Divisional vasárnap
1 hónapja
Még nem dőlt el.
1 hónapja
Johnson megint hülye
1 hónapja
ütötted volna le 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Na Caleb is rálép a Stroud útra?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Elnézést ez még ugyanaz a meccs vagy már másik?
1 hónapja
rams játékosát sem az eszéért szeretik 😊
1 hónapja
Flashbackem vanmekkora megveszem?
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
És idén is lehet Pats-Rams SB.Azt akarod mondani ezzel, hogy az NFC döntõ lesz a valódi Super Bowl?Az sanszos. Bár a Rams 2001-ben abszolút favorit volt. Greatest show on turf.
iktriad
Burkus
1 hónapja
Caleb folytatja a fiatal QB-k hétvégi teljesítményét
1 hónapja
Az egyuk hulye nekimegy, a masik meg elkapja
1 hónapja
McVay NER-es mellényben, BJ meg csak egy pulcsiban? 😀Tiborcz kint lakik már, kölcsönadta neki.
Löfli
1 hónapja
Kezdődik.
1 hónapja
Odunze ha elkapja se tartja meg
1 hónapja
bele nézegetek ebbe a meccsbe, de semmi extrát nem tervezekok.
szal jóccakát
(már az előző második felében is inkább Hades 2ben nyomtam le 4edjére Chronost)
Negritis, a vajda
1 hónapja
lenn volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
bele nézegetek ebbe a meccsbe, de semmi extrát nem tervezekszal jóccakát
(már az előző második felében is inkább Hades 2ben nyomtam le 4edjére Chronost)
1 hónapja
ez komoly himnusz voltMinden meccs előtt ez megy.
Löfli
1 hónapja
McVay NER-es mellényben, BJ meg csak egy pulcsiban? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Az sanszos. Bár a Rams 2001-ben abszolút favorit volt. Greatest show on turf.Azt akarod mondani ezzel, hogy az NFC döntõ lesz a valódi Super Bowl?Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
És volt már egy ilyen tündérmesénk.
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
Imitheking
Stez
iktriad
1 hónapja
ez komoly himnusz voltpont ezt írtam havernak, hogy végre nem ripacskodás megy, öreg bácsi odatette!
Löfli
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
De ma passzolt három TD-t. És legfeljebb egy fumble-t rónék a terhére, a többinél Cambell vesztette el a csatát. A ratingje mindkét meccset 100 felett van. Egyétértek, hogy a D-t sikerült valami ordas módon felpumpálni Vrabelnek, de a két meccsen 450 passzolt yard és 4 TD nem rossz.Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
Imitheking
Stez
1 hónapja
Operaénekes?Enrico Palazzo!!!
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Azt akarod mondani ezzel, hogy az NFC döntõ lesz a valódi Super Bowl?Mert azok is benne vannak. Es en nem arra reagaltam, hogy a Pats hol van, hanem arra, hogy a vedelem masodik hete nyomja tovabb azt a Maye-t, aki ket meccsen ha jol szamolom, ot turnovernel jar, es megis o van kiemelve, hogy focsoportdontobe vitte a Patset.Igen es hol a mazli? Ment ket kort egy olyan csapat a PO-ban, amit sehova se vartak iden. Es erre a sorsolas es a mazli a reakcio.Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Imitheking
Stez
Imitheking
Stez