Divisional vasárnap
1 hónapja
Rams megint fut...Kell passz is és futás is. Csak jókor kéne behívni őket, tudod, hogy a védelemnek ne legyen tök egyértelmű hogy mi jön.
Amikor egy majdneMVP irányít...
Mi a fene történt McVayyel? Beolvasták neki az agyhalottak twitterbejegyzéseit, ő meg elhitte?
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Ez nem kivánságműsor.Az inkább a Szovjetek ellen volt az EB-n korábban82-ben az olaszoknak bejött a soccer VB-n. Végigmentek utána.kétszer 15 perc vagy egyből tizik jönnek?Pénzfeldobás dönt.
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
82-ben a csoportkörben Kamerunnal végeztek hajszálra ugyanúgy, és csak az érme döntött.
1 hónapja
GG Bears!
1 hónapja
Gyerünk Ice, mutasd meg nekik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Kivalo volt ez a harom futas. Innentol gyakorlatilag biztos a Bears gyozelem
1 hónapja
De hülye vagy McVay....meg is èrdemlik 😯
1 hónapja
Az inkább a Szovjetek ellen volt az EB-n korábban82-ben az olaszoknak bejött a soccer VB-n. Végigmentek utána.kétszer 15 perc vagy egyből tizik jönnek?Pénzfeldobás dönt.
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Rams megint fut...Amikor egy majdneMVP irányít...
Mi a fene történt McVayyel? Beolvasták neki az agyhalottak twitterbejegyzéseit, ő meg elhitte?
1 hónapja
Grat a Bears-nek
1 hónapja
82-ben az olaszoknak bejött a soccer VB-n. Végigmentek utána.kétszer 15 perc vagy egyből tizik jönnek?Pénzfeldobás dönt.
Löfli
iktriad
1 hónapja
Ahelyett, hogy megköszönnéd. Áh, mit is várok én az emberiségtől.Ha nem látom, nem hiszem el.Kezd el pedig, te spoiler mester...
nagylaza, főpohárnok
davemayer
1 hónapja
kétszer 15 perc vagy egyből tizik jönnek?Pénzfeldobás dönt.
Löfli
1 hónapja
Innentől nyerje meg a Bears az egész cuccostAzon vannak, hidd el.
shiwnouk
1 hónapja
Tuti a budin ülve nézted telefonról.😀gyors 3 & out, punt, aztán jöhet a Caleb magic#ellenIktriad
Löfli
Löfli
1 hónapja
kétszer 15 perc vagy egyből tizik jönnek?Dobálhatnának fél pályáról mariskákat 11-és helyett
Löfli
1 hónapja
Elég cool a chicagoi QB. 19 meccs, 8 mentés a végén. Most se izgulta túl, csak kellett egy kis hely neki, hogy szépen beleállhasson, így visszament a félpályáig.Menő az idei Bears.
1 hónapja
shiwnouk
74
Innentől nyerje meg a Bears az egész cuccost
1 hónapja
kétszer 15 perc vagy egyből tizik jönnek?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
OTT VAN A KURVA ANYÁD!!!!Honnan tudod, mivel kereste Cobie Durant anyja a kenyérre valót?😀
davemayer
1 hónapja
Ha nem látom, nem hiszem el.Kezd el pedig, te spoiler mester...
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Balfasz védőÉn nem értem, már előre ment ünnepelni vagy miafaszom?
Pizsama
1 hónapja
Az a rams védő ott a sarokban 🤣🤣🤣 az év playe
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Ilyen mázli a világon nincs 🤦🥺
1 hónapja
shiwnouk
74
ELKÉPESZTŐ