NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
576
73
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
épp most
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Vagy Trevor, aki itt játszott volna, ha nyer mùlt héten.
csebi
8 másodperce
Másfél félidő alatt a csapat 10 legjobb játékosába nem sikerült odaszagolni, annyira tőle függenek.képzeljétek el azt a sok feleslegesen elégetett energiát amit beletettek abba, hogy eladják hogy nincs szupportja ennek a gyereknek, csak azért hogy márkát építsenek belőle, miközben egész szezonban top közelben voltak jóformán minden releváns mutatóban. 😀en mar irtam is baratomnak, hogy jovore jon a visszaeses majd Maye oldalan is. btw ha jol emlekszem egyik legkonnyebb sorsolasuk is volt ...
Cruyffista
csebi
26 másodperce
Negritis, a vajdaSzerintem Negritis erre a linkre konkrétan szemmel látható összeget kapsz a Googletől via YouTube
27 másodperce
Ezt máshogy nem lehet bírniHú, jókor jött a félidő, erre rá kell pihennem.Inni
Jan
Janek
29 másodperce
Titeket lehet, hogy megdöbbent a meccs, de mivel én az összes browns meccset láttam idén engem nem, ez csak egy random browns meccs idénről.ezért mondtam,hogy szimpi ez a Texans 😀
eaglesmcnabb
42 másodperce
Azt hittem sok ez az eladott labda félidőben, de szezoncsúcs sem
Poloska vagyok.
46 másodperce
képzeljétek el azt a sok feleslegesen elégetett energiát amit beletettek abba, hogy eladják hogy nincs szupportja ennek a gyereknek, csak azért hogy márkát építsenek belőle, miközben egész szezonban top közelben voltak jóformán minden releváns mutatóban. 😀valakinek kicsit beakadt a lemez xd
Cruyffista
53 másodperce
Titeket lehet, hogy megdöbbent a meccs, de mivel én az összes browns meccset láttam idén engem nem, ez csak egy random browns meccs idénről.Jó, de ők 4 győzelemmel zártak, ez a két csapat együtt nyert majdnem 30 meccset.
eaglesmcnabb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
54 másodperce
Valahogy ismerős, mintha már láttam volna. De azért nagyon jó, hogy betetted, kösz!
Negritis, a vajda
55 másodperce

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 perce
berakjak a vpnt.es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Cancunból, DAZN-ról?
csebi
gamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 perce
Ha nekik ilyen védelmük lett volna...es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Stroud jobb, mert ő itt van!
csebi
Dzsokijuing
1 perce
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...szerintem ha Burrow nem sérül le a szezon elején, most végigmennének a döntőig
csebi
1 perce
Hú, jókor jött a félidő, erre rá kell pihennem.Inni
Jan
2 perce
Szerencsétlen Houston D, ennyire jó csapatrészt ennyire szar irányítóval még nem láttam szerintem. Ehhez képest Rex Grossman a foci művésze volt anno azzal a Bears D-vel.jets defense zach wilsonnal, mark sanchezzel, tampa védelmek a sbn kívül, vikings ponderrel? szerintem egy 10 darabot simán fel lehetne sorolni az elmúlt 20-25 évből
somoskovig
2 perce
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Cancunból, DAZN-ról?
csebi
2 perce
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...Stroud jobb, mert ő itt van!
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 perce
képzeljétek el azt a sok feleslegesen elégetett energiát amit beletettek abba, hogy eladják hogy nincs szupportja ennek a gyereknek, csak azért hogy márkát építsenek belőle, miközben egész szezonban top közelben voltak jóformán minden releváns mutatóban. 😀en mar irtam is baratomnak, hogy jovore jon a visszaeses majd Maye oldalan is. btw ha jol emlekszem egyik legkonnyebb sorsolasuk is volt ...
Cruyffista
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 perce
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 perce
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...mondjuk Lamar-nak volt sansza a Steelers ellen..
csebi
2 perce
live4.totalsportek777.com/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041na valaki pls adjon egy működő streamet. a streameast egy moslék, az egész évben álomszerűen operáló paki streamoldalt meg befosatta a sok divatén is kérek!
fake.id
Löfli
Vészhelyzetre:
nfl.footybite.to/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041
2 perce
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...vagy már a bahamákon süttetik a seggüket 😊
csebi
2 perce
Titeket lehet, hogy megdöbbent a meccs, de mivel én az összes browns meccset láttam idén engem nem, ez csak egy random browns meccs idénről.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 perce
Szerencsétlen Houston D, ennyire jó csapatrészt ennyire szar irányítóval még nem láttam szerintem. Ehhez képest Rex Grossman a foci művésze volt anno azzal a Bears D-vel.Devin Hester és Urlacher összeraktákb az összes pontot.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 perce
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...