Divisional vasárnap
1 hónapja
ez sima catch

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
egy kis gyujtemeny arrol, hogy mennyire botranyosan gyenge gameplant hozott mara mcvay. a mai rams futojatek annyira hatekony, hogy az egesz NFL-t vezetne. es folyamatosan hivja a nem mukodo passz playeket. ha itt ma kiesnek az mcvay sara lesz.the Rams have a 54% rushing success rate tonight, which would lead the NFL.
— Gregg Rosenthal (@greggrosenthal) January 19, 2026
they have 11 rushes and 34 dropbacks
Why have teams suddenly become allergic to running the ball in the cold, bad weather?
— Sam Monson (@SamMonsonNFL) January 19, 2026
What could McVay possibly be telling the OL. Hey guys it’s 4 degrees outside. We can’t pass the ball but get ready to pass protect next drive.
— Geoff Schwartz (@geoffschwartz) January 19, 2026
8 plays for the Rams in the second half
— Geoff Schwartz (@geoffschwartz) January 19, 2026
3 runs in the A gap for 7, 7 and 10 yards
1 end around for 0
4 passes.
Pass for 6 yards on 2/10
Incomplete
sack
WR screen for 4 yards then punt
Those pass attempts will look awesome when you’re watching film in Cancun next week.
1 hónapja
Nekimennék, kb 30 yardot buksz vele
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Nagyon szép. Stafford lenyilatkozta hogy ő tud ilyen időben játszani, de úgy tűnik mégis befolyásolja.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Fú de impotens a Rams D. Staffordnak le kéne húznia azt a búvárruhát
1 hónapja
megszerezte a labdat a vedelem. hivott 3 hosszu passzt, ismet 😂😂😂a ket futo kapott eddig 10 carryt, 48 yard (4.8 atlag) es 1 TD
nem tudjak megfogni a futast es az ember csak es kizarolag passzjatekot hiv, teljesen elkepeszto de nagyon mokas
1 hónapja
kimentem cigizni, Caleb eladja. kimegyek még egyszer, hátha jön az 50 yardos Stafford TDnarrátor: de nem jött
Löfli

Don't blink!
1 hónapja
Oké, pontosítok: még egy SB-t.🙂Puff, most kerestem rá, hogy Stafford hány éves. 37. Valamiért pár évvel fiatalabbnak gondoltam. Annak nem néztem utána, meddig szól a szerződése, de az biztos, hogy túl sok ideje már nincs SB-t nyerni.nyert már
nagylaza, főpohárnok
Cruyffista
1 hónapja
Nuku futás. Taps.
1 hónapja
kimentem cigizni, Caleb eladja. kimegyek még egyszer, hátha jön az 50 yardos Stafford TD

Don't blink!
1 hónapja
Nagyon érett már.
1 hónapja
McVay, fussá már bazmeg
1 hónapja
Azt a kurva Moore
1 hónapja
DJ leszedte a lekvárt a polcról
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
az elso driveban kyren williams 4-szer futott, 18 yard, 1 TDOk, a másik 3 futásból hány yard jött? Kb 3.
azota a geniusz mcvay hivott 3 (harom) futast masfel negyed alatt.
ja es corum 1 (azaz EGY) labdaerintest kapott a felidoben. a szezon masodik feleben a liga egyik legexplozivabb futoja.
nalam ez eddig botranyosan szarul hivott offense mcvaytol.
The Bears allow the 6th-highest explosive run rate in the NFL on defense. Since Week 7, Corum ranks sixth in the NFL in explosive run rate (min. 100 carries).
mate93
Ezt a meccset a ramsnek Stafford karja fogja megnyerni, ha sikerül.
davemayer
ez ezen a ponton szabotazs. kijottek, corum megkapta ketszer a labdat, ket tokeletes, eredmenyes futojatek a ket tackle kozott.
ezutan ismet elindult mcvay sajat egojanak fenyezese, trukkos receiver run 1st downra 0 yardert, majd 2 passz, punt.
kezd vicces lenni, amit ma csinal 😊
1 hónapja
Puff, most kerestem rá, hogy Stafford hány éves. 37. Valamiért pár évvel fiatalabbnak gondoltam. Annak nem néztem utána, meddig szól a szerződése, de az biztos, hogy túl sok ideje már nincs SB-t nyerni.nyert már
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Puff, most kerestem rá, hogy Stafford hány éves. 37. Valamiért pár évvel fiatalabbnak gondoltam. Annak nem néztem utána, meddig szól a szerződése, de az biztos, hogy túl sok ideje már nincs SB-t nyerni.
1 hónapja
Sztem ez a punt nem pattant ki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
lemaradtam valamiről?

Don't blink!
1 hónapja
az elso driveban kyren williams 4-szer futott, 18 yard, 1 TDOk, a másik 3 futásból hány yard jött? Kb 3.
azota a geniusz mcvay hivott 3 (harom) futast masfel negyed alatt.
ja es corum 1 (azaz EGY) labdaerintest kapott a felidoben. a szezon masodik feleben a liga egyik legexplozivabb futoja.
nalam ez eddig botranyosan szarul hivott offense mcvaytol.
The Bears allow the 6th-highest explosive run rate in the NFL on defense. Since Week 7, Corum ranks sixth in the NFL in explosive run rate (min. 100 carries).
mate93
Ezt a meccset a ramsnek Stafford karja fogja megnyerni, ha sikerül.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal