Spy

Pittsburgh Steelers

Spy
Lakhely
Nagykanizsa
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
974


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 napja
Spy Pittsburgh Steelers 974


És Deandre Baker is jön.
21 napja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Off:
Részlet egy Devin Bush interjúból:

JM: You have so many great teammates at Michigan, but if you could only bring one into battle with you, who would you bring and why?

DB: I’d have to go with Chase Winovich. I have to. Chase is a madman. He’s wild (laughs). He’s gonna attack you regardless of how big you are. He doesn’t care what anyone says about him. He’s gonna fight until the end.

ford:
Sok kiváló csapattársad közül ha egyet kellene választanod, ki lenne az? Kit vinnél magaddal a csatába?

Chase Winovich lenne az. Mindenképpen. Chase őrült, vad. Neked megy akármekkora vagy. Nem érdekli ki mit mond róla. Küzd a végsőkig.

Ez alapján szimpatikus arc ez a Chase, megérdemelte a vacsorát. Főleg, hogy Bush sem mimózalelkű.

ON
26 napja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.
De én a magam részéről nagyon örülnék inkább a Gardner-Johnson/Hooker/Layne/Love/Oruvariye/Ya-Sin hatos valamelyik tagjának a 2. körben és erre elég jó esély van...
Klaci79
A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
Spy
Jó, de túl nagy a pofája.
Klaci79
Mert egy ilyen is kell...😉
26 napja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.
De én a magam részéről nagyon örülnék inkább a Gardner-Johnson/Hooker/Layne/Love/Oruvariye/Ya-Sin hatos valamelyik tagjának a 2. körben és erre elég jó esély van...
Klaci79
A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
26 napja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...
Spy
Azért most nagy a különbség...kell lennie egy 2. kiszemeltünknek is 😊
Klaci79
Eddig is kellett volna, minden évben. Nagy fejvakarás lett belőle. De idén valóban több poszt játszik. Murphy egy állat, Bush is az lesz, cb,te, olb még maradhat bent. De a draftunk értékét a 2-3 kör szokta/fogja megadni.
26 napja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...
28 napja
Spy Pittsburgh Steelers 974
1db 1. körös + 1db 3. körös pickel meddig lehetne feltradelni?
steelwolf
Itt lehet matekolni tájékoztató jelleggel:

 walterfootball.com/draftchart.php
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Szerintem nagy részünk a Def miatt kedvelte meg a csapatot anno, aki később jött, ők lehet BB és a Killer Bs-hez vonzódtak, meg a high powered offense-hez.

Magam részéről mindig szeretem nézni a meccseket, ilyenkor sikerül visszanézni egy csomót. Tegnapelőtt pl. elvertük a későbbi bajnok NE-t a TV-mben. Minden meccsben lehet találni olyan megmozdulásokat, hívásokat, amiket korábban nem vesz észre az ember.

Én kifejezetten szeretem nézni a DL játékát. És újra eljön a kánaán, ha újra a csapat erőssége lesz a LB sor, ezáltal a front7. (Figyelmbe véve a sikereinket a DB-kkel, ez az egyetlen járható út 😊 ). Én is várom, mikor lesz újra csontzene minden meccsünk, de ez egyáltalán nem biztos, hogy még bekövetkezik a mai offense-eket és a szabályokat nézve. De egy-egy karakter simán jöhetne én LB-ből hiányolok nagyon egy igazi mean attitűdöt. Lehet Laby is erre utalt, csak más jött ki 😊.

Az Off-ban én mindig jómunkásember párti voltam. De annyira nem hoz lázba. Najó az OL és a FB munkája, talán a futójáték igen.

Én nézem most is a híreket, olvasom őket, és mindig van egy Redman award várományos kevdencem is, egy UDFA kedvencem, akinek szurkolok, és nyilván a fiataloknak is, hogy előre tudjanak lépni. Én eddig sem AB és LB miatt néztem a meccseinket, BB miatt főleg, de szurkolok az utódjaiknak nagyon, annál is inkább, mert emberileg közelebb állnak hozzám.

Lehet szürkülünk a nagy sztárok távoztával sokak szemében, de én egy dolgot hiányolok (amit a vezetőség is egyébként) az a Defensive splash playek. És talán keresi az identitását a Def, de remélem, meglesz.

