Spy

Pittsburgh Steelers

Spy
Lakhely
Nagykanizsa
Utoljára láttuk
44 perce
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
986


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Mi a helyzet az OTA-kon?
Mindenki kurvajó?
Mindenki kezdő potenciállal bír?
steelwolf
Minden a tervszerint halad, alattakutyák vagyunk az insiderek szemében, senki nem állít meg a SB-ig, ahol egy Christian Scotland-Williamson elkapott TD-vel győzünk.

Szerkesztette: Spy
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Bell szerintem tudta mit ír alá. Ha hosszú távon bankolt volna magára, akkor éves nagyösszegre ment volna. Most 2év után kb. 4MM DM-val kivágható. Valószínűleg ez volt a terve, kimaxolni a lehető legtöbbet a következő 2-3évben garantáltként. Ezt megkapta/megkapja. A többit összereppelgeti 😊.

Az offense-ben maradt fegyver bőven. De nem füstölgő puskacső azért egyik sem JUJU-n kívül. Ami aggasztó, az inkább a WR szekció, nagyon homogén. De bízzunk Drake-ben. Sok a slot opciónk Rogers, Switzer, Juju, Vance, Samuels, Conner stb. Kint a szélen Juju és remélem, Washington + Johnson, ez egyelőre lutri. Remélem, Washington robban és tényleg az aminek draftoltuk, és meg tudja nyújtani a pályát, mert ha nem, más nincs. Van két 6láb feletti erősebb gyors WR rosteren, de ők max DHB helyét vehetik át ST-ben, ha Layne és Allen DB-ként nem teszik ezt meg.

Remélem, beválik Wash és Johnson és akkor nagyon lehet keverni őket a TE-kel, RB-kel.

BB így vagy úgy, de én szeretném, ha kicsit fordulnánk a futás felé is, mert tavaly nagyon unbalanced offense-t toltunk, nagyon leálltunk a futással és ez meglátszott BB játékán is. Értem, hogy pásszolt járdokban vezette a ligát, de toronymagasan a legtöbb passzkísérletből ez az ő szintjén elvárható. Én szeretnék több RB-t látni a pályán (akár egyszerre is) ez jót tenne BB-nek is.

Kíváncsi vagyok Fichtner második évére, keveri-e egy kicsit jobban, BB-re, hogy javul-e az AB mantra nélkül és hogy Grimble-t gondoljuk 2sz. elkapó TE-nek, vagy kukázunk valakit még...Gentry-ben én egy Spaeth-et látok, remélem, alkatának megfelelően fog blokkolni, és lesz elkapott és dobott TD-je is.

ILB-ről meg: Ha TOP10-be cserélsz egy játékosért drafton, az alap elvárás, hogy kezdjen, még ha Def QB is az illető.
És Marcus Allen for prez.
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Amit Mufasa az élet körforgásának hívna a gyorslábúaknál:

Santonio Holmes 1. kör 2006-os Draft elkapó/visszahordó

2010-ben eladjuk egy 5. körért off-field problémák miatt
Az érte kapott 5. körért visszahoztuk Bryant McFadden-t + egy 6. körös húzást.

Az így kapott 6. körös húzással kiválasztjuk Antonio Brown-t a 2010-es drafton elkapó/visszahordónak

2019-ben AB-t csúnya válás és pályán kívüli problémák miatt eladjuk egy 3. és egy 5. körös húzásért.

A 2019-es Drafton az érte kapott húzással kiválasztjuk Diontae Johnson elkapó/visszahordót.

Akkor most lehet reménykedni a körforgásban, vagy inkább ne? Én amondó vagyok, örülök, hogy megtörtént...várom a következő kört 😊


És lehet bízni az első körös trade up történetünkben is SB MVP, Troy után reméljük nem lőttünk mellé most sem.

Ha meg nem, legalább történt valami...

Szerkesztette: Spy
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Napi érdekes: Sutton Smith 2017-es szezonja a második legmagasabb értékelést kapta a PFF-től 2014-óta mért EDGE college játékosok szezonjai között.

