NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Green Bay Packers - Chicago Bears
130
21
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
122
9
22:05
Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
7
4
22:25
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
1 órája
Így van. Agyhalott rasszista parasztoknak ott az NSO.Norbi egy hetet pihen, utolsó figyelmeztetésként. Visszatérése utáni első hasonló komment után örökre repül.Akkor most már végleg beleégett, hogy ez egy libsi köcsög fórum.
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
1 órája
Évek óta ezt nyomja. Tudom úgy is, hogy le van tiltva és csak a beidézéseket olvasom tőle.
1 órája
Ez faszság. Mindenki megváltozhat. Nem láttad az Amerikai História X-et?Norbi egy hetet pihen, utolsó figyelmeztetésként. Visszatérése utáni első hasonló komment után örökre repül.Szerintem olvasatlanban is volt annyi dobása, hogy mehet az örökös ban
somoskovig
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 órája
Norbi egy hetet pihen, utolsó figyelmeztetésként. Visszatérése utáni első hasonló komment után örökre repül.Szerintem olvasatlanban is volt annyi dobása, hogy mehet az örökös ban
somoskovig
1 órája
Norbi egy hetet pihen, utolsó figyelmeztetésként. Visszatérése utáni első hasonló komment után örökre repül.Akkor most már végleg beleégett, hogy ez egy libsi köcsög fórum.
somoskovig
1 órája
Norbi egy hetet pihen, utolsó figyelmeztetésként. Visszatérése utáni első hasonló komment után örökre repül.
2 órája
Ennyit a Tomlin távozásrólKompetens edzővel ez ellen a vak Ravens ellen már a harmadik negyedben lezárta volna bárki a meccset, kb. mint a Bengals múlt héten...
Spy
2 órája
Lámát?Menyél és csokolgasd körbe ezt a néger buzit amiért megmyerette veletek a mecsetLehet, nem tudom, de azt gondolom az ő szintje közelébe nem süllyed innen senki. Neki meg egy átlagos vasárnap.Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.én az ilyeneket csak blokkolom
Klemó
mondjuk tuti hogy én is sok vagyok jópár embernek
Negritis, a vajda
fcancellara
Norbi180
2 órája
jó kemény meccs volt.
2 órája
grat, találkozunk az utolsó héten
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
Menyél és csokolgasd körbe ezt a néger buzit amiért megmyerette veletek a mecsetLehet, nem tudom, de azt gondolom az ő szintje közelébe nem süllyed innen senki. Neki meg egy átlagos vasárnap.Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.én az ilyeneket csak blokkolom
Klemó
Negritis, a vajda
fcancellara
2 órája
Ezek szerint többet kellene fórumoznom, hogy kevesebbet fórumozzak😊)azért vannak sajnos páranLehet, nem tudom, de azt gondolom az ő szintje közelébe nem süllyed innen senki. Neki meg egy átlagos vasárnap.Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.én az ilyeneket csak blokkolom
Klemó
Negritis, a vajda
fcancellara
Negritis, a vajda
2 órája
hűűűűű
2 órája
Ez mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Az hagyján, de meg egy néger irányítót is beszuszakoltak a Ravensnek!
Norbi180
2 órája
azért vannak sajnos páranLehet, nem tudom, de azt gondolom az ő szintje közelébe nem süllyed innen senki. Neki meg egy átlagos vasárnap.Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.én az ilyeneket csak blokkolom
Klemó
Negritis, a vajda
fcancellara
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Mi a faszt pofázol te libsi köcsög ,Lehet, nem tudom, de azt gondolom az ő szintje közelébe nem süllyed innen senki. Neki meg egy átlagos vasárnap.Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.én az ilyeneket csak blokkolom
Klemó
Negritis, a vajda
fcancellara
2 órája
Ennyit a Tomlin távozásról
2 órája
Ez akkor is egy qrva nagy meccsélmény volt!!!!
2 órája
Lehet, nem tudom, de azt gondolom az ő szintje közelébe nem süllyed innen senki. Neki meg egy átlagos vasárnap.Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.én az ilyeneket csak blokkolom
Klemó
Negritis, a vajda
2 órája
Egy kutya fa..t nem adtam volna ezért a meccsért
2 órája
Lökött egyet a TE-n, ez nem késleltetés péersze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
ugye ha az előbb rúgnak...
2 órája
Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.én az ilyeneket csak blokkolom
Klemó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Dobáljátok tele sárgával te néger geciEltakarodnál innen a picsába? Köszi!
Norbi180
2 órája
De az más, ha kívül kapja el és befut. Ott elég karcolni a vonalat a labdával. Itt belül kapta el.szerintem ha elkezdnénk nézni az épp két lábas pötyi vagy az olyan td-ket ahol simán befut valaki és 2 lépésnél eldobja a labdát rengeteg olyat találnánk ami tdMinden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
KeyG