Petila

Los Angeles Chargers

Petila
Lakhely
Liverpool
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
646


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Chargers are trading WR Keenan Allen to the Bears for a fourth-round pick, as @JayGlazer reported.
KeyG
Ez most egy kicsit fáj
2 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646


Harbaugh-t bemutató press conf
2 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Swift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzá
Toto21
Kelce kapott annyi hitet karrierje során hogy Ő mindig beállva látja
2 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Kíváncsi vagyok a Cap Spacet hogyan oldják meg mert mínusz 44 millióba vannak, lesz-e nagy név kirugás vagy valami
FloresR
Két poszton is van 2 magas fizetesű játékos (WR, EDGE)
Ennek a 4 játékosnak 150 millió dolláros cap hitje van....Sztem 2 ebből el lesz küldve/cserélve és várható még átstruktúrálás is...
Nem néz ki annyira szörnyűnek a helyzet, mint amennyire elsőnek látszik
2 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Bár végig őt mondták, a legtöbb Chargers portál kb fixre vette már hetek óta, én azért úgy voltam vele, írjon alá majd akkor elhiszem. Semmi sem garancia a sikerre, de az ő neve hittel és reménykedéssel tölt el, még ha Vrabel volt nálam az első a kívánság listán.
Azért legyünk óvatosak az elvárásokkal, ne úgy álljunk hozzá, hogy első szezonban hibátlan bajnoki cím. Fontos, hogy adjuk meg neki az idő, 3 évnél korábban ne törjünk pálcát felette.
Sixo
Őszinte leszek ha valaki garancia lehet a Sikerre az pont Harbaugh...Ahova ment edzősködni ott sikereket ért el és sikeres kultúrát alakított ki. És talán soha nem volt ennyire jó QB a kezei alatt mint Herbert. Kell hozzá türelem , de én kb 20 éve várok egy ilyen kaliberű edzőre.

Le a kalappal a Spanos család előtt is hogy rácáfoltak a sok kétkedőre
| Velem az élen! | és bizonyítják bármire képesek hogy végre győztes csapatot és kultúrát alakítsanak ki LA-ben. Izgalmas éveknek nézünk elébe.
Most megyek elmorzsolok egy könnycseppet!

BOLT UP!
3 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Jó meccs volt pont erre számítottam a múlt heti látványos edzőbuktatás után. Jó hogy nem a Billst ütöttük ki a rájátszásból, inkább a Broncost ha lehet

Szerkesztette: Petila
3 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Hagyták bemenni?
KeyG
Draft pozíció szempontjából okos
3 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
egyébként most jön a győztes td drive a Billstől
3 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Egyébként ez first down volt és én false startot se láttam…
KeyG
Challenge-lni kellett vna a 1st downt
3 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Ez eddig mi?
Bazsinho
edzőbuktatás
Löfli
Az megvolt múlt héten 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

4 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Azért nem könnyű Eagles szurkolónak lenni...17-7 a félidő, már másodszor,szxr játékkal,de a végén csak nyertünk!
tûzoltó
Tavaly SB trip, idén 10-1es mérleg...elképzelni se tudom ezeket a mélységeket szurkolói szemmel....
5 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Látom senkinek sincs kedve értékelni | nagyon nincs is mit |

Tömören:

Első félidőben értékelhetetlen Defense, másodikban értékelhetetlen Offense. Mondjuk JK Scott puntjai faszák voltak

Kicsit bővebben:

1)  Staleynek miért 1 félidő kellett mire rájött hogy a KC ellen játszunk?
Mondjuk megértem, Ő még csak 2 és fél éve nézi hogy Mahomes és Kelce szárazon ánuszon pakol, mi szurkolók régebb óta hozzá vagyunk szokva

2)  Kellen Moore az elmúlt hetekben Lombardi magasságokban tolja
Sikerült az eddigi 2 csoportmeccsünkön mindkét második félidőben 0 azaz NULLA! pontot felrakni a táblára. Tudom többször sikerült lenyilatkozni hogy mindenki túl van a tavalyi playoff meccsen meg tanultak belőle stb stb. Hát engem ezek a második félidei teljesítmények arra emlékeztetnek.

3) Látva a hátralevő meccseket és a stáb illetve a csapat teljesítményét figyelembe véve, bárkiben is még van kétség afelől (annak ellenére hogy tudom meg szezon első harmada stb) hogy ez a csapat idén nem lesz ott a rájátszásban? márpedig nem lesz ott, mivel a Chiefs ezzel megint simazza a csoportot és a WC helyekért minimum kétszámjegyű győzelem fog kelleni. Ergo tudom pesszimista vagyok de a szezon itt szinte majdnem véget is ért.

