Sean Payton a Broncos, DeMeco Ryans a Texans élén!

kittli

Pittsburgh Steelers

kittli
Lakhely
Kisújszállás
Utoljára láttuk
12 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
2 025


Utolsó 10 fórum hozzászólás

12 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Fúúú, de utálok bizonyos embertípusokat, főleg ha ez még kombinálódik is, akkor ütni tudnék, de durván.
Szállnék fel a metróra, de előttem a csini ázsiai nőcike, drága ruhában meg totyogva nyomkodja a telefonját mintha csak ő létezne a világon.
Aztán mikor szólok neki, hogy move, move, akkor meg még neki állj feljebb és nekiáll karattyolni csehül.
Mikor meg mondom neki, hogy nem értem, akkor kb. vmi olyasmit válaszol, hogy hát ő csak csehül tud, meg Csehországban vagyok, szal jó lenne ha tudnék vagy vmi ilyesmi, legalábbis ahogy kivettem az arckifejezéséből.
Ráadásul amilyen negédes fejjel mondta, úgy felkúrta az agyamat, hogy azt hittem ott helyben vagy leköpöm, megütöm vagy megfejelem...kibaszott beképzelt férgek..gyűlölöm az ilyen kivagyi embereket.
Lúdas Solymi
Move, move...
A józsefvárosi piacon ha valaki sietett mindig egy jól ismert ázsiai szót harsogott, lehet neked is ezt kellett volna.
"Kocsi! Kocsi!"
21 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Úgy döntöttünk lecseréljük a házi orvosunkat.
A doki tapló, az asszisztens egy igazi hülye picsa, ráadásul már belefutottam olyan "ellátásába" ami után két hétig kellett rohangálnom, hogy jóra jöjjön a dolog.
Nem vagyok ismerős a városban ezért érdeklődtem kihez érdemes váltani. Feltűnt, hogy vannak akik nem is vesznek át beteget, de csak kirajzolódott a név akit megkerestünk.
Első kérdése, honnan akarunk átjönni. Mondom neki.
"Bocs, nem."
"Miért?"
Onnan nem vesz át beteget, nem lenne etikus, blabla...
Erősködtem és a végén kinyögte, hogy a dokim finoman jelezte, hogy nem örülne neki és hát többek között ő az ügyelet vezető is.
Oké, Mondom addig megyek amíg valakit nem találok, ő meg szkeptikusan sok sikert kívánt a dologhoz és még egyszer elnézést kért.
A jó büdös k... a..t az egésznek.
7 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Hát ez a 4es pont nagyon betalált. Nekünk még nincs saját, de sok barátnál, rokonnál látjuk mi megy. Épp a hétvégén voltunk barátainknál és az tűnt fel, hogy ők az első gyerekes ismerősök ahol nem azt tudták elmondani az óvódás poronytyról, hogy milyen ügyesen kezeli a házban lévő összes okoseszközt, hanem hogy mekkorákat taknyol bringával, meg hogy nyáron sártengert csinált a homokozóból és nyakig beásta magát. Amikor megunta, hogy a felnőttek csak pofáznak nem apa telefonját kérte, hanem játszott matchboxszal, tudott velem labdázni. Máshol nagyon nem ez a jellemző, itt van a telefon/tablet, nézzél/játszál valamit. Nem az eszköz a baj persze, hanem hogy semmi kontroll, a szülő nem vesz részt benne, azt néz, csinál amit akar. Egyik anyuka el is mesélte, hogy ja hát a múltkor a mesékről valahogy elkavart valami horrorelőzetesekre a leány, aztán hetekig rémálmai voltak...
Henderson
sztem itt megint nem jó oldalról van megfogva a dolog
legalábbis irreleváns hogy matchboxozik-e vagy sem
hanem a kérdés hogy a szülő figyel-e rá

ha nem figyelsz a gyerekre aki kint játszik és a gyerek kiugrik az autó elé, leugrik a fáról és eltöri a lábát
megeszik egy pókot, felgyújtja a disznóólat ...
mint ugyanolyan felelőtlenség és hiba, viszont ott nehéz másokat hibáztatni

ha berakod a tv elé akkor nem te vagy a hibás ha vmi gond történik hanem a tv társaság
Negritis, a vajda
nem az első eset, hogy ilyen jellegű kérdésben az egyik leghangosabban foglalsz állást, hogy mit hogy kell(ene) csinálni. nem ártana lassan gyakorlatba is átültetni ezt a mérhetetlen mennyiségű tudást gyerekneveléssel kapcsolatban 😉
peach
Uhh ez a szokásos, ha nincs gyereked ne dumálj hozzáállás nagyon kiábrándító, főleg egy teljesen korrekt véleménnyel szemben, ahol arra hívták fel a figyelmet, hogy a diskurzust nem tablet vs. játszótér, hanem odafigyelés vs. beleszarás tengelyen kellene lefolytatni, teljesen jogosan. Persze miközben ezt gépelem kibasztam asszony fogamzásgátlóját, hogy ha minden jól megy, cirka 1 év múlva érvényt nyerjen a véleményem.
Foldesi26
Kaptam én nagyon korrekt tanácsot (pl. sógoromtól) hogyan is kellene nevelni a gyerekeimet.
Odafigyelés, együtt töltött idő, következetesség....
Volt is igazsága.
Aztán született 3 lánya.
Felesleges lett volna szembesitenem az elveivel. 😀
Ritkán megy az úgy ahogy eltervezed.
9 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Nem valami magas szintű tudást kell ott átadni, de ha csak azt tudják nagy tömegek, hogyan kell egy alap katonai járművet, vagy felszerelést üzemeltetni, már azzal sokkal előrébb van egy ország, ha ilyen helyzetbe kerül.
Jan
akarod mondani szétlopni ...
Negritis, a vajda
Azt akarom mondani, hogy ha megtanultad hogy kell az országod hadseregének a rendszeresített kézifegyverét szétszedni-összerakni-működtetni, hogy kell egy gyutacsot betenni egy robbanóanyagba és felrobbantani, hogyan kell egy egyszerű katonai rádiót használni, stb... (nem nagy dolgok, alapkiképzés) akkor baj esetén sokkal hasznosabb tagja vagy a társadalomnak, mint akik qurva nagy öntudattal kijelentik, hogy nekik aztán ne parancsolgasson senki.
Jan
Ez milyen alapkiképzés?
Szétszedett kézifegyver, gyutacs, robbanóanyag, rádió?
Semmi ilyen nem volt nekem az 1 évem alatt. Lőni azért vagy 2x lőttem.
('92 Cegléd)
9 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”

2023, Varga Judit.

Na megyek, eszem egy tejutat.
Amadeus von Dollárbaloldal
Pártolom az ötletet, tele vagyunk idegen és idegen eredetű szóval amely csak az idegenszívűeket boldogítja.
Én visszatérnék kb. ide: "feheruuaru rea meneh hodu utu rea"
Persze rovással írva.
9 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Nem valami magas szintű tudást kell ott átadni, de ha csak azt tudják nagy tömegek, hogyan kell egy alap katonai járművet, vagy felszerelést üzemeltetni, már azzal sokkal előrébb van egy ország, ha ilyen helyzetbe kerül.
Jan
akarod mondani szétlopni ...
Negritis, a vajda
Az régen volt, ma már nincs ilyen.
9 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Sziasztok!

Eladó a lenti képeken látható,anno fanaticsról rendelt Steelers póló.
Mérete: EU L
4000 Ft+posta

 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=226steelers2.jpg
 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=827steelers1.jpg
JoeyPorter
Divíziót váltottál és átléptél az XL-be? 😃
Reggio1914
Igen!Sajna a 2 év alatti 2 térdműtétből származó kilókat nem sikerül leadni.😒
JoeyPorter
Legalább emberesedtél.
Az L nem férfi méret. 😉
10 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Buzi középiskolai felvételi főleg a Matek
ThundersNFL a Jobbágy
"A magyar nyelvi feladatsort nem tartották nehéznek a nyolcadikosok, de a portál szerint egyébként is ez szokott jobban menni a diákoknak, az országos átlageredmény tavaly magyarból 30, matematikából 22,7 pont volt a maximális 50–50-ből."

