Divisional vasárnap

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
Operaénekes?
1 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 543 — Steelers fan
-7 fok és hó Chicagoban, reel feel hőmérséklet -20 Celsius! Nice 😀
bogjosi
Ilyen időben Bj Raji becsukja a fürdőszoba ablakot.
gamerkr
Kívülről!
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 828
Csávónak legalább jó hangja volt, ha nem tolja túl fantasztikus lett volna

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 666
Mekkora ripacskodás!
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 505 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez komoly himnusz volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 768 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
bogjosi
Ilyen időben Bj Raji becsukja a fürdőszoba ablakot.

1 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 543 — Steelers fan
bogjosi
Tökéletes foci idő.
Dobok még egy kis fát a kandallóba, hogy kényelmesen tudjam nézni
1 hónapja
Imitheking New England Patriots 1 916
Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)

És volt már egy ilyen tündérmesénk.
Burkus
A sorsolás meg egy adag mázli
tenorx
Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.
Imitheking
Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.
Stez
Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.
Imitheking
Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.
Stez
Ertem. Mayerol egy szot sem irtam.
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!
nagylaza, főpohárnok
Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
KeyG
Hogy ne jutott volna eszébe, ez nem valami új story, csak most fel lett kapva, meg volt lehetőségem ezt mutatni.
zacknorb
Játékosoktól korábban én nem láttam, csak szurkerektől.
nagylaza, főpohárnok
medvesajt?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
tenorx 14 103 — fő libsi
Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)

Burkus
tenorx
Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.
Burkus
Hát nehéz döntenem, hogy a Patst vagy a Real Madridot utálom jobban, ez tény 😀
tenorx
Akkor nincs jó hétvégéd, mert szerencsére a Real is nyert tegnap. 😊
Burkus
Nem gondolod, hogy követem azt a bohóc bajnokságot 3 csapattal meg a rösztlivel? 😀
Elég velük szembe jönni ha BL van.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.

Burkus
tenorx
Imitheking
Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.
Stez
Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.
Imitheking
Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.

1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 030

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Burkus
tenorx
Neked nagyon be van csípődve a Pats, de egy 16-3-as szezon két PO körrel és a liga legjobb vagy második legjobb védelme elleni győzelemmel nem mázli. De mindenképpen a reális várakozásokon túli teljesítmény, amihez az inkonzisztenssé vált liga kellett.
Burkus
tenorx
Akkor nincs jó hétvégéd, mert szerencsére a Real is nyert tegnap. 😊
1 hónapja
tenorx 14 103 — fő libsi

Burkus
tenorx
Burkus
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 799 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, tegnap beteaseltem ezt a posztot, de a CHI meccs előtt ez volt a héten a kedvenc posztom.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Sajna, a CHI ugyanúgy eljátszotta a sajtreszelést a GB elleni meccs után, mint előtte a Ravens. Szóval: Go Rams!
nagylaza, főpohárnok
Az i own you se jobb, túlgondolt jófej sztori ez. Az a fura, hogy eddig nem jutott senki eszébe. 😀
KeyG
Hogy ne jutott volna eszébe, ez nem valami új story, csak most fel lett kapva, meg volt lehetőségem ezt mutatni.
zacknorb
Játékosoktól korábban én nem láttam, csak szurkerektől.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 799 — Kinek mit intézett a kormánya
Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.
Stez
Morgan Freeman: de nem tanult.
csebi
Majd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.
Stez
Nekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatban
KeyG
Stroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. Xd
Stez
fő állásban villany szerelő volt mielőtt berobbant
peach
És angol

Poloska vagyok.
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.
Stez
Morgan Freeman: de nem tanult.
csebi
Majd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.
Stez
Nekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatban
KeyG
Stroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. Xd
Stez
fő állásban villany szerelő volt mielőtt berobbant

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok
KeyG

Poloska vagyok.
1 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Burkus
tenorx

Szerkesztette: Burkus
1 hónapja
Imitheking New England Patriots 1 916

Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 828
nagylaza, főpohárnok

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
teljes mindegy ki nyer, de az underdog státusz miatt go Macik

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nashvilleben vajon mit gondolnak most, hogy Vrabel fél lábbal a Super Bowlban van első évében, mint Pats HC?
iktriad
Ott nem gondolkodnak
remontada
Remélem kinevezi Borgonzi Matt Nagyot HC-nek. Nagy igazolás lenne - a csoportriválisoknak.

Szerkesztette: iktriad