És ahogy mondta egy okos ember: Mindenki a hegycsúcson akar élni, mert nem értik, hogy az élet az odavezető út. Élvezzük az utat.

Nekem a csapatépítés évről-évre ugyanolyan érdekes történet, mint maga a szezon.
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Hogy valami szívmelengető is jöjjön, Chickillo hasonló szerződést mondott vissza NE-nek, hogy itt maradjon.
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Egyelőre darabra megyünk. Baj akkor lesz, ha ez nyárig sem változik.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

8 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
LATROBE, Pa. -- The Steelers have sent All-Pro wide receiver Antonio Brown to Pittsburgh for injury evaluation.

Coach Mike Tomlin did not specify the body part that was injured but classified the ailment as "just a day-to-day, minor injury. Nothing to speak of."

Brown was expected "to be fine in a few days," a source told ESPN's Adam Schefter.


Steelers receiver Antonio Brown has recorded an NFL-record five consecutive 100-catch seasons. Gregory Shamus/Getty Images
Brown was not at Thursday's training camp practice at Saint Vincent College. He did attend Wednesday's session, watching from the sidelines and signing autographs afterward.

Brown has recorded an NFL-record five consecutive 100-catch seasons and is entering the second year of a contract that pays him around $17 million per season.

Other Steelers injuries include left tackle Alejandro Villanueva (arm/shoulder), linebacker T.J. Watt (hamstring), safety Sean Davis (groin) and safety Morgan Burnett (hamstring). Tomlin said he considered these issues minor.
gabistar
Röviden magyarul?
steelwolf
AB-nak nincs komoly baja. Pár nap pihi. Az is le vsn írva hogy rekord 5 év egymás után 100+ elkapassal, 17 Milla a fizu idén etc.
A többi serules sem olyan súlyos, hogy sokat ki kell hagyni miatta, bár gondolom a combhajlito pl nem szokott hamar rendbe jonni, tehát az első hét elvileg senki részéről nincs veszélyben, csak Foster eddig
Klaci79
Köszi!
Esetleg van valakinél jelentős fejlődés tavalyhoz képest, tudom csak 1 hete ,megy a TC!
Itt pedig Sutton a ,labdazsonglőr'!
 www.facebook.com/steelers/videos/10156816774529905/
steelwolf
TC-ben még mindenki világbajnok esélyes, de sokakat dícsérnek, régieket és újakat egyaránt.

Többek között pont Suttont is, aki mindemellett a posztján is jeleskedik, dícsérik az IQ-ját, a mozgását, fineszes CB-t játszik, ráadásul szinte minden poszton bevethető, és próbálgatják is, ami szintén azt jelzi, hogy okos játékos.
CB-ben Coty jeleskedik nagyon, meglepően jól teljesít TC-ban eddig, nehezíti az új DB edző dolgát aug. végére. Edmuncc-t természetesen magasztalják, de illik is, nagy WTF volt a drafton. (vocal leader,atléta, labdaérzék stb) sok lehetőséget kap holnap, mert Davis és Burnett sem szerepel. A dolog vesztese Marcus Allen, ő egyelőre a számok vesztese, neki kevés jut, csendes is a TC-je eddig. De ismerve a mentalitását nincs kizárva, hogy erősen zár. A többiek fogadkoznak Burns, Davis, Haden az Haden, Deshaun Phillips-et láttam még dícsérni és meglepő módon Malik Golden neve is sokat szerepelt a beszámolókban, jó PS kandidátnak tűnik-hacsak nem tartunk 5S-t rosteren ST miatt.

Ha már Coty-ról volt szó, WR párja szintén remekel, a poszt egyetlen megmaradt tornya, Justin Hunter ismét TC bajnok eddig, RZ target álmokat dédelget, tavaly is így volt, szerzonra elfogyott-idén meglátjuk -Bryant nincs előtte annyi szent, Ő inkább a TE poszttal van versenyben. Washington eddig hozza az elvárásokat, nagy rádiusz, jól mozog, jó a mentalitása-izgul. Meglepő név, Damoun Patterson, sok jó dologgal kapcs. lehet olvasni a nevét. Henderson 1sz. KR-PR lesz a meccsen, egyelőre elkapásban nem próbálgatják túlzottan, sokan is vannak előtte slot-ban, az az érzésem, komolyan gondolják a KR/PR posztot neki, ha abban beválik, kiszoríthat egy jobb elkapót. DHB még mindig gyors, a kezei még mindig rosszak, neki a DB-k a versenytársai ST-ben, Juju, az Juju, AB az AB. Rodgers egyelőre csak néző. Justin Thomas van még versenyben a KR/PR-ért, némi Sutton-nal fűszerezve.

QB-k jól teljesítenek, hisz érinthetetlenek nyilván nyomás nincs rajtuk, de amit kell, jól viszik. Huddle-command, handoff, ball-exchange, Rudolph nem rontott Center alól, vannak homályai, és szép passzai, de jól kommandírozza az Off-t, a 2minute drill-ben magabiztosan vezetett, TD-t értek el. Dobbs is jó ezekben, ő néha azért szeret meglódulni a labdával, amikor nem lehet, fejben ő is rendben van, és fejlődik. A két veterán pedig ugye elvárt szinten teljesít. A QB harcot ugye meccseken látjuk majd igazán, ahol lesz rajtuk drukk és nyomás is szellemi és fizikai értelemben.

TE-k közül Jessie a kimelhető, jól néz ki, és ami a legfontosabb, elérhető. Grimble továbbra is egy nagyranőtt WR, Hodges szintén, Rugby játékosunknak vannak gondjai az alapokkal, nem kell aggódni miatta, hogy nem aktiválható. Vance meg maródi szokás szerint.

DL-ről sokat nem lehet írni, relative csendes TC-jük van, ami jó, mert tudjuk róluk, hogy jók alapból. Fogadkoznak nagyon a Rush D miatt és Tuitt ugye lelkes az egészséges szezon reményében, rá szükség is lesz, mert az OLB-k cseréjével eltolódik a passrush ereje Heyward-Dupree oldalára, nyilván ez jelenthet némi előnyt a Tuitt-Watt párosnak. De nem lesz ez fekete-fehér, én azt várom, hogy fog játszani mindenki mindenhonnan, főleg ha javul a kommunikáció, amit már most sokan észrevesznek pre- és poszt-snap a védelmen. JWooble jó lesz, ha mindenki egészséges lesz körülötte és az ILB sor összeáll mögötte, igazából Walton és Alualu megbízható 3posztos rotációk. Csere NT poszton van verseny ugye, Cula úgy tűnik többet teljesít eddig, lehet neki jót tett a DL edzői stílusváltás, kevesebbet pityereg, többet tol. Frazier-ről is az jön le, hogy gyors, erős...a meccseken kiderül. Tömegben mindkettő jobban áll, mint Hargraves, jól jönne rövid ill. goalline szituációkban némi tömeg középről a center-qb-ra. Ez sztem az egyik legjobb csata lesz, kíváncsi vagyok a meccsekre.

ILB-ről sokat nem lehet mondani, Bostic, Matek, Bince nyomják Fort-al és Thomas-al kiegészítve. Megmondhatatlan mit gondolnak az edzők, de sejthető, hogy Bostic-é a poszt, ha megoldja.(aka Fiala-Farrior anno) Az UDFA egyelőre jól, gyorsan mozog, belőle még bármi lehet, de sokat hibázik. Ha kinövi, még versenyben lehet csere posztért, ő Fort-ra veszélyes, ha ST-ben is jól használja az adottságait.

OLB-ben ugye flip volt, ahogy a DL-nél már szó volt róla, az egyéni képességeket tekintve jobban fekszik mindenkinek, a fallal együtt majd meglátjuk, lehet könnyebb az Off-nek ez a párosítás, de sztem sok lesz a maszkolás. Bud-nak fekszik, ha indulhat QB-ra, nem kell coverbe visszalépnie, meg futás ellen készülnie annyit, cserébe jobban kijön Watt all around képessége, aki mellesleg több személyiséget akar belevinni a játékába iden. Egy sötét ló, nekem személyes kedvencem a TC-ben, Ola Adeniyi. Kb. Harrison típus, jó a mentalitása, gyilkos az első lépése, jól használja nem ideális adottságait, gyors, erős, jó futás ellen, jók a passrush mozdulatai. Gyengéi a kézhasználat, és a cover, de ahogy mondták róla "has a nose for the fotball" érdemes rá figyelni, sötét ló. Very Steelers-like player. Kár hogy nincs már Deebo, tőle sokat tudott volna tanulni a power to speed technikáról, a bend-je (talajjal bezárt szög OT kerülése közben) hasonlóan jó. De dícsérik sokat Chick-et is, és a tavalyinál jobb TC-je van a Bud klón Huguennin-nek is. Jah és Bud Concussion protocol-ban van. Watt hammy.


OL-ről max összeállításokat lehet írni, hisz nem tud full menni a passrush. Őket látni kell. Foster helyén ugye Finney megállja a helyét, Feiler RG-t játszik DD helyén, Chuks-t nagyon dícséri BigAl, nagyon jól szedi fel a dolgokat és jól mozog a méreteihez képest, Rogers van sokat RT-ben 2OL-ben, cserecentert keresünk ugye, hisz Finney idén C/G csree, lehet jövőre kezd LG poszton, oda kell egy csere OC, hacsak Feiler be nem előzi, aki szintén transzformálta kicsit a testjét és LT és LG kivételével szinte mindnehol edz (igen 3sz. OC is. Schleuger Morris vannak villanásaik, de sztem idénre megleszünk a kezdők mögött Feiler, Chucks, Finney hármassal. Szóval érdekes lesz, ki mehet belső OL-ként PS-be, OT ként talán Rogers.


Conner kb. 10fontot fogyott, jól kap el, nagyon szépen mozog, látszik rajta a fejlődés, jobban passzblokkol, mindenki boldog. Samuels szenvedett első héten a passzblokkban hisz ő mindig elkapta a lasztit, de a második héten már mindenki látta rajta a fejlődést, úgy tűnik, fejben összerakta, a beast-mode-ot hozzá kell raknia, azt még várják a beáratnál. Tüsziről kevés jön, Ridley kap snap-eket, de nem sokat írnak róla, ők nyilván megbízható veteránok, bár Ridley első TC-je velünk. Jarvion Franklin olyan mifajta nagy back, ő is jó lehet PS-re, lehet látjuk pár rövidjardnál a preseason-ban. Summers egyelőre el van temetve, de lehet, csak a végére gyűjti az erőt, amikor a többiek már dögledeznek. Azért nem kell elfeledni, őket sem ütötték igazán még meg. Bell meg stripbárban erősíti a kezét.

Amúgymeg mindneki kicsit elszántabb, szebb, erősebb, mint eddig valaha életében és szebben énekelnek mint tavaly.

Még egy Defense-ben a 2-2-7 nyilván a hirtelen mély DB posztot próbáljuk tolni, hogy a legjobb 11 játszhasson. Nyilvánvaló passzjátéknál alkalmazható, előfeltétele, hogy előtte 1-2down-on le kell rombolni a futójátékot és a rövidpasszokat. Meglátjuk, de nyilvánvaló a törekvés a 4emberes passrush-ra továbbra is ill. hogy futójátékra tudjuk kényszeríteni az ellent nyilvánvaló passzt igénylő helyzetekben. Vissza tud nyalni a fagyi, kivitelezés kérdése.

És a végére az ász: Mike Hilton szinte mindenhol játszott, és mindnehol jól.


Ha valaki követi a TC-t, akkor pls. ignore

Szerk: Mai cikk az említett 2-2-7-ről a steelersdepot-n:

 www.steelersdepot.com/2018/08/i-need-a-dollar-defense-dollar-is-what-i-need/

A neve Dollar, két ILB helyét veszi át DB pl. Burnett és Edmunds ill alkatánál fogva Allen is képes lehet rá, érdemes figyelni. Jól szerelő DB-k és jó kommunikáció kell hozzá. Minden ami tavaly hiányzott. Merész.

Szerkesztette: Spy
3 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
A kirúgott HC közül egyik se DC koponya?
steelwolf
Todd Bowles, Vance Joseph, Marvin Lewis, Steve Wilks.
Lewis sztem már ink FO-ban fog munkát vállalni, nem DC-ként.
Bowles rendszere feküdne a keretnek, Josephé és Wilksé nem annyira, előbbi ráadásul nem kizárt h Bengals HC lesz.
empty taxi
Nem értem, mi a bajotok Butlerrel. Megoldotta a feladatát. Eifert gyakorlatilag 0 stattal zárta a mérkőzést, nem jegyzett sikeres elkapást és blokkolásban sem volt csapata erőssége a meccsen.
3 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
BB és AB Szenvedélyes házastársi kapcsolatban éltek. AB besokallt, felrobbant, elköltözött. Most várjuk, lesz-e válás. Ami rosszabb, hogy úton kifelé még összeveszett a falu plébánosával, azóta a pápa is hiába hívogatja.
3 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Watt megy a ProBowl-ra Jadeveon Clowney helyett.
5 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Igazatok van, rosszul fogalmaztam. A keretünk volt contender, nem a csapatunk. Az edzői kar is a csapat része és ők nem voltak azok. Viszont ha így nézzük, most sem vagyunk azok. A PO-ban mi is kevesek vagyunk sorra.
5 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
A szezon neheze jön. Elindultunk, a csoportban megvan a fél hajóhossz előny, megvan az utazó sebesség, lendületben vagyunk. Edzői szempontból ez a kritikus rész, mert:

Vagy fenntartod a tempót és próbálod tartani Decemberig, majd fokozni Dec végére, hogy megindíthasd a hajrát lendületből januárra.(Ez nekünk nem szokott sikerülni, és nem is valószínű a schedule erősségét tekintve)

Vagy jön egy hullámvölgy, amiből újra fel kell állni, és onnan felépíteni a csapatot és a hajrát januárig, Januárnak pedig ugyanúgy kellene kinéznie, mint az első esetben.

A végcél vonatkozásában irreleváns, hogy hanyadik seed-ről indulunk, be kell jutni és ott mindenkit megverni. SB bond keretünk van? Kontenderek vagyunk? Érdekel? 2005-ben azok voltunk? 2008-ban? Az utóbbi 3 évben sztem inkább. Sokat értünk vele.

Most jöhet, amiben Tomlin jó/rossz: unorthodox módon egy lendületben megyünk a PO-ba vagy elengedünk nyerhető meccseket DEN, JAX, OAK és kapaszkodunk a végéig. Vannak veteránjaink, talán lábra tudunk állni újra az utóbbiból. Vannak veteránjaink, talán nem fogy el a lendület a PO-ban előbbi esetben. Tomlin eddig azt bizonyította, hogy az utóbbi az ő útja.

Én is az utóbbit látom a mi utunknak -immáron hagyományosan- talán nem is baj, mert mi nem a NE vagyunk, szeretünk megszenvedni azért amit elérünk, nem verünk bucira fél ligákat. Esünk kelünk, botladozunk.

Véget ér ma a Bell saga. Jó, mert tiszta lesz a kép, a játékosoknak nem kell nyilatkozgatni a hülye csapattársukról.
Elveszik viszont a közös "ellenség" (szándékosan írtam idézőjelesen, mielőtt elindul a flame) ami motiválhatta eddig az Off-t, a bizonyítási vágy.

Viszont az OL telejsítménye adott, Conner Bizonyított, Randy Istencsászár a RZ-ban első szezonjában, reméljük jövőre is így marad, erős a beharangozott TE játékunk, fejlődik a WR corps kihasználtsága. Az OL, Conner, Juju, Vance, Nix hozzák a fizikalitást, amit mi szeretünk, Ben pedig hozzáteszi, amit kell.

A D-ben szezon közepére szoktunk összeállni, ez idén is végbement, pofásabb a Sec, összeszokottabb az ILB szekció, működik a rotáció, Fort kellemes meglepetés.
Davis otthonosabb, újra van Morgan-ünk, a DL meg hozza magát. Az OLB-k pofásabbak, Edmuncc fejlődik, egyedül a CB2 a kérdés, de amíg fegyelmezetten tudunk játszani és jól szerelünk, a YAC-ból élő playmakereket vissza tudjuk fogni kellőképpen, ráadásul még van potenciál ebben az egységben.