Ne röhögtessenek már, ezek az átlagok? 60% max kettes, a 45%-os matek meg sima karó....
warr_b
Kezdjük azzal,hogy az utolsó 3 feladat 17 pontot ért és még a matek tanárokat is meglepte....
Nagyobbik fiam most írta....a magyar nem volt tényleg gáz ott kb 40 pont környékén lesz a matek meg olyanokat is elrontott amit tudott pl 3*3 az 6 lett neki....
Próbált nem stresszelni , de nem sikerült...volt egy lány aki meglátta a matekot és végigbőgte....
ThundersNFL a Jobbágy
Kisebbik lányomat vártam az ajtóban, még ki sem ért már tudtam gáz lehet. Olyan lesápadt meg kivörösödött szemű gyerekek jöttek ki, hogy biztos voltam a matek kemény volt.
Próbáltam viditani, hogy ha mindenkinek nehéz volt, akkor a felvételi pontok is csúsznak lefelé és annál többet ér a hozott pont.
Na mindegy, ezen túl vagyunk, majd lesz valahogy.
10 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Jut eszembe, ugyanez a nő a múltkor nagyobb mennyiségű kutyakaját rendelt, és az egyik szemben lakót kérte meg, hogy vegye át, mert ő nem akar borravalót adni. Az illető nem volt hajlandó rá. Azóta haragosai egymásnak.
Vannak arcok a házunkban, na. Hitgyülisről nem tudok, de olyanról igen, aki mélyen hisz abban, hogy a kiválasztott magyarok a Szíriuszról jöttek, közöttük ő is.
nagylaza, főpohárnok
Miért, nem?
MC12
És a nem kiválasztott magyarok honnan? 😁
warr_b
Fene tudja, ebben a szubkultúrában korlátosan merültem el anno (a “Jézus pártus herceg - nyíl - tehát magyar” résznél megköszöntem a lehetőséget) Én még úgy tudtam egyébként, hogy minden magyar - aki nem zsidó, cigány, meleg vagy liberális, aki ezek közül valamelyik az nyilván nem magyar - a Szíriuszról származik.
MC12
Grespik László tanítása nyomán én is úgy tudtam... A mi elmeroggyantunk szerint azonban az egész házból csak ő származik a Szíriuszról. Ennek megfelelően kifejlett felsőbbrendűségi tudattal rendelkezik, mindnyájunkat hülyének tart, saját magát viszont rendkívül okosnak képzeli.

nagylaza, főpohárnok
Ismered a viccet.
"Édes fiam lehet, hogy Te a majomtól származol, de én nem"
10 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
A házunkban lakó egyik nő a harmadik emeletről a minap megjelent nálunk egy zacskó zellerlevéllel. (?!) Magát a zellert megtartotta, a jelek szerint a levélre nem volt szüksége. Pedig, ahogyan mondta, abból nagyon finom dolgokat lehet csinálni. (Bizonyára.) Feleségem köpni-nyelni nem tudott, annyira meglepődött, hogy elfogadta. Most dobtuk ki. (A zellerlevelet.) Sejtelmem sincs, hogy ez a harmadik emeleti nő mit gondol rólunk, abban azért reménykedem, nem terjeszti a házban, hogy ő gondoskodik az élelmezésünkről.
nagylaza, főpohárnok
Néphit szerint a zeller serkenti a nemi vágyat.
Lehet ezért kaptad?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Nyáron költöztünk vissza vidékre, kisváros széle, régi parasztház, sz.r meló, kis pénz, viszonylag sok szabadidő. Sokat gondolkoztunk rajta, hogy jó döntés volt-e.
Én a járvány ideje alatt is dolgozok, párom csemetével itthon. Az elmúlt egy hónapban nem voltunk sehol, viszont gyerekszoba kifestve, tapétázva, homokozó, hinta kész, udvar kitakarítva, kert viszonylag rendben, mindig lehet itthon valamit csinálni. Hol többet, hol kevesebbet.
Pesten a belvárosi 1. emeleti albérletben már egymás agyára mentünk volna...
Most baromi jó itt. 😊
1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
mi ez a templom dolog?
🤘gaben🤘
Neeee gaben, hol vagy pár napja? Az egész ország ezt nyomja 😃
jobbágy#JC6
Ember!
Még most jött ki a templomból.
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Holnap csütörtök, akcióváltás a boltokban. Amúgy is jön a négynapos ünnep amikor mindenki "éhen akar halni".
Hosszú, tömött sorok lesznek.

