Divisional vasárnap
1 hónapja
Operaénekes?
1 hónapja
Kívülről!-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀Ilyen időben Bj Raji becsukja a fürdőszoba ablakot.
bogjosi
gamerkr
1 hónapja
Csávónak legalább jó hangja volt, ha nem tolja túl fantasztikus lett volna
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Mekkora ripacskodás!
1 hónapja
ez komoly himnusz volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀Ilyen időben Bj Raji becsukja a fürdőszoba ablakot.
bogjosi
1 hónapja
-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀Tökéletes foci idő.
bogjosi
Dobok még egy kis fát a kandallóba, hogy kényelmesen tudjam nézni
1 hónapja
Ertem. Mayerol egy szot sem irtam.Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
És volt már egy ilyen tündérmesénk.
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
Imitheking
Stez
1 hónapja
medvesajt?Játékosoktól korábban én nem láttam, csak szurkerektől.Hogy ne jutott volna eszébe, ez nem valami új story, csak most fel lett kapva, meg volt lehetőségem ezt mutatni.Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
nagylaza, főpohárnok
KeyG
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Nem gondolod, hogy követem azt a bohóc bajnokságot 3 csapattal meg a rösztlivel? 😀Akkor nincs jó hétvégéd, mert szerencsére a Real is nyert tegnap. 😊Hát nehéz döntenem, hogy a Patst vagy a Real Madridot utálom jobban, ez tény 😀Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Burkus
tenorx
Burkus
Elég velük szembe jönni ha BL van.
1 hónapja
Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
Imitheking
1 hónapja
-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Akkor nincs jó hétvégéd, mert szerencsére a Real is nyert tegnap. 😊Hát nehéz döntenem, hogy a Patst vagy a Real Madridot utálom jobban, ez tény 😀Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Burkus
tenorx
1 hónapja
Hát nehéz döntenem, hogy a Patst vagy a Real Madridot utálom jobban, ez tény 😀Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Burkus
1 hónapja
Na, tegnap beteaseltem ezt a posztot, de a CHI meccs előtt ez volt a héten a kedvenc posztom.The vibes have never been fruitier 😂 pic.twitter.com/DcyhRh2Kn8
— Stassi🎾 (@studiostassi) January 17, 2026
Poloska vagyok.
1 hónapja
Játékosoktól korábban én nem láttam, csak szurkerektől.Hogy ne jutott volna eszébe, ez nem valami új story, csak most fel lett kapva, meg volt lehetőségem ezt mutatni.Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
nagylaza, főpohárnok
KeyG
zacknorb
1 hónapja
És angolfő állásban villany szerelő volt mielőtt berobbantStroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. XdNekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatbanMajd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
KeyG
Stez
peach
Poloska vagyok.
1 hónapja
fő állásban villany szerelő volt mielőtt berobbantStroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. XdNekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatbanMajd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
KeyG
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Hogy ne jutott volna eszébe, ez nem valami új story, csak most fel lett kapva, meg volt lehetőségem ezt mutatni.Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Poloska vagyok.
1 hónapja
Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Szerkesztette: Burkus
1 hónapja
Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
1 hónapja
Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
teljes mindegy ki nyer, de az underdog státusz miatt go Macik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!
1 hónapja
Remélem kinevezi Borgonzi Matt Nagyot HC-nek. Nagy igazolás lenne - a csoportriválisoknak.Nashvilleben vajon mit gondolnak most, hogy Vrabel fél lábbal a Super Bowlban van első évében, mint Pats HC?Ott nem gondolkodnak
iktriad
remontada
Szerkesztette: iktriad