NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Divisional vasárnap

1 feliratkozó

épp most
iktriad Jacksonville Jaguars 84 275 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...
csebi
Vagy Trevor, aki itt játszott volna, ha nyer mùlt héten.
8 másodperce
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 707
képzeljétek el azt a sok feleslegesen elégetett energiát amit beletettek abba, hogy eladják hogy nincs szupportja ennek a gyereknek, csak azért hogy márkát építsenek belőle, miközben egész szezonban top közelben voltak jóformán minden releváns mutatóban. 😀
Cruyffista
en mar irtam is baratomnak, hogy jovore jon a visszaeses majd Maye oldalan is. btw ha jol emlekszem egyik legkonnyebb sorsolasuk is volt ...
csebi
Másfél félidő alatt a csapat 10 legjobb játékosába nem sikerült odaszagolni, annyira tőle függenek.
26 másodperce
bobi0092 Indianapolis Colts 4 615
Negritis, a vajda
Szerintem Negritis erre a linkre konkrétan szemmel látható összeget kapsz a Googletől via YouTube
27 másodperce
Jan Pittsburgh Steelers 5 482 — Steelers fan
Hú, jókor jött a félidő, erre rá kell pihennem.
Jan
Inni
Janek
Ezt máshogy nem lehet bírni
29 másodperce
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 542 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Titeket lehet, hogy megdöbbent a meccs, de mivel én az összes browns meccset láttam idén engem nem, ez csak egy random browns meccs idénről.
eaglesmcnabb
ezért mondtam,hogy szimpi ez a Texans 😀

42 másodperce
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 440 — Kinek mit intézett a kormánya
Azt hittem sok ez az eladott labda félidőben, de szezoncsúcs sem

Poloska vagyok.
46 másodperce
fake.id 1 513 — tush push aficionado
képzeljétek el azt a sok feleslegesen elégetett energiát amit beletettek abba, hogy eladják hogy nincs szupportja ennek a gyereknek, csak azért hogy márkát építsenek belőle, miközben egész szezonban top közelben voltak jóformán minden releváns mutatóban. 😀
Cruyffista
valakinek kicsit beakadt a lemez xd
53 másodperce
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 823 — Keep pounding
Titeket lehet, hogy megdöbbent a meccs, de mivel én az összes browns meccset láttam idén engem nem, ez csak egy random browns meccs idénről.
eaglesmcnabb
Jó, de ők 4 győzelemmel zártak, ez a két csapat együtt nyert majdnem 30 meccset.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
54 másodperce
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 998 — beers & Packers

Negritis, a vajda
Valahogy ismerős, mintha már láttam volna. De azért nagyon jó, hogy betetted, kösz!
55 másodperce
warr_b Washington Commanders 28 310 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 perce
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 224 — Lucas Scott
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...
csebi
Cancunból, DAZN-ról?
gamerkr
berakjak a vpnt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 perce
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 653
csebi
Stroud jobb, mert ő itt van!
Dzsokijuing
Ha nekik ilyen védelmük lett volna...
1 perce
Toto21 Chicago Bears 7 666
csebi
szerintem ha Burrow nem sérül le a szezon elején, most végigmennének a döntőig
1 perce
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 794 — Apu ökölbeszorított keze
Hú, jókor jött a félidő, erre rá kell pihennem.
Jan
Inni

2 perce
fake.id 1 513 — tush push aficionado
Szerencsétlen Houston D, ennyire jó csapatrészt ennyire szar irányítóval még nem láttam szerintem. Ehhez képest Rex Grossman a foci művésze volt anno azzal a Bears D-vel.
somoskovig
jets defense zach wilsonnal, mark sanchezzel, tampa védelmek a sbn kívül, vikings ponderrel? szerintem egy 10 darabot simán fel lehetne sorolni az elmúlt 20-25 évből
2 perce
gamerkr Green Bay Packers 11 687 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
csebi
Cancunból, DAZN-ról?

2 perce
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 784 — Saturday Night Lights
csebi
Stroud jobb, mert ő itt van!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 perce
Cruyffista
en mar irtam is baratomnak, hogy jovore jon a visszaeses majd Maye oldalan is. btw ha jol emlekszem egyik legkonnyebb sorsolasuk is volt ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 perce
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 474 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 perce
Pep71 Green Bay Packers 3 493
csebi
mondjuk Lamar-nak volt sansza a Steelers ellen..
2 perce
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 998 — beers & Packers
na valaki pls adjon egy működő streamet. a streameast egy moslék, az egész évben álomszerűen operáló paki streamoldalt meg befosatta a sok divat
fake.id
én is kérek!
Löfli
 live4.totalsportek777.com/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041
Vészhelyzetre:
 nfl.footybite.to/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041
2 perce
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 653
csebi
vagy már a bahamákon süttetik a seggüket 😊
2 perce
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 838 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 perce
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 784 — Saturday Night Lights
Szerencsétlen Houston D, ennyire jó csapatrészt ennyire szar irányítóval még nem láttam szerintem. Ehhez képest Rex Grossman a foci művésze volt anno azzal a Bears D-vel.
somoskovig
Devin Hester és Urlacher összeraktákb az összes pontot.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 perce