Divisional vasárnap
1 hónapja
Durant megis mit csinalt?
1 hónapja
Ha nem látom, nem hiszem el.
1 hónapja
gyors 3 & out, punt, aztán jöhet a Caleb magic#ellenIktriad
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
OT lesz ebből.
1 hónapja
Sose alszunk
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
1 hónapja
Balfasz védő
1 hónapja
CALEB MAGIC

Don't blink!
1 hónapja
Ilyen nincs bazdmeg
1 hónapja
WOWjöhet OC-nek, ha Udinski HC lesz.Teljesen érthetetlen. Eddig szépen passzolgattak, alig futottak, erre pont most, a végén, amikor csak el kellett volna dobálgatni FG távig jött ez a hülye futkározás a mínuszokban. Nonszensz.Nem, Kyren futott egy 1st downt az 1. playben. Aztán McVay tolt egy újabb Löflit= megint beszart.Pedig az lett.gyors 3 & out, punt, aztán jöhet a Caleb magic3 and out már nem lesz.
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Ez mi volt
1 hónapja
Apa kezdődik!A Hét Királyság Lovagja? Még 26 perc.
tenorx
1 hónapja
Teljesen érthetetlen. Eddig szépen passzolgattak, alig futottak, erre pont most, a végén, amikor csak el kellett volna dobálgatni FG távig jött ez a hülye futkározás a mínuszokban. Nonszensz.Nem, Kyren futott egy 1st downt az 1. playben. Aztán McVay tolt egy újabb Löflit= megint beszart.Pedig az lett.gyors 3 & out, punt, aztán jöhet a Caleb magic3 and out már nem lesz.
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
1 hónapja
Grat Rams!#túlkorán?
iktriad
1 hónapja
Apa kezdődik!
1 hónapja
Nem, Kyren futott egy 1st downt az 1. playben. Aztán McVay tolt egy újabb Löflit= megint beszart.Pedig az lett.gyors 3 & out, punt, aztán jöhet a Caleb magic3 and out már nem lesz.
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Majd utána egy gyors 3&out. Majd egy punt. Jöhet a Caleb magic.egy first downja volt a RamsnekPedig az lett.gyors 3 & out, punt, aztán jöhet a Caleb magic3 and out már nem lesz.
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Ilyen faszságot, ilyen időben futni...
1 hónapja
Bazzeg nemtom honnan, de hirtelen eszembe jutott Gurley. Mekkora játékos volt te jó égCooks-Kupp-Woods triplasárkány, Goff play action mágia
tenorx
1 hónapja
És el is mehet rajta a meccsük most.konkretan 3 negyeden keresztul alig hivott futast, majdnem el is ment rajta a meccsuk. a negyedik negyedre szerencsejukre valaki szolt neki, hogy nem artana futni is 😊Ez egy vicc playcall volt, futok 4xA negyedik passz volt.
davemayer
De ja, ilyen időben baromság futkározni.
McVay ezt tudja, alig hív futást.
Őszentsége Sobri Jóska
mate93
Ilyen hidegben baromság lett volna futást hívnia, így is simán vezettek, üzembiztosan, passzokkal.
Azt látom, hogy téged a social media ökörsége megihletett, hogy futni kell, deszerintem McVay csak jobban tudja mit kell csinálni ott a hóban.
1 hónapja
Én futottam volna 4x, de mind a 4x erőből, ahogy az elso ketto voltEz egy vicc playcall volt, futok 4xA negyedik passz volt.
davemayer
De ja, ilyen időben baromság futkározni.
McVay ezt tudja, alig hív futást.
Őszentsége Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
egy first downja volt a RamsnekPedig az lett.gyors 3 & out, punt, aztán jöhet a Caleb magic3 and out már nem lesz.
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska

Don't blink!
1 hónapja
Pedig az lett.gyors 3 & out, punt, aztán jöhet a Caleb magic3 and out már nem lesz.
Löfli
iktriad