meg sosem lesz, ez teljesen kizárt, inkább a jobb esély felé mozdulunk, az pedig most Wilson. Ha kurvarossz lesz, akkor úgyis beszáll Kenny. Ha jó lesz, még akkorsem adunk neki nagy lóvét jövőre. Véleményem szerint egy FA Fieldsre várunk, vagy valami hasonlóra, jövőre már szinte biztosan nem lesz itt RW, de Pickett is max azért, hogy kitöltse a rookie szerződését. Én így gondolom, aztán mi jön be belőle, majd kiderül. 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 315
Azt tudjuk, hogy Wattnak esélye sincs a Dpoyra, de az Opoyt akkor így végre megkaphatja legalább? 😊
2 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Hihetetlen egyébként, hogy bármilyen szar szinten játszik a csapat a végén mindig kikötnek a playoffban, remélem senki nem veszi személyesnek a szar jelzőt, de legtöbbször fájdalom nézni a csapatot aztán a végére oda-vissza basszák a Hollóimat és ezért szeretném, hogy nyerjetek a Bills ellen, mert nincs kedvem hallgatni ezt szeptemberig, hogy oda-vissza megvót a Révensz.
Szóval ja go Steelers és remélem Diviben tali van. 😀
KeyG
Kell egy harmadik koki is? 😛
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 315
Meg kell kövessem Tomlint, ezt azért.nem gondoltam volna (avagy tudtam, de nem sejtettem)
vontod
Én inkább az oline-t követném meg, ez a tegnapi már egészen NFL szintű teljesítmény volt és el kell ismerni, az év második felére, még pontosabban utolsó harmadára nagyon összekattant az egész fal. Nem tudom, ez kinek az érdeme, de a liga egyik legjobb védelme ellen is derekasan állták a sarat és azt gondolom, hogy néhány elem javításával (valszeg első három pickből lesz egy OT és OL is jön FA-n), ez jövőre rendkívül biztató lesz.

Pickett amúgy nekem tegnap tetszett először, amióta itt van nálunk, szinte minden szituációban jól döntött (én a földönmaradást is pozitívumként értékelem, nem kell heroskodva picksixet dobni félig a földön fekve, inkább jöjjön a sack).

Verjük meg a barnákat, (PO-ba hót felesleges bejutni, meg ez a Jets az életben nem veri meg a Miamit, még úgy sem, hogy a Dolphins QB nélkül áll ki) és én totál elégedett leszek a szezonnal. Ez sokkal, de sokkal jobb lett, mint remélni mertem szeptemberben. És a jövővel kapcsolatban is bizakodóbb vagyok.
7 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Na hát sajnos Hakeem Butler “feltámadása” eddig tartott, nem tudta megváltani a világot, ahogy Cody White is most kikerült már idén, úgyhogy a két WR helyére jött két camp Bódy még az utolsó hétre.
Colin Cowherd viszont végre kimondta az “igazságot” Pickett nem olyan jó, mint Burrow, Maho, Allen, Wilson és nem tudom ki az a Sean, akit említett. A depot szerint talán Payton😊
És még Láma szintjét se éri el…hát lelke rajta.
Talán így könnyebb is lenne, már ha bárki még komolyan tudná venni Cowherd szavait.
Klaci79
Én ezzel még abszolút egyet is tudok érteni, előbb valóban bizonyítania kell, például minimum egy PO-mérkőzésgyőzelemmel.

Mahomes nem is kérdés, hogy jobb, de ő mind a 31 qb-nál jobb. Burrow már bejutott SB-be, Allen játszott és nyert is már több PO-meccset, ők is jobbak szerintem. Wilson (hát nála attól függ, melyik Wilson, a tavalyi pl. so-so), a Sean meg talán Deshaun akar lenni, akire még szintén rá tudom mondani, hogy atletikusságban jobb Pickettnél. Ennek ellenére én nagyon max Mahomesre, esetleg Burrow-ra lennék hajlandó elcserélni. Lamar nekem továbbra is talány, miért van állandóan top irányítók között emlegetve, amikor PO-ban eddig semmit sem mutatott, az egyetlen PO-győzelménél is valami ritka szar volt emlékeim szerint...

Az egyébként, hogy mindenhol Pickettet méregetik és próbálják elhelyezni, számomra megnyugtató, mert látszik, hogy valami van, csak még nem tudni pontosan, hogy mi. Remélem az, amit mi próbálunk belelátni.
7 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.

A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.

