NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 376
95
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
3 órája
tehát egy olyan sportról beszélsz, ahol egyfelől a felhozott példában kb 52-48 arányban volt közel egyenrangú a két világklasszis kapus és egyébként simán benne van, hogy meccshelyzettől függően cserélnek. ezt hogy lehet párhuzamba állítani az nfl qbsággal? 32 kezdő szintű irányító nincs a ligában, nemhogy olyan arcok üldögéljenek a padon, akik egy playoff csapatnál bármilyen szinten megközelítenék a kezdő adott csapatban betöltött szerepétja mert amikor Koszt vagy Szecsit lecsereltek az olimpiai elodontoben akkor utana semmi respektjuk nem maradt ...Jóvan, csak elképzeltem Faragót vagy Gerendást, hogy mennyire respektálnának ezt követően.de vízilabdakapperként, ha ilyen szar vagy, már rég lecserélteted magad. mi a nem világos?De ő egy futó volt, nem a franchise QB.anthony richardsont ezért köpködték kb. pedig ő csak őszintén megmondta, hogy fáradt ezért nem akar visszamenni a pályáraJa, ez így megy amfociban.en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Az összes csapatsport legösszetettebb, legfelelősebb pozíciója a QB. A franchise QB meg még plusz felelősség. Biztos van sok sztori, amikor leül ha elfárad, a HC meg mondja, hogy semmi gond, majd dobál más. Csak nekem nem jut most eszembe egy ilyen se.
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
3 órája
Pffffúúú...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 órája
BALL GAME.Végre egy szakértő!!!Jó hát akkor Denver szurkoló vagyok jövő héten, szóval a tegnapi az nyilván interception volt.Nem kellett volna a Billsnek a Jaxet kiejtenie. Maguknak keresték a bajt.
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
3 órája
van még ebben INTnegyedikre nem szerzünk int-t
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 órája
Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.
3 órája
Jegelik Stroudot? 😅

3 órája
nem tul konzekvens a houstoni stab ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
van még ebben INTMegINT?
Heisman nádor
3 órája
Stroud kozben 210+ yardnal jar. jol fog mutatni, hogy tobbet dobott mint Maye es nem cska INTben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
Puntoljátok el
3 órája
van még ebben INT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 órája
Szokták mondani hogy a w-t nem kell magyarázni,na de itt mit mondanak a csapatok?!😂😂
3 órája
Checkdown, ez a srác szerintem tönkrement
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 órája
Lecserélték, ja. Nem lemenekültek.ja mert amikor Koszt vagy Szecsit lecsereltek az olimpiai elodontoben akkor utana semmi respektjuk nem maradt ...Jóvan, csak elképzeltem Faragót vagy Gerendást, hogy mennyire respektálnának ezt követően.de vízilabdakapperként, ha ilyen szar vagy, már rég lecserélteted magad. mi a nem világos?De ő egy futó volt, nem a franchise QB.anthony richardsont ezért köpködték kb. pedig ő csak őszintén megmondta, hogy fáradt ezért nem akar visszamenni a pályáraJa, ez így megy amfociban.en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Az összes csapatsport legösszetettebb, legfelelősebb pozíciója a QB. A franchise QB meg még plusz felelősség. Biztos van sok sztori, amikor leül ha elfárad, a HC meg mondja, hogy semmi gond, majd dobál más. Csak nekem nem jut most eszembe egy ilyen se.
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
De a vizipóló es az amfoci ilyentéren összehasonlíthatatlan.
3 órája
Az nem hazugság. A vesztes kiesik.vszeg azt hazudtam volna neki, hogy ez kiesesi rangado.majdnem ezt a meccset neztem egy olyan baratommal, aki meg elotte sose nezett amcsi focit ...Látott volna egy változatos meccset😛
csebi
manuszka86
csebi
3 órája
És dob egyet középre időkérés nélkül, zseni.

3 órája
Nem is kérdés, két szabály szerint is az!Jó hát akkor Denver szurkoló vagyok jövő héten, szóval a tegnapi az nyilván interception volt.Annak ellenére is, hogy a szabály szerint világosan az?
tenorx
Assurbanapli
3 órája
egyaltalan miert indultak el a szezon elejen?Jó hát akkor Denver szurkoló vagyok jövő héten, szóval a tegnapi az nyilván interception volt.Nem kellett volna a Billsnek a Jaxet kiejtenie. Maguknak keresték a bajt.
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Jóvan, csak elképzeltem Faragót vagy Gerendást, hogy mennyire respektálnának ezt követően.maximális mértékben!
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Jó hát akkor Denver szurkoló vagyok jövő héten, szóval a tegnapi az nyilván interception volt.Nem kellett volna a Billsnek a Jaxet kiejtenie. Maguknak keresték a bajt.
tenorx
3 órája
Jó hát akkor Denver szurkoló vagyok jövő héten, szóval a tegnapi az nyilván interception volt.Annak ellenére is, hogy a szabály szerint világosan az?
tenorx
3 órája
vszeg azt hazudtam volna neki, hogy ez kiesesi rangado.majdnem ezt a meccset neztem egy olyan baratommal, aki meg elotte sose nezett amcsi focit ...Látott volna egy változatos meccset😛
csebi
manuszka86
3 órája
a turnover-t egy életre megtanulta volnamajdnem ezt a meccset neztem egy olyan baratommal, aki meg elotte sose nezett amcsi focit ...Látott volna egy változatos meccset😛
csebi
manuszka86
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 órája
Vele majd Stefa bűvészkedik 😀A Texansnak mindent oda kell adni Burrowért/Allenért.kirk cousins
gabokocka
peach