4) Évek óta nincs depth kulcs pozíciókban ha kiesik a kezdő akkor onnantól ez a a csapat végzett az idényre
Nincs Linsey,O line megborult igaz Slater se hozza az első éves önmagát stb lehetne sok okot felsorolni vagy M Williams (WR corp) kiesése is minden évben elég jelentősen érintett minket.

5) A legnagyobb talány talán maga Telesco is aki nem hiszem hogy nem érzi hogy lassan neki is meszeltek 10 szaros év alatt egy normális edzői gárdát nem tudott hozni. Tudom egy egész pofás keretet sikerült összehozni plusz FR QB is megvolt elsőre Rivers után de ettől ez meg csak a meló fele.
Hogy mennyire fontos az edzői gárda azt sok más esetben lehet látni (Houston, Indy, Seattle) ahol szerényebb kerekekkel is lehet meccseket nyerni.

Viszont lehet bármilyen jó kereted ha a stáb kokler...márpedig itt évtizedek óta azok vannak edzői pozíciókban. Nyilvan latszik magasabb szinteken is (sajnos).

6) Herbertről is essen néhány szó azért, nyilván az elmúlt 2 meccse nem lesz karrierje csúcspontja mikor vissza emlékezik majd de nagyon úgy fest jobban zavarja a dobasokban a bal kézen lévő törött ujja mint tavaly a törött borda.
Külföldi fórumokon elkezdték kikezdeni Őt is de aki látja milyen nehéz úgy játszani hogy 2 mp után (mert kb eddig tart a fal) futnod kell az életed után hogy meg tudj dobni egy passzt az tudja mennyire nincs könnyű helyzetben, és sokszor a játékhívások sem segítik Őt.
Kicsit látszik hogy az önbizalma is megcsappant.

Sima vereséget vártam erre a meccsre egyébként ezt sikerült is megkapni, ja és csak hogy lássuk mennyire sikerült fejlődni Staleynek az 5 meccsből amit a KC ellen meccselt ez volt a legsimább L. Tudom lesz majd aki szerint végig meccsen voltunk legalább is Hardman visszahordásáig, de nekem végig az volt az érzés ha nagyon kéne a KC bármikor végig tudna menni de mivel a támadóinkat megfogták így nem is nagyon volt rá szükség.

Ritkán szokott velem megesni hozzá vagyok szokva a hullámvasúthoz (itt nem nehéz) de sikerült 7 forduló után teljesen érdektelenné tenni számomra a hátralevő szezont.

Sok kérdés nem maradt már csak annyi Staley mikor lesz kirúgva de szerintem csak alapszakasz végén (Nagy kár)
több mint 1 éve
Petila Los Angeles Chargers 646
Tomlinson óta szurkoló vagyok és követem a "pörgő" topicot, de ez a meccs... Nem is tudom mi a f*szt vártam... Majd jövőre...
Ezek után szerintetek mennyi az esélye, hogy legalább OC terén csere lesz?
Sparxx
Bízom benne, hogy valakit cserélünk legalább. Viszont továbbra se tartom valószínűnek, hogy Staleyt kirakja Telesco meg Spanos. Már csak azért sem, mert szerintem túlságosan ragaszkodik a draft pickekhez (mintha nagy draft zseni lenne az öreg TT...) és azok nélkül meg esélytelen lenne elhozni Paytont. Ha nem hozzuk Paytont, akkor őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy Staleynél tudunk jobb (biztosabb?) jelöltet hozni és ami fontosabb, hogy TT is így gondolja valószínűleg. Plusz állítólag az FO nagyon meg van elégedve Staleyvel. Nyilván nem a hétvégi eredménnyel, de karakterileg teljességgel rendben vannak vele. Ezen felül nem biztos, hogy Herbertnek jót tenne egy újabb HC. Persze Harbaught el lehet hozni, ha Spanos hajlandó bankot robbantani.
Két szezon után egy rookie HC-val 10-7 és 9-8 lett a mérleg, ami nem annyira para összességében. Persze ez a szombati meccs rendesen megkérdőjelez mindent, ezek csak az én megérzéseim. Az viszont szinte tuti, hogy valami váltás lesz és rá lesz kenve teljes joggal az egész Lombardira. Én a helyükben ott hagytam volna Floridában aztán stoppoljon el Costa Mesaig.
Gabesz92
A legvalószínűbb forgatókönnyv ahogy te is említed az hogy a koordinátorok lesznek lapátra téve, már csak azért is mert Spanos család sose volt arról híres hogy gyors és váratlan döntéseket hozzon pláne olyat ami anyagilag is rizikós ( értsd úgy hogy smucigok mint állat). Ezért valóban valószínűtlen hogy a HC és akár Teleszkóp is el lenne küldve.