2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Az összes választás helyességét az idő dönti el, voltak nagy bukók 1/1 és születtek legendák hátsó körökben is. Lehet tetszik valaki aztán NFL szinten nem adja ki, iletve lehet fordítva is. Ráadásul ezeket nem tudjuk befolyásolni, kénytelenek vagyunk az ott ülők megérzéseit elfogadni. Mert nem más ez mint megfigyelés, statisztika és megérzés. Amúgy aki itthonról másképp gondolja és mást tenne biztosan jó döntést hozna? Az adott rendszerben tudna gondolkodni. Még ha innen úgy is tűnhet egyeseknek túró van itt nem rendszer. Nézzünk már körül, néhány csapat mire képes. Ott a szurkolók menyire tépik a hajukat, vagy épp ujjonganak.
prérifarkas
Szerintem alapvetően jól draftolunk, de kell is, hiszen ez a hitvallásunk.
Spy
Van olyan csapat, akikhez képest jól draftolunk, magunkhoz képest az utóbbi időkben nem annyira.

Ha összevetjük az elmúlt évtizedet a mostanival, akkor látszik a különbség.
2000-2008-ig az 1. köröseink:
Plaxico Burress / C. Hampton / K.Simmons / Polamalu / Roethlisberger / Heath Miller / Santonio Holmes / L. Timmons / R.Mendenhall

2010-2018-ig:
M.Pouncey / C.Heyward / D.DeCastro / J. Jones / R.Shazier / B.Dupree / A.Burns / T.Watt / T.Edmunds

A korábbiak közt nem volt rossz játékos, sőt nagy részük egyértelmű klasszis.
A mostaniak közt 2 v 3 totál bust, és talán Edmundsra sem mondanám hogy klasszis lenne.

Szvsz nem abban kellene bízni, hogy középső-hátsó körökben találunk kezdőket vagy AB szintű játékosokat, hanem a legfontosabb picket, az első kört kellene jól felhasználni. Ebben estünk vissza elég komolyan.
Jan
Ízlés dolga, nekem nem észveszejtő a különbség. Ez lehet prospect, lehet staff kérdése is. JJ-t nem értettem anno, Burns kényszerpálya volt, Dupree-t nem írnám le Porter miatt, De Simmons, Mendenhall és sztem Burress sem egy full sztori. Persze mind más miatt.. De igazából nekem a mi draftunk erejét mindig a 2-3 kör adja meg.. Sztem ott DB-t kivéve nem vagyunk rosszak. Néha befigyel egy Kiesel, A. Smith. AB, de ez kivételes.

Emellé befigyel egy Heyward, DeCastro, Saci az első körben, multiple probowlerek, az nem átlagos. Egyébként szakik cáfolnak, vagy megerősítenek, de sokat változtak a prospectek is. Kevés a tutifix. De az is biztos, ez igaz, hogy a blue collart feladtuk az atletik frík profilért mostanában 😊 . Watt kivétel.
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Az összes választás helyességét az idő dönti el, voltak nagy bukók 1/1 és születtek legendák hátsó körökben is. Lehet tetszik valaki aztán NFL szinten nem adja ki, iletve lehet fordítva is. Ráadásul ezeket nem tudjuk befolyásolni, kénytelenek vagyunk az ott ülők megérzéseit elfogadni. Mert nem más ez mint megfigyelés, statisztika és megérzés. Amúgy aki itthonról másképp gondolja és mást tenne biztosan jó döntést hozna? Az adott rendszerben tudna gondolkodni. Még ha innen úgy is tűnhet egyeseknek túró van itt nem rendszer. Nézzünk már körül, néhány csapat mire képes. Ott a szurkolók menyire tépik a hajukat, vagy épp ujjonganak.
prérifarkas
Szerintem alapvetően jól draftolunk, de kell is, hiszen ez a hitvallásunk.
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Előrebocsátom, nem tetszik különösebben a draftunk. Nincs ezzel semmi baj, ritkán mosolygok a húzások után. Még Saci húzásakor is pislogtam inkább, nem láttam ekkora tehetségnek jönni. Kicsit olyan érzésem van, hogy az első körre Bush-ra volt intézkedési tervünk, talán a 2. körös WR-re, aztán elfogyott a fantázia. De cáfoljon rám a class.

Féltem Bush-tól, mert lehet bírni, nem bírni, ordas nagy need-re jött és top10-11-ben ment volna mindenképpen. Ennyit azonban én nem adtam volna érte most. De a FO igen. A feltrade track record-juk alapján el tudom fogadni, eddig Holmes bejött és Troy is talán 😊. Szóval bizalmat szavazok nekik ez alapján.

A Devin párharcot nem értem. Hasonló tehetség mindkettő, más gyengeségekkel. Én White-tól jobban féltem volna, atletik freak-ekből sokat húztunk mostanában, akik fejben gyengék voltak (Burns, Martavis, Edmuncc -kiderül) White gyengesége pont a mental processing. Bush-nál is benne van ez, én közelebb érzem a kettőt, mint az átlag. Én örülök Bush-nak is, szenvedélyes játékosnak tűnik, vezér,ez nálam fontos. A többi elválik, az alapja megvan hozzá. A Bell comp pickel ez beleférhet, remélem, egy év múlva még inkább így látom majd. Én White-al is így érezném.

Diontae Johnson, nos bevallom, utána kellett néznem, ki ő, de tetszett amit láttam. Drake ráadásul meggyőzött a sajtótájékoztatón, miszerint complete package, és natural catcher, ráadásul Danny Smith is örül, kapott egy KR-t, Switzer és Rogers valószínűleg szomorú. Tudom, hogy mindenki nagy possession WR-t várt, nem tudom, mi lett DK Metcalf-al és Hakeem Butler-el, hogy ekkorát csúsztak, de mi Bryant-et sem tudtuk jól használni. nekünk YAC kell és kívül belül használható complete package. Nagyon szép irányváltásokat és hintát láttam Johnson-tól, a többi Drake dolga. Ő boldog, én is az vagyok. Nekem Juju is a ködből jött, itt is megszavazom a bizalmat. (Coates és Sweed ellenére).

Justin Layne, hm...a DB draftjainkat tekintve itt már bizonytalan vagyok. Egy Ike stílusú, felépítésű DB, ha olyasmit kihozunk belőle, mint Taylor-ból, az tuti. Kellett Boundary CB, Nelson kérdőjel nekem még, ő és Hilton jók bent is. Sutton sem az igazi külső, Haden-nek lejár a szerződése, szóval kellett ide. Reméljük nem egy Bryan Allen kísérlet újra.

Húztunk egy WR-be konvertált QB-t és egy CB-be konvertált WR-t. Összességében nem tudom mit gondoljak. Ez inkább hit kérdés.

Snell, sztem passzol hozzánk, korán jött, de meggyőződésem, hogy RB2-t kerestünk és nem RB3-at, az már megvan Samuels személyében. Steelers type back. We'll see kategória,

Gentry-t nem tudom hova tenni, de itt már nem sokat tudtunk kezdeni ezzel a poszttal. Kérdés, mi lesz így Ficthner TE szerelmével, miszerint szereti betenni őket és mozgatni különböző posztokba. Gentry nagyon nyers.

Sutton Smith OLB, de mérteei alapján ő inkább Fort helyére érkezett, ST és blitzer lehet, bár arra most ott van Bush. Igazából nincs posztja, meglátjuk mire lesz használható az NFL-ben. Senior Bowlon College OT-k ellen szenvedett, EDGE-ként felfaljék NFL szinten. Nem hiszem, hogy oda szántuk. S helyett jött ő, meglátjuk, megragad-e valahol.

Buggs, A Kombányon írtam, hogy udvaroltunk neki, ő kb. az a DT, aki jobb passz ellen, mint futás ellen. Igen, ez a Bama DT fétis egyelőre nem nagyon működik. Könnyen Frazier sorsára juthat. De lehet jövőre nem lesz AAF liga.

Ulysses Gilbert Szintén Fort típus, ő is ST játékos lehet és lehet Matek utódja, aki jövőre már drága lehet cserének. Kíváncsi leszek rá camp-ben, preseason-ban, ez tetszik.

Gray-ről egyelőre csak a méreteit tudom, azok jók egy OG-nak. RT-ben ha Feiler kezd, akkor Chucks és Banner cserék vagy fordítva + van egy fél "rookie" Hawkinsunk. Foster egyelőre marad, Finney jövőre FA, Morrist sokra tartják OC-ban, vagy Finney helyett, vagy Foster mögé kell valaki 1-2 év múlva kezdőbe belülre. Próbálkozni kell. Még van egy elfeledett emberünk RJ Prince Aki OT/OG capable, nekem szimpi felépítésű, és az offseason photo gallery szerint a kamera is szereti. Még jöhetnek az ő mintájára UDFA-k.

Összességében máshova mentek a kedvenceim, így annyira nem vagyok lelkes. Bushnak azért örülök, de nagy a risk az árát tekintve, nagyon tuti biztos húzásnak nem érzem. Chase-t sajnálom, úgy tűnik a FO annyira nem rajongott érte, mondjuk tényleg 24éves rookie, én azért örültem volna neki 2-3-ban. Safety-t meglepetésemre nem húztunk, Marcus Allen nagy éve jöhet, de a FS posztot gyengének érzem, ide hiányoltam egy 2-3 kört szintén.
Nem húztunk EDGE-t, ez azt sugallja, a FO többre tartja Dupree-t mint mi. Remélem Butler alatt fejlődik, bár drága lesz ő már project-nek. Olaf-ot meg várom nagyon, remélem, ismétel az offseason-ban playmakerségből.

És kíváncsi leszek az UDFA-kra.

Szerkesztette: Spy
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Legalább jó player jó posztra. Ki hány playert lát jönni a draftról? Én 6-ot.
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
sztem visszajövünk a másodikba 3-ból
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?
pfefe8
Clelin Ferrell

Legkedveltebb fórum hozzászólások

11 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
LATROBE, Pa. -- The Steelers have sent All-Pro wide receiver Antonio Brown to Pittsburgh for injury evaluation.

Coach Mike Tomlin did not specify the body part that was injured but classified the ailment as "just a day-to-day, minor injury. Nothing to speak of."

Brown was expected "to be fine in a few days," a source told ESPN's Adam Schefter.


Steelers receiver Antonio Brown has recorded an NFL-record five consecutive 100-catch seasons. Gregory Shamus/Getty Images
Brown was not at Thursday's training camp practice at Saint Vincent College. He did attend Wednesday's session, watching from the sidelines and signing autographs afterward.

Brown has recorded an NFL-record five consecutive 100-catch seasons and is entering the second year of a contract that pays him around $17 million per season.

Other Steelers injuries include left tackle Alejandro Villanueva (arm/shoulder), linebacker T.J. Watt (hamstring), safety Sean Davis (groin) and safety Morgan Burnett (hamstring). Tomlin said he considered these issues minor.
gabistar
Röviden magyarul?
steelwolf
AB-nak nincs komoly baja. Pár nap pihi. Az is le vsn írva hogy rekord 5 év egymás után 100+ elkapassal, 17 Milla a fizu idén etc.
A többi serules sem olyan súlyos, hogy sokat ki kell hagyni miatta, bár gondolom a combhajlito pl nem szokott hamar rendbe jonni, tehát az első hét elvileg senki részéről nincs veszélyben, csak Foster eddig
Klaci79
Köszi!
Esetleg van valakinél jelentős fejlődés tavalyhoz képest, tudom csak 1 hete ,megy a TC!
Itt pedig Sutton a ,labdazsonglőr'!
 www.facebook.com/steelers/videos/10156816774529905/
steelwolf
TC-ben még mindenki világbajnok esélyes, de sokakat dícsérnek, régieket és újakat egyaránt.

Többek között pont Suttont is, aki mindemellett a posztján is jeleskedik, dícsérik az IQ-ját, a mozgását, fineszes CB-t játszik, ráadásul szinte minden poszton bevethető, és próbálgatják is, ami szintén azt jelzi, hogy okos játékos.
CB-ben Coty jeleskedik nagyon, meglepően jól teljesít TC-ban eddig, nehezíti az új DB edző dolgát aug. végére. Edmuncc-t természetesen magasztalják, de illik is, nagy WTF volt a drafton. (vocal leader,atléta, labdaérzék stb) sok lehetőséget kap holnap, mert Davis és Burnett sem szerepel. A dolog vesztese Marcus Allen, ő egyelőre a számok vesztese, neki kevés jut, csendes is a TC-je eddig. De ismerve a mentalitását nincs kizárva, hogy erősen zár. A többiek fogadkoznak Burns, Davis, Haden az Haden, Deshaun Phillips-et láttam még dícsérni és meglepő módon Malik Golden neve is sokat szerepelt a beszámolókban, jó PS kandidátnak tűnik-hacsak nem tartunk 5S-t rosteren ST miatt.

