badsco

Pittsburgh Steelers

badsco
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
15 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
280


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Ezeket kérném a Jézuskától jövőre:
- új OC
- új DC
- új C + RG
- új no1 WR (kipróbált veterán)
- új MLB x2 okos és/vagy erős
- új CB (akkor is ha Trice beválik)
- új kezdő S (Minkah mellé)
- játékosok erősségeire építő playbook
+1: 7-10 yardos elkapó útvonalak
kicsi joe
Kapsz egy darázsmezt, a többire nincs esély...
2 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Ligaalja csapat vagyunk és még ahhoz is balfaszok, hogy top pickkel húzzunk. Tényleg takarodjon Tomlin is már végre. Ez így hosszú évekig egy nézhetetlen fos lesz különben...
13 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Azért ez elég para:

 www.reddit.com/r/nfl/comments/184iksg/highlight_after_refusing_to_block_diontae_johnson/

Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀
tenorx
Szerintem (és lehet egyedül leszek a véleménnyel) itt nincs szó semmiféle hozzáállásbeli gondról, egyszerűen azt látta, hogy a játék véget ért, mert Warren földre huppant és nem is látta, hogy a bogyó meg kipördítődött a kezéből, ment vissza a LOS-re. De lehet csak én vagyok naiv. 😊
Reggio1914
Én is erre gondoltam, Dio amúgy bekaphassa a hisztijei miatt, de emiatt a play miatt én nem venném elő. Amúgy ez még jól is jöhet, olyan módon álltak bele Amerikában, hogy arra muszáj lesz reagálnia valamit és valószínű érzi, hogy visszább kéne venni az arcból.

Amúgy csak én nem vagyok elájulva ettől a 16 ponttól továbbra sem? Persze, nagyon szép a 400 plusz yard végre, de ez a 16 pont a Cards és a Colts ellen is édeskevés lesz (későbbre, a Hawks és a Ravens ellenig már nem is merek előretekinteni), mert azok O-ja képes 20 körül szerezni... Reméljük ez csak az O rövid hete miatt volt ennyi, most több idő lesz összecsiszolódni.

Minkah mikor tér már vissza?

Szerkesztette: badsco
13 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
400 yard + nem hiszem el!!!
Klaci79
Canada nézi vajon?
18 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Matt Canada spent 44 games as the Steelers OC. Under him, they produced:

0 games with 400+ yards
1 game with 300+ passing yards
2 games with 30+ points
7 games with 2+ passing TDs
27 games with 20 first downs or less
28 games with 20 points or less
Klaci79
HoF!!
19 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Azta k, azta k, azta k!!!!!!!! Mi a franc????
20 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Ki ez a Thompson? Instant a masodik legjobb CB-nk ma, sot...

Szerkesztette: badsco
20 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Szól már a kurvagyenge?
22 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Myles Jack visszatérhet a pletykák szerint. Nem volt jó, de annyira tragikus sem, depthnek jó lehet.
24 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Watson bedobta a törölközőt.
steelwolf
Kár érte, kiváló beépített ügynök volt ott...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 280
Azt tudjuk, hogy Wattnak esélye sincs a Dpoyra, de az Opoyt akkor így végre megkaphatja legalább? 😊
11 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Meg kell kövessem Tomlint, ezt azért.nem gondoltam volna (avagy tudtam, de nem sejtettem)
vontod
Én inkább az oline-t követném meg, ez a tegnapi már egészen NFL szintű teljesítmény volt és el kell ismerni, az év második felére, még pontosabban utolsó harmadára nagyon összekattant az egész fal. Nem tudom, ez kinek az érdeme, de a liga egyik legjobb védelme ellen is derekasan állták a sarat és azt gondolom, hogy néhány elem javításával (valszeg első három pickből lesz egy OT és OL is jön FA-n), ez jövőre rendkívül biztató lesz.

Pickett amúgy nekem tegnap tetszett először, amióta itt van nálunk, szinte minden szituációban jól döntött (én a földönmaradást is pozitívumként értékelem, nem kell heroskodva picksixet dobni félig a földön fekve, inkább jöjjön a sack).

Verjük meg a barnákat, (PO-ba hót felesleges bejutni, meg ez a Jets az életben nem veri meg a Miamit, még úgy sem, hogy a Dolphins QB nélkül áll ki) és én totál elégedett leszek a szezonnal. Ez sokkal, de sokkal jobb lett, mint remélni mertem szeptemberben. És a jövővel kapcsolatban is bizakodóbb vagyok.
3 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Na hát sajnos Hakeem Butler “feltámadása” eddig tartott, nem tudta megváltani a világot, ahogy Cody White is most kikerült már idén, úgyhogy a két WR helyére jött két camp Bódy még az utolsó hétre.
Colin Cowherd viszont végre kimondta az “igazságot” Pickett nem olyan jó, mint Burrow, Maho, Allen, Wilson és nem tudom ki az a Sean, akit említett. A depot szerint talán Payton😊
És még Láma szintjét se éri el…hát lelke rajta.
Talán így könnyebb is lenne, már ha bárki még komolyan tudná venni Cowherd szavait.
Klaci79
Én ezzel még abszolút egyet is tudok érteni, előbb valóban bizonyítania kell, például minimum egy PO-mérkőzésgyőzelemmel.

Mahomes nem is kérdés, hogy jobb, de ő mind a 31 qb-nál jobb. Burrow már bejutott SB-be, Allen játszott és nyert is már több PO-meccset, ők is jobbak szerintem. Wilson (hát nála attól függ, melyik Wilson, a tavalyi pl. so-so), a Sean meg talán Deshaun akar lenni, akire még szintén rá tudom mondani, hogy atletikusságban jobb Pickettnél. Ennek ellenére én nagyon max Mahomesre, esetleg Burrow-ra lennék hajlandó elcserélni. Lamar nekem továbbra is talány, miért van állandóan top irányítók között emlegetve, amikor PO-ban eddig semmit sem mutatott, az egyetlen PO-győzelménél is valami ritka szar volt emlékeim szerint...

Az egyébként, hogy mindenhol Pickettet méregetik és próbálják elhelyezni, számomra megnyugtató, mert látszik, hogy valami van, csak még nem tudni pontosan, hogy mi. Remélem az, amit mi próbálunk belelátni.
3 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.

A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.

Nyilván ennyire jók nem vagyunk, hogy egy mindenáron pontokat akaro Bills az elsőben nullázzuk és Allent is leültetjük, de az amit leadtunk bíztató. Várom a szezont, na.... 😀 😀
Klemó
Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
xtaki
felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....
polamalu
nekem mar az is eleg, ha decemberben a playoffert megyunk ES kozben biztato a jatek!
Szinte mindenki fiatal a csapatban!
xtaki
Ha semmi xar nem jön közbe sztem a csoportgyőzelem is akár elérhető lehet. Pont mert fiatalok, a fejlődés a szezon közben hatalmas lehet még. Sokan nem a plafonjukon vannak, de már most bíztató amit látunk tőlük. Ha a plafonra jutnak, akkor ez egy szép év lehet. KP pedig mintha egy 1000 éve játszó vezér lenne. Pedig fiatal...
polamalu
Ezt eltettem egy humorosba 😁
G.P.
Csak a végén, nehogy sírjatok majd cicafalván 😉
polamalu
Oh tavaly is leírta mindenki szezon elött örüljünk ha nem utolsók leszünk. Idén a Hollók már most megnyerték a superbowlt ti még csak a csoportot. Nálunk senki le nem írta idén sem tavaly sem hogy milyen kurva jók vagyunk. Szerénység elvtársak szerénység. Ha valamit szeretek magamban az a szerénység 😁. De komolyan megnézheted nálunk hányszor hívják a csapatotok shitburgnek. Itt meg a negyedik helyről megy a cicusozás.
G.P.
Túl komolyan veszed. 😊
Mi csak varjak vagyunk, ők mordoriak ti meg cicák barnákat inkább nem is írom. 😊
A tegnapi Steelers nagyon biztató volt egy Bills ellen akiktől senki nem lepődne meg egy Superbowlon.
Ez a 4 csapat bármelyik más csoportba az első helyért harcolna, itt meg vagyunk 4-en.
A szurkolói elfogultságot nem kell elvennünk ettől függetlenül a másiktól akkor se ha indokolatlan, én pl. Superbowlba várom a Ravenst azzal nyugtatom magam, hogy mi közelebb voltunk a playoffban a győzelemhez ellenetek Huntleyval mint a KC akiket bírók és Ossai segített.
A Steelers rohadt fiatal, sok potenciállal a védelemről meg nem is kell beszélni, mert TOP 5.
Hard lesz.
KeyG
Arany az összes szavad. Azért az SB ért nem minket kell megverni. 😁 Én amit látok, hogy elit qb nélkül nem megy. Nyilván szafford nem volt az, de ott mindenki más szinte elit volt stafford meg abban az évben top10. Ebben a csoportban ez ugyanúgy igaz. Én meg tudom magam gyözni hogy a barnák megnyerik a csoportot ha Watson a legjobb évének csak a 80 százalékát adja. Hogy ti megnyeritek ha van egészség, de olyan tehetség hátrány van a vasasnál qb poszton hogy azt nem látom sehogy 17 meccsen az AFC ben. (6 csoportmeccs)
G.P.
Akkor ezt is eltehetjük valami humorosba.
11 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Nagyon szomorú, főleg, hogy nem érhette meg, ahogy szombaton visszavonultatják a mezét és még egyszer megünneplik nagy tömeg előtt. Nagyon megérdemelte volna. Borzasztó. 😕
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 280
Juju messze van a tipikus Steelertől. Egy bohóc, kezdődő AB szindrómával. egy valami nagyon megy neki az ellenfél hergelése az ellenfél logóján. A halottakból is oroszlánokat csinál ezzel a manőverével az idióta. Ráadásul el lett beszélgetve vele(csapat és vezetőedzői szinten) hogy ne csinálja, ő még is megtette újra. irányíthatatlan és a csapat kárára van. Nincs szükség ilyen bomlasztó emberre. Az pedig, hogy bármilyen szinten is Ward-hoz hasonlítsuk az vicc. Sem teljesítményben sem emberileg sem állja meg a helyét.
pfefe8
Aki bohóc az egy ilyen sérülés után hazamegy a kórházból, leül és popcornt majszol, mert úgyis vége a szezonnak. Nem készül tudatosan, hogy amikor eljön az idő idén, akkor tökéletes fitt állapotban legyen. Hiszen egy bohóc. Fiatal gyerek. Ráadásul a mai médiavezérelt világ k..ra más mint 5-10 vagy 15 évvel ezelőtt.....
polamalu
csak egy komplett idióta táncikál és hergeli az ellenfél logóján a másik csapatot. Kb nincs még 5 ilyen hülye aki ezt meg merné tenni a mai nfl-ben, ráadásul ő a figyelmeztetés ellenére többször is. Ráadásul a teljesítménye is bőven hagyott kívánnivalót maga után a sérülése előtt.
pfefe8
5? Egyenesen 22! 😊

 youtu.be/bS-Ds_7XAng
19 napja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Azta k, azta k, azta k!!!!!!!! Mi a franc????
2 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Nem érdemeljük meg Wattot...
9 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 280
Ettől az állítólagos hátratrade-től csak én ódzkodom ennyire? Szerintem kb. pont három kiemelt needünk van, LB, CB és LT, és ezekre lehetne megoldást találni az első két körben. Azzal, hogy az egyikből csinálunk ötödik köröket, mint a hírek szerint Khanék tervezik, annak szerintem az égvilágon semmi értelme. Nem mennyiség kell, hanem minőség, de az nagyon.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 280
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.

Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.

Én dobnék érte egy 4. kört, bridge QB-nak elmegy.
Willie Parker
Én nagyon nem szeretném őt ide. Óriási a hype körülötte, de nagyon limitált, szinte mindenben. Picket soha nem adnék érte, akkor már inkább tényleg nézzük meg Haskinst, ő legalább ingyen volt.