bobi0092

Indianapolis Colts

bobi0092
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
12 perce
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
3 936


Utolsó 10 fórum hozzászólás

16 órája
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Előre megyünk nem hátra! Úgy néz ki jövőre EUR/USD-ban fogunk árakat publikálni. Ha ezt mi meglépjük, a többiek is követnek minket az agrár szektorban. Szép új világ, bevezetjük mi az EUR-t, anélkül hogy a politikusok ezt megtennék.
Nomac
Építőiparban (mi kivitelezőként főleg acélban utazunk) már több éve így megy minden anyagra, magyar-magyar vállalat között is, ha HUF-ot akarsz akkor kapsz egy 2 órás árajánlatot, vagy megkapod ugyanazt a napi EUR +5 -10%-kal számolva...
1 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Verstappen szépen nullázott... mondjuk 100+ pont előnyből ez kicsit könnyebb.
3 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Tök jó házakat néztem Eszéken.
Gyurma Pappa
Hívott a Mészáros - Szíjj duó a labdarúgócsapathoz bedolgozni ? 😉
4 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Olvasgatok
Gyurma Pappa
Balettzokniban? 😀
4 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Az a baj, hogy ezek igazi cinikus, vérgeci faszszopó rohadékok.
warr_b
Addig ameddig a fogyatékkal élők nem jelentenek veszélyt a hatalomra és/vagy nem hoznak be érdemi szavazatot (kevesen vannak, meg ugye ki törődik velük az átlagszavazók közül), teljesen felesleges várni, hogy bármi változás történjen a helyzetükkel (vö. pedagógusok + egészségügyi dolgozók <-> taxisok, orvosok, de ide sorolhatók a nyugdíjasok is). Ha ezek mellett is népszerűek az országban, minek kidobni rá a pénzt szűkös időkben?
4 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
4 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
lassan 419. Van olyan opció, hogy nem tartanak kormányinfót? Vagy már úgyis mindegy. 😀
Zsellértelkes Vrij
Már megint sötétben bújkáló rémhírterjesztő ellenforradalmár vagy:

Gulyás a kormányinfón közölte, hogy a forint árfolyamát nem érdemes naponta nézni, most a dollár erősödése okozza a gyengülést. A kormány szigorú fiskális politikát tart fenn, ezzel segíti a magyar fizetőeszköz stabilitását.
bobi0092
és az hogy a dollár erősödik a forint és euróval szemben mutatja hogy egyedül kinek áll érdekében ez a háború
Negritis, a vajda
4 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
lassan 419. Van olyan opció, hogy nem tartanak kormányinfót? Vagy már úgyis mindegy. 😀
Zsellértelkes Vrij
Már megint sötétben bújkáló rémhírterjesztő ellenforradalmár vagy:

Gulyás a kormányinfón közölte, hogy a forint árfolyamát nem érdemes naponta nézni, most a dollár erősödése okozza a gyengülést. A kormány szigorú fiskális politikát tart fenn, ezzel segíti a magyar fizetőeszköz stabilitását.
5 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Ez egy súlyos ügy, mert ha itt is a szokásos vétóval zsarolós játékot játssza a kormány, akkor arra egyrészt Washingtonban is fel fognak figyelni, másrészt nagyon komoly beismerése annak, hogy a Kreml akaratát képviselik.

Zsellértelkes Vrij
Maximum, majd kapnak egy kis diplomáciai ejjnye-bejjnyét, tudja ezt jól a kormány is.

Szerkesztette: bobi0092
6 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
...vallotta be Gulyás Gergely, aki szerint Budapesten még több munkára van szükség ahhoz, hogy itt is a Fidesz legyen a legnépszerűbb párt.
szóval lehet számítani arra, hogy az elvesztett körzetekbe elkezdenek agyonnyert körzetekből leendő szavazókat költöztetni bejelenteni, mint az első kerületben tették?