Az már egy másik sztori hogy személyes véleményem szerint csak elhalasztjuk vagy inkább elodázzuk az amúgy is nyilvánvalót hogy Staley nem jó HC material és Teleszkóp pedig megbukott mint GM.
Igen mindketten tettek jó dolgokat de mindketten kulcsszituációkban hibáznak. Telesco nem tudta megtalálni a megfelelő edzői stábot (Pedig jött volna Daboll is) Staley pedig bár jó motivátor és az öltözőt meg a FO megnyerte magának de sajnos akkor is Rookie HC.

Hogy nem lehetne e helyette jobbat találni jelenleg ebben vannak kétejeim
Amit mondasz hogy első 2 évében hozott egy 9-8-at meg egy 10-7-et az azért árnyalt, mert van körülötte egy teheteséges csapat, egy kiváló irányító akik bizony nem egy meccsen mentették meg a seggét. ÉS ez bizony ki is hozza mekkora coahing hiányosságok vannak nála plusz hogy mennyire fafejű. Ragaszkodott végig Lombardihoz is mikor az egész világ látta hogy le kéne cserélnie mert minden mutatóban visszaesett a támadó oldal. Arról nem is beszélek hogy védő gurunak lett felvezetve de a védelem a legszarabbak közé tartozott kb a 14 hétig.
Rutinosabb edzők rendre lemeccselték már tavaly is és ez idén sem változott. Amikor egy rutinisabb edző félidőben váltott Staley akkor el volt veszve...Az összes ilyen meccset elvesztettük idén kb. Megy a bullshit hogy majd tanul belőle meg érettebben tér vissza de sajnos én ebben már nem hiszek.

Érthetetlen döntései vannak amit kb senki nem ért... Pre seasonba mindenki pihent nehogy sértülten kezdjük a szezont de egy tét nélküli meccsen kockáztatja a kezdők sérülését egy héttel a PO előtt??? Persze ezt is meg tudta magyarázni de ez mind arra utal hogy amit Ő kitalál ahhoz ragaszkodik foggal körömmel és nem képes váltani.
20 pontos előnyben 8x!!! futattja a labdát a második félidőben? inkább passzoljon a Herbert mert Ő ugyis megoldja.. (mint ahogy egész évben többszor is) Kár hogy nem nagyon volt kinek dobni a bőrt mivel kulcs elkapó ugye megsértült előző héten.
Sajnos ez a playoff és itt már nem férnek bele a hülye döntések... Márpedig Staley keretbe foglalta az idei összes balfasz húzását ezze a WC körrel.
Hozott ide jó játékosokat de nem tudta belőlük kihozni semmilyen szinten ami bennük van. Ez a keret nem egy 1 and done PO keret....De mivel valószínüleg még 1 évig nézhetjük majd a balfaszkodását így cserébe addigra a Cap is szar lesz és Herbertet is meg kell majd fizetni ergo utána piszok nehéz lesz egy bajnokcsapatot összerakni. Tehát ha tényleg nyerni akarna a vezetőség akkor a teljes váltást most kéne meglépni. De ismerve a Spanos családot jó ez a langyos húgy minden évben amiben vannak így nagy változás természetesen nem lesz. Az más kérdés hogy az amcsi fan base-t (azt a hatalmasat ami eddig is volt) ezzel mennyire fogja magára haragítani.
több mint 1 éve
Petila Los Angeles Chargers 646
A Chargers az AFC Atlantája, ezt azért lehetett tudni előre.
A 2. félidő nagy részét átaludtam, Maka nagyobb kiáltásai tartották az álom és a félálom szélén.
Kampman
Chargers is
több mint 1 éve
Petila Los Angeles Chargers 646
Hirtelen 1 dolog jut eszembe igy a meccs utáni hévben: Staley takarodj a jó k* anyukádba Lombardistól Telescostól Los Angelesből
5 hónapja
Petila Los Angeles Chargers 646
Bár csoport ellenfél azért el kell ismerni hogy one of the best TE, most mindenki ugye Swifty miatt hypeolja de ez azért egy igen érdekes sztori a múltból, Bár gondolom A Chiefs szurkerek többsége ismeri a sztorit...

több mint 1 éve
Petila Los Angeles Chargers 646
Amúgy az az amatőr, aki nem erre számított amikor 27-0 volt az eredmény.
Gabesz92
Nekem senki nem hitt a követőben 😀
több mint 3 éve
Petila Los Angeles Chargers 646
Youtube-on szembe jött velem Aaron Rodgers 2005-ös Draft csúszása és ami a színfalak mögött zajlott. Főleg az volt érdekes kiben mi zajlott le a döntések miatt...

Aki esetleg nem látta, érdemes megnézni:
több mint 3 éve
Petila Los Angeles Chargers 646
Ekeler anyja 😂
több mint 4 éve
Petila Los Angeles Chargers 646
Grat Srácok ez bitang teljesítmény volt..Maradok a bandwagonon a szezon hátralevő részéig...Jó kis SB run ez WC körből végig idegenben...