Ha már Coty-ról volt szó, WR párja szintén remekel, a poszt egyetlen megmaradt tornya, Justin Hunter ismét TC bajnok eddig, RZ target álmokat dédelget, tavaly is így volt, szerzonra elfogyott-idén meglátjuk -Bryant nincs előtte annyi szent, Ő inkább a TE poszttal van versenyben. Washington eddig hozza az elvárásokat, nagy rádiusz, jól mozog, jó a mentalitása-izgul. Meglepő név, Damoun Patterson, sok jó dologgal kapcs. lehet olvasni a nevét. Henderson 1sz. KR-PR lesz a meccsen, egyelőre elkapásban nem próbálgatják túlzottan, sokan is vannak előtte slot-ban, az az érzésem, komolyan gondolják a KR/PR posztot neki, ha abban beválik, kiszoríthat egy jobb elkapót. DHB még mindig gyors, a kezei még mindig rosszak, neki a DB-k a versenytársai ST-ben, Juju, az Juju, AB az AB. Rodgers egyelőre csak néző. Justin Thomas van még versenyben a KR/PR-ért, némi Sutton-nal fűszerezve.

QB-k jól teljesítenek, hisz érinthetetlenek nyilván nyomás nincs rajtuk, de amit kell, jól viszik. Huddle-command, handoff, ball-exchange, Rudolph nem rontott Center alól, vannak homályai, és szép passzai, de jól kommandírozza az Off-t, a 2minute drill-ben magabiztosan vezetett, TD-t értek el. Dobbs is jó ezekben, ő néha azért szeret meglódulni a labdával, amikor nem lehet, fejben ő is rendben van, és fejlődik. A két veterán pedig ugye elvárt szinten teljesít. A QB harcot ugye meccseken látjuk majd igazán, ahol lesz rajtuk drukk és nyomás is szellemi és fizikai értelemben.

TE-k közül Jessie a kimelhető, jól néz ki, és ami a legfontosabb, elérhető. Grimble továbbra is egy nagyranőtt WR, Hodges szintén, Rugby játékosunknak vannak gondjai az alapokkal, nem kell aggódni miatta, hogy nem aktiválható. Vance meg maródi szokás szerint.

DL-ről sokat nem lehet írni, relative csendes TC-jük van, ami jó, mert tudjuk róluk, hogy jók alapból. Fogadkoznak nagyon a Rush D miatt és Tuitt ugye lelkes az egészséges szezon reményében, rá szükség is lesz, mert az OLB-k cseréjével eltolódik a passrush ereje Heyward-Dupree oldalára, nyilván ez jelenthet némi előnyt a Tuitt-Watt párosnak. De nem lesz ez fekete-fehér, én azt várom, hogy fog játszani mindenki mindenhonnan, főleg ha javul a kommunikáció, amit már most sokan észrevesznek pre- és poszt-snap a védelmen. JWooble jó lesz, ha mindenki egészséges lesz körülötte és az ILB sor összeáll mögötte, igazából Walton és Alualu megbízható 3posztos rotációk. Csere NT poszton van verseny ugye, Cula úgy tűnik többet teljesít eddig, lehet neki jót tett a DL edzői stílusváltás, kevesebbet pityereg, többet tol. Frazier-ről is az jön le, hogy gyors, erős...a meccseken kiderül. Tömegben mindkettő jobban áll, mint Hargraves, jól jönne rövid ill. goalline szituációkban némi tömeg középről a center-qb-ra. Ez sztem az egyik legjobb csata lesz, kíváncsi vagyok a meccsekre.

