NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
65
17
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
3 órája
Mi kezdjük a másodikat. Ott kell a TD és utána picit meg lehet nyugodni. Sztem most szünetben Rodgers picit rendetr tesz, hogy ez így eddig teljes kaki
3 órája
Nem volt catch, ezért is ment olyan gyorsan a játékNem volt egyértelmű. Alatta volt a keze, meg a védőjé is....akkor jelez az asszisztens, ha egyértelmű, hogy nincs meg.
polamalu
Rodgers kiakadt a hívásokra..
3 órája
Ez a Rodgers no huddle nez ki eddig a legjobban..
3 órája
Nem volt catch, ezért is ment olyan gyorsan a játék
3 órája
Ez catch volt? Hol a replay asszisztens?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 órája
Jeudyt se értem miért torpant megSzerintem ott nem látta, hogy jön besegíteni a másik védő, és visszakart vágni, hogy belülről hozza a 1st downt.
KeyG
3 órája
Jeudyt se értem miért torpant megbe akart vágni középre, csak aztán túl sokan lettek
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 órája
Jeudyt se értem miért torpant meg
We are just the Ravens!
3 órája
Washington is kiszállt máraEzt Én értem, meg azt is, hogy a YAC-ok nálunk azok, amik fontosak, de baszki, akkor ott van két speedy WR, rakjuk már őket kreatív útvonalra. Ez a pálya szélére dobigálunk nem megy.
polamalu
3 órája
Washington is kiszállt máraAz nagy baj 😕
polamalu
3 órája
Washington is kiszállt mára
3 órája
pálya közepén kellene dobálgatni a slanteket, de lehetne futni is. Le kell nyugodni
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 órája
Eddig nálunk 13 yard a levegőben....náluk, ha a WR-hez odaér el is kapja....
3 órája
Az a baj, látom Rodgersen, oitt ahogy AS-el "beszélt" hogy eldurrant. Vagy átveszi és innentől Ő hívja. Vagy elkezd beleszarni és végrehajt, de az meg szar lesz
3 órája
ÉS elejti a picksixet...
3 órája
Nagy a baj ha Sanders ezt nem látja
We are just the Ravens!
3 órája
Valahogyan sorozatosak a rossz döntések, de ennek ellenére azt hioszem a jövő héten megcsináljuk. Mert ma nem a mi napunkMost kell(ene), nem akarok élet-halál meccset nézni a jövő héten hajnalban 😊
polamalu
3 órája
Na most nem féltünk 😀Ez csak nekem volt elkapható, itt Esztergomban, kb. Annyira túldobot mindenkit
bcsarli, Udvari Főkóstoló
3 órája
Na most nem féltünk 😀Dehogynem. Megint a pálya széle...passzolni csak oda....eddig 4-5 passz volt...mind kifelé...egy volt backshoulder.....de legalább lenne egy stop route baszki, vagy bármi, amivel a WR-nek előnye lehet....ilyen nálunk nincs????
bcsarli, Udvari Főkóstoló
3 órája
Valahogyan sorozatosak a rossz döntések, de ennek ellenére azt hioszem a jövő héten megcsináljuk. Mert ma nem a mi napunkMég ma meglesz
polamalu
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 órája
Valahogyan sorozatosak a rossz döntések, de ennek ellenére azt hioszem a jövő héten megcsináljuk. Mert ma nem a mi napunk
3 órája
Na most nem féltünk 😀
3 órája
Rodgers is bazzeg hót homály ma...
4 órája
MiérT??????
4 órája
Steelers visszaadta