Fórumszabályzat

Fórumszabályzat

1. A bowl.hu fóruma egy nyilvános fórum, mely Lang Péter és szerkesztőtársai, továbbiakban Üzemeltető, tulajdona.
2. A bowl.hu fórumát bárki szabadon használhatja ha elolvassa, tudomásul veszi, és regisztrálásával elfogadja a fórum szabályzatát (Fórumszabályzat).
3. Minden a bowl.hu fórumán megjelent írás, hozzászólás, bejegyzés az Üzemeltető tulajdona, amennyiben erről a felhasználó külön nem rendelkezik, automatikusan lemond az összes szerzői és közlési jogáról.
4. Minden felhasználó köteles kommunikációjában az emberi alapnormák és Magyarország hatályos törvényeinek betartására és tiszteletben tartására. Kerüli az indokolatlan személyeskedést, a rasszista, kirekesztő, gyűlöletkeltő, sértő beírásokat, viselkedésével tiszteletben tartja mások alapvető jogait.
5. Minden felhasználó tudomásul veszi, hogy a fórum célja a kulturált információ- és eszmecsere, és viselkedésével, jelenlétével ezt segíti elő.
6. Minden felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben tevékenysége bármi módon sérti az Üzemeltető üzleti érdekeit vagy a Fórumszabályzatot, ellene különféle retorziók alkalmazhatóak, például hozzászólás törlése, hozzászólás elsötétítése, figyelmeztetés, időszakos kitiltás, rendkívül súlyos érdeksérelem esetén örökös kitiltás.
7. Minden olyan szituációban melyre a Fórumszabályzat nem tér ki, az Üzemeltető, és annak képviselője hivatott dönteni Magyarország hatályos törvényeinek és a saját üzleti érdekeinek figyelembevételével.

bowl.hu