NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 132
89
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
33 perce
ez biztos kamu.
Cruyffista
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
34 perce
tartottam a szamat amig birtam, de a fiuk megkinoztak.Kertelek, hogy ne buktass le.jaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
34 perce
Az mi volt hogy a passznál a bíró próbálta vagy kétszer előhúzni a zaszlót, nem sikerült aztán incompletet mutatott?😂Amikor olyan részeg vagy, hogy nem sikerül elővenni, szóval nem lesz akció.
kapitnono
Vagy behugyozol, ha a másik funkcióra lenne szükség.
Poloska vagyok.
34 perce
hogy a pöcsbe ment le még csak 3 és fél perc a 4. negyedből?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
34 perce
Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
34 perce
Ez is focira emlékeztető jelenet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
34 perce
Kertelek, hogy ne buktass le.jaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
csebi
35 perce
nice punt!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
35 perce
Ha keddig játszanak se lesz texans O tdmár volt
Janek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
35 perce
Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
35 perce
jöhet a safety
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
35 perce
Azért puntolnak, mert a védelem labdát tud szerezni közelebb az end zonehoz, meg nagyobb esély van arra is, hogy TD-t csinálnak.
36 perce
Kész ez a Stroud, nem megy pontosan egyszer sem......
Harcra Fel Győzni Kell!!
36 perce
Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.
36 perce
The Texans defense to CJ Stroud in the locker room pic.twitter.com/3QGxSdR5Nd
— GhettoGronk (@GhettoGronk) January 18, 2026
37 perce
Nem nézett ki szegény térde valami jól
38 perce
Stroud a szar passzal kinyírta az emberét
38 perce
31-31 három játékból simán meglehet.azert a 6 safetyre mar keves az ido foleg ha Stroud nem adja vissza egybol a labdat most.És négy mezőnygólt se lőnek... Távolodik a hosszabbítás
csebi
gamerkr
38 perce
Szegény, durván megsérült. 😕
38 perce
Az mi volt hogy a passznál a bíró próbálta vagy kétszer előhúzni a zaszlót, nem sikerült aztán incompletet mutatott?😂ami nem megy azt nem erolteti.
kapitnono
38 perce
meg egy droppolt INT