NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
141
19
19:00
New York Jets - New England Patriots
109
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
71
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
44
16
RedZone week 17
33
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
9
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
4
3
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1 perce
Nagyon jó ez a D
3 perce
Nehéz elképzelni, hogy ezt a meccset ne a Steelers nyerje.
4 perce
Senkinek sincs esélye ennyi mák ellen karácsony után
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 perce
Ne bombázz negatív hullámokkal.Mi kezdjük a másodikat. Ott kell a TD és utána picit meg lehet nyugodni. Sztem most szünetben Rodgers picit rendetr tesz, hogy ez így eddig teljes kakiLátsz esélyt, hogy végigmegyünk a pályán ez ellen a D ellen?
polamalu
Én csak a Picksix-ben bízom, arra kétszer is volt sansz.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Gondold erősen, hogy ott lesz a híd...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
11 perce
Nem is mi lennénk ha nem lenne ennyire nyögvenyelős az egész.De azért már átvettük a játék irányitását.
Jöjjön még 2 FG, meg pár stop aztán lehet menni aludni 🙂
12 perce
Meglesz az, amint AR kezdi el hívni a játékokatMi kezdjük a másodikat. Ott kell a TD és utána picit meg lehet nyugodni. Sztem most szünetben Rodgers picit rendetr tesz, hogy ez így eddig teljes kakiLátsz esélyt, hogy végigmegyünk a pályán ez ellen a D ellen?
polamalu
bcsarli, Udvari Főkóstoló
15 perce
Catchszabállyal kinyírnak az éven, megint az ideget eszem miatta
We are just the Ravens!
15 perce
Mi kezdjük a másodikat. Ott kell a TD és utána picit meg lehet nyugodni. Sztem most szünetben Rodgers picit rendetr tesz, hogy ez így eddig teljes kakiLátsz esélyt, hogy végigmegyünk a pályán ez ellen a D ellen?
polamalu
16 perce
Teljesen szubjektív ez a dolog az a baj, és ezzel a zebrák kezében van néha 1-1 meccs sorsa. AR azt hitte, hogy a D re ment a zászló sztem.
16 perce
gedam
6 282
Nem lesz ma sackrekord. Túl gyorsan szabadul rodgers a labdától.24-6-nál majd bele kell állni a hosszabb játékokba és akkor
eaglesmcnabb
17 perce
Akkor nagyjából Rodgers arcán meg viselkedésén ott a válasz. A töke ki van a hívásokkal. Így nem lehet meccset nyerni. Csoda ez a 4 pont hátrány, de TD nélkül ezt nem nyered meg...
18 perce
Ami meg ezt a false startot illeti.....meg az OPI-t is....szóval értem Én, hogy bele kell látni valamit, de először a nyilvánvaló tackle beugrásokat kezdjük már el dobni és nem azt, hogy a center éppen a fejével picit előbb biccent kicsivel miközben elindítja a játékot....
19 perce
Csoda hogy csak 10:6 oda
19 perce
Nem lesz ma sackrekord. Túl gyorsan szabadul rodgers a labdától.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
20 perce
Ez a Rodgers no huddle nez ki eddig a legjobban..Átvette a hívásokat. Végre ment középre is labda.....
JéBé
20 perce
Mi kezdjük a másodikat. Ott kell a TD és utána picit meg lehet nyugodni. Sztem most szünetben Rodgers picit rendetr tesz, hogy ez így eddig teljes kaki
21 perce
Nem volt catch, ezért is ment olyan gyorsan a játékNem volt egyértelmű. Alatta volt a keze, meg a védőjé is....akkor jelez az asszisztens, ha egyértelmű, hogy nincs meg.
polamalu
Rodgers kiakadt a hívásokra..
22 perce
Ez a Rodgers no huddle nez ki eddig a legjobban..
24 perce
Nem volt catch, ezért is ment olyan gyorsan a játék
26 perce
Ez catch volt? Hol a replay asszisztens?
We are just the Ravens!
28 perce
Jeudyt se értem miért torpant megSzerintem ott nem látta, hogy jön besegíteni a másik védő, és visszakart vágni, hogy belülről hozza a 1st downt.
KeyG
28 perce
Jeudyt se értem miért torpant megbe akart vágni középre, csak aztán túl sokan lettek
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
29 perce
Jeudyt se értem miért torpant meg
We are just the Ravens!
30 perce
Washington is kiszállt máraEzt Én értem, meg azt is, hogy a YAC-ok nálunk azok, amik fontosak, de baszki, akkor ott van két speedy WR, rakjuk már őket kreatív útvonalra. Ez a pálya szélére dobigálunk nem megy.
polamalu
31 perce
Washington is kiszállt máraAz nagy baj 😕
polamalu