Nyilván ennyire jók nem vagyunk, hogy egy mindenáron pontokat akaro Bills az elsőben nullázzuk és Allent is leültetjük, de az amit leadtunk bíztató. Várom a szezont, na.... 😀 😀
Klemó
Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
xtaki
felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....
polamalu
nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!
Szinte mindenki fiatal a csapatban!
xtaki
Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...
polamalu
Ezt eltettem egy humorosba 😁
G.P.
Csak a végén, nehogy sírjatok majd cicafalván 😉
polamalu
Oh tavaly is leírta mindenki szezon elött örüljünk ha nem utolsók leszünk. Idén a Hollók már most megnyerték a superbowlt ti még csak a csoportot. Nálunk senki le nem írta idén sem tavaly sem hogy milyen kurva jók vagyunk. Szerénység elvtársak szerénység. Ha valamit szeretek magamban az a szerénység 😁. De komolyan megnézheted nálunk hányszor hívják a csapatotok shitburgnek. Itt meg a negyedik helyről megy a cicusozás.
G.P.
Túl komolyan veszed. 😊
Mi csak varjak vagyunk, ők mordoriak ti meg cicák barnákat inkább nem is írom. 😊
A tegnapi Steelers nagyon biztató volt egy Bills ellen akiktől senki nem lepődne meg egy Superbowlon.
Ez a 4 csapat bármelyik más csoportba az első helyért harcolna, itt meg vagyunk 4-en.
A szurkolói elfogultságot nem kell elvennünk ettől függetlenül a másiktól akkor se ha indokolatlan, én pl. Superbowlba várom a Ravenst azzal nyugtatom magam, hogy mi közelebb voltunk a playoffban a győzelemhez ellenetek Huntleyval mint a KC akiket bírók és Ossai segített.
A Steelers rohadt fiatal, sok potenciállal a védelemről meg nem is kell beszélni, mert TOP 5.
Hard lesz.
KeyG
Arany az összes szavad. Azért az SB ért nem minket kell megverni. 😁 Én amit látok, hogy elit qb nélkül nem megy. Nyilván szafford nem volt az, de ott mindenki más szinte elit volt stafford meg abban az évben top10. Ebben a csoportban ez ugyanúgy igaz. Én meg tudom magam gyözni hogy a barnák megnyerik a csoportot ha Watson a legjobb évének csak a 80 százalékát adja. Hogy ti megnyeritek ha van egészség, de olyan tehetség hátrány van a vasasnál qb poszton hogy azt nem látom sehogy 17 meccsen az AFC ben. (6 csoportmeccs)
G.P.
Akkor ezt is eltehetjük valami humorosba.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 315
Nagyon szomorú, főleg, hogy nem érhette meg, ahogy szombaton visszavonultatják a mezét és még egyszer megünneplik nagy tömeg előtt. Nagyon megérdemelte volna. Borzasztó. 😕
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 315
Juju messze van a tipikus Steelertől. Egy bohóc, kezdődő AB szindrómával. egy valami nagyon megy neki az ellenfél hergelése az ellenfél logóján. A halottakból is oroszlánokat csinál ezzel a manőverével az idióta. Ráadásul el lett beszélgetve vele(csapat és vezetőedzői szinten) hogy ne csinálja, ő még is megtette újra. irányíthatatlan és a csapat kárára van. Nincs szükség ilyen bomlasztó emberre. Az pedig, hogy bármilyen szinten is Ward-hoz hasonlítsuk az vicc. Sem teljesítményben sem emberileg sem állja meg a helyét.
pfefe8
Aki bohóc az egy ilyen sérülés után hazamegy a kórházból, leül és popcornt majszol, mert úgyis vége a szezonnak. Nem készül tudatosan, hogy amikor eljön az idő idén, akkor tökéletes fitt állapotban legyen. Hiszen egy bohóc. Fiatal gyerek. Ráadásul a mai médiavezérelt világ k..ra más mint 5-10 vagy 15 évvel ezelőtt.....
polamalu
csak egy komplett idióta táncikál és hergeli az ellenfél logóján a másik csapatot. Kb nincs még 5 ilyen hülye aki ezt meg merné tenni a mai nfl-ben, ráadásul ő a figyelmeztetés ellenére többször is. Ráadásul a teljesítménye is bőven hagyott kívánnivalót maga után a sérülése előtt.
pfefe8
5? Egyenesen 22! 😊

 youtu.be/bS-Ds_7XAng
2 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Tomlint most leváltani tök felesleges, jövőre lejár a szerződése.
Alapszakaszban az adott feltételek mellett, a 10-7 jó eredménynek számít, azt mondhatjuk hogy felülteljesítés, már nem először. Csak aztán jön az a fránya PO...

Mayfield az akkora csillagharcos lenne? A negyedik csapatánál? Mert ő simán hozott olyan eredményt a PO-ban, aminek mi nagyon örülnénk.
Jan
Értem amire célzol, koordinátor, koordinátor, koordinátor és igazad is van. Csak hogy addig a rájátszásig el is kell ám jutni, és nem mindegy, hogy Barnák, Cicákok és Varnyak, vagy éppen Falcons, Panthers és Saints.

A következő év Picikén fog múlni: ha egy új támadóedzővel hozza az elégséges szintet, akkor maradhat Tomlinnal. Ha viszont nem, akkor ideális év lesz egy új főedzőhöz, aki kiválaszthatja majd az irányítóját. Séf bácsi meg elmehet pihenni, megérdemli!
Szokol
Igazából ha Pickettben volt is valami, azt már valszeg teljesen szétbasztuk Canadával.
Nem tudom elképzelni hol lehet az önbizalma miután leültették Rudolphért. És nem tudom, hogy ebből van-e visszaút, valószínűleg nincs.
tenorx
Rudit meg a Kacsáért ültették le anno, mégis visszatért, nincs nagy jelentősége...
4 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Azta k, azta k, azta k!!!!!!!! Mi a franc????
5 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 315
Nem érdemeljük meg Wattot...