Hétfőn Jóska bácsi már hajnalban felkel, megborotválkozik, felveszi a lila (zöld) öltönyét es 40 éves ruszki kölnijével elindul a szokásos húsvéti körmenetre.
A Marika nénik pedig gyermekeik óvó tanácsa ellenére beengedik, mert nem sértheti meg a kedves szomszédot.
6 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Nincs légkondi és kokin állunk 20perce
De kurva messze van szeged
Negritis, a vajda
A MÁV kéri az utasokat, hogy csak a legszügségesebb esetekben üljenek vonatra.

Majd 20 éves történet. Nyár hasonló meleg. Nyugatiban beül a kupéba egy idősebb nagydarab ember.
Kinyitja a táskát 3 doboz gyöngyöző soproni van benne. Kinyitja, elsőt megissza. Kőbánya-kispest 2. doboz. Kicsit később belenéz a táskába, gondolkozik, (gyanítottam számolgat meddig utazik) táska visszacsuk. Cegléd, 20 perc várakozás, emberünk izzad, nem birja tovább, megszisszenti a 3.doboz sopronit.
"Gratulálunk, ön nyert egy jegyet a soproni Volt fesztiválra"
Máig előttem van ahogy emberünk egy hangos "ajókurvaanyádat" felkiálltással hajította ki a sopronit az ablakon. 😀
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
 hvg.hu/gazdasag/20220422_ukrajna_haboru_magyarok_ipsos_kutatas

"gratulálok" "56 népe"
Vrij6
Nem értem ezeket a demokráciaellenes kitöréseket, most konkrétan tőled ezt. Mégis, mit vársz?
Az emberek eleve kibaszottul agyhalottak, természetüktől fogva módfelett önzőek, alapvetően leszarnak mindent és mindenkit a saját szűk körükön kívül.
Erre rájön, hogy te is képben vagy az elmúlt évek posztmodern politikai kommunikációjával, a lövészárokpolitizálással, a szekértáborlogikák kikristályosításával, megerősítésével.
Plusz két hete volt egy teljesmintás közvéleménykutatás, ahol az emberek kábé ötöde gondolta csak úgy, hogy változás kéne, és aminek eredményeképpen az általad rossznak gondolt oldal totális győzelmet aratott.
Szabad országban élünk, azt gondolunk, amit akarunk (tudunk), azt mondunk, amit akarunk, arra szavazunk akire akarunk, azt utálunk, akit akarunk, az érdekel, amit akarunk.
Miért nem jó ez így neked?

Miért akarod jobban tudni, hogy mit gondoljanak a honfitársaid, vagy hogy mi a jó nekik, vagy egyáltalán?
Egy működő demokráciában élsz, és zavar, hogy működik, mert nem azt akarja/gondolja a többség, amit te akarsz,/amit szerinted gondolnia kéne.
Pedig ez a demokrácia. Mi a bajod a demokraciával? Tudsz jobbat? A putyini "majd mi megmondjuk fentről mi a tuti" szerinted jobb"? Mert úgy tűnik. Csak te erre helyett arrát, fehér helyett feketét, kicsi helyet nagyot akarsz megmondani. Miért? Tényleg nem látod, hogy ez az attitűdöd egy az egyben putyini, csak más előjellel?
Sobri Jóska
Ezen a postodon meg én nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek. 😀

Komolyan. Hogy tudsz "nem agyhalottként" leírni egymás után három olyan mondatot, hogy "Mi a bajod a demokráciával? Tudsz jobbat? A Putyini majd mi megmondjuk fentről mi a tuti jobb?" Szerinted most mégis mi van? Szerinted miért gondolja ötvenhat népe, hogy kurvára nem érdekli őt, ha a szomszédban háború van? Ül otthon a konyha asztal mellett és a könyvtárnyi elolvasott politikaelméleti szakirodalom alapján erre a következtetésre jut? Vagy esetleg "fentről megmondták neki", ahogy Putyinéknál (is)?

