Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
14 órája
gyenge ez a DEF, még csak jól se kell játszania Rodgersnek...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 órája
Óvoda baszameg ilyen gagyi játékból td kapni vicc, ott rohadjon meg ez a vén geci hogy ilyenkor játszik jól, közben meg egy csövesbánat szar.A D engedi ezt ami nincs
Norbi180
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
14 órája
Óvoda baszameg ilyen gagyi játékból td kapni vicc, ott rohadjon meg ez a vén geci hogy ilyenkor játszik jól, közben meg egy csövesbánat szar.
14 órája
menjenek péknek
We are just the Ravens!
14 órája
Ma is írt már ide 😀Norbi nincs itt velünk? Kíváncsi vagyok a véleményére!ha kibírta ban nélkül, akkor nagyobb túlélő mint Bear Grylls
Szokol
eaglesmcnabb
We are just the Ravens!
14 órája
Norbi nincs itt velünk? Kíváncsi vagyok a véleményére!ha kibírta ban nélkül, akkor nagyobb túlélő mint Bear Grylls
Szokol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 órája
Norbi nincs itt velünk? Kíváncsi vagyok a véleményére!
14 órája
bár ott nézhetném és nem munkába 😀Az udvaron nézed? 😀még mindig befagy a lyukszim 😀Most már jobb? 😝Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
KeyG
bcsarli, Udvari Főkóstoló
We are just the Ravens!
14 órája
Az udvaron nézed? 😀még mindig befagy a lyukszim 😀Most már jobb? 😝Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
KeyG
14 órája
még mindig befagy a lyukszim 😀Most már jobb? 😝Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
14 órája
De miért nem mentek 2 pontosra?
14 órája
Most már jobb? 😝Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
KeyG
14 órája
De mondja már meg valaki, hogy Queen mi a faszt csinált......ha ő volt a spy, akkor miért mozgott ki szinte a playből? Döbbenet baszki...
14 órája
😀 Akkor kérem a jutalékomLehúztuk őket a sárba, ott meg a rutinunk hatalmas 😀Hm Kerek Isti olvassa az eredmenykovetot?😀
polamalu
JéBé
14 órája
Nem összeomlás, nem változtatunk. Pontosan tudják mit kell játszani
14 órája
Lehúztuk őket a sárba, ott meg a rutinunk hatalmas 😀Hm Kerek Isti olvassa az eredmenykovetot?😀
polamalu
14 órája
Ugye, hogy ugye, mondtam, nyugi tökön lőjük mi magunkatJön a D összeomlás, ahogy szokott a másodikban idén mindig.
polamalu
14 órája
Ugye, hogy ugye, mondtam, nyugi tökön lőjük mi magunkat
14 órája
Ott is?esetleges a játékunk, mint évek óta. csak eddig lamar improvizációval megoldotta. az az elem most nincs, egy döcögős szar maradt. az eltervezett játékok 10%-ban működnek kb.minden edzőnek azt kellene mondani hogy gúdbáj
gedam
KeyG
14 órája
Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
14 órája
JH hogy örül
We are just the Ravens!
15 órája
esetleges a játékunk, mint évek óta. csak eddig lamar improvizációval megoldotta. az az elem most nincs, egy döcögős szar maradt. az eltervezett játékok 10%-ban működnek kb.minden edzőnek azt kellene mondani hogy gúdbáj
gedam
We are just the Ravens!
15 órája
Igazán kihúzhattuk volna ezt a negyedet..