ILB-ről sokat nem lehet mondani, Bostic, Matek, Bince nyomják Fort-al és Thomas-al kiegészítve. Megmondhatatlan mit gondolnak az edzők, de sejthető, hogy Bostic-é a poszt, ha megoldja.(aka Fiala-Farrior anno) Az UDFA egyelőre jól, gyorsan mozog, belőle még bármi lehet, de sokat hibázik. Ha kinövi, még versenyben lehet csere posztért, ő Fort-ra veszélyes, ha ST-ben is jól használja az adottságait.

OLB-ben ugye flip volt, ahogy a DL-nél már szó volt róla, az egyéni képességeket tekintve jobban fekszik mindenkinek, a fallal együtt majd meglátjuk, lehet könnyebb az Off-nek ez a párosítás, de sztem sok lesz a maszkolás. Bud-nak fekszik, ha indulhat QB-ra, nem kell coverbe visszalépnie, meg futás ellen készülnie annyit, cserébe jobban kijön Watt all around képessége, aki mellesleg több személyiséget akar belevinni a játékába iden. Egy sötét ló, nekem személyes kedvencem a TC-ben, Ola Adeniyi. Kb. Harrison típus, jó a mentalitása, gyilkos az első lépése, jól használja nem ideális adottságait, gyors, erős, jó futás ellen, jók a passrush mozdulatai. Gyengéi a kézhasználat, és a cover, de ahogy mondták róla "has a nose for the fotball" érdemes rá figyelni, sötét ló. Very Steelers-like player. Kár hogy nincs már Deebo, tőle sokat tudott volna tanulni a power to speed technikáról, a bend-je (talajjal bezárt szög OT kerülése közben) hasonlóan jó. De dícsérik sokat Chick-et is, és a tavalyinál jobb TC-je van a Bud klón Huguennin-nek is. Jah és Bud Concussion protocol-ban van. Watt hammy.


OL-ről max összeállításokat lehet írni, hisz nem tud full menni a passrush. Őket látni kell. Foster helyén ugye Finney megállja a helyét, Feiler RG-t játszik DD helyén, Chuks-t nagyon dícséri BigAl, nagyon jól szedi fel a dolgokat és jól mozog a méreteihez képest, Rogers van sokat RT-ben 2OL-ben, cserecentert keresünk ugye, hisz Finney idén C/G csree, lehet jövőre kezd LG poszton, oda kell egy csere OC, hacsak Feiler be nem előzi, aki szintén transzformálta kicsit a testjét és LT és LG kivételével szinte mindnehol edz (igen 3sz. OC is. Schleuger Morris vannak villanásaik, de sztem idénre megleszünk a kezdők mögött Feiler, Chucks, Finney hármassal. Szóval érdekes lesz, ki mehet belső OL-ként PS-be, OT ként talán Rogers.


Conner kb. 10fontot fogyott, jól kap el, nagyon szépen mozog, látszik rajta a fejlődés, jobban passzblokkol, mindenki boldog. Samuels szenvedett első héten a passzblokkban hisz ő mindig elkapta a lasztit, de a második héten már mindenki látta rajta a fejlődést, úgy tűnik, fejben összerakta, a beast-mode-ot hozzá kell raknia, azt még várják a beáratnál. Tüsziről kevés jön, Ridley kap snap-eket, de nem sokat írnak róla, ők nyilván megbízható veteránok, bár Ridley első TC-je velünk. Jarvion Franklin olyan mifajta nagy back, ő is jó lehet PS-re, lehet látjuk pár rövidjardnál a preseason-ban. Summers egyelőre el van temetve, de lehet, csak a végére gyűjti az erőt, amikor a többiek már dögledeznek. Azért nem kell elfeledni, őket sem ütötték igazán még meg. Bell meg stripbárban erősíti a kezét.

Amúgymeg mindneki kicsit elszántabb, szebb, erősebb, mint eddig valaha életében és szebben énekelnek mint tavaly.

Még egy Defense-ben a 2-2-7 nyilván a hirtelen mély DB posztot próbáljuk tolni, hogy a legjobb 11 játszhasson. Nyilvánvaló passzjátéknál alkalmazható, előfeltétele, hogy előtte 1-2down-on le kell rombolni a futójátékot és a rövidpasszokat. Meglátjuk, de nyilvánvaló a törekvés a 4emberes passrush-ra továbbra is ill. hogy futójátékra tudjuk kényszeríteni az ellent nyilvánvaló passzt igénylő helyzetekben. Vissza tud nyalni a fagyi, kivitelezés kérdése.