Néha az az érzésem, hogy az utóbbi időben időnként nem is te írod a postjaidat. Annyira ugyanaz a"logikai" vonal, mint ami a Fungus féle csodacsatárok eszmefuttatásaiban is kitapintható, hogy kezd már gyanús lenni. Egy kimondott trivialitás adja az "igazság-magvat" (az emberek "agyhalottak, a.k.a. befolyásolhatóak), de aztán abból egy-két bakugrással - rossz következtetéssel - kisiklik a vonat, és onnan nincs megállás, száguldás a vakvágányon a szürreálisba. Őszintén megmondom nehezen tudom eldönteni, hogy melyik szürreálisabb. Elhinni azt, hogy az ukránok a hibásak azért mert megtámadták őket az oroszok, vagy azt állítani, hogy a magyar közvélemény háborúról alkotott mai véleménye az egy alulról szerveződő demokratikusan megszült véleményhalmaz...
peterk2005
Hát ez az.
Ha nem egy demokratikusan megszült véleményhalmaz, hanem felülről manipulált agymosás, akkor miért felelősek érte a magyarok? "56 népe"?
Mi értelme kigúnyolni ha agyhalottak? Mi értelme gratulálni?
Nálad látok logikai hiányosságokat.

Illetve miért hitelesebb a demokráciára hivatkozva az a narratíva, ami megkérdőjelezi a demokráciát, ha neked nem tetsző eredményt hoz? Fura, hogy nem látod át, hogy csak pörögsz a saját vélemenybuborékodban, és figyelmen kívül hagysz egy óriási legitim, valid adathalmazt, ahol az emberek szabadon prezentálhatják a véleményüket.
Sobri Jóska
No de Vrij nem pont ezt tette?
Szabadon prezentálta a véleményét.
Szóvá teszed, hogy ne akarja már megmondani más hogyan gondolkozzon, de te megmondhatod neki.
A "más előjelű putyini attitűd" kifejezéshez meg nagyon aluliskolázott lehetek mert egyszerűen nem értem.
kittli
Én csak feltettem pár kérdést.
És ha kapok rá válaszokat, akkor lehet megértem a véleményét, amit így furcsállok, mert nagyon ellentmondásos.
Őszintén érdekel, hogy mégis mit vár egy olyan embertömegtől, a magyar néptől, akiknek szerinte éveken át módszeresen, tudatosan átmosták az agyát, akik szerinte is agyhalottak, illetve tud e jobbat, minthogy ezek az emberek döntenek, amit meg demokráciának hívnak.
(Putyin, Lukasenka, Kim és a többi diktátor tud számukra jobbat, hiszen nem bízzák a hatalomgyakorlást a népre, választásokra, biztosítják hatalmuk folytonosságát. Ez lenne a követendő út? Hogy valaki jobban tudja mi a jó a népnek, és diktatorikusan keresztül is viszi, ahogy Vrij6 szerint kellene, ha jól értem a gratulációját? Ne bízzuk a döntést hülyekre?)

A legutóbbi kampányban az ellenzék megfogalmazta, elénekelte, hogy "A hatalom a népé". A nép gyakorolta a hatalmát. Úgy ahogy, de szabadon, saját döntés alapján. Ha valaki demokráciapárti, akkor mi ezzel a baj? Neked van ezzel bajod? Illetve szerinted ciki, ha "56 népe" szarik az ukránokra? Miért?
A "nép" szarik mindenre, ami nem a saját száz méterén belül van...
Sobri Jóska
Azok közé tartozom akik szerint MI választottuk meg Antallt, Hornt, Gyurcsányt és Orbánt is, még ha ÉN jellemzően mindíg a vesztesre szavaztam is.
(Lehet 4 év múlva Orbánra kellene?)
És igen, szerintem ciki amit '56 népe csinál.
A hetvenes évek végén óvodásként lerajzoltam a téli palota ostromát és az Auróra cirkálót. Még Gyurcsány idejében is előjött a sztori mikor a nemzetáruló Fletó Putyinnal össze szűrte a levet, hogy kommunista neveltetésben részesültem és az oroszok bérence voltam. 6 évesen!
Ezt vágta a diplomás keresztapám a fejemhez.
Mert az oroszok...
'56, pesti srácok, orosz bevonulás és hogy a világ nem segített, mert a szuezi válság, stb...
És most Ő is, a családja is (és még más hasonló beállitottságú rokonom is) ugyanolyan habzó szájjal támogatja putyin szabadságharcát a náci ukrajna ellen, ill. Viktor politikáját az oroszok mellett.
Hát ezért vérciki.
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Jó idő, kert, udvar, játék a legkisebbel, marhapöri, szieszta, fröccs, bowl.hu.
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.
Klaci79
Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
iktriad
Az ellen vudu mágiával nem számoltál. Ha a győztes pólót veszem fel meccsnézéshez, a megfelelő időben gyújtok rá egy cigire, ha a terrible towelt akkor pörgetem meg amikor kell, ha 3&1-nél felállok (de csak védekezéskor mert támadásban ülni kell) illetve ha a mágiabook kb. 15 titkos elemét használom akkor 100%-os biztonsággal állíthatom,hogy 75%-ban győzünk.
Már csak a maradék 25%-ban kell a csapatnak jól játszania. 😉
3 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
 444.hu/2022/10/31/bencsik-andras-szerint-sopredek-lepte-el-a-pedagogusi-palyat-akik-csak-rombolni-akarnak

Ejha, kifittyent a kultúra itt is.
Mikey
szerintem ezeket ők komolyan hiszik is. Ezek nem a pártutasításra mondogató emberek hanem a termékei a rendszernek akik már azt hiszik amit kell...
Janek
Komolyan bizony, nem semmi hogy egy sima magántársalgásban egy pohár bor mellett, az emberek szidják a pedagógusokat, mert mit tüntetnek, amikor 3 hónap szabadságuk van, meg sosem kerestek jól, most miért akarnak. Elég elkeserítő..
Klaci79
Dédi:
"néztem a tv-t, azt mondta a tanár, hogy 200 ezret keres. Akkor mire fel hisztizik?"
Nem szóltam, de csak mondta tovább, lassan elborult az agyam.
"-Mama, jó pénz a havi 200 ezer?
-az nagyon jó
-a fiacskája meg tudna belőle élni Pesten?
-nem
-akkor miről beszélünk?
-hát lehet. De nekik akkor is ott van a nyári szünet!"

És itt meg vagyok lőve. Komolyabb érvelésbe nincs értelme bele menni, csak a legegyszerűbb üzenetet képes befogadni. (nem csak ő, a társadalom 80%-a)
Néha azt érzem, hogy ilyen téren a 4 éves fiam is elérte a már az átlagember szintjét.
6 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
 444.hu/2022/07/18/bepanaszoltak-egy-mentost-mert-eleresztett-egy-o-basszameg-et-ujraelesztes-kozben

csupa rosszat tudok csak kívánni, annak aki a panaszlevelet írta
Fontos_Vidra
Az orvosigazgató egy huszárvágással megoldotta:
"orvosigazgató írásban kért elnézést „a mentés hevében elhangzott átkozódás” miatt, majd szakmai dicséretben részesítette a mentőegységet, amiért az elhúzódó újraélesztés után végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget."
3 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 025 — Steelers fan
Nekem mondjuk évekig volt menekülőtáskám, cimboráim szívták is a véremet rendesen. Nyilván nem a zombiapokalipszis ellen készültem, hanem a "bármijöhet és akkor az idő, életet jelent" volt a motiváció. Aztán meguntam cserélgetni benne a romlandót. 😀
Hanni
Es ez meg nem a terv a Zombiapokalipszisre csak a nagyobb esely hogy te lehess az egyik akiknek lehet kesobb terve 😊 Es a fo kerdes te voltal a 100 ismerosod kozul az egy a 24-bol akinek volt menekulotaskaja.

Fiatalon nalam mindig volt fogkefe, mert optimista es magabiztos lelek voltam hogy nem haza megyek 😊
no
Tiszta póló, alsógatya, fogkefe évekig volt a kesztyűtartók fix tartozéka. 😀
🤘gaben🤘
Nálam a mai napig van egy váltás ing, nyakkendő, cipő-box, váltás fehérnemű meg tisztálkodási csomag, fehérje szeletek, egy karton ásványvíz egy repi vörösbor és egy könyv a csomagtartóban. Atomvillanást csak elegánsan szabad nézni!
MC12
Nekem hetek óta egy ásó figyel a csomagtartóban (már ki akartam venni) de olvasgatva a topikot marad benne.