NFL és NCAA tippjátékok 2015

12 feliratkozó

több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 842 — No es importante
Mindegyik játékhoz yahoo regisztráció szükséges! Kérünk mindenkit, hogy a fórumos nicknevét használja, ha részt vesz a tippversenyekben!


bowl.hu NFL tippelde

A mérkőzések kimenetelét kell eltalálni, a játék a playoff alatt is folytatódik.

 football.fantasysports.yahoo.com/pickem/register/joingroup
ID: 23760
Jelszó: bowlhu


bowl.hu survival

Minden héten egy, általad kiválasztott NFL meccs győztesét kell megtippelned (amelyikben a legbiztosabb vagy). Ha eltalálod a meccs kimenetelét, továbbjutsz, ha nem, vesztesz egy "életet", a második hibánál kiesel. A játékot nehezíti, hogy az idény során egy csapatra csupán egy alkalommal tippelhetsz (pl. ha első héten a Saints győzelmét várod, akkor a továbbiakban a Saintsre már nem tippelhetsz). A survival addig tart, amíg egynél több játékos versenyben van. Ha az utolsó x versenyben levő közül mindenki bukja a tippjét az adott fordulóban, akkor mindegyikük a survival liga győztesének tekinthető. A játék a playoff alatt is folytatódik, ha a 17 játékhét során nincsen döntés.

 football.fantasysports.yahoo.com/survival/register/joingroup
ID: 11743
Jelszó: bowlhu


bowl.hu college tippelde

Minden héten a Yahoo szerkesztősége által 20 legizgalmasabbnak tartott meccsre lehet tippelni. A tippelésre "spread"-es rendszerben kerül sor. Ez azt jelenti, hogy minden mérkőzéshez pontkülönbözetet rendelnek, az első helyen feltüntetett csapat favoritnak tekinthető a második csapattal szemben, mégpedig annyi ponttal, amennyit a két csapat között feltüntetnek. Ha a favoritra tippelünk, arra tippelünk, hogy a pontkülönbözetnél nagyobb arányban nyernek, ha a másik csapatra, akkor arra, hogy a favorit a pontkülönbözetnél kisebb arányban nyer, vagy kikap. Ha 0 a spread, akkor a mérkőzésen a két csapat ugyanolyan esélyes, ilyen esetben gyakorlatilag csak a győztest kell eltalálni, ha Off a spread, az azt jelenti, hogy a mérkőzésre nincs megállapított pontkülönbözet, így szintén csak a győztest kell megjelölni. A játék a college foci alapszakasza alatt kerül megrendezésre (a bowl-szezonra újat írunk majd ki).

 football.fantasysports.yahoo.com/college/register/joingroup
ID: 6205
Jelszó: bowlhu

Sok sikert mindenkinek!

Szerkesztette: r.baggio


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal