NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
2
2
2:20, ARENA4
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
6 órája
Éledezünk.. 😴De baszod, 3 és 14-re meg se próbáljuk a first downt. Érthetetlen
steelwolf
6 órája
Én az OPI-nél leragadtam, hogy a f@szba lehet ilyenre bedobni, ez tényleg valami viccA hülye barna istenemRemélem Jenkins egy az egyben találkozik ma még Washingtonnal 😀
KeyG
Szokol
6 órája
9-6 a mérlegetek, ne rakd ránk a prikézsiát, ez csak rajtatok állAz EK-ban hajnalban azt írtam, hogy a Ravensnek csak papíron van esélye a PO-ra. Ezt a véleményemet most kicsit árnyalnám...Pillanatnyilag Ők a legesélyesebbek a PO-ra.
nagylaza, főpohárnok
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 órája
Jön a fény aztán persze, hogy elkúrjuk. Remélem Boswell nem hibázik majdEz ma a mindent elkú..unk, semmi nem jön be meccs lesz. Már beletörődtem
Szokol
6 órája
Éledezünk.. 😴
6 órája
Az EK-ban hajnalban azt írtam, hogy a Ravensnek csak papíron van esélye a PO-ra. Ezt a véleményemet most kicsit árnyalnám...Pillanatnyilag Ők a legesélyesebbek a PO-ra.
nagylaza, főpohárnok
6 órája
Jön a fény aztán persze, hogy elkúrjuk. Remélem Boswell nem hibázik majd
6 órája
Én azóta szídom de úgy hogy a rántott csirkemell darabkák repülnek ki a számbólA hülye barna istenemRemélem Jenkins egy az egyben találkozik ma még Washingtonnal 😀
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
6 órája
Ez OPI!!!! TenLeg a világ roheje amit művelnek!!!!A flag foci keményebb fizikálisabb lassan
Klaci79
6 órája
Az EK-ban hajnalban azt írtam, hogy a Ravensnek csak papíron van esélye a PO-ra. Ezt a véleményemet most kicsit árnyalnám...
6 órája
A hülye barna istenemRemélem Jenkins egy az egyben találkozik ma még Washingtonnal 😀
KeyG
6 órája
Ez OPI!!!! TenLeg a világ roheje amit művelnek!!!!
6 órája
Azért nem is nagyon okosak a barnák, szerencsére
6 órája
A hülye barna istenem
We are just the Ravens!
6 órája
OPI a kurva anyád, az
6 órája
Ez de szar call jezusom.
6 órája
Érik majd így a sackrekord, sokat kell majd passzolnunk
6 órája
Eddig elég sima, ahogy várható volt 🙃
6 órája
Az biztos, hogy feltűnően kerülte kontaktot mind a labdával, mind az elkapóvalA 29-es játékos nagy pénzzel fogadott a Brownsraa pats beépített embere
SBL
eaglesmcnabb
6 órája
szokásos terített betli Tomlintól egy easy és kötelező winnél, kurvajó...
6 órája
A bejgli meg a zserbo még nyomja a pocakokat azt érzem 😀
6 órája
A 29-es játékos nagy pénzzel fogadott a Brownsraa pats beépített embere
SBL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 órája
A 29-es játékos nagy pénzzel fogadott a Brownsra