És a végére az ász: Mike Hilton szinte mindenhol játszott, és mindnehol jól.


Ha valaki követi a TC-t, akkor pls. ignore

Szerk: Mai cikk az említett 2-2-7-ről a steelersdepot-n:

 www.steelersdepot.com/2018/08/i-need-a-dollar-defense-dollar-is-what-i-need/

A neve Dollar, két ILB helyét veszi át DB pl. Burnett és Edmunds ill alkatánál fogva Allen is képes lehet rá, érdemes figyelni. Jól szerelő DB-k és jó kommunikáció kell hozzá. Minden ami tavaly hiányzott. Merész.

Szerkesztette: Spy
6 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
A kirúgott HC közül egyik se DC koponya?
steelwolf
Todd Bowles, Vance Joseph, Marvin Lewis, Steve Wilks.
Lewis sztem már ink FO-ban fog munkát vállalni, nem DC-ként.
Bowles rendszere feküdne a keretnek, Josephé és Wilksé nem annyira, előbbi ráadásul nem kizárt h Bengals HC lesz.
empty taxi
Nem értem, mi a bajotok Butlerrel. Megoldotta a feladatát. Eifert gyakorlatilag 0 stattal zárta a mérkőzést, nem jegyzett sikeres elkapást és blokkolásban sem volt csapata erőssége a meccsen.
2 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Amit Mufasa az élet körforgásának hívna a gyorslábúaknál:

Santonio Holmes 1. kör 2006-os Draft elkapó/visszahordó

2010-ben eladjuk egy 5. körért off-field problémák miatt
Az érte kapott 5. körért visszahoztuk Bryant McFadden-t + egy 6. körös húzást.

Az így kapott 6. körös húzással kiválasztjuk Antonio Brown-t a 2010-es drafton elkapó/visszahordónak

2019-ben AB-t csúnya válás és pályán kívüli problémák miatt eladjuk egy 3. és egy 5. körös húzásért.

A 2019-es Drafton az érte kapott húzással kiválasztjuk Diontae Johnson elkapó/visszahordót.

Akkor most lehet reménykedni a körforgásban, vagy inkább ne? Én amondó vagyok, örülök, hogy megtörtént...várom a következő kört 😊


És lehet bízni az első körös trade up történetünkben is SB MVP, Troy után reméljük nem lőttünk mellé most sem.

Ha meg nem, legalább történt valami...

Szerkesztette: Spy
6 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
BB és AB Szenvedélyes házastársi kapcsolatban éltek. AB besokallt, felrobbant, elköltözött. Most várjuk, lesz-e válás. Ami rosszabb, hogy úton kifelé még összeveszett a falu plébánosával, azóta a pápa is hiába hívogatja.
6 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Watt megy a ProBowl-ra Jadeveon Clowney helyett.
8 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Igazatok van, rosszul fogalmaztam. A keretünk volt contender, nem a csapatunk. Az edzői kar is a csapat része és ők nem voltak azok. Viszont ha így nézzük, most sem vagyunk azok. A PO-ban mi is kevesek vagyunk sorra.
8 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
A szezon neheze jön. Elindultunk, a csoportban megvan a fél hajóhossz előny, megvan az utazó sebesség, lendületben vagyunk. Edzői szempontból ez a kritikus rész, mert:

Vagy fenntartod a tempót és próbálod tartani Decemberig, majd fokozni Dec végére, hogy megindíthasd a hajrát lendületből januárra.(Ez nekünk nem szokott sikerülni, és nem is valószínű a schedule erősségét tekintve)

Vagy jön egy hullámvölgy, amiből újra fel kell állni, és onnan felépíteni a csapatot és a hajrát januárig, Januárnak pedig ugyanúgy kellene kinéznie, mint az első esetben.

A végcél vonatkozásában irreleváns, hogy hanyadik seed-ről indulunk, be kell jutni és ott mindenkit megverni. SB bond keretünk van? Kontenderek vagyunk? Érdekel? 2005-ben azok voltunk? 2008-ban? Az utóbbi 3 évben sztem inkább. Sokat értünk vele.

Most jöhet, amiben Tomlin jó/rossz: unorthodox módon egy lendületben megyünk a PO-ba vagy elengedünk nyerhető meccseket DEN, JAX, OAK és kapaszkodunk a végéig. Vannak veteránjaink, talán lábra tudunk állni újra az utóbbiból. Vannak veteránjaink, talán nem fogy el a lendület a PO-ban előbbi esetben. Tomlin eddig azt bizonyította, hogy az utóbbi az ő útja.

Én is az utóbbit látom a mi utunknak -immáron hagyományosan- talán nem is baj, mert mi nem a NE vagyunk, szeretünk megszenvedni azért amit elérünk, nem verünk bucira fél ligákat. Esünk kelünk, botladozunk.

Véget ér ma a Bell saga. Jó, mert tiszta lesz a kép, a játékosoknak nem kell nyilatkozgatni a hülye csapattársukról.
Elveszik viszont a közös "ellenség" (szándékosan írtam idézőjelesen, mielőtt elindul a flame) ami motiválhatta eddig az Off-t, a bizonyítási vágy.

Viszont az OL telejsítménye adott, Conner Bizonyított, Randy Istencsászár a RZ-ban első szezonjában, reméljük jövőre is így marad, erős a beharangozott TE játékunk, fejlődik a WR corps kihasználtsága. Az OL, Conner, Juju, Vance, Nix hozzák a fizikalitást, amit mi szeretünk, Ben pedig hozzáteszi, amit kell.

A D-ben szezon közepére szoktunk összeállni, ez idén is végbement, pofásabb a Sec, összeszokottabb az ILB szekció, működik a rotáció, Fort kellemes meglepetés.
Davis otthonosabb, újra van Morgan-ünk, a DL meg hozza magát. Az OLB-k pofásabbak, Edmuncc fejlődik, egyedül a CB2 a kérdés, de amíg fegyelmezetten tudunk játszani és jól szerelünk, a YAC-ból élő playmakereket vissza tudjuk fogni kellőképpen, ráadásul még van potenciál ebben az egységben.

Amíg a mi gameplan-ünk érvényesül, és nem ássuk magunkat gödörbe a meccs elején, -nincs szükség heroikus küzdelemre- akkor általában valamelyik vagy mindkét egység heroikusat küzd. Ha váltanunk kell, kizökkenünk, nem úgy alakul a meccs, ahogy terveztük, akkor vagyunk bajban, főleg Def oldalon. A vagy agyonverünk valakit, vagy agyonveretjük magunkat nem működik hosszútávon. Kellene pár kemény ki-ki meccs, Boz GW FG-al a végén, hogy igazán hitet (hitet, nem önbizalmat) adjon a csapatnak. Ezek önbizalom növelő eeredmények eddig, de nekünk nem arcra van szükségünk, hanem csapatépítésre, ahhoz meg közös csaták kellenek.

Erős a sorsolásunk, a lehetőség adott. És egy jó Boz mindehhez, szükségünk lesz rá.


Bocs, megszaladt.
10 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Ráktúlélők

 scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42044744_2055107147875249_1978072653033897984_n.jpg?_nc_cat=1&oh=b63a7d82d56842a34a8ef0a97a351c1b&oe=5C20EDD6

Conner & Berry

Szerkesztette: Spy
több mint 1 éve
Spy Pittsburgh Steelers 986
 pbs.twimg.com/media/DcMjlKxW4AULTmj.jpg:large
Klaci79
Steelers converted $8.26M of LB Ryan Shazier’s $8.718M base salary for 2018 into a signing bonus, meaning he will receive the money immediately, per @FieldYates. Nice gesture for a beloved player.
Adam Schefter

Meg is kapta a garantált pénzét egyben aláírási bónuszként
4 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 986
Ezalatt Kaliforniában...


Ford: Kevés emberért ugrok a golyó útjába, ő egyike ezeknek. Imádni fogom az embert, míg 6 láb mélyen nem fexem.,

Szerkesztette: Spy