Spy

Pittsburgh Steelers

Spy
Lakhely
Nagykanizsa
Utoljára láttuk
28 perce
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
2 245


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
A mindig jól értesült Rapoport:
Per
@rapsheet
Steelers are not eyeing Russell Wilson or Aaron Rodgers. They would rather keep the high picks and pick a young QB in the draft high up. #Steelers #NFL
Klaci79
Anyone szüpríz
1 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Nézzük a jó oldalát, ami változott a 16. hét óta. ÚJ centerünk lesz, Pat játszik, Bush is -ez lehet nem pozitív- és TJ sem egy tackle-t fog jegyezni csupán, és nem csak a snap-ek 55٪- át lesz fent a pályán. Valamint nincs vesztenivalónk. Ha van nyuszi a kalapban, azt most kell előhúzni. A legmagasabb irodaházba is a portás a bejutás kulcsa. Itt most a KC a portás.

Jó kis dagonyát, verekedést, káoszt, szenvedést kérek, ebben vagyunk rutinosak.
4 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Steelers’ WR JuJu Smith-Schuster returned to practice today after being placed on the Reserve/Injured List on Oct. 16 with a shoulder injury. Steelers have a 21-day window to activate him to the 53-man roster, or he remains on the Reserve/Injured List.

Lehet mégse volt meg az utolsó Big Ben passz JuJu felé?
tenorx
És Washington is aktiválva

Szerkesztette: Spy
4 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Az megvan, hogy TJ-nek mindössze 9 sackre van szüksége, hogy Ő legyen a Steelers történetében a sack rekorder? JH jelenleg még az első 81- zsákkal. TJ-nek most 72 van, ha minden marad.
polamalu
Én 1 hete néztem. "Kicsi" Watt kW lett. 😛
kishaszi
És Colbert is megkapta a reflektrorfényt újra, hogy ez előtt az év előtt adott neki szerződést, nem utána.
5 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.
polamalu
Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
Pozitívabban. 😉
KeyG
A fumble recoveryből még nem lesz automatikus touchdown vagy field goal ☹
JoeyPorter
"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.
polamalu
Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
Pozitívabban. 😉
KeyG
A fumble recoveryből még nem lesz automatikus touchdown vagy field goal ☹
JoeyPorter
De ha az ellenfél 20 yardosán szerzed meg? Akkor mivel First down úgysem lesz Bos bevágja 😀
polamalu
Nem kell mindenbe belekötni, csak bízni kell a Wattenseben. 😃
KeyG
Az offenz kimenőn van a héten. Csak Boz és a Def edz. Fake puntokkal és fake FG-kal fogunk haladni. Meg offside+ térgyelés. De azok mennek edzés nélkül.
6 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Pont, hogy nem beszéltek meg semmit, de ha megbeszéltek volna is, a pálya szélén, egyik sem bízott a másikban, csak magában. Teljesen jogosan. Az a biztos, ami az én fejemben van (néha az sem)
Melyik Steelers edző bízna ilyen esetben pl. egy John Harbaugh-ban? Mindegyik megpróbálja saját maga eldönteni a másik nélkül, ha lehetősége van rá, és ha az esélylatolgatása azt támasztja alá (vagy az analitika).
Igen, az időkérést pedig igen, lehetett úgy érteni adott pillanatban pár másodperc alatt, hogy a másik belepislogott a staring contest-be. Ti napokkal később vitatkoztok rajta, ott erre pár mp volt. Benne van. Bent is lett.
9 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Haden és Kendrick Green lejött Covid listáról, játszhatnak. James Washington felmászott rá, ő nem. Buggs-t kitettük.
9 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Huntley ellen kell megcsinálni a sack rekordot!
steelwolf
talán könnyebb.
polamalu
Huntley gyorsabban szabadul a labdától, de simán meglehet, mert kórházcsapat vagyunk.
Szurkolok Wattnak, hogy rekorder legyen.
KeyG
Nehezebb lesz, mert Lamarr-t alapból ütközte mindkét OLB, hogy zsebben tartsák, jobban féltek a futásaitól, mint a passzaitól, függetlenül a handoff eredményétől. Persze lehet Huntley is kiérdemelte már ezt. Reméljük, nem hátrányból játszunk majd.
10 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Gondolom, vasárnapig meg kell tanulni és felmondani a pub-ban?
11 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245


Suggs fogja hype-olni a tömeget a Ravens meccsen. Egy utolsó ölelés Ben-nek, ezúttal barátságosabb hangnemben, pályán kívül.

Egyébként tervezzük vajon megnyerni a meccset, vagy végeztünk idénre?
Kicsit ebbe a Farewell-be belealvós érzésem kezd lenni.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

23 napja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Pressley Harvin a harmadiknak nehéz meccse volt minden szempontból. Nem puntolt jól és -bizonyára némi összefüggésben ezzel- a pályán kívül is nehéz időket él meg. Édesapja haldoklott, és a Steelers gondoskodott róla, hogy egy utolsó meccsen fiát láthassa játszani, repülőt, hotelt foglaltak neki és párjának ill. kísérőiknek, hogy megnézhessék a TEN elleni meccset.
Hogy ezzel segítettek-e szegényen, nem tudom, de ez lett az utolsó meccs valóban, sőt az utolsó találkozó is, Harvin édesapja ma reggel elhunyt. Most sem lesz könnyebb meccse.több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
LATROBE, Pa. -- The Steelers have sent All-Pro wide receiver Antonio Brown to Pittsburgh for injury evaluation.

Coach Mike Tomlin did not specify the body part that was injured but classified the ailment as "just a day-to-day, minor injury. Nothing to speak of."

Brown was expected "to be fine in a few days," a source told ESPN's Adam Schefter.


Steelers receiver Antonio Brown has recorded an NFL-record five consecutive 100-catch seasons. Gregory Shamus/Getty Images
Brown was not at Thursday's training camp practice at Saint Vincent College. He did attend Wednesday's session, watching from the sidelines and signing autographs afterward.

Brown has recorded an NFL-record five consecutive 100-catch seasons and is entering the second year of a contract that pays him around $17 million per season.

Other Steelers injuries include left tackle Alejandro Villanueva (arm/shoulder), linebacker T.J. Watt (hamstring), safety Sean Davis (groin) and safety Morgan Burnett (hamstring). Tomlin said he considered these issues minor.
gabistar
Röviden magyarul?
steelwolf
AB-nak nincs komoly baja. Pár nap pihi. Az is le vsn írva hogy rekord 5 év egymás után 100+ elkapassal, 17 Milla a fizu idén etc.
A többi serules sem olyan súlyos, hogy sokat ki kell hagyni miatta, bár gondolom a combhajlito pl nem szokott hamar rendbe jonni, tehát az első hét elvileg senki részéről nincs veszélyben, csak Foster eddig
Klaci79
Köszi!
Esetleg van valakinél jelentős fejlődés tavalyhoz képest, tudom csak 1 hete ,megy a TC!
Itt pedig Sutton a ,labdazsonglőr'!
 www.facebook.com/steelers/videos/10156816774529905/
steelwolf
TC-ben még mindenki világbajnok esélyes, de sokakat dícsérnek, régieket és újakat egyaránt.

Többek között pont Suttont is, aki mindemellett a posztján is jeleskedik, dícsérik az IQ-ját, a mozgását, fineszes CB-t játszik, ráadásul szinte minden poszton bevethető, és próbálgatják is, ami szintén azt jelzi, hogy okos játékos.
CB-ben Coty jeleskedik nagyon, meglepően jól teljesít TC-ban eddig, nehezíti az új DB edző dolgát aug. végére. Edmuncc-t természetesen magasztalják, de illik is, nagy WTF volt a drafton. (vocal leader,atléta, labdaérzék stb) sok lehetőséget kap holnap, mert Davis és Burnett sem szerepel. A dolog vesztese Marcus Allen, ő egyelőre a számok vesztese, neki kevés jut, csendes is a TC-je eddig. De ismerve a mentalitását nincs kizárva, hogy erősen zár. A többiek fogadkoznak Burns, Davis, Haden az Haden, Deshaun Phillips-et láttam még dícsérni és meglepő módon Malik Golden neve is sokat szerepelt a beszámolókban, jó PS kandidátnak tűnik-hacsak nem tartunk 5S-t rosteren ST miatt.