pont ideális volt az időközi önkori választás, kismintán lehetett tesztelni a '26-os teendőket, ha meg nem jön össze, akkor nem vesztenek sokat.
slowmotion
Amúgy ezt az ellenzék is megteheti nem? Főleg, hogy az ellenzéknek nem is feltétlen agyonnyert körzetből kell, hanem 100% bukó körzetekből (van pár 😀) is lehet billegőkbe.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
2 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
409kWh / 218m3 😮
Két független háztartás közös órákon, egy ideje nagy részét otthon töltő anyóssal, nálunk két gyerekkel.
Kb. 250m2, full led viágítás, modern gépek, télen 22°C, nyáron klíma kb. két óra/nap kánikula alatt.
Fűtés, melegvíz gázos, a többi elektromos...
Eddigi 40-ről, kb 160-ra kalkuláltam az előzetes számokkal 😕
clbass
Én az otthon, a szomszédban ülő anyósig tudtam elolvasni a posztodat. Eléggé érzékeny lettem újabban.....
csi77
Jaja, ha papucsban át tud menni anyós, akkor az már régen rossz...
| J/k, én tök jóban vagyok az enyémmel, rengetegszer nekem ad igazat a lányával szemben 😊 |
warr_b
Amúgy én is jóban vagyok vele
csi77
warr_b anyósával? Itt mindenki egy fedél alatt él ? 😀
7 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Azért Völner Pali szelleme még mindig a fidesz ellen dolgozik....ez mehetne akár a vicc topokba is, de véresen komoly a csávó:
Erős Gábor, a fidesz jelöltje VP körzetében:

1. A diploma "ügy". "Szakterületemből diplomáztam" - írtam 2014-es bemutatkozásomban. A labdarúgó játékvezetői minősítést az MLSZ Felnőttképzési Intézete diploma kiállításával igazolja. A labdarúgó játékvezetői diplomám sorszáma: 473, melyet Kecskeméten bocsátottak ki 2006. július 13-án.
Soha, sehol nem állítottam magamról, hogy a diplomámat egyetemi/főiskolai képzés keretein belül szereztem.
Klaci79
Általános iskola 2. osztályban oklevelet kaptam a Zrínyi Ilona megyei matematika versenyen elért X. helyezésért => Okleveles matematikus vagyok 😀
7 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Nem lesz mert itt 95-5 az arány nekik.
davemayer
Én inkább a dolgok / mondandók minőségére és a stílusra gondoltam, mint hogy ne legyen erős, az arányok persze nem egyenlőek, dehát ez nem egy verseny, nem itt fog eldőlni az ország sorsa, és feltehetőleg az eredmény is ugyanaz lesz, ha 95 kormánypárti jut majd 5 ellenzékire. Egyébként sem kell egyenlőség jelet tenni mindenki közé, mintha csak 2 tábor létezne... különben aztán Fungus hozzászólásai alapján lehetne értékelni mindenki más hozzászólását, aki a kormánnyal szimpatizál.

Ez kicsit off-topic ide és elnézést érte: én anno egy Fuzzy döntéstámogató rendszerrel kapcsolatban írtam a szakdolgozatomat, aminek az alapja a fuzzy-logika, ami pont abból indul ki, hogy a dolgok nem 0 és 1 (mint az informatikában oly sokszor a diszkrét logika mentén) azaz nem csak ellenzéki - kormánypárti, hanem elmosódott értékek alapján is értékelhetőek, jellemezhetőek: így ilyen logika mentén simán lehet 0,7 értékkel ellenzéki 0,3 értékkel kormánypárti valaki. Ettől függetlenül behúzza az X-et az ellenzékre (itt most ez lehet a Fidesz komplementere: kutyák, Thürmerék, Platón párt | Vagy ők lehet elb*szták | ) mégis lehet értelmes diskurzusokat folytatni egymással.

És amúgy aki az ellenzékre X-el köztük is van legalább 5-6 féle csoport (ami szintén inkább fuzzy-san lehetne érteni):
- van aki csak szimplán nem bírja OV-t és az elég
- van aki Gyurcsányt szereti, annyira mint valaki a másik oldalon OV-t
- van aki csak változást akar, mert bár csodát nem vár az új-tól, de támogatná az alternálást a hatalomban, talán erre peterk sok like-os valóságshow hasonlata volt
és ide még rengetegfélét fel lehetne tenni...

Tudod mit csináltak a fideszesek melletünk a falukban (előző választás)?
Odamentek a kisöregek házához, megkérdezték, hogy ....
Bazzani
És valahol itt kellene kapirgálni azt, hogy miért van az, hogy vidéken tarolnak... egyrészt nem 4 évente kellene arra járni, másrészt nem csak a közepes méretű városokig kellene eljutni.

Igen, az országos média nagy része az övék, amivel k*va nehéz lépést tartani, de azért lenne rá lehetőség, csak tényleg kicsit ki kellene mozdulni a meleg akolból / a körútról / Pest megyéből.

A Magyar Hang-ban szokott lenni rengeteg jó riportcikk, amikor tényleg lemegy az újságíró | (reklám helye: Tompos Ádám) | vidékre a kis zsáktelepülések kocsmáiba, trafikjaiba, utcáira és megírja, hogy miket mondanak az emberek. Akik nyilván semmi másról nem hallanak mint a Fidesz, mert valószínű senki más be nem tette a lábát a környékükre sem az elmúlt 30 évben.

És igen, teljesen egyértelmű, hogy kinek lejt azért a pálya - és most csak a felhasználható pénz mennyiségéről beszélünk - de azért van / lenne rengeteg lehetőség arra, hogy vidékre is eljusson valami (ott van pl a Nyomtass TE is mozgalom, én őket támogatom a magam szerény módján, ahol az önkéntesek terjesztenek kicsit szamizdat módon A/4-es oldalnyi híreket kis településeken, hogy legalább így hátha elolvassa az ottlakó, hogy vannak más dolgok is az ország többi részén.)

Szar ügy ez, de k*va sok munkát bele kell feccölni (ami persze idő, meg pénz, meg építkezés), ami pl. anno volt a Polgári körök 2002-től (ami persze politikai termék is volt by G.Fodor) de annak szerintem még csírája sem látszik most az ellenzéki oldalon (vagy lehet az O1G körök...). Pedig ma már jóval szélesebb rétegben van internet és elérési / kapcsolatteremtési lehetőség mint 16-20 évvel ezelőtt.

Egyébként Orbán tolja a disznóvágós meg a ki mit újított fel a CSOK vagy kormányhitel segítségével videókat, valaki a nagy ellenzéki ernyőszervezetből igazán előállhatna egy másik oldal videóval is, ahol bemutatnák, hogy arra nem telik szerencsétlen családapának, hogy teletankolja a 25 éves kocsit vagy hogy kifűtse a saját házát, pedig amúgy húzza az igát tisztességesen - ismét mondom 2022 van - nem kell már hozzá profi híradós stáb, hogy egy ilyen leforogjon. Esetleg megszólíthatnának egy lakótelepi vagy zsákfalu kis bolttulajdonostát aki 3 mondatban elmondaná, hogy tényleg elég szarul jött most ki ez az árstop, mert ő valszeg be fog zárni, nézzék meg... Lehet, hogy demagóg lenne a maga módján? Naná, Orbánról sem gondolja senki, hogy levágott egy disznót az elmúlt 30 évben...

Persze a zsíros fizetés, az állambácsi által adott tankolókártya, a parlament melletti bérlakás támogatása akkor is megjön, ha ne adj isten ellenzéki sorba kell beülni a parlamentbe, akkor meg a fasznak leutazni vidékre az emberek közé, hideg is van még februárban, meg azért mégiscsak jobb egy meleg teremben egy semmitmondó sajttáj. mint dideregni a piactéren... Különben meg MZP nyert (mert a sok hülye százezernyi ember őt akarta leginkább, önkéntesen elmenve egy előválasztásra), akkor mostmár oldja meg ő egyedül...
Én azt gondoltam elsőre, amikor a Fidesz megcsinálta ilyenre a jelenlegi pályát mint most (ergo törvénnyel tette kötelezővé az Összefogást 6 pártra), hogy hülyeség volt, mert kötelezően be fogja terelni egy helyre az X-eket maga ellen, de úgy látszik ezt ott fent megint jobban kimérték, vagy ha nem is kimérték, valahogy kiszámították, hogy működni fog... Bár kezdek rájönni, hogy inkább túl fiatal vagyok... bár ahogy a Blur is mondja: "The mind gets dirty as you get closer to thirty."

És ezeket a dolgokat (nem mintha számítana) úgy mondom most, hogy nem a jelenlegi hatalomra húzom az X-et áprilisban, szóval nem engem kell meggyőzniük...

Szerkesztette: bobi0092
több mint 7 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Gratula a Patriotsnak, teljes joggal képviseli idén a csapat az AFC-t. Ha van olyan gárda ma az NFL-ben akiknek nem szálhat a fejükbe ez a harmatkönnyű győzelem az a New England. Idén komolyabb sérülés nélkül lehet nekivágni, a Super Bowlban pedig méltán lehet újra bizonyítani mind Bradynek mind Belichicknek az igazi rátermettséget az NFL trónjára. Jövőre remélem ugyanitt futunk össze, csak akkor szorosabb eredménnyel. Peace és sok sikert 2 hét múlva!
7 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Azért egy két ember ahogy nyilatkozik egy másik emberől igen csak megérne egy misét.
Nem baj, ez egy zárt kis buborék ami egyáltalán nem toleráns sőt inkább kirekesztő bár többsége liberálisnak és elfogadónak valja magát, és van ez amit kapunk.
(Gyomrom felfordul hogy mi megy itt és milyen stílusban.De a stílus maga az ember ahogy egy bölcs barátom szoktá mondani.)
VvAlekosz
Ha annyira zárt kis buborék vagyunk akkor miért általánosítasz? Nem egy egész város jár ide ~ 50-100 ember... (érzésre, sokan csak olvasni járnak ide, hozzászólni nem). Néha bekerül (legutóbb thebeke-től) ilyen komment mint ez is, ami elmondja, hogy van itt egy két ilyen ember, de sosincs nevesítve, sosem jön ki, hogy mi a pontos baj...
Kiállok a társasházba minden reggel és elkurjantom magam, hogy felfordul a gyomrom de fene büdös halszag árad itt egyes ablakokból... Nem rendőrséget meg feljelentősdit kell játszani, ha valami olyat olvasol amivel nem értesz egyet, akkor lehet rá reagálni ellenérvekkel, sőt akár véleménnyel is (sokszor csak érzésekről beszélünk, nem konkrét tényekről, de ez sem probléma, én el tudom valid érvnek fogadni a miért szimpatizálsz a rendszerrel kérdésre, hogy boldogabb vagyok mint 15 éve, mert úgy érzem az ország vezetése jó irányba megy...).
Egyébként akit annyira zavar a stílus, azt le lehet némítani itt a fórumon, hogy ne lásd mit ír, aki pedig olyan szinten túlszalad valamivel (személyeskedés, káromkodás, | nem playoff követőben belőtt felnőtt tartalom | , offtopic), azt igenis ki lehet záratni rövidebb-hosszabb időre...
Nyilvánvalóan különböző életkor, nem, világlátás keveredik egy ilyen fórumon, és azt is el lehet mondani, hogy láthatólag többen vannak azok, akik nem szimpatizálnak a jelenlegi kormánnyal, de mégis nekem személyes kedvencem ez a topic, mert olyan meglátásokkal és hozzászólásokkal mint MC12, Gyurma Pappa, peterk2005, Sobri (a sor folytatható...) egyrészt tök jó rálátni, hogy ugyanazt a történést, eseményt, tényt mennyire ellentétes módon lehet értelmezni, másrészt a közösségi médiás és szekértáborokká lezüllött (bár utóbbi nem új dolog, de az elmúlt évekre nagyon durván kettéhasadt) világban jó érzés .
Ha arra gondoltok, hogy megy az O1G, meg dagadtOrbán stb., az egy teljesen jogos dolog (ezekre a userekre tényleg van a némítás), de Sobri pl ezt tök jól lereagálta és még egy kisebb diskurzus is elindult belőle (tudom, mert neki van türelme a sok libsi f*szsághoz, és ez szórakoztatja), ellenben ne tegyünk már úgy, mintha ez az ellenzékiek / kormányt nem szeretők egyedüli dolga lenne, nyiss ki egy bármilyen kormány alá tartozó sajtóterméket ma reggelről csak az Origo - Magyar Nemzet tengely, és ömlik ki belőle a MZP egy fasz, MZP rühell mindenkit (vidékieket hülyézi, nőket hülyézi) aki nem MZP, Karácsony egy balfasz, mindenki aki nem mi vagyunk balfasz... És még el sem indult a kampány...

Ezt utálom igazából a legjobban ebben a szekértábor logikában, hogy emberek nehezen, sokszor egyáltalán nem képesek azon túllépni, hogy hogy a f*szba lehet, hogy ez a másik ember itt előttem ( vagy virtuálisan előttem) képes EZEKre szavazni?!? Jah és ha már arra is szavaz, akkor nem lehet épelméjű, nem lehet jó a szakmájában, és amúgyis egy kalapáccsal agyon kellene ütni... Mintha csak valami szándékosan gyilkolt, nem gyilkolt kérdésről menne a diskurzus, éles határral, és egy minimális szürkezóna nélkül...
Nah valahol ez a szürkezóna az, amiből sokszor itt több van (még akkor is, ha egyébként tényleg többségében ellenzéki / kormánnyal nem szimpatizáló user van itt). Én személy szerint mindig megörülök magamban kicsit, amikor azt látom, hogy valaki egy Wall of Text-nyi szöveget bedobott ide, mert tudom, hogy az esetek 90%-ában elolvasásra és megfontolásra érdemes. Akkor is ha az éppen a jelenlegi kormányzati döntéseket védi, értelmezi és akkor is ha azokat támadja, kritizálja.

Szerkesztette: bobi0092
3 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Az nincs messze, de akkor már inkább valami helyi illetőségűt. Győri keksz vagy ilyesmi. De igaza van Jóskának, az udvari bolond lesz az én pályám. Manapság remekül meg lehet belőle élni. És csak úgy tolják alád a jobbnál jobb miniszteri állásokat is melléje. 😊
peterk2005 udvari bolond
AUDIenciát mikor tartasz? 😀
28 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Napi hülyék mindenhol vannak rovat:

empty taxi
-Hány francia katona kell, hogy megvédje Párizst?
-Nem tudni, még sosem próbálták ki.
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
Azért a tegnapi eredménykövetőben mókás volt (nekem), ahogy odagyűlt vérszagra a sok hater, aztán elég gyorsan jégbe lettek hűtve.
ötös műhold
A meccskövető már régen nem a meccsek szoros követéséről szól a PO-ban.

Alapvetően ha a csapatod játszik akkor vagy ott toporzékolsz a képernyő előtt / sportpubban / havernál és nem érdekel, hogy mit írogatnak a fórumon vagy valami saját helyen vagy ami tökre megérthető (Pats weboldal stb.).

Ilyenkor már csak egy meccs van egyszerre és kiesett a legnagyobb része a csapatoknak, ergo összegyűlik mindenféle jött-ment, olyan is aki nem látott egyetlen meccset sem ( | persze a Patriotsra ez nem igaz mert mindig adja a TV 😀 | ) évközben, ők még rá tudnak tenni egy lapáttal. Szerintem aki ide jár és írogat már megszokhatta az évek alatt a végtelen sok hatert a fórumon, az emberi természetből egyszerűen ez fakad (ha valaki sikeres lesz rövidebb-hosszabb távon úgyis lesz aki nem fogja őket bírni). Valaki nyíltan felvállalja, valaki meg nem mondja ki, a Patriots ellen sokan már nyíltan kimondják (van aki meg a Coltsot meg Luckot nem bírja a Patsesek közül (is), és annak ad hangot, az élet már csak ilyen). Én inkább örülnék, hogy ennyien utálják a csapatomat, ez sokkal erősebb jele annak, hogy valamit jól csinálsz mintha lenne 2x annyi rajongó.

Az meg külön izgalmas lesz, hogy ez a Franchise hogyan alakul a következő 10 évben, rengeteg mindenre választ fogunk kapni (Brady szerepe a rendszerben, BB szerepe a rendszerben, szurkolók hozzászólásainak száma 😊 ).

Különben meg azt is ki lehet használni, hogy nagy tapasztalattal rendelkező csapat vagytok PO teréN:
Jelenleg 2.10-et ad rátok a fogadóiroda, ami tekintettel arra, hogy nem a sérülések miatt ilyen magas a szorzó, instant megrakós. Érzésre ez csak lejjebb fog mozdulni a héten.

Szerkesztette: bobi0092
több mint 6 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 3 936
SAFETY!!!!!!!!
Hanni
???
nexion218
Hát van free safety meg van strong safety... ha free akkor ingyen jár, ha strong akkor verni kell érte a bírót