Divisional vasárnap
1 hónapja
Nem, ez én vagyok. Az első éve megismételhetetlen lesz számára, mint annó Crossnak a full semmiből a VB cím. Azóta tudod hogy van, és hiszed hogy benne van, de nincs.Stroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. XdNekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatbanMajd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
KeyG
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Az volt a jelmondata, amit Sobri írt. Sors bona nihil aliud.Ő DC-s? Mi a szuperképessége?Zrínyi MiklósAkkor úgy mondom, hogy ha szerencsés vagy, mi kell még?Ne haragudj, vallatni lehetne engem a Marvellel, úgyhogy fogalmam sincs miről beszélsz.A Marvel szuperhősök legmenőbbje is Domino. Még ha Deadpool eleinte kételkedett is benne.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
És volt már egy ilyen tündérmesénk.
Burkus
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
Assurbanapli
iktriad
1 hónapja
Az egyiken 3, a masikon 16 pontot engedett a vedelem. Tok jo, hogy ugyes az iranyito, de nem o szerzi a labdakat es jatszik a vedelemben.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Imitheking
1 hónapja
Hát, ezt tényleg nehéz a mázlira fogni. Ezt Stroudra meg Ryansre lehet könnyen fogni.Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Imitheking
1 hónapja
Ő DC-s? Mi a szuperképessége?Zrínyi MiklósAkkor úgy mondom, hogy ha szerencsés vagy, mi kell még?Ne haragudj, vallatni lehetne engem a Marvellel, úgyhogy fogalmam sincs miről beszélsz.A Marvel szuperhősök legmenőbbje is Domino. Még ha Deadpool eleinte kételkedett is benne.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
Assurbanapli
1 hónapja
És nagyon hasonlít Crazy Jenõre.Stroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. XdNekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatbanMajd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
KeyG
Stez
1 hónapja
Zrínyi MiklósAkkor úgy mondom, hogy ha szerencsés vagy, mi kell még?Ne haragudj, vallatni lehetne engem a Marvellel, úgyhogy fogalmam sincs miről beszélsz.A Marvel szuperhősök legmenőbbje is Domino. Még ha Deadpool eleinte kételkedett is benne.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Azert ezt mar nagyon nehez a mazlira fogni. Ment ket kort a csapat a PO-ban.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
1 hónapja
Akkor úgy mondom, hogy ha szerencsés vagy, mi kell még?Ne haragudj, vallatni lehetne engem a Marvellel, úgyhogy fogalmam sincs miről beszélsz.A Marvel szuperhősök legmenőbbje is Domino. Még ha Deadpool eleinte kételkedett is benne.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
tenorx
1 hónapja
Stroud is feher es kopasz? Oke, ezt mondjuk adom. XdNekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatbanMajd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
KeyG
1 hónapja
Ne haragudj, vallatni lehetne engem a Marvellel, úgyhogy fogalmam sincs miről beszélsz.A Marvel szuperhősök legmenőbbje is Domino. Még ha Deadpool eleinte kételkedett is benne.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
sztem neki a div kor a plafonja.Majd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
ennel jobb vedelmet nem lehet melle tenni, es vszeg offenset sem (nyilvan alairom, hogy a ket fo celpont ma nem volt, de nem hianyoztak, ahogy ma dobalt, fenn lehettek volna ok is, nem szamitott volna).
engem nem gyozott meg, de legyen igazad. Ryans miatt orulnek egy SB runnak Houstonban ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
A Marvel szuperhősök legmenőbbje is Domino. Még ha Deadpool eleinte kételkedett is benne.Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
1 hónapja
Meg azért Vrabel jó edző,látszik a meló amit beletettek. Max a poba jutás volt a cél onnan meg minden ajándekMaye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
tenorx
Szerkesztette: manuszka86
1 hónapja
Nekem Rob Cross érzésem van vele kapcsolatbanMajd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
Stez
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
ok, de szegény houston d 3 v 1 -ben küzdött. valljuk be, ez azért bőven nehezített pálya voltIstenem mi szarkupac meccs volt ez te jó égIzgalmas első félidő után magabiztos győzelem.
manuszka86
Szerintem emlékezetes meccs volt.
Ha ezt a D-t sikerül elverni, az már egy jó jel.
Grat a Houstonnak ehhez a D-hez és a szezonhoz.
vpi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Majd meglatjuk par ev mulva. Azert meg a gyenge szezonja utan is a liga fele elfogadna, meg fiatal, fejlodik velhetoen. Mivel megmutatta, hogy milyen jatekra kepes, nem irnam le.Stroud ha okos, majd tanul a hibaibol es par ev mulva mar nem lesz ekkora choker. Azert temetni meg nem kene.Morgan Freeman: de nem tanult.
Stez
csebi
1 hónapja
azt ugye erted, hogy nem kell mindent komolyan venni ...tehát egy olyan sportról beszélsz, ahol egyfelől a felhozott példában kb 52-48 arányban volt közel egyenrangú a két világklasszis kapus és egyébként simán benne van, hogy meccshelyzettől függően cserélnek. ezt hogy lehet párhuzamba állítani az nfl qbsággal? 32 kezdő szintű irányító nincs a ligában, nemhogy olyan arcok üldögéljenek a padon, akik egy playoff csapatnál bármilyen szinten megközelítenék a kezdő adott csapatban betöltött szerepétja mert amikor Koszt vagy Szecsit lecsereltek az olimpiai elodontoben akkor utana semmi respektjuk nem maradt ...Jóvan, csak elképzeltem Faragót vagy Gerendást, hogy mennyire respektálnának ezt követően.de vízilabdakapperként, ha ilyen szar vagy, már rég lecserélteted magad. mi a nem világos?De ő egy futó volt, nem a franchise QB.anthony richardsont ezért köpködték kb. pedig ő csak őszintén megmondta, hogy fáradt ezért nem akar visszamenni a pályáraJa, ez így megy amfociban.en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Az összes csapatsport legösszetettebb, legfelelősebb pozíciója a QB. A franchise QB meg még plusz felelősség. Biztos van sok sztori, amikor leül ha elfárad, a HC meg mondja, hogy semmi gond, majd dobál más. Csak nekem nem jut most eszembe egy ilyen se.
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
fake.id
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)A sorsolás meg egy adag mázli
Burkus
1 hónapja
Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)mint csoporttag, rendkívülien örvendek ennek. 😀
Burkus
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 hónapja
Istenem mi szarkupac meccs volt ez te jó égIzgalmas első félidő után magabiztos győzelem.
manuszka86
Szerintem emlékezetes meccs volt.
Ha ezt a D-t sikerül elverni, az már egy jó jel.
Grat a Houstonnak ehhez a D-hez és a szezonhoz.
1 hónapja
Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)Daniels első évében játszott, na és 😄
Burkus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Okos a Denver baszki, érezték mit csinálnak a kezdő QBk a Pats ellen, és rögtön csere QBval mennek neki.
1 hónapja
Huuu ez nagyon necc volt.Sima Pecc W.
Akkor tényleg körbeér a dolog, Broncos-Patriots a San Francisco-i SB-ért
jamaicababa
1 hónapja
Maye másodévesen főcsoportdöntőt játszik. Én egy pozitív szezont vártam max idén a csapattól. Őrület. (Tudom, a sorsolás.)és a döntőn is egy 20 pontos favorit vagytok
Burkus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz