NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Norbi180

Baltimore Ravens

Norbi180
Lakhely
Florida
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
668


Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 napja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Hol a kurva anyátokba van a sárga zászló ,csaló gecik
29 napja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Várom jonh harboo felmondását. Ez egy vicc ,22 pontos elönyböl képesek vagyunk majdnem kikapni. Botrány . Ezt a néger cordinátort is ugy basznám ki mint macskát szarni.
1 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Nem lenne baj senkinek a fizetésével ha a draftcetlik olyan helyre mennének ahova kell és olyan emberek jönnének, akik fejlődést hoznak. Nálam a keretnek körforgásnak kellene lenni, mert idővel ha túl sok a sztár nem tudsz mindenkit megfizetni. Tehát ha van most egy RS JM és MH megfizetve, akkor ne CB legyen az első kör hanem OT vagy WR. És ha lenne most nekünk, egy Trent Williams vagy Brandon Aiyuk akkor ne egy WR-t hozzunk az első kör végén. Értem én a BPA dolgot, de az se mindig jön be, sőt Oweh Ojabo után biztos voltak jobb lehetőségek is, Ojabo Top 10-es tehetség volt mielőtt megsérült és EDC úgy gondolta, hogy jöjjön 2.-ban ez nálam hiba.
Stanleyt a sérülése után max adunk két évet neki, mert azelőtt Top 3 LT volt mielőtt megsérült de a 3. drafton pótolni kellett volna, már egy LT-vel, nem tettük meg, hanem a Steelersből is elzavart olcsó Villanueva a megoldás, pedig akkor még nem volt se JM se RS se LJ szerződése. Önmagába az nem baj, ha pl. az O fal olcsó, mert lehet draftról húzták fel 2 év alatt felső körös pickekkel, de itt mi egy Falevéllel aki RT-nek rossz volt próbálkozunk RG-be, Vorhees aki sérülése előtt jó volt és egy 7. kört megért, de nem vagy benne biztos mi lesz az öregségi nyugdíjas Stanley, a kiváló legjobb 6. ember Mekari illetve Linderbaum akikkel megyünk. A hibákkal nem volt foglalkozva ellenbe, megpróbálunk kurva olcsón kurva nagy eredményt elvárni egy red flaggel aki Stanley. TJ Watt óriási siker a Steelersnek, hogy olyan helyen megfogták és Top védőjátékusok lett 10-15 évre, de ritkán fogsz olyat olyan közepesen magasan. Parson 1/12, Garrett 1/1, Bosa 1/2, TJ Watt 1/30 volt. Innen mi sokszor nem is vagyunk a draftpozi közelébe se tehát az EDGE posztot trade keretében kellene/kellett volna megoldni és megfizetni pl. Haason Reddick.
Én elfogadom a véleményed, megpróbáltuk az EDGE posztot 1-2. körös pickekkel kezelni, de nem megy ez látszik a pénzükön is, mert ha jók lennének már meglennének fizetve akár az ILB kárára is.
KeyG
alapvetoen leirtad azt ami elmeletben jol mukodhetne es tegyuk hozza a jol draftolo csapatoknal ez igy ugy mukodik is. Ettol meg a nagyon jol mukodo csapatoknal sem tokeletes es bele kell nyulni. Nalunk is bele kell es a kerdes innnetol jon hogy mi a prioritas? EDC-ravensnel a D a prioritas. Van egy nem tokeletes de egy QB aki a hatara veszi a csapatot es ugy dontenek hogy megeri a 260m-t es a dontes a D.

A BPA meg egyszeruen felulirja a jo jatekos barhova a korforgas szerinti adott posztot. Es az oka is egyszeru, mert olyan szarul draftolnak hogy igy adnak sokkal nagyobb eselyt. De a kettot el lehet valasztani es mi minden szinten azaz tudatosan a D-t erositjuk meg akkor is ha az alommegoldas korforgasbol az O is kiveszi a reszet.

TJ Watt egy allat, de edge is volt elerheto es nem kell a poszton TJWattnak lenni hogy nagyobb impaktja legyen mint egy ILB-nbek aki akar a legjobb a posztjan. Amugy talaltunk mar mi is sokkal hatrabbrol is, de a lenyeg a megoldas amig nem lesz jo. De en nem akarom hogy felreertes legyen. Nem egyenekrol akarok beszelni. A masik a toke szot hasznalom a penz es a draftcetli erteket egyutt ami mar eleve osszefugg. Egy WR-Edge es OL jatekos az elsokorbol meg zerokilometeresen sem kell hogy leszakitsa az eget a minimum elereseert hogy legalabb ugy jatszon mint a hasonlo penzen vett veteran. Azaz ZF es Bate-nek a rookie penzen Agholor teljesitmenyet kellett hoznia. Persze tobbet var es remel az ember de a bukta is alacsonyan van. Egy ILB-nek nem sok tier-je van es PQ-nak azert a kanaperol berangatott Fort-B legyozese nem ment. Sot rosszabb volt. A legjobb teljesitmennyel is kb egy masodvonalas elkapo penzet hozta volna. Es itt van EDC munkaja akkor a korforgas es BPA es prioritas szentharomsagaban. Hozott o elkapotol edge-ig mindent az ertekes korokbol. De itt jon a ketto dolog. Nem jol draftol meg a BPA ellenere sem es amikor emiatt is bele kell nyulnia hogy kijavitsa a hibat akkor az egyertelmuen nincs korforgasban. Es PQ/ILB peldajan latni. Addig olte bele a toket/idot amig meg nem oldotta. A Sec detto. Az edge meg behuzta az olcso megoldast a draftrol de ha nem mukodik akkor nem mukodik es itt mar foltoz, az OL detto es a feladat a prioritas megoldva. A kerdes ki ert egyet hogy a Sec es az ILB fontosabb mint az Edge/OL. De szinte barhol belenyulsz az jon le hogy az O megkapja a huzasat de nem kell megoldani minden aron. A DL-ben es nem Marmaduketol sajnalom a penzt ( sot senkitol ) de megint egy sztar melle mar az aproert kellene kiegesziteni de BW a 2. legtobbet kapo OL jatekos penzen van es hanyadik BW a depthcharton?

Es en ezt sem bannam, legyen igy de 1. a ravens ne mondja hogy az OL prioritas. Nem az. 2. az LJ boszorkanyuldozest az osszes hibaja ellenere nem raktak kontextusba. O RB/nem eri meg a nagy penzt, nem nyer a PO-ban, sose lesz jo. Nem is kell neki. Az a D feladata, ja ahhoz kepest botranyos a D 6szor az elmult 7 evbol. Well done EDC, megmutattad. De most ott tartunk megint hogy elment GR mert nem futni akarunk es nem ert a passzhoz es idehozzuk a GURU-t aki osszeszarta magat a PO-ban de komolyan, ami ok elsore nem fontos ( csak kar hogy a felszopott D jo eve volt ), es most a passzguru meg GR-nal is kevesebb 5 elkapos route-al kuldte ki a sracokat a KC ellen a fal miatt.

En mar nem bannam ha LJ cseret kerne, visszahoznank Flaccot es boostolhatjuk a D-t. Megbasznank mindenkit, nem feltetlenul nyernenk de nem is szamitana. Kit erdekelne hogy Falallellal az RG, vagy Stanley itt kap megegyszer penzt
no
Én meg azt nem bánnám, hogy eltakarodj a büdös picsába, mert te kurvára nem vagy Ravens szurkolo.

Azt a rohadt életbe, kétszer nyertük meg a a konferenciát,legutóbb konf döntöt játszottunk, ami azt mutatja hogy remekül van öszerakva a csapat ami edc kitünö munkája.
1 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Bocsánat, de nem értem a negatívan hozzáállókat. Első fordulóban a KC ellen ez igen is rendben volt. 2 cm-en múlott, hogy ez egy pontos vereség vagy egy pontos győzelem (Haribó ugye mutatta, hogy kettesre mentek). Nem most kell hasítani, hanem majd januárban - szokták volt mondani tanultabb kollégák, addigra az OL is összeállhat. Jó meccs volt na.
Reggio1914
Ez egy tipikus az szamit ki nyer. Amikor en irtam a meccs kozben is bopven nyerhetett volna a csapat. Ha nyerunk sem valtozna a velemenyem. Ha igy nyerjuk meg a SB-t az az egyetlen eset hogy maknak hivnam de kussolnek egyebkent. Minden amit akartal latni, amit kellett volna latni az inkabb rossz volt mint sem. Taktikailag, felallasilag az O teljesen szar volt mindenestul ami tervezett volt.
no
Miért nem fogod meg magad és kotrodsz át másik csapatnak szurkolni te nyomorult ,,neked semmi nem jó, állandoan mindenki szar nálad hisztisebb kurvát még nem láttam, miközben indegenben a cimvédötöl kikaptunk 7 pontal ,

Össz yard 453yard, 267 yard pasz, 185 futott yard .ez a tejesitmény rendben volt.

Van még 31 csapat válaszd azt ahol jo a támadófal ugyis arra áll fell neked. Már a fasz kivan a folytonos picsogásodat olvasni,
5 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Rashad Bateman’s 2-yr extension amounts to a 3-yr, $15.25M deal ($12,871,897 in new money). The deal includes $4.5M in gtd money - a Signing Bonus of $3.445M & his 2024 base salary of $1.055M.

3-5-7 a leosztás a 3 évre.
KeyG
Hát enyiért ajándék, szép volt Costa.
5 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Rosengarten mindig RT volt és itt is az lesz.
A Washingtonból jön ami egy passz orientált O volt. Penix Odunze Polk és McMillan onnan lett draftolva.
1200 snapből nem engedett sacket ő egy RT.

Ami zavar, hogy 4 legjobb OG ből 4 kiment ráadásul Zinter Barna lett, ez kurvára fájni fog nekünk még. Beebe, Haynes és Zinter kiment Mahoganyt be kell gyűjteni.
KeyG
Kizárt hogy ö a profik között RT legyen, olyan rövidek a karjai hogy biztos hogy be fogják mozgatni gurdba, de ott meg nincs meg az ereje.
5 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Semmi bajom Costával, de ez az utobbi 5 év legroszabb draftja.
Wiggins egy kibaszott pálcikaember, egy erösebb elkapó elnyomja mint a szart.

Roger Rosengarten

Aztán hozunk egy tackle-t ,aki a rövid karjai miatt gurad lesz, ráadásul gyenge is mint a szar.

Szerkesztette: Norbi180
6 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Ingraven es Oestreicher is pedzegetik a videoikban a JK vissza a Ravensbe dolgot. Csak uborkaszezon tema lenne?
RedFive
Vetminert nekunk is jo, ha elfogadja hogy ki sem nyitja a szajat sem. Hogy neki miert jo es megy el egy csapathoz egy prove it evre ahol tobb labdat kaphat azt nem ertenem meg, de kb mara o egy gordon szintu hatha bejon semmibe nem kerulo toltelek, aki hatha felrobban es foleg a palyan tud maradni. Szamitani ra es ezt meg is fizetni oriasi hiba lenne. Henry ha nem serul meg sokkal jobb es nekunk ot kell kifacsarni.
no
Megint ez a barokkos tulzás hogy gordon szintü ,és hogy hátha bejön valahol. Amikor pályán volt böven volt hozzá adott értéke. 15 mecs 805 yard 6 -os átlag. Uttána 8 mecs 520 yard 5.7 -es átlag, egy baj van vele hogy sérülékeny ha azt valahogy legyüri akkor simán 1000 yard felet termelne.
7 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
EDC annyira faszán draftol, hogy a kulcsjátékosokat FA-ről kellett hozni🤦‍♂️

Oweh vs Clowney
Queen vs Roq Smith
Bateman/Duvernay vs Beckham/ Agholor
Projekt OL/Stanley vs Moses
JK Dobbins vs akárki

Egyedül Hamilton jött be neki, róla meg a Holdról is látszott, hogy fasza lesz.
Madubuike is bevált persze a sokadik évére (egy évre a séma miatt???)
Flowerst kihagytam, akkor kettő/3
Willie Parker
Na akkor, Stone 7 kör,Madubuike,Flowers,Hamilton,Linderbaum,Likley, és akkor még nem beszéltünk arról hogy idehozta Zeitler,Moses,Van Noy, Clowney,roq Smith. Jól draftól és még az Fa - piacról is minöségi embereket hozott,

Vannak hibái mint hogy nincs egy elsö számú wr , meg a támadófal olyan amilyen de simán top 5 Gm a ligában . Tavaly is szinte mindegyik huzása szuper volt mint a draftrol mint az fa piacrol.

Draft az egy lotto , lesz olyan év amikor 1 ember fog beválni és lesz olyan amikor 3 vagy 4 , tejesen lutri.
7 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
EDC annyira faszán draftol, hogy a kulcsjátékosokat FA-ről kellett hozni🤦‍♂️

Oweh vs Clowney
Queen vs Roq Smith
Bateman/Duvernay vs Beckham/ Agholor
Projekt OL/Stanley vs Moses
JK Dobbins vs akárki

Egyedül Hamilton jött be neki, róla meg a Holdról is látszott, hogy fasza lesz.
Madubuike is bevált persze a sokadik évére (egy évre a séma miatt???)
Flowerst kihagytam, akkor kettő/3
Willie Parker
Még mindig várom hogy melyik csapat az etalon? M

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Elnèzèst szeretnèk kèrni minden Bengals szurkolóktól, a nem sportszerű viselkedésem miatt, teljesen jogosan nyertetek,minden szinten jobbak voltatok.
több mint 2 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Hagyjuk már ezt a szarságot, ugy csináltok mintha embert ölt volna, ez egy pitiáner dolog ,kifizeti öket és kalap kabát vége lesz. Ott van Ray Lewis komolyabb dologgal vádolták meg mint Watson-t mégis szobra van ,itt is az lesz hogy játszik watson ,hozz egy komoly szezont, és hirtelen ö lesz a kedvenc.
Norbi180
Engem is valamiért jobban zavart a bizonyítottan kutyaölő Vick meg a gyerekbántalmazó Peterson, pláne, hogy még ünnepelték is őket a visszatérésük után, míg a ki tudja bűnös-e Watson a jelenlegi korszellemben szerintem már pária marad a visszavonulásáig, függetlenül attól, hogy miképpen fog lezárulni ez az egész.
Kampman
geci, csak szerintem gáz mások arcára élvezni úgy, hogy a "célpontok" ezt nem kérték?

Velem van a baj?
Amadeus
Gáz szerintem is,de szerinted , amig watsont maszirozták addig elökapta a pélot, gondolom nem 1 perc allatt élvezett el,miért nem szólt rá a csaj? Hogy hé haver rakd már el a pöcsödet vagy takarodjál innen a picsába. Kérdezem én miért nem másnap jelentették fel? Hirtelen most mindegyik aranyásó elöjön hátha tud egy nagyobb összeget szakítani, ez Amerika.
több mint 2 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Safety Marcus Williams is agreeing to terms with the Baltimore Ravens on a five-year deal worth $70 million
Beki
Jó játékos, de ennyi pénzt a falra ( mindkettőre ) kellett volna költeni, na mindegy…..
KeyG
Ennyiert a szabadon igazolhato felhozatalbol pazarlas lett volna. Ven csatamenekbol tokre elegem van. Volt (Van? Lesz?) egy Campbellunk, oszt jonapot. Ez a csavo 25 eves siman johetnek neki a legjobb evei. Deshon Elliott akkor nem lesz visszahozva. Draftrol se kell S. Pont egy ilyen posztrol remeltem jonni vkit. Nem a 18-28 millas posztok valamelyikerol. Az O# falat is erosithetjuk meg fele ennyiert, a D#-t is, es ott a draft. Penning az realis es tetszene is.
RedFive
Ez így igaz ,szereztünk egy fiatal, baszott jó saftey-t. Muszály megerősíteni a pasz védekezést, mert Burrow, Mahomes, Allen, Herbert fognak dobálni, azért a Humphrey, Peters ,Williams félelmetes egység lesz. Én nagyon örülök neki ,szereztünk egy elit védöt aki lehet hogy ö lesz az új Ed Reed.
Most már csak Tretter kell megszerezni .
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Ben Cleveland kivalasztasaert Haribo konyorgott EDC-nek, ugyhogy ez EDC szerint az o pikkje. Nekem bejon. A 4 bol 3 ment az O#-re dolog is. Hatha meg jonnek a veteranok is, eleg fajin draftot zarhatunk. Hatha meg Norbi is megbekel. 😉

Hori elemzeset hallgassatok meg a Ravens elso korrol. Mintha hajjal kenegetnenek kozben. 😄
RedFive
Ez a Ben Cleveland pick nagyon tetszik, pff szerint az elmúlt négy szezonjában 741 pass block snapen 3 QB hitet engedett összesen az nagyon komoly.
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Áldott, békés Karácsonyt kívánok minden Ravens szurkolónak !
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Szar a meccs. Valaki dobja fel az eredménykövetőt.
akdestroyer
Húzz a picsába egyböl jobb lesz.
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Nagyon jól játszott lemar, tudtam hogy ezzel fognak jönni hogy gyenge ez a Miami, de ezek a paszok hajszál pontosan voltak megdobva, rengeteget fejlödöt csak így tovább, károgoknak üzenem hogy bekaphatják. Srác bármit csinálhat, sok buzi soha nem fogja elismerni hogy megkorra tehetség, nagyon jól jártunk vele, tavaly is megmutata.
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Flacot azonnal kivágni jöhet a helyére lemar jackson. Ennek a csapat semmi keresnivalója a play off ban. Gyengék vagyunk mint a harmat, ez nagyon gáz mecs volt, viszlát po. Remélem az egész edzöi stáb repülni fog, magam se értem hogy tudok ennek a fos csapatnak 5 éve szurkolni, de ez már nem is fog változni.
8 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Garatulálok az egész vezetöségnek ,elengeték az utobbi 10 év legtehetségesebb edzöjét, és marad harbo aki 10 éve nem nyert semmit.
több mint 1 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 668
Itt a hivatalos NFL döntés némi magyarázattal:  www.nfl.com/news/week-17-buffalo-cincinnati-game-will-not-be-resumed-neutral-afc-championship-gam

Összességében kijelenthető, hogy a Bengalsé az erkölcsi győzelem, de egyébként mi szoptunk ezzel az üggyel a legnagyobbat.
munoz
Tényleg jól kibasztak veletek, megkaptátok a csoportot ajándékba,ráadásul 1 mecsel kevesebbet játszotok ez hol fair a többi play off csapatal szemben, akik 1 mecsel többet fognak játszani .