Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
TD meglesz azt XP kimarad 😀
1 hónapja
Szánalmas
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
végre középre..
1 hónapja
| A harmadik fordulóban mi 13-10-re kaptunk ki, eléggé hasonló meccsen. |
1 hónapja
Mindegy, Henry leszPedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
Jövőhéten lesz már Lamar?
bobi0092
1 hónapja
Ezt is minden valamire valo elkapo kitopogja bazdmeg.
1 hónapja
Nem tűnik Sanders sajnos megoldásnak így néhány meccs után, engem nem győzött meg, nagyon nem.Ezért végig szopni egy szezont és kicsúszni top pickből megéri ... 😀fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
Drip
1 hónapja
Rengeteg idő van még egy OT-ra.
1 hónapja
Stefanskinak lenne töke, csinált volna egy fake FG-t. Ha FD, boldogság, ha nem, úgy se csinálunk 80 yardot időkérés nélkül másfél perc alatt.
1 hónapja
Ezért végig szopni egy szezont és kicsúszni top pickből megéri ... 😀fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
1 hónapja
Szerintem OT win lesz itt ma nektekJaja. Csak az elején 130 yardot feltetettünk Sanders-szel....2 drive-bólPedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
bobi0092
Klemó
1 hónapja
Ellenunk osszedrotozzakPedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
bobi0092
1 hónapja
Jaja. Csak az elején 130 yardot feltetettünk Sanders-szel....2 drive-bólPedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
bobi0092
1 hónapja
Pedig általában ti szoktátok ezeket a 3-0 meg 6-0kat lehozni.fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
Szokol
1 hónapja
Jah, ahol Henry nyom ellenünk 200 yardot meg 3 td-t és kikapunk mint a szar, nagyon szuper lesz...Tomlin takarodj!!!Kell a telt ház az utolsóra 😀
badsco
polamalu
1 hónapja
Én még mindig az előzön gőzölgök.....ilyen 2 perces a világon nincs....és bazdmeg azzal a MVS-sel kezdtünk, aki annyira nincs képben, hogy borzalmas....erre elvárjuk, hogy időben visszanézzen....Roman Wilson egy kurva labdát nem kapott ma sem.....
1 hónapja
Hozz be minden falembert 3 goal line felállás, ember
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.Na majd most lesz. De tényleg baszod, ha ezt a rövid FG-t nem veszem, ami most jön majd, 3 negyeden keresztül nem szereztek pontot és úgy nyertek! 😀
Drip
1 hónapja
Vicc.AS mit szívott ma?
Tomlin meg áll mint f×sz a lakodalomban.
Biztos a kurva szemüvegtől nem lát semmit!
1 hónapja
Rodgers 110 yardot passzolt egész meccsen. Döbbenet.....
1 hónapja
Nem baj, pozitív sezlony megvan!
1 hónapja
AS sztem még középsulis szinten sincs
1 hónapja
fúj de egy undorító szar meccs ez amúgy 😀 2. félidőben pont sem volt, mi is az első negyedben szerintem kiadtunk magunkból mindent.