Spy

Pittsburgh Steelers

Spy
Lakhely
Nagykanizsa
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
925


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 órája
Spy Pittsburgh Steelers 925
Es nem, pont hogy ilyeneket nem kellene csinalnia, mert az egyik oldalrol oke, hogy mar-mar ki akarja magat utaltatni es ezaltal inkabb benyelnek tutira 20 milliot erte, de a masik oldalrol viszont odaig fog jutni, mint Dez Bryant, akitol konkretan odzkodtak a csapatok, mert be nem allt a pofaja, mert primadonna, mert fesztivalozik, labdat akar, beszol az edzoknek, fikazza a taktikat, etc.Stez
Dez Bryant-től nem azért ódzkodtak, mert primadonna, hanem azért, mert visszaesett a teljesítménye. (Nem egy évre, hanem 3 egymásutáni évben ragadt be a 600-800 yardos, 3-6 TD-s szintre). Brown egészen más kategória, a gyengébb évében is 1300 yard 15 TD-jével.

Én nem hiszem, hogy most már szét lehetne szálazni, hogy ki miért felelős. Ez a sztori félrement, és most már mindenki fut a pénze után, próbál a lehető legjobban kijönni a dologból. Az FO is, Brown is. Az, hogy kinek a szemében ki a "bűnös" sokkal inkább azon múlik, hogy kivel szimpatizál, mint azon, hogy ténylegesen ki mit csinál.

Nincs könnyű dolga egyik félnek sem. Egy 31 éves elit játékosról van szó, aki jól meg van fizetve, a contractja szinte a csapathoz betonozza. De közben elit szinten is játszik, azaz a szerződése és a teljesítménye fedik egymást, nem lenne oka egyik félnek sem elégedetlenkedni. Elvileg tökéletes lenne a helyzet ahhoz, hogy maradjon, kitöltse az idejét. Éppen ezért marha nehéz (szvsz nem is lehet) tökéletesen kibogozni ezt az ügyet, ha az nem a maradás. Ha a maradás nem lehetséges, akkor minden más csak veszteség-minimalizálás lesz. Mindkét fél részéről.
peterk2005
Csak az a kurva szerződés ne lenne, amit pár éve a fejéhez tartott pisztoly hatására írt alá. Ez a hülye szerződés is csak addig volt jó, amíg ontotta a lét, aztán amikor a kötelezettség részhez értünk, megállt a tudomány.
Szokol
Nekem mondjuk eleg nagy es mutatos „tudomanynak” tunik az uj szerzodes alairasa ota elkapott 200 passz, 2800 yard es 14 touchdown. Ket ideny alatt. Szoval ha valaki megdolgozott azert a penzert, akkor az Brown.
Stez
Már lejárt a szerződése? Mert ha nem, akkor ez csak részteljesítés, nem? Faszért nem írt alá az idei évig?
Szokol
Azert, mert van szerzodese, o meg nem rabszolga, hogy ugy futtyentsen, ahogy a csapat akarja. Big Bennek sincs benne a szerzodeseben, hogy o a kiskiraly es baszogathat nyugodtan mindenkit, megis csinalja.

Volt szerzodese a Steelersszel, megis arrol szolt a tavalyi nyar, hogy na, akkor o lehet, hogy visszavonul, aztan megsem, aztan lehet, aztan mar nem. Favre is ezzel szorakozott, aztan elerte, hogy inkabb kirakjak a fenebe.

Mindenki AB-ra huzza a vizes lepedot, de Big Ben ugyanugy saros.
Stez
AB visszaütött, ezt látta mindenki. Mint a pályán...a bírók is mindig a válaszra dobnak zászlót Legalábbis ezt tanítják. Sose üss vissza fordulatból, mert mindig a második ütésre repül a zászló. Lehet az első pofon is ugyanolyan gennyes volt -és sokáig is tartott-, mint amit AB adott végül, de utóbbi volt a látványosabb.
6 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Rohadtul nem értem, hogy Conner miként került a pro bowlra, ha a futójáték döglődik nálunk....persze van benne "sztori" is, de könyörgöm Connert és úgy összességében az RB játékot csakis Bellhez hasonlítva lehet fikázni, de egyébként nem gondolnám. A futójáték miatt Én nem aggódom és bár kétségtelen, hogy vesztünk a playmaker képességből, de a Conner által vezetett RB sor a falunkkal együtt nekem összességében rendben lesz.

Brown kiesését semelyik csapat nem bírja el. Az AB-JuJu dual threatből tavaly JuJu profitált nagyobbat, viszont AB kiesésével ez a teljesítmény nem klónozható. Itt mindenképp jelentős visszaesés lesz, de igazából sokkal inkább potenciálban és nem feltétlenül teljesítményben. Azt ugyanis, ami ebben az O-ban volt igazán soha nem láttuk a pályán, legalábbis tartósan, konzisztensen nem.

Óriási hibát követnénk el egy O heavy, vagy akár egy kiegyenlített drafttal viszont. Nekünk továbbra is a D-t kell specifikálni, a víz ott dől be. Sok múlik Ben formáján is. Ha a tavalyit hozza, akkor semmi értelme nem is lenne O-t fejleszteni, legalábbis rá biztosan nem.
Klemó
Egyetértek. Kell az erőforrás a D-be. Jön a forulópont és az időszak, amikor új QB-val triplet nélkül játsz majd az Off. Akkor kell egy Def, ami képes meccsben tartani minket.

Off-ba csak Fal a pipeline-ba 3. napról, meg 2 v/és. 3. sz. TE. + egy DT-szerű FA WR. Jöhetnek a 2-3 TE-s RB-s keverések. Fichtner úgyis imádja toszogatni körbe a TE-ket.
És azért reméljük találunk egy gyémánt WR-t a drafton is a jövőnek.
6 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Namost nyílván brown az brown, de ha juju továbbra is így fejlődik mint tette eddig, kb egy demaryus thomas szerződtetésre vagytok attól, hogy a távozása a pályán ne fájjon annyira. Ár-érték arányban sztem még reális is.
peach
ÍGy nézve, én nem is JuJu miatt aggódom ,simán No1 kaliber lehet. Kérdés az, hogy ha nincs a prémium elkapó, akkor JuJu mennyire tud majd érvényesülni, ha a futójáték is döglődik pl.
kishaszi
Meg az, hogy ő mikor kattan meg.
Valami van mostanában az acélvárosi levegőben.
Sobri Jóska
Tomlin standard-je. És a kis öreg (DMR) távozása.
6 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Namost nyílván brown az brown, de ha juju továbbra is így fejlődik mint tette eddig, kb egy demaryus thomas szerződtetésre vagytok attól, hogy a távozása a pályán ne fájjon annyira. Ár-érték arányban sztem még reális is.
peach
ezen gondolkodtam én is mit érhet/kérhet
22 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Igen ez az előtt vagy után mondta, hogy a csapat megtagadta tőle, hogy trade után nézzen?!
Razi
Nem tagadta meg tőle a csapat, legalábbis én nem láttam ilyesmit. Egyelőre nem kapta meg erre az engedélyt. Eddig csak annyi szivárgott ki, hogy kommunikált a csapat és az ügynök. A tartalomról én nem láttam semmit.
22 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Amani Oruwariye Penn State CB egy játékos, akivel igazoltan találkoztunk a Senior Bowlon
Spy
Még kettő:

Isiah Buggs DT/NT Alabama
A furcsamód DT, aki pasrush-ban szinte jobb, mint futás ellen Walton ódnak megteheti, bár lehet, csak csitcsettelt vele Dunbar az ismeretségre tekintettel.

 thedraftnetwork.com/2018/11/17/2019-nfl-draft-player-profile-isaiah-buggs/

John Cominsky DE Charleston
Érdekes small-school projekt amolyan Chick-féle TFL gyár. Volt már akasztott ember is talán. 4-3 DE, félúton a 3-4 OLB és DE között 6-5 285lbs-el.

 thedraftnetwork.com/2019/01/19/john-cominsky-was-built-for-this/

Oruwariye meg 2nd tier CB-ként van nyilvántartva egyelőre, jó press-man és Zone CB, jó méretekkel, némi labdaérzékkel, fizikális, technikás DB, viszont pocsék szerelő

 thedraftnetwork.com/2018/11/16/2019-nfl-draft-player-profile-amani-oruwariye/

Őket a Shrine Game-en figyeltük:
Joe Dineen Jr., ILB, Kansas (EW)
Justin Hollins, OLB, Oregon (EW)
Olisaemeka Udoh, G, Elon (EW)
23 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Amani Oruwariye Penn State CB egy játékos, akivel igazoltan találkoztunk a Senior Bowlon
24 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Franchise QB mögött nincs különösebb tehetséggondozás. Broncosnál se érdekelt senkit, hogy a padmelegítőt hogy hívják, amíg Manning volt.

Rudoph annak szólt, hogy Ben komolyan hezitált a retire-n. Bradynek is szólt a Gerappa draft. Most nem hezitál, átérezte, hogy - bármi áron de - megy az 5k yard, nincs értelme folyamat építgetni a backupot, mert lehet, hogy a fr QB-val a stáb is megy majd nyugdíjba. Ha a kezdő lerohad, mint Éliás Manning, akkor meg úgyis megy a szezon a lecsóba.

Ettől még lehet jobb backup a Más, mint a Dobok.
Fast Willie
Azért egy QBkócs nem ártana
25 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Nos, most, hogy már mindenki kifejtette a véleményét a másik véleménykinyilvánításáról, illetve annak jogosságáról vagy jogszerűtlenségéről beszélhetünk, a ...

például arról, hogy megkezdődtek a tárgyalások a csapat és Ben között az új szerződéséréről.
Gergőke
Nagyon másképp látjuk BB következő éveit Art II.-vel, mondjuk nem is kérdezett meg az ügyben...

(De akceptálom...najó hadjjuk)
Spy
Elolvasva ezt bennem is vet fel kérdéseket nem egyet..... hosszú idő után azt kell mondjam, hogy Art nem reálisan gondolkodik.

Ha Ben kapcsán abból indulunk ki, hogy prime közelében van, akkor nagyon rossz az út....
Klemó
Tökös tulajdonosnak kell lenni, hogy a frencsi qb-det leírd.
kittli
Le szoktunk számolni a legendáinkkal szemrebbenés nélkül.
Spy
Le.
De Pola már nem volt az igazi, ahogy JH se.
BB kapcsán viszont még kapaszkodhat az 5000 y-ba.
Ráadásul ő A (nagybetűvel) QB.
kittli
Ha vezeti ligát passattemptekben, úgy könnyű. A pontossága azonban átlagos max. A nagy ismétlésszám szép total számokat eredményez, nem firtatom. Ehhez pedig edzői kontribúció kell. És hogy a futásért felelős szekció félrenézzen kicsit, amikor kell. Oh wait...ők már nincsenek a csapatnál. Problem solved.

más
Rooney: No One Position We Absolutely Need To Come Away With In Draft
Ez érdekes okfejtés. És érthető is, ha elfogadjuk, hogy az ablak bezárult. (sztem nyitva sem volt igazán, mert az Offense 11játékosa csak a puzzle egyik része és még csak nem is a fele)

Ha azonban a cél SB minden évben, ahogy hajtogatják, akkor ez a mondat nehezen értelmezhető. Egy középszerű, regularban pozitív mérlegeket hozó csapatnak valóban nincsen ordas nagy need-je idén. Személy szerint aggódok picit, nehogy a Steelers Way után a Standard is the standard klisé is megbukjon.

PS:
Egyébként én egy QB edzőt is hiányolok. Van 2 kezdő QB-nk és nincs edzőjük. (tudom, hoztunk college-ból egy segédedzőt) szegény Dobbs, neki Tennessee-ben sem volt. Most meg idejön és itt se van.

tagolódtam ügyesen
25 napja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Nos, most, hogy már mindenki kifejtette a véleményét a másik véleménykinyilvánításáról, illetve annak jogosságáról vagy jogszerűtlenségéről beszélhetünk, a ...

például arról, hogy megkezdődtek a tárgyalások a csapat és Ben között az új szerződéséréről.
Gergőke
Nagyon másképp látjuk BB következő éveit Art II.-vel, mondjuk nem is kérdezett meg az ügyben...

(De akceptálom...najó hadjjuk)
Spy
Elolvasva ezt bennem is vet fel kérdéseket nem egyet..... hosszú idő után azt kell mondjam, hogy Art nem reálisan gondolkodik.

Ha Ben kapcsán abból indulunk ki, hogy prime közelében van, akkor nagyon rossz az út....
Klemó
Tökös tulajdonosnak kell lenni, hogy a frencsi qb-det leírd.
kittli
Oké, de akkor miért húztuk Rudolphot? (Igaz, Ben már akkor megmondta, hogy nem jó pick. 😊)

Ezzel csak az a gondom, hogy Ben még elkaristol ezzel a teljesítményével addig, míg lejár Rudi szerződése. És akkor el kell döntenünk, hogy mit csináljunk Rudival, akit addig valszeg nem fogunk élesben pályán látni.
Jan
Azokat a sportolókat, akik tudják mikor kell abbahagyni, mikor vannak már inkább a csapat kárára nagyon tisztelem.
Nagyon remélem, hogy BB-ből nem az úristen, mi lesz velem ha befejezem című pánikolós eposz miatti görcsös ragaszkodás jön most elő.
És nem az, hogy alávágjon az utódként emlegett fiatalembernek.
zidane99
Utóbbit már megtette verbálisan a draft másnapján. Gyakorlatban meg most teszi meg ezzel a hosszabbítással. Najó, nem ö, Rooney.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

6 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
LATROBE, Pa. -- The Steelers have sent All-Pro wide receiver Antonio Brown to Pittsburgh for injury evaluation.

Coach Mike Tomlin did not specify the body part that was injured but classified the ailment as "just a day-to-day, minor injury. Nothing to speak of."

Brown was expected "to be fine in a few days," a source told ESPN's Adam Schefter.


Steelers receiver Antonio Brown has recorded an NFL-record five consecutive 100-catch seasons. Gregory Shamus/Getty Images
Brown was not at Thursday's training camp practice at Saint Vincent College. He did attend Wednesday's session, watching from the sidelines and signing autographs afterward.

Brown has recorded an NFL-record five consecutive 100-catch seasons and is entering the second year of a contract that pays him around $17 million per season.

Other Steelers injuries include left tackle Alejandro Villanueva (arm/shoulder), linebacker T.J. Watt (hamstring), safety Sean Davis (groin) and safety Morgan Burnett (hamstring). Tomlin said he considered these issues minor.
gabistar
Röviden magyarul?
steelwolf
AB-nak nincs komoly baja. Pár nap pihi. Az is le vsn írva hogy rekord 5 év egymás után 100+ elkapassal, 17 Milla a fizu idén etc.
A többi serules sem olyan súlyos, hogy sokat ki kell hagyni miatta, bár gondolom a combhajlito pl nem szokott hamar rendbe jonni, tehát az első hét elvileg senki részéről nincs veszélyben, csak Foster eddig
Klaci79
Köszi!
Esetleg van valakinél jelentős fejlődés tavalyhoz képest, tudom csak 1 hete ,megy a TC!
Itt pedig Sutton a ,labdazsonglőr'!
 www.facebook.com/steelers/videos/10156816774529905/
steelwolf
TC-ben még mindenki világbajnok esélyes, de sokakat dícsérnek, régieket és újakat egyaránt.

Többek között pont Suttont is, aki mindemellett a posztján is jeleskedik, dícsérik az IQ-ját, a mozgását, fineszes CB-t játszik, ráadásul szinte minden poszton bevethető, és próbálgatják is, ami szintén azt jelzi, hogy okos játékos.
CB-ben Coty jeleskedik nagyon, meglepően jól teljesít TC-ban eddig, nehezíti az új DB edző dolgát aug. végére. Edmuncc-t természetesen magasztalják, de illik is, nagy WTF volt a drafton. (vocal leader,atléta, labdaérzék stb) sok lehetőséget kap holnap, mert Davis és Burnett sem szerepel. A dolog vesztese Marcus Allen, ő egyelőre a számok vesztese, neki kevés jut, csendes is a TC-je eddig. De ismerve a mentalitását nincs kizárva, hogy erősen zár. A többiek fogadkoznak Burns, Davis, Haden az Haden, Deshaun Phillips-et láttam még dícsérni és meglepő módon Malik Golden neve is sokat szerepelt a beszámolókban, jó PS kandidátnak tűnik-hacsak nem tartunk 5S-t rosteren ST miatt.

Ha már Coty-ról volt szó, WR párja szintén remekel, a poszt egyetlen megmaradt tornya, Justin Hunter ismét TC bajnok eddig, RZ target álmokat dédelget, tavaly is így volt, szerzonra elfogyott-idén meglátjuk -Bryant nincs előtte annyi szent, Ő inkább a TE poszttal van versenyben. Washington eddig hozza az elvárásokat, nagy rádiusz, jól mozog, jó a mentalitása-izgul. Meglepő név, Damoun Patterson, sok jó dologgal kapcs. lehet olvasni a nevét. Henderson 1sz. KR-PR lesz a meccsen, egyelőre elkapásban nem próbálgatják túlzottan, sokan is vannak előtte slot-ban, az az érzésem, komolyan gondolják a KR/PR posztot neki, ha abban beválik, kiszoríthat egy jobb elkapót. DHB még mindig gyors, a kezei még mindig rosszak, neki a DB-k a versenytársai ST-ben, Juju, az Juju, AB az AB. Rodgers egyelőre csak néző. Justin Thomas van még versenyben a KR/PR-ért, némi Sutton-nal fűszerezve.

QB-k jól teljesítenek, hisz érinthetetlenek nyilván nyomás nincs rajtuk, de amit kell, jól viszik. Huddle-command, handoff, ball-exchange, Rudolph nem rontott Center alól, vannak homályai, és szép passzai, de jól kommandírozza az Off-t, a 2minute drill-ben magabiztosan vezetett, TD-t értek el. Dobbs is jó ezekben, ő néha azért szeret meglódulni a labdával, amikor nem lehet, fejben ő is rendben van, és fejlődik. A két veterán pedig ugye elvárt szinten teljesít. A QB harcot ugye meccseken látjuk majd igazán, ahol lesz rajtuk drukk és nyomás is szellemi és fizikai értelemben.

TE-k közül Jessie a kimelhető, jól néz ki, és ami a legfontosabb, elérhető. Grimble továbbra is egy nagyranőtt WR, Hodges szintén, Rugby játékosunknak vannak gondjai az alapokkal, nem kell aggódni miatta, hogy nem aktiválható. Vance meg maródi szokás szerint.

DL-ről sokat nem lehet írni, relative csendes TC-jük van, ami jó, mert tudjuk róluk, hogy jók alapból. Fogadkoznak nagyon a Rush D miatt és Tuitt ugye lelkes az egészséges szezon reményében, rá szükség is lesz, mert az OLB-k cseréjével eltolódik a passrush ereje Heyward-Dupree oldalára, nyilván ez jelenthet némi előnyt a Tuitt-Watt párosnak. De nem lesz ez fekete-fehér, én azt várom, hogy fog játszani mindenki mindenhonnan, főleg ha javul a kommunikáció, amit már most sokan észrevesznek pre- és poszt-snap a védelmen. JWooble jó lesz, ha mindenki egészséges lesz körülötte és az ILB sor összeáll mögötte, igazából Walton és Alualu megbízható 3posztos rotációk. Csere NT poszton van verseny ugye, Cula úgy tűnik többet teljesít eddig, lehet neki jót tett a DL edzői stílusváltás, kevesebbet pityereg, többet tol. Frazier-ről is az jön le, hogy gyors, erős...a meccseken kiderül. Tömegben mindkettő jobban áll, mint Hargraves, jól jönne rövid ill. goalline szituációkban némi tömeg középről a center-qb-ra. Ez sztem az egyik legjobb csata lesz, kíváncsi vagyok a meccsekre.

ILB-ről sokat nem lehet mondani, Bostic, Matek, Bince nyomják Fort-al és Thomas-al kiegészítve. Megmondhatatlan mit gondolnak az edzők, de sejthető, hogy Bostic-é a poszt, ha megoldja.(aka Fiala-Farrior anno) Az UDFA egyelőre jól, gyorsan mozog, belőle még bármi lehet, de sokat hibázik. Ha kinövi, még versenyben lehet csere posztért, ő Fort-ra veszélyes, ha ST-ben is jól használja az adottságait.

OLB-ben ugye flip volt, ahogy a DL-nél már szó volt róla, az egyéni képességeket tekintve jobban fekszik mindenkinek, a fallal együtt majd meglátjuk, lehet könnyebb az Off-nek ez a párosítás, de sztem sok lesz a maszkolás. Bud-nak fekszik, ha indulhat QB-ra, nem kell coverbe visszalépnie, meg futás ellen készülnie annyit, cserébe jobban kijön Watt all around képessége, aki mellesleg több személyiséget akar belevinni a játékába iden. Egy sötét ló, nekem személyes kedvencem a TC-ben, Ola Adeniyi. Kb. Harrison típus, jó a mentalitása, gyilkos az első lépése, jól használja nem ideális adottságait, gyors, erős, jó futás ellen, jók a passrush mozdulatai. Gyengéi a kézhasználat, és a cover, de ahogy mondták róla "has a nose for the fotball" érdemes rá figyelni, sötét ló. Very Steelers-like player. Kár hogy nincs már Deebo, tőle sokat tudott volna tanulni a power to speed technikáról, a bend-je (talajjal bezárt szög OT kerülése közben) hasonlóan jó. De dícsérik sokat Chick-et is, és a tavalyinál jobb TC-je van a Bud klón Huguennin-nek is. Jah és Bud Concussion protocol-ban van. Watt hammy.


OL-ről max összeállításokat lehet írni, hisz nem tud full menni a passrush. Őket látni kell. Foster helyén ugye Finney megállja a helyét, Feiler RG-t játszik DD helyén, Chuks-t nagyon dícséri BigAl, nagyon jól szedi fel a dolgokat és jól mozog a méreteihez képest, Rogers van sokat RT-ben 2OL-ben, cserecentert keresünk ugye, hisz Finney idén C/G csree, lehet jövőre kezd LG poszton, oda kell egy csere OC, hacsak Feiler be nem előzi, aki szintén transzformálta kicsit a testjét és LT és LG kivételével szinte mindnehol edz (igen 3sz. OC is. Schleuger Morris vannak villanásaik, de sztem idénre megleszünk a kezdők mögött Feiler, Chucks, Finney hármassal. Szóval érdekes lesz, ki mehet belső OL-ként PS-be, OT ként talán Rogers.


Conner kb. 10fontot fogyott, jól kap el, nagyon szépen mozog, látszik rajta a fejlődés, jobban passzblokkol, mindenki boldog. Samuels szenvedett első héten a passzblokkban hisz ő mindig elkapta a lasztit, de a második héten már mindenki látta rajta a fejlődést, úgy tűnik, fejben összerakta, a beast-mode-ot hozzá kell raknia, azt még várják a beáratnál. Tüsziről kevés jön, Ridley kap snap-eket, de nem sokat írnak róla, ők nyilván megbízható veteránok, bár Ridley első TC-je velünk. Jarvion Franklin olyan mifajta nagy back, ő is jó lehet PS-re, lehet látjuk pár rövidjardnál a preseason-ban. Summers egyelőre el van temetve, de lehet, csak a végére gyűjti az erőt, amikor a többiek már dögledeznek. Azért nem kell elfeledni, őket sem ütötték igazán még meg. Bell meg stripbárban erősíti a kezét.

Amúgymeg mindneki kicsit elszántabb, szebb, erősebb, mint eddig valaha életében és szebben énekelnek mint tavaly.

Még egy Defense-ben a 2-2-7 nyilván a hirtelen mély DB posztot próbáljuk tolni, hogy a legjobb 11 játszhasson. Nyilvánvaló passzjátéknál alkalmazható, előfeltétele, hogy előtte 1-2down-on le kell rombolni a futójátékot és a rövidpasszokat. Meglátjuk, de nyilvánvaló a törekvés a 4emberes passrush-ra továbbra is ill. hogy futójátékra tudjuk kényszeríteni az ellent nyilvánvaló passzt igénylő helyzetekben. Vissza tud nyalni a fagyi, kivitelezés kérdése.

És a végére az ász: Mike Hilton szinte mindenhol játszott, és mindnehol jól.


Ha valaki követi a TC-t, akkor pls. ignore

Szerk: Mai cikk az említett 2-2-7-ről a steelersdepot-n:

 www.steelersdepot.com/2018/08/i-need-a-dollar-defense-dollar-is-what-i-need/

A neve Dollar, két ILB helyét veszi át DB pl. Burnett és Edmunds ill alkatánál fogva Allen is képes lehet rá, érdemes figyelni. Jól szerelő DB-k és jó kommunikáció kell hozzá. Minden ami tavaly hiányzott. Merész.

Szerkesztette: Spy
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
A kirúgott HC közül egyik se DC koponya?
steelwolf
Todd Bowles, Vance Joseph, Marvin Lewis, Steve Wilks.
Lewis sztem már ink FO-ban fog munkát vállalni, nem DC-ként.
Bowles rendszere feküdne a keretnek, Josephé és Wilksé nem annyira, előbbi ráadásul nem kizárt h Bengals HC lesz.
empty taxi
Nem értem, mi a bajotok Butlerrel. Megoldotta a feladatát. Eifert gyakorlatilag 0 stattal zárta a mérkőzést, nem jegyzett sikeres elkapást és blokkolásban sem volt csapata erőssége a meccsen.
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
BB és AB Szenvedélyes házastársi kapcsolatban éltek. AB besokallt, felrobbant, elköltözött. Most várjuk, lesz-e válás. Ami rosszabb, hogy úton kifelé még összeveszett a falu plébánosával, azóta a pápa is hiába hívogatja.
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Watt megy a ProBowl-ra Jadeveon Clowney helyett.
3 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Igazatok van, rosszul fogalmaztam. A keretünk volt contender, nem a csapatunk. Az edzői kar is a csapat része és ők nem voltak azok. Viszont ha így nézzük, most sem vagyunk azok. A PO-ban mi is kevesek vagyunk sorra.
3 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
A szezon neheze jön. Elindultunk, a csoportban megvan a fél hajóhossz előny, megvan az utazó sebesség, lendületben vagyunk. Edzői szempontból ez a kritikus rész, mert:

Vagy fenntartod a tempót és próbálod tartani Decemberig, majd fokozni Dec végére, hogy megindíthasd a hajrát lendületből januárra.(Ez nekünk nem szokott sikerülni, és nem is valószínű a schedule erősségét tekintve)

Vagy jön egy hullámvölgy, amiből újra fel kell állni, és onnan felépíteni a csapatot és a hajrát januárig, Januárnak pedig ugyanúgy kellene kinéznie, mint az első esetben.

A végcél vonatkozásában irreleváns, hogy hanyadik seed-ről indulunk, be kell jutni és ott mindenkit megverni. SB bond keretünk van? Kontenderek vagyunk? Érdekel? 2005-ben azok voltunk? 2008-ban? Az utóbbi 3 évben sztem inkább. Sokat értünk vele.

Most jöhet, amiben Tomlin jó/rossz: unorthodox módon egy lendületben megyünk a PO-ba vagy elengedünk nyerhető meccseket DEN, JAX, OAK és kapaszkodunk a végéig. Vannak veteránjaink, talán lábra tudunk állni újra az utóbbiból. Vannak veteránjaink, talán nem fogy el a lendület a PO-ban előbbi esetben. Tomlin eddig azt bizonyította, hogy az utóbbi az ő útja.

Én is az utóbbit látom a mi utunknak -immáron hagyományosan- talán nem is baj, mert mi nem a NE vagyunk, szeretünk megszenvedni azért amit elérünk, nem verünk bucira fél ligákat. Esünk kelünk, botladozunk.

Véget ér ma a Bell saga. Jó, mert tiszta lesz a kép, a játékosoknak nem kell nyilatkozgatni a hülye csapattársukról.
Elveszik viszont a közös "ellenség" (szándékosan írtam idézőjelesen, mielőtt elindul a flame) ami motiválhatta eddig az Off-t, a bizonyítási vágy.

Viszont az OL telejsítménye adott, Conner Bizonyított, Randy Istencsászár a RZ-ban első szezonjában, reméljük jövőre is így marad, erős a beharangozott TE játékunk, fejlődik a WR corps kihasználtsága. Az OL, Conner, Juju, Vance, Nix hozzák a fizikalitást, amit mi szeretünk, Ben pedig hozzáteszi, amit kell.

A D-ben szezon közepére szoktunk összeállni, ez idén is végbement, pofásabb a Sec, összeszokottabb az ILB szekció, működik a rotáció, Fort kellemes meglepetés.
Davis otthonosabb, újra van Morgan-ünk, a DL meg hozza magát. Az OLB-k pofásabbak, Edmuncc fejlődik, egyedül a CB2 a kérdés, de amíg fegyelmezetten tudunk játszani és jól szerelünk, a YAC-ból élő playmakereket vissza tudjuk fogni kellőképpen, ráadásul még van potenciál ebben az egységben.

Amíg a mi gameplan-ünk érvényesül, és nem ássuk magunkat gödörbe a meccs elején, -nincs szükség heroikus küzdelemre- akkor általában valamelyik vagy mindkét egység heroikusat küzd. Ha váltanunk kell, kizökkenünk, nem úgy alakul a meccs, ahogy terveztük, akkor vagyunk bajban, főleg Def oldalon. A vagy agyonverünk valakit, vagy agyonveretjük magunkat nem működik hosszútávon. Kellene pár kemény ki-ki meccs, Boz GW FG-al a végén, hogy igazán hitet (hitet, nem önbizalmat) adjon a csapatnak. Ezek önbizalom növelő eeredmények eddig, de nekünk nem arcra van szükségünk, hanem csapatépítésre, ahhoz meg közös csaták kellenek.

Erős a sorsolásunk, a lehetőség adott. És egy jó Boz mindehhez, szükségünk lesz rá.


Bocs, megszaladt.
5 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Ráktúlélők

 scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42044744_2055107147875249_1978072653033897984_n.jpg?_nc_cat=1&oh=b63a7d82d56842a34a8ef0a97a351c1b&oe=5C20EDD6

Conner & Berry

Szerkesztette: Spy
9 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
 pbs.twimg.com/media/DcMjlKxW4AULTmj.jpg:large
Klaci79
Steelers converted $8.26M of LB Ryan Shazier’s $8.718M base salary for 2018 into a signing bonus, meaning he will receive the money immediately, per @FieldYates. Nice gesture for a beloved player.
Adam Schefter

Meg is kapta a garantált pénzét egyben aláírási bónuszként
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Nfl Network is lehozta. Stays with team. Az első jó igazolásunk idén. Továbbá Gregg Williams nincs a staff-al CLE-ben. Valószínűleg out.
Spy
Csak nehogy Steelers DC legyen...
KeyG
Én nagyon adnám 👌🏻
Dodó
Én is adnám, csak 4-3 specialista az ember, tehát szóba sem jöhet.
Jan
...és miért nem lehetne átállni?
steelwolf
Mert eléggé más emberanyag kell a front 7-be. Heyward és Tuitt tipikus 3-4 DE-k, nekik egy 4-3 falban nemigen lenne meg a helyük szerintem. MLB posztra sem látom hogy kit tudnánk betenni, az pedig 4-3-ban nagyon fontos.
Jan
Jatek kedveert a meglevo jatekosokbol csinalnal egy 4-3 as posztonkenti nevenkenti felallast.

Es ugyanezt egy hibrid base 4-3 felallast?

Heyward-Hargave-mchegy-tuitt

Watt-Fort-Dupree

Haden-Hilton

Pola-Ed Reed. Na Jo. Davis es Burnett.
gabistar
Sztem a klasszikus 4-3, 3-4 felállások ma már felejtősek a hibrid és sub package érában.

A falunk nem lenne ideális helyzetben, mert a 3-4 DE -ket college ből kb. DT-ként draftolják, viszont 1-3tech-hez túl magasak, az IOL-k könnyen ledolgozzák őket, elveszne a leverage-ük(magasságkülönbség), nehezebb dolguk lenne, mint az OT-kkal szemben. De így is soxor kerülnek szembe IOL-al, szóval képesek lennének, Heyward, Tuitt mindenképp,
A sírásóról meg tujuk, hogy a fara/combja Nose, de mobilitása, alkata inkább 4-3 DT, ő bárhol tud játszani a falban -szokott is- nyilván, neki a hosszúkezű OT-k a rosszabb match.
Szóval a falunk tudna játszani, de alkatilag nem ideálisak hozzá.

A LB sorunk nem alkalmas rá inkább. Bud és talán még Watt is elveszne térben. Nem elég mobilisak hozzá, nem elég jó az irányváltási képességük, ők nem a tyúklépésekhez vannak szokva, nem arra alkalmasak, hanem a first step+meghúzni. Passrusherek, nem off the line LB-k, Bud biztosan. ILB-ben nagyobb terület kell hozzá, de Fort talán még képes is lehetne rá egy szinten.

A jelenlegivel inkább a Heyward-Grave-Tuitt-Dupree DL négyes lenne a valószínű. Watt nem tudom, mennyire veszne el a szélen, de Sam-et talán tudna játszani, TE-kel, RB wheel route-okkal, toss/pitch-ekkel talán elbírna.

Az ellenoldali LB-re viszont nincs emberünk.

De minden évben elmondatik, hogy annyit játszunk subpackage-ben, hogy a 34-43 felállásoknak nincs jelentősége 1-10-nél, goalline-nál most is használjuk, ha vmelyik DE nem siettet, nem lép vissza, az gyakorlatilag már 4-3. Goalline-nél +1 DL a package és a két OLB is inkább contain-t játszik, az kb. 6-2, főleg jó futás+mobilis qb ellen.

De az edzőnek az a felelőssége, hogy a legjobb helyzetbe hozza a játékosait personnel+helyezkedéssel+felelősségekkel ahhoz, hogy a leghatékonyabbak lehessenek egyénileg és csapatban.

Aki ezzel a kerettel tartósan 4-3-at akarna játszatni, az nem végezné jól a dolgát.
Képesek rá-főleg a fal- de nem ideális. WILL-re ráadásul egyik LB-nk sem alkalmas, nem tudnak akkora teret bejátszani.
3 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 925
Conner azért ilyen jó, mert a legjobbtól tanult!
steelwolf
Igen. Elfeledett ember ugyan Saxon, de Peterson után Bellből és lehet Connerből is klasszist csinál. Munchak mögött nálam ott van a második helyen.