NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
149
15
19:00
RedZone week 17
71
10
Tennessee Titans - New Orleans Saints
18
6
Las Vegas Raiders - New York Giants
5
4
22:05
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
58 perce
Rodgers ingerültnek tűnik.csodálod? Én is az vagyok
nagylaza, főpohárnok
58 perce
Ez most miért volt false start?Lassításon 1 nano secundummal előbb indult Cook. Erre mondom, hogy akkor dobod, ha akarod dobni. Szabad szemmel újranéztem. Semmit nem lehetett látni. A másik oldalon akkor volt vagy 2 ilyen. Ebből az egyik ordas......
Szokol
59 perce
Rodgers ingerültnek tűnik.
1 órája
Ennyire nem lehet tele a gatya. Vagy a csapat a Ravens ellen akar kiki meccset a jövő héten?
1 órája
Öcsém, passzoljunk már előre is végre!Csak a punt megy előre
Szokol
1 órája
Ez most miért volt false start?
1 órája
Öcsém, passzoljunk már előre is végre!
1 órája
gedam
6 286
Amint van értékelhető nyomás jön a hiba. Csak picit kretívan kellene küldeni....igazából tengerideje volt
polamalu
1 órája
Mondjuk a WR-t sem értettem. A picsába el kellett volna tolni a CB-t a laszti alól és bevállalni 10 yardot.
1 órája
Browns tálcán kinálja a győzést, gyerünk már #O!!
1 órája
gedam
6 286
sandersnek van önbizalma
1 órája
ezekre azért nehéz mit mondaniÁtadta Steelersnek, hogy pörgessék le az órát. Ügyes!
Drip
1 órája
Amint van értékelhető nyomás jön a hiba. Csak picit kretívan kellene küldeni....
1 órája
Hú bazdmeg Sanders....jézusom....."that is why"....de ettől még pontot nem csinál nekünk sajnos....vagyis majdnem, de HErbig elejtette..
1 órája
Csak Pick6-el lehet itt nyerni ma.Egyelőre ez csak pick... 😀
JéBé
1 órája
A fele megvan
1 órája
Idióta
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 órája
Picksix-et akarok!
1 órája
Csak Pick6-el lehet itt nyerni ma.
1 órája
Boswellel mi történt? Legrosszabbkor kezd el hibázgatni...Szél van és szar is a pálya....láthatóan direkt rúgta így. De nem fújta be. Döbbenetes az egész O
badsco
1 órája
Jól kibaszunk így a Kutyuskákkal, hogy lesz ebből QB-húzás náluk?
1 órája
Nagyon kemény ez a Dgondolj bele milyen fos az O, ha ezzel a D-vel szereztek 3 W-t...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Mondjuk Gabriel még Sandersnél is gyámoltalanabb volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!