Amíg a mi gameplan-ünk érvényesül, és nem ássuk magunkat gödörbe a meccs elején, -nincs szükség heroikus küzdelemre- akkor általában valamelyik vagy mindkét egység heroikusat küzd. Ha váltanunk kell, kizökkenünk, nem úgy alakul a meccs, ahogy terveztük, akkor vagyunk bajban, főleg Def oldalon. A vagy agyonverünk valakit, vagy agyonveretjük magunkat nem működik hosszútávon. Kellene pár kemény ki-ki meccs, Boz GW FG-al a végén, hogy igazán hitet (hitet, nem önbizalmat) adjon a csapatnak. Ezek önbizalom növelő eeredmények eddig, de nekünk nem arcra van szükségünk, hanem csapatépítésre, ahhoz meg közös csaták kellenek.

Erős a sorsolásunk, a lehetőség adott. És egy jó Boz mindehhez, szükségünk lesz rá.


Bocs, megszaladt.
7 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Ráktúlélők

 scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42044744_2055107147875249_1978072653033897984_n.jpg?_nc_cat=1&oh=b63a7d82d56842a34a8ef0a97a351c1b&oe=5C20EDD6

Conner & Berry

Szerkesztette: Spy
11 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
 pbs.twimg.com/media/DcMjlKxW4AULTmj.jpg:large
Klaci79
Steelers converted $8.26M of LB Ryan Shazier’s $8.718M base salary for 2018 into a signing bonus, meaning he will receive the money immediately, per @FieldYates. Nice gesture for a beloved player.
Adam Schefter

Meg is kapta a garantált pénzét egyben aláírási bónuszként
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
Ezalatt Kaliforniában...


Ford: Kevés emberért ugrok a golyó útjába, ő egyike ezeknek. Imádni fogom az embert, míg 6 láb mélyen nem fexem.,

Szerkesztette: Spy
1 hónapja
Spy Pittsburgh Steelers 974
A Kolbert nyilakozat után kicsit gusztustalanul ugyan de egyértemű a helyzet, az FO szerint a Steelers BigBen csapata. Az én Steelersemért Bell küzdött meg Brown, igen ez a helyzet egy ripidli ripacskezében van a gyeplő, és az is hogy ez kimondatott ABnek köszönhető. Ez akkora égés lesz, hogy ahhoz képest a reistagtűz szalonnasütögetés. Én itt elengedem a storyt amig a superqb el nem sunnyog balra, csak legyenek túlélők.....
sutianap
Szerintem mindhármat elengedhetnénk nyugodtan. Az egyik pízt akar, amit nekünk nem ér, a másikkal elszaladtak otthonról, a főkolomp meg legendáriumot építget, nem csapatot.

A rebuild gyúgyis szüxségxerű. Hogy aztán ez a Tombolával mennyen é, mer mégisazért a Rudolfot befogta, akkor trenírozza is, vagy valami másik ST kóccsal, az igazából ganzegál.

Személy szerint nekem most a DÌ futtatása izgibb, mint a mentalisták vergődése. Bár a Butterkeks lehet hogy langyi lesz ehhez, ollan pipogya alaknak tűnik élből nyálból.
Fast Willie
Igen, Tomlint ne hagyjuk ki az egyenletből. Ha igaz lenne még, amit Stez ír rólunk, akkor már ő sem lenne itt, mert mióta itt van, van itt überbronxibratyi, meg draftolunk überatletik szivacsokat, akik aztán belefosnak a ventilátorba, vagy közveszélyesnek minősítik őket az utcán. Meg testvéri egyenlőség. Coincidence?
Azóta van áttitűd, egó és dráma a csapatnál amit aztán ő kiemelkedően jól lemenedzsel. A blúkollár steelersből valami egészen cirkuszi lett.

A BB frencsájztól meg már Fichtner kinevezésekor tartottunk páran, Colbert kommentje után már ez csupán megerősítést nyert. Lehet Haley volt az ellenpólus, ezért kellett mennie. (#vigyazzmitkivansz) Csupán az a meglepő, hogy immáron ez az egész szervezetre igaz, nem csak a kócsra family környezetet felváltotta a player friendly, aminek ez a vége. Vállalati kultúránkká kezd válni a dráma. így hiába erőlködik a keret nagy része, hogy focizzon, széllel szemben pisálnak.

Addig míg ez tart, marad a 2008-s BAL PO meccs visszanézése még x-szer.