NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Divisional vasárnap

1 feliratkozó

1 órája
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 548 — Undertaker of the Cleveland graveyard
A Texansnak mindent oda kell adni Burrowért/Allenért.
gabokocka
kirk cousins
peach
Vele majd Stefa bűvészkedik 😀

1 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 290 — Lucas Scott
Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.
Burkus
Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.
csebi
Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.
csebi
Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?
Őszentsége Sobri Jóska
en irtam korabban.
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Ja, ez így megy amfociban.
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
Őszentsége Sobri Jóska
anthony richardsont ezért köpködték kb. pedig ő csak őszintén megmondta, hogy fáradt ezért nem akar visszamenni a pályára
peach
De ő egy futó volt, nem a franchise QB.
Az összes csapatsport legösszetettebb, legfelelősebb pozíciója a QB. A franchise QB meg még plusz felelősség. Biztos van sok sztori, amikor leül ha elfárad, a HC meg mondja, hogy semmi gond, majd dobál más. Csak nekem nem jut most eszembe egy ilyen se.
Őszentsége Sobri Jóska
de vízilabdakapperként, ha ilyen szar vagy, már rég lecserélteted magad. mi a nem világos?
fake.id
Jóvan, csak elképzeltem Faragót vagy Gerendást, hogy mennyire respektálnának ezt követően.
Őszentsége Sobri Jóska
ja mert amikor Koszt vagy Szecsit lecsereltek az olimpiai elodontoben akkor utana semmi respektjuk nem maradt ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 84 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
gabokocka
Ott van nekik Mills. Vagy vigyék Malik Willist vagy Kylert.
1 órája
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 427 — Patriot
Nem tudom mi a stratégiai cél a Texansnál, de ha SB a következő 5 éven belül, akkor ezt a Szent Roud-nak nem hivnám le az 5. éves opcióját.
Elérte a plafont.
1 órája
manuszka86 New England Patriots 2 549 — Patriots fan
majdnem ezt a meccset neztem egy olyan baratommal, aki meg elotte sose nezett amcsi focit ...
csebi
Látott volna egy változatos meccset😛

1 órája
fake.id 1 537 — tush push aficionado
Nashvilleben vajon mit gondolnak most, hogy Vrabel fél lábbal a Super Bowlban van első évében, mint Pats HC?
iktriad
hogy elfogyott a moonshine és ki kell menni az erdőbe alágyulázni az új adagnak
1 órája
tenorx Pittsburgh Steelers 13 950 — fő libsi
Jó hát akkor Denver szurkoló vagyok jövő héten, szóval a tegnapi az nyilván interception volt.
1 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 508 — #NoStress
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
en irtam korabban.
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
Őszentsége Sobri Jóska
anthony richardsont ezért köpködték kb. pedig ő csak őszintén megmondta, hogy fáradt ezért nem akar visszamenni a pályára
peach
Az összes csapatsport legösszetettebb, legfelelősebb pozíciója a QB. A franchise QB meg még plusz felelősség. Biztos van sok sztori, amikor leül ha elfárad, a HC meg mondja, hogy semmi gond, majd dobál más. Csak nekem nem jut most eszembe egy ilyen se.
Őszentsége Sobri Jóska
de vízilabdakapperként, ha ilyen szar vagy, már rég lecserélteted magad. mi a nem világos?
fake.id
Jóvan, csak elképzeltem Faragót vagy Gerendást, hogy mennyire respektálnának ezt követően.

1 órája
Nashvilleben vajon mit gondolnak most, hogy Vrabel fél lábbal a Super Bowlban van első évében, mint Pats HC?
iktriad
azt, amit akkor irtam mikor kiraktak. jo nagy hulyeseg volt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 órája
peach Atlanta Falcons 15 711 — a new hope (again)
gabokocka
kirk cousins

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 órája
remontada San Francisco 49ers 510
iktriad
Ott nem gondolkodnak
1 órája
warr_b Washington Commanders 28 338 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
De kár, hogy mindjárt vége...
warr_b
meg elnezned ugy reggel hatig mi?
csebi
Simán, jó lenne egy rekordhosszú OT.

Na leccgó Rams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 858 — Keep pounding
warr_b
Most kicsit ellaposodott, de az első félidő epic volt.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, azt akartam írni, az utolsó negyed nem volt az igazi.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 órája
majdnem ezt a meccset neztem egy olyan baratommal, aki meg elotte sose nezett amcsi focit ...

1 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 84 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
1 órája
remontada San Francisco 49ers 510
warr_b
Jövő héten folytatódik, nyugi
Assurbanapli
Season 02 episode 01
1 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 858 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 órája
manuszka86 New England Patriots 2 549 — Patriots fan
warr_b
Assurbanapli
Lehet ezt überelni?!😂

1 órája
bogjosi New England Patriots 1 957
warr_b
"ne szomorkodj, hogy vége, örülj neki, hogy megtörént" - Coelho 😀
(tudom, hogy szarkazmus volt Részedről)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 508 — #NoStress
warr_b
Most kicsit ellaposodott, de az első félidő epic volt.

1 órája
fake.id 1 537 — tush push aficionado
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
en irtam korabban.
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Őszentsége Sobri Jóska
1 órája
Assurbanapli Denver Broncos 1 923
warr_b
1 órája
warr_b
meg elnezned ugy reggel hatig mi?

1 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 681
A Broncos hogy fog nyerni qb nélkül? Ez itt a kérdés...
1 órája
warr_b Washington Commanders 28 338 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta