NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - New York Jets
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sima INT laszti szaga voltSafetyk bazdmeg...Két világtalan, állnak mint a fasz
Beki
Wester
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Akkor mar TruJo inkabb xdEchols azért a jobb backupok közé tartozik 😀Figyelhetnenek erre JDek...egy serulesre vagyunk a katasztrofatol otgUgye nem Echols Reed csereje?tudsz mást ? 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
több mint 1 éve
Apex
2 980
Eddig nagyon gatya az egész csapat..
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Safetyk bazdmeg...Két világtalan, állnak mint a fasz
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Safetyk bazdmeg...
több mint 1 éve
Echols azért a jobb backupok közé tartozik 😀Figyelhetnenek erre JDek...egy serulesre vagyunk a katasztrofatol otgUgye nem Echols Reed csereje?tudsz mást ? 😀
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex
2 980
Trumaine-t visszakéne hozni 😀Figyelhetnenek erre JDek...egy serulesre vagyunk a katasztrofatol otgUgye nem Echols Reed csereje?tudsz mást ? 😀
Beki
Wester
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Cousins menj le, ha ekkora sebességgel érkeznek veled szemben, a kurva életbe márIgen, szerencseje h Mosley csak vallal simogatta.
dancogo
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Figyelhetnenek erre JDek...egy serulesre vagyunk a katasztrofatol otgUgye nem Echols Reed csereje?tudsz mást ? 😀
Beki
Wester
több mint 1 éve
Cousins menj le, ha ekkora sebességgel érkeznek veled szemben, a kurva életbe már
több mint 1 éve
Ugye nem Echols Reed csereje?tudsz mást ? 😀
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ugye nem Echols Reed csereje?
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Clear helmet volt sajnisHát nem tudom nekem replay alapján nem tűnt helmet to helmet-nek egyáltalán.Teny h helmet to helmet volt es Jefferson vedtelen is, de ha igy fogalmazta, azert kar penzt kapnia.Aszondja a Whitehead tackle-nél, hogy hát igen a sisakkal csinálta, clear penalty lolStream 😀 Szóval ja a Charles Davis az, mondjuk tőle már megszoktam, hogy faszságot beszélLol ez a kretén kommentátor mi a faszról beszél?Arena vagy gamepass?
Apex
Beki
Apex
Apex
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Akkor my bad, én vagyok a kreténVolt egy angle, ahol látszottHát nem tudom nekem replay alapján nem tűnt helmet to helmet-nek egyáltalán.Teny h helmet to helmet volt es Jefferson vedtelen is, de ha igy fogalmazta, azert kar penzt kapnia.Aszondja a Whitehead tackle-nél, hogy hát igen a sisakkal csinálta, clear penalty lolStream 😀 Szóval ja a Charles Davis az, mondjuk tőle már megszoktam, hogy faszságot beszélLol ez a kretén kommentátor mi a faszról beszél?Arena vagy gamepass?
Apex
Beki
Apex
Apex
Beki
Apex
Wester
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Jeffetson menjen mar....
több mint 1 éve
Volt egy angle, ahol látszottHát nem tudom nekem replay alapján nem tűnt helmet to helmet-nek egyáltalán.Teny h helmet to helmet volt es Jefferson vedtelen is, de ha igy fogalmazta, azert kar penzt kapnia.Aszondja a Whitehead tackle-nél, hogy hát igen a sisakkal csinálta, clear penalty lolStream 😀 Szóval ja a Charles Davis az, mondjuk tőle már megszoktam, hogy faszságot beszélLol ez a kretén kommentátor mi a faszról beszél?Arena vagy gamepass?
Apex
Beki
Apex
Apex
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex
2 980
Hát nem tudom nekem replay alapján nem tűnt helmet to helmet-nek egyáltalán.Teny h helmet to helmet volt es Jefferson vedtelen is, de ha igy fogalmazta, azert kar penzt kapnia.Aszondja a Whitehead tackle-nél, hogy hát igen a sisakkal csinálta, clear penalty lolStream 😀 Szóval ja a Charles Davis az, mondjuk tőle már megszoktam, hogy faszságot beszélLol ez a kretén kommentátor mi a faszról beszél?Arena vagy gamepass?
Apex
Beki
Apex
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Vikes run D tényleg jó sajnosMeg Mitchell blokkolasa is a sacknel xd
Wester
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Teny h helmet to helmet volt es Jefferson vedtelen is, de ha igy fogalmazta, azert kar penzt kapnia.Aszondja a Whitehead tackle-nél, hogy hát igen a sisakkal csinálta, clear penalty lolStream 😀 Szóval ja a Charles Davis az, mondjuk tőle már megszoktam, hogy faszságot beszélLol ez a kretén kommentátor mi a faszról beszél?Arena vagy gamepass?
Apex
Beki
Apex
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Hát ez kurva kevés eddig az O-tól
több mint 1 éve
Apex
2 980