Divisional vasárnap
3 hónapja
Operaénekes?
3 hónapja
Kívülről!-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀Ilyen időben Bj Raji becsukja a fürdőszoba ablakot.
bogjosi
gamerkr
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
3 hónapja
Csávónak legalább jó hangja volt, ha nem tolja túl fantasztikus lett volna
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Mekkora ripacskodás!
3 hónapja
ez komoly himnusz volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀Ilyen időben Bj Raji becsukja a fürdőszoba ablakot.
bogjosi
3 hónapja
-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀Tökéletes foci idő.
bogjosi
Dobok még egy kis fát a kandallóba, hogy kényelmesen tudjam nézni
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
3 hónapja
Ertem. Mayerol egy szot sem irtam.Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
És volt már egy ilyen tündérmesénk.
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
Imitheking
Stez
3 hónapja
medvesajt?Játékosoktól korábban én nem láttam, csak szurkerektől.Hogy ne jutott volna eszébe, ez nem valami új story, csak most fel lett kapva, meg volt lehetőségem ezt mutatni.Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
nagylaza, főpohárnok
KeyG
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Nem gondolod, hogy követem azt a bohóc bajnokságot 3 csapattal meg a rösztlivel? 😀Akkor nincs jó hétvégéd, mert szerencsére a Real is nyert tegnap. 😊Hát nehéz döntenem, hogy a Patst vagy a Real Madridot utálom jobban, ez tény 😀Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Burkus
tenorx
Burkus
Elég velük szembe jönni ha BL van.
3 hónapja
Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
Imitheking
3 hónapja
-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Akkor nincs jó hétvégéd, mert szerencsére a Real is nyert tegnap. 😊Hát nehéz döntenem, hogy a Patst vagy a Real Madridot utálom jobban, ez tény 😀Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Burkus
tenorx
3 hónapja
Hát nehéz döntenem, hogy a Patst vagy a Real Madridot utálom jobban, ez tény 😀Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Burkus
3 hónapja
Na, tegnap beteaseltem ezt a posztot, de a CHI meccs előtt ez volt a héten a kedvenc posztom.The vibes have never been fruitier 😂 pic.twitter.com/DcyhRh2Kn8
— Stassi🎾 (@studiostassi) January 17, 2026
Poloska vagyok.
3 hónapja
Játékosoktól korábban én nem láttam, csak szurkerektől.Hogy ne jutott volna eszébe, ez nem valami új story, csak most fel lett kapva, meg volt lehetőségem ezt mutatni.Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
nagylaza, főpohárnok
KeyG
zacknorb
3 hónapja
És angolfő állásban villany szerelő volt mielőtt berobbantStroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. XdNekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatbanMajd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
KeyG
Stez
peach
Poloska vagyok.
3 hónapja
fő állásban villany szerelő volt mielőtt berobbantStroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. XdNekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatbanMajd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
KeyG
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Hogy ne jutott volna eszébe, ez nem valami új story, csak most fel lett kapva, meg volt lehetőségem ezt mutatni.Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Poloska vagyok.
3 hónapja
Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Szerkesztette: Burkus
3 hónapja
Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
3 hónapja
Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
teljes mindegy ki nyer, de az underdog státusz miatt go Macik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!
3 hónapja
Remélem kinevezi Borgonzi Matt Nagyot HC-nek. Nagy igazolás lenne - a csoportriválisoknak.Nashvilleben vajon mit gondolnak most, hogy Vrabel fél lábbal a Super Bowlban van első évében, mint Pats HC?Ott nem gondolkodnak
iktriad
remontada
Szerkesztette: iktriad