Hírek - 03/02

Írta: Fucu — 2016. március 2., 19:58

Eseménydús nap volt a tegnapi.

 

Tegnap már megírtuk, hogy a Wilkerson, Tucker, Jeffrey hármas megkapta a franchise tag-et. A határidőig további játékosokat is megillettek a tag-el:

Olivier Vernon (DE, Dolphins) transition tag-et kapott. A többiek, Cordy Glenn (OT, Bils), Josh Norman (CB, Panthers) Kirk Cousins (QB, Redskins), Eric Berry (S, Chiefs), Trumaine Johnson (CB, Rams) és Von Miller (OLB, Broncos) franchise tag-et kaptak csapataiktól.

 

Azért, hogy Glenn tag értéke beférjen a salary cap alá a Bills elbocsátotta a Mario Williams (DE), Anthony Dixon (RB), Kraig Urbik (OG) hármast.

A Ravens három éves szerződést kötött special team játékosával Albert McClellan-nel.

 

Két irányító szerződtetés is történt az elmúlt 24 órában. A magyar idő szerinti hajnali órákban jött a hír, hogy az Eagles két éves 36 millió dolláros szerződést kötött Sam Bradford-dal. Ebből az összegből 22 millió a teljesen garantált összeg.

Ma délután pedig Joe Flacco írt alá további három évre a Ravenshez, így a 2021-es szezon végéig a csapatnál marad. A szerződés részleteiről még nem tudni, de a hírek szerint 40 millió dolláros aláírási pénzt kap.

 

Mason Crosby további négy évig, 16,1 millió dollárért, marad a Packers rúgója.

 

A Browns All-Pro centere, Alex Mack kilépett a 2014-ben kötött szerződéséből (amiből még három év hátra volt) és szabadon igazolhatóvá vált. Visszatérése Clevelandbe nem valószínű. Nagy harc lesz érte és valószínűleg a legjobban kereső center marad bárhová is szerződik.