Hard Knocks: NCAA

Írta: r.baggio — 2015. szeptember 9., 22:05

A már magyar csatornán is bemutatott HK-hoz hasonló műsort az egyetemi futballban is találhatunk, nem is egyet.

Míg a profiknál nagy győzködés útján kell évente egy csapatot rábeszélni a Hard Knocks-ban való szereplésre (és az idei főszereplő Houston Texans edzője, Bill O'Brien is élete egyik legjobb napjának nevezte, mikor az HBO stábja végre befejezte a közös munkát), egy szinttel lejjebb egyes programok önként és dalolva vállalkoznak ilyesfélére. Persze nem azért, mert a college HC-k egy kicsit is kevésbé lennének paranoiásabbak NFL-es kollégáiknál, hanem mert az NCAA-ben a toborzás rendkívül fontos, ez is egy eszköz hát a középiskolai játékosok meggyőzéséhez, illetve a szurkolók eléréséhez.

Idén először a Notre Dame egy kábeltévével is leszerződött, a Showtime így kameráival végigkövetheti az Irish teljes szezonját, mely sorozat első része tegnap került adásba.

A bajnoki címvédő Ohio State egy három epizódos miniszériát vállalt be a Big Ten Networkkel a nyári felkészülésükről, (1. rész, 2. rész, 3. rész), de hét további csapat saját készítésű sorozata is kiemelhető, akik hetente egy résszel jelentkeznek a 2015-ös idény aktuális eseményeiről (az alábbiakban a nyitómeccseket megelőző videók):

Ha valamit kihagytunk volna, kommentben jelezzétek. Bármelyiket is választjátok (noha bátran ajánljuk az összeset megtekintésre), jó szórakozást hozzá!