Ha már Coty-ról volt szó, WR párja szintén remekel, a poszt egyetlen megmaradt tornya, Justin Hunter ismét TC bajnok eddig, RZ target álmokat dédelget, tavaly is így volt, szerzonra elfogyott-idén meglátjuk -Bryant nincs előtte annyi szent, Ő inkább a TE poszttal van versenyben. Washington eddig hozza az elvárásokat, nagy rádiusz, jól mozog, jó a mentalitása-izgul. Meglepő név, Damoun Patterson, sok jó dologgal kapcs. lehet olvasni a nevét. Henderson 1sz. KR-PR lesz a meccsen, egyelőre elkapásban nem próbálgatják túlzottan, sokan is vannak előtte slot-ban, az az érzésem, komolyan gondolják a KR/PR posztot neki, ha abban beválik, kiszoríthat egy jobb elkapót. DHB még mindig gyors, a kezei még mindig rosszak, neki a DB-k a versenytársai ST-ben, Juju, az Juju, AB az AB. Rodgers egyelőre csak néző. Justin Thomas van még versenyben a KR/PR-ért, némi Sutton-nal fűszerezve.

QB-k jól teljesítenek, hisz érinthetetlenek nyilván nyomás nincs rajtuk, de amit kell, jól viszik. Huddle-command, handoff, ball-exchange, Rudolph nem rontott Center alól, vannak homályai, és szép passzai, de jól kommandírozza az Off-t, a 2minute drill-ben magabiztosan vezetett, TD-t értek el. Dobbs is jó ezekben, ő néha azért szeret meglódulni a labdával, amikor nem lehet, fejben ő is rendben van, és fejlődik. A két veterán pedig ugye elvárt szinten teljesít. A QB harcot ugye meccseken látjuk majd igazán, ahol lesz rajtuk drukk és nyomás is szellemi és fizikai értelemben.

TE-k közül Jessie a kimelhető, jól néz ki, és ami a legfontosabb, elérhető. Grimble továbbra is egy nagyranőtt WR, Hodges szintén, Rugby játékosunknak vannak gondjai az alapokkal, nem kell aggódni miatta, hogy nem aktiválható. Vance meg maródi szokás szerint.

DL-ről sokat nem lehet írni, relative csendes TC-jük van, ami jó, mert tudjuk róluk, hogy jók alapból. Fogadkoznak nagyon a Rush D miatt és Tuitt ugye lelkes az egészséges szezon reményében, rá szükség is lesz, mert az OLB-k cseréjével eltolódik a passrush ereje Heyward-Dupree oldalára, nyilván ez jelenthet némi előnyt a Tuitt-Watt párosnak. De nem lesz ez fekete-fehér, én azt várom, hogy fog játszani mindenki mindenhonnan, főleg ha javul a kommunikáció, amit már most sokan észrevesznek pre- és poszt-snap a védelmen. JWooble jó lesz, ha mindenki egészséges lesz körülötte és az ILB sor összeáll mögötte, igazából Walton és Alualu megbízható 3posztos rotációk. Csere NT poszton van verseny ugye, Cula úgy tűnik többet teljesít eddig, lehet neki jót tett a DL edzői stílusváltás, kevesebbet pityereg, többet tol. Frazier-ről is az jön le, hogy gyors, erős...a meccseken kiderül. Tömegben mindkettő jobban áll, mint Hargraves, jól jönne rövid ill. goalline szituációkban némi tömeg középről a center-qb-ra. Ez sztem az egyik legjobb csata lesz, kíváncsi vagyok a meccsekre.

ILB-ről sokat nem lehet mondani, Bostic, Matek, Bince nyomják Fort-al és Thomas-al kiegészítve. Megmondhatatlan mit gondolnak az edzők, de sejthető, hogy Bostic-é a poszt, ha megoldja.(aka Fiala-Farrior anno) Az UDFA egyelőre jól, gyorsan mozog, belőle még bármi lehet, de sokat hibázik. Ha kinövi, még versenyben lehet csere posztért, ő Fort-ra veszélyes, ha ST-ben is jól használja az adottságait.

OLB-ben ugye flip volt, ahogy a DL-nél már szó volt róla, az egyéni képességeket tekintve jobban fekszik mindenkinek, a fallal együtt majd meglátjuk, lehet könnyebb az Off-nek ez a párosítás, de sztem sok lesz a maszkolás. Bud-nak fekszik, ha indulhat QB-ra, nem kell coverbe visszalépnie, meg futás ellen készülnie annyit, cserébe jobban kijön Watt all around képessége, aki mellesleg több személyiséget akar belevinni a játékába iden. Egy sötét ló, nekem személyes kedvencem a TC-ben, Ola Adeniyi. Kb. Harrison típus, jó a mentalitása, gyilkos az első lépése, jól használja nem ideális adottságait, gyors, erős, jó futás ellen, jók a passrush mozdulatai. Gyengéi a kézhasználat, és a cover, de ahogy mondták róla "has a nose for the fotball" érdemes rá figyelni, sötét ló. Very Steelers-like player. Kár hogy nincs már Deebo, tőle sokat tudott volna tanulni a power to speed technikáról, a bend-je (talajjal bezárt szög OT kerülése közben) hasonlóan jó. De dícsérik sokat Chick-et is, és a tavalyinál jobb TC-je van a Bud klón Huguennin-nek is. Jah és Bud Concussion protocol-ban van. Watt hammy.


OL-ről max összeállításokat lehet írni, hisz nem tud full menni a passrush. Őket látni kell. Foster helyén ugye Finney megállja a helyét, Feiler RG-t játszik DD helyén, Chuks-t nagyon dícséri BigAl, nagyon jól szedi fel a dolgokat és jól mozog a méreteihez képest, Rogers van sokat RT-ben 2OL-ben, cserecentert keresünk ugye, hisz Finney idén C/G csree, lehet jövőre kezd LG poszton, oda kell egy csere OC, hacsak Feiler be nem előzi, aki szintén transzformálta kicsit a testjét és LT és LG kivételével szinte mindnehol edz (igen 3sz. OC is. Schleuger Morris vannak villanásaik, de sztem idénre megleszünk a kezdők mögött Feiler, Chucks, Finney hármassal. Szóval érdekes lesz, ki mehet belső OL-ként PS-be, OT ként talán Rogers.


Conner kb. 10fontot fogyott, jól kap el, nagyon szépen mozog, látszik rajta a fejlődés, jobban passzblokkol, mindenki boldog. Samuels szenvedett első héten a passzblokkban hisz ő mindig elkapta a lasztit, de a második héten már mindenki látta rajta a fejlődést, úgy tűnik, fejben összerakta, a beast-mode-ot hozzá kell raknia, azt még várják a beáratnál. Tüsziről kevés jön, Ridley kap snap-eket, de nem sokat írnak róla, ők nyilván megbízható veteránok, bár Ridley első TC-je velünk. Jarvion Franklin olyan mifajta nagy back, ő is jó lehet PS-re, lehet látjuk pár rövidjardnál a preseason-ban. Summers egyelőre el van temetve, de lehet, csak a végére gyűjti az erőt, amikor a többiek már dögledeznek. Azért nem kell elfeledni, őket sem ütötték igazán még meg. Bell meg stripbárban erősíti a kezét.

Amúgymeg mindneki kicsit elszántabb, szebb, erősebb, mint eddig valaha életében és szebben énekelnek mint tavaly.

Még egy Defense-ben a 2-2-7 nyilván a hirtelen mély DB posztot próbáljuk tolni, hogy a legjobb 11 játszhasson. Nyilvánvaló passzjátéknál alkalmazható, előfeltétele, hogy előtte 1-2down-on le kell rombolni a futójátékot és a rövidpasszokat. Meglátjuk, de nyilvánvaló a törekvés a 4emberes passrush-ra továbbra is ill. hogy futójátékra tudjuk kényszeríteni az ellent nyilvánvaló passzt igénylő helyzetekben. Vissza tud nyalni a fagyi, kivitelezés kérdése.

És a végére az ász: Mike Hilton szinte mindenhol játszott, és mindnehol jól.


Ha valaki követi a TC-t, akkor pls. ignore

Szerk: Mai cikk az említett 2-2-7-ről a steelersdepot-n:

 www.steelersdepot.com/2018/08/i-need-a-dollar-defense-dollar-is-what-i-need/

A neve Dollar, két ILB helyét veszi át DB pl. Burnett és Edmunds ill alkatánál fogva Allen is képes lehet rá, érdemes figyelni. Jól szerelő DB-k és jó kommunikáció kell hozzá. Minden ami tavaly hiányzott. Merész.

Szerkesztette: Spy
9 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Verettem egy ilyet a PFN mock draft szimulátorán:

8. Penei Sewell
OT Oregon

TRADE 39 <-> 42; 116; NYG 2022/6
42. Wyatt Davis
OG Ohio State

73. Ben Cleveland
OG Georgia

TRADE 93 <-> 113; 151; NYG 2022/6
94. Dylan Moses
LB Alabama

116. Tommy Tremble
TE Notre Dame

193. Milton Williams
DT Louisiana Tech

222. Darren Hall
CB San Diego State

Le akartam cserélni 1/8-ról, de mivel Sewell nem ment ki, elvittem.
A Giants pár helyes ajánlatát elfogadtam, Davis benn maradt, kivttem.
Cleveland esetében nem zavart, hogy vittem korábban egy guardot, kell a talent a fal belsejébe. Mosesért felcseréltem, sztem ő nagyon fasza lenne Shaq mellé. Tremble érdemel még említést, hatalmas upgrade volna Manhertzhez képest sztem. A többiek beestek, hogy a védelem se szenvedjen hiányt, de a fő szempont a fal kipofozása volt, azt hiszem ennek eleget tettem.
gabokocka
Ha már úgyis követed a ND-ot is, Tremble-ről tudsz mondani valamit? Nem bánnám, ha áldoznánk rá egy cetlit, a LB mellett a TE poszt a leggyengébbünk... akár pm-ben is jöhet.
warr_b
Spy-t kérdezd a Steelers topikban, ő homerkedik Tremble-ért folyton😃
Willie Parker
Igen, ilyenkor már szinte minden poszton van egy kedvenc játékosom, akit aztán elvisz valamelyik csoportellenfél vagy AFC rivális 😊.

Nekem ő a kedvenc TE-em a drafton, de ez nem jelenti azt, hogy a legjobb lenne sőt. Nem TE1 matéria, nem is annyira a TE oldalról jön. Inkább amolyan HB, félig FB kategória. Nekem ez a mentalitás jön be, nem szeretem a nagyra nőtt elkapókat. Tommy mellé azonban valószínűleg kell egy klasszik TE aki jeleskedik inkább a TE útvonalakban, szeparációban stb.

Blokkol mint a gép, agresszív, nagyon jó futásblokkoló, jó mentalitású, szorgos játékos, tud FB-ben ill. in-line blokkolni, kint az oldalon is, screen-eknél, sőt cipelni is akár, pl. rövid yardokon, goal line shovel pass stb. Viszont a jó kezei miatt fejlődhet passzelkapásban, útvonalakban a pálya többi részén is.

Alulhasznált passzjátékban, jó zónák között, ill. ha QB-t kell kisegíteni, de Man ellen nem tud szeparálódni, és az útvonalai sem túl precízek. Egy motion-ből operáló (akár FB-ből, akár TE-ből) offense-ben tudják ezt korrigálni, így lendületből meg tudja verni a LOS-on vagy az útvpnal csúcsán az emberét. A kezei jók, az elkapása tiszta, de ND-n sem első számú elkapó TE-t játszott, oda jó, ahol tudják is használni.
Amolyan svájci bicska, TE2/HB/FB mint Ben Mason csak ő FB-felől jön a másik kettő poszthoz (ő is nagy kedvenc),

Ha TE1 a cél, akkor nyilván Pitts, Freiermuth, Brevin Jordan, Hunter Long, McKitty is előtte van. Egy elkapó TE mellé jó kiegészítő lehet. A futójátéknak komoly erősítés az biztos de a WR screen-eknél, szélső futásoknál is.
több mint 1 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 245


Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban... Emlékezzünk a szép dolgokra...😊
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 245


Ez nagyonnagy 😊 Szerintem mindent el is mond a felkészültségünkről Nem voltunk készek rá, hogy meccset játsszunk. Régen volt, hogy nem néztem végig egy meccset, de ezt itt már csak hallgattam. Sajnos ez benne van az egész szezonunkban is. Ligautolsók ellen is képesek vagyunk így felmenni. És lehet, szorosabb meccsen, de tőlük is kikapunk. Ez már feature Tomlin csapatánál. Kezdtünk így szezont csoportmeccsen is BAL ellen. Tavaly X a CLE ellen. Tudnak ezek a meccsek lenni a mérleg nyelve sajnos, láttuk ezt is tavaly. Nagyon lejjebb nem tudunk menni, szóval csak pozitívan. Valószínűleg a szezon közepén is bukó lett volna ez a meccs a rókalyukban, max. tisztességesebb játékkal.Tökéletes szezont már buktuk. A sérültekért meg görbüljenek az ujjak. Azért a védőket már sajnáltam a második félidőben.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
A kirúgott HC közül egyik se DC koponya?
steelwolf
Todd Bowles, Vance Joseph, Marvin Lewis, Steve Wilks.
Lewis sztem már ink FO-ban fog munkát vállalni, nem DC-ként.
Bowles rendszere feküdne a keretnek, Josephé és Wilksé nem annyira, előbbi ráadásul nem kizárt h Bengals HC lesz.
empty taxi
Nem értem, mi a bajotok Butlerrel. Megoldotta a feladatát. Eifert gyakorlatilag 0 stattal zárta a mérkőzést, nem jegyzett sikeres elkapást és blokkolásban sem volt csapata erőssége a meccsen.
5 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Faneca fan-ok tegnapról..

Micsoda hétvége volt ez...

6 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Hiányozni fog...
És igen, valószínűleg ez volt az utóbbi évek legjobb fala Pittsburgh-ben

több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Amit Mufasa az élet körforgásának hívna a gyorslábúaknál:

Santonio Holmes 1. kör 2006-os Draft elkapó/visszahordó

2010-ben eladjuk egy 5. körért off-field problémák miatt
Az érte kapott 5. körért visszahoztuk Bryant McFadden-t + egy 6. körös húzást.

Az így kapott 6. körös húzással kiválasztjuk Antonio Brown-t a 2010-es drafton elkapó/visszahordónak

2019-ben AB-t csúnya válás és pályán kívüli problémák miatt eladjuk egy 3. és egy 5. körös húzásért.

A 2019-es Drafton az érte kapott húzással kiválasztjuk Diontae Johnson elkapó/visszahordót.

Akkor most lehet reménykedni a körforgásban, vagy inkább ne? Én amondó vagyok, örülök, hogy megtörtént...várom a következő kört 😊


És lehet bízni az első körös trade up történetünkben is SB MVP, Troy után reméljük nem lőttünk mellé most sem.

Ha meg nem, legalább történt valami...

Szerkesztette: Spy
9 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 2 245
Szinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.
Nem mondom, hogy nem tudnék jobbat, de akkor így már mindenképp jön az első körös RB/OC és második körös OC/RB
Klaci79
Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Spy
center need, olyanunk nincs
xtaki
Túl nyilvánvaló, egyértelmű lenne. db-ra megvagyunk mindenhol, kivéve EDGE, CB. 2-3 évente van egy meh első körösünk. Az utolsó Edmucc volt 2018-ban.

Ha én húznék, akkor igen, Ha Klaci akkor igen, OC-OT-RB. De a Steelers FO sosem volt egyértelmű.

Nem hiszem, hogy annyival nagyobb need-nek látja a FO az OC posztot nálunk, mint amennyire szereti a BPA-t ha minden need vagy semmi nem az. Most mindenhova jöhet ember (DL, S talán nem) és ha Újfalusi is visszajönne akkor szinte mindenhol megelennénk (CB, EDGE talán nem).

Nálam OC-OT-O/ILB az első három kör, bármilyen sorrendben. Vagy Tommy T. De értem az Art2 narratívát kihallókban a RB in round 1 hívőket és nem is vitatkozok velük. De én eccerű lélek vagyok, nem mint a Steelers Staff.

Amikor utoljára egyetértettünk a FO-val, az 2012-ben volt, amikor a Draft közvetítés után reggel a Tapolca Reprodukiós Intézetig vigyorgtam a volánnál az asszonypajtással egy Decastro Pick után nulla alvással. (Már nem emlékszem a folyamat melyik fázisában voltunk épp aznap, de akkor fogantak az ikrek). Nagyon szeretem